Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

FEMA: Επείγουσα ειδοποίηση....προετοιμάζονται για "κάτι" πολύ μεγάλο .....;


FEMA: Επείγουσα ειδοποίηση....προετοιμάζονται για "κάτι" πολύ μεγάλο .....;
 Η γνωστή μας Αμερικανική FEMA (για όσους δεν γνωρίζουν είναι η αντίστοιχη με την Ελληνική, Πολιτική προστασία, καμία σχέση όμως σε οργάνωση και εξοπλισμό) στο site της και στο κεντρικό της άρθρο υπάρχει ο τίτλος "Σεπτέμβριος είναι μήνας Εθνική ετοιμότητα" όπως μπορείτε να δείτε και στην σχετική φωτογραφία του θέματος.
 Είναι γνωστό πως η FEMA είναι προετοιμασμένη και ενημερωμένη για......
κάθε κίνηση που αναμένετε να γίνει στο πολιτικό σκηνικό της χώρας αλλά και σε τυχών φυσικά φαινόμενα που μπορεί να αναμένονται.    
 Αυτό θα πει πως είναι πολύ πιθανό τον Σεπτέμβριο και μετά να προετοιμάζονται για "κάτι" πολύ μεγάλο .....! 

 Στις ΗΠΑ ετοιμάζονται για κάτι μεγάλο προφανώς δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τι οδηγίες δίνουν στους πολίτες τους και πως πρέπει να είναι προετοιμασμένοι... 
 Συγκεντρώστε και εσείς ένα παρόμοιο "κιτ έκτακτης ανά
γκης"   
 Για να ενθαρρύνει τους Αμερικανούς να προετοιμαστούν, τις οικογένειές τους, και τις κοινότητές τους, η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Διαχείρισης Καταστάσεων Έκτακτης Ανάγκης (FEMA), σε συνεργασία με το.....
Συμβούλιο διαφήμιση, έχει ετοιμάσει μια δημόσια υπηρεσία διαφήμισης  κοινωνικού ενδιαφέροντος (PSA) για να εκπαιδεύουν και να ενδυναμώσουν τους Αμερικανούς να προετοιμαστούν έτσι ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν σε όλα τα είδη των καταστάσεων έκτακτης ανάγκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: