Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

0 Xρόνια είχε τρύπα στο κεφάλι απο πειράματα των Αμερικανών!(VIDEO )Μια Ζωή Αποκαλύπτεται,το Video που θα δειτε αφηγείται την εκπληκτική ιστορία της ζωής του Vertus Hardiman, όπως εκφράζεται κυρίως μέσα από το βίντεο του φίλου του, Wilbert Smith.

Ο Vertus αποκαλύπτει στον Wilbert ένα τραγικό και τρομακτικό μυστικό που έκρυψε κάτω από μια περούκα για σχεδόν ογδόντα χρόνια.

Ανθρώπινα πειραματόζωα χρησιμοποιήθηκαν ευρέως……..στις αρχές έως τα μέσα του εικοστού αιώνα στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Οι άνθρωποι, ειδικά οι Μαύροι, συνεχώς χρησιμοποιείουταν από την επιστήμη ως ανθρώπινα πειραματόζωα χωρίς τη γνώση ή συγκατάθεσή τους. Η αληθινή ιστορία του Vertus Hardiman, ο οποίος κατά την ηλικία των πέντε ετών έγινε το θύμα ενός ιατρικού πειράματος που τον άφησε με μια οδυνηρή δυσμορφία που τον ανάγκασε να καλύψει το κεφάλι του για 80 χρόνια.

Για να ρίχνει φως στο τι συνέβη σε αυτόν, καθώς και άλλα μικρά παιδιά που ζουν σε μια μικρή πόλη της Ιντιάνα κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1930, Ο Vertus επιστρέφει στον τόπο όπου διεξήχθησαν τα πειράματα. Ακολουθήστε αυτό το καταπληκτικό ταξίδι ζωής ενός εξαιρετικού ανθρώπου


http://news24gr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: