Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

Η μεγελοιώδης παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου


Η μεγελοιώδης παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου


Κυρίες και κύριοι γεια σας, από τη Θεσσαλονίκη, από όπου θα παρακολουθήσετε τη μεγελοιώδη παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου.

Πλήθος κόσμου δεν έχει κατακλύσει το χώρο, ενώ στην εξέδρα των επισήμων Πρόεδρος Δημοκρατίας, πρωθυπουργός, υπουργός Μακεδονίας- Θράκης, υφυπουργός, γενικοί γραμματείς δεν υπάρχουν.
Τεθωρακισμένα, τανκ, κανόνια 45, 100 και 1000 χιλιοστών, μηχανοκίνητα, ελικόπτερα δεν θα τα απολαύσετε, γιατί δεν υπάρχουν επίσης.

Η μεγα(γ)λοιώδης παρέλαση φέτος, λόγω κρίσης και φόβων αποδοκιμασιών, θα έχει μικρή διάρκεια και θα διαγωνιστεί στις παρελάσεις μικρού μήκους στη Δράμα.

Και να ξεκινάει γρήγορα–γρήγορα η μεγελειώδης παρέλαση. Προηγούνται οι γυναίκες του έθνους, που τα έδωσαν όλα στα σούπερ μάρκετ και τώρα δίνουν και την τελευταία ικμάδα του ευρώ τους στα ληγμένα προϊόντα, τα οποία αποθεώνονται. Κρέατα , γιαούρτια, τυριά, παιδικές τροφές, φρόζεν γιόγκουρτ, ενώ υπάρχουν και ληγμένα Ζάρα. Θάρσειν δη χρει ληγμένων, είχε πει ο Μεταξάς στον Βρούτση και έγινε κονιάκ 5 αστέρων να τον θυμόμαστε. 

Και να, κάτι που ραγίζει τις καρδιές όλες. Παρελαύνουν τώρα στη μεγελειώδη παρέλαση οι ανάπηροι πολέμου και οι ανάπηροι με τις κομμένες συντάξεις σε ένα φοβερό event. Τους καταδιώκουν άνδρες των ΜΑΤ, που τους χτυπούν με τα γκλομπ στο κεφάλι, ενώ ταυτόχρονα πέφτει νερό από τις αύρες, που φέρνει δάκρυα συγκίνησης στα μάτια των παρελαυνόντων ανάπηρων. Ναι, είναι η μεγάλη έκπληξη, το νέο όπλο του κυρίου Δένδια. Αντί για νερό, με τη σύνθεση Υδρογόνο2 Oξυγόνο, ρίχνει Δακρυγόνο 2-Οξυγόνο. Μοναδικές στιγμές κυρίες και κύριοι, κλαίμε όλοι. Κυριολεκτικά.

Μια ακόμα μεγάλη στιγμή τώρα. Βλέπουμε τους διαρρήκτες που τα έδωσαν όλα και τα πήραν όλα. Τι να πούμε για τους διαρρήκτες και την εγκληματικότητα, κυρίες και κύριοι. Τα λένε όλα μόνοι τους, κάνοντας μια συγκινητική επίδειξη αρπάζοντας ο ένας το πορτοφόλι του άλλου. Συγχωρείστε μου τη συγκίνηση μου, κυρίες και κύριοι, και συγχωρείστε μου και την ανησυχία μου, γιατί μόλις μου άρπαξαν το πορτοφόλι μου.

Και να τώρα η μεγάλη έκπληξη της παρέλασης. Παρελαύνει ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, κρατώντας το χαμένο σιντί και βέβαια αποθεώνεται. Το είχε γράψει πάνω στον Τιτανικό και τώρα το θυμήθηκε κυρίες και κύριοι. Μοναδικές στιγμές, κυρίες και κύριοι, που τις μοιράζεται με τον Φώτη Κουβέλη, που ύψωσε το ανάστημά του στην τρόικα για 45 λεπτά, όσο διαρκούσε το δελτίο του Μέγκα και βέβαια καταχειροκροτείται.

Αμέσως μετά, κυρίες και κύριοι, αποθεώνεται το γερμένο υποβρύχιο, ενώ ταυτόχρονα ένας σχηματισμός από αεροπλάνα γράφουν στον ουρανό τη λέξη ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ και κλαίμε όλοι για τη μοναδική στιγμή. Ταυτόχρονα ο αφέτης της παρέλασης σφυρίζει τη λήξη της μίνι συγκινητικής μεγελοιώδους παρέλασης. Καλό σας απόγευμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: