Παρασκευή, 7 Σεπτεμβρίου 2012

Συνένοχοι στο μεγαλύτερο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας στην ιστορία του πλανήτη


Συνένοχοι στο μεγαλύτερο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας στην ιστορία του πλανήτη


Προς όλους τους επιστήμονες, δημοσιογράφους, στρατιωτικούς, πολιτικούς και πιλότους. 

Είστε συνένοχοι στο μεγαλύτερο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας στην ιστορία του πλανήτη. Δεν είστε καλύτεροι από τους φρουρούς στη ναζιστική Γερμανία. Στην πραγματικότητα, είστε χειρότεροι.

Μπορεί να σκοτώνετε τους δικούς σας φίλους και την οικογένειά σας. Αντί για εκατομμύρια, η "εργασία" σας, θα μπορούσε να σκοτώσει δισεκατομμύρια. Αυτό είναι το σχέδιο. Είμαι βέβαιος ότι έχετε εξαιρετική αμοιβή. Τα συμβόλαια των δολοφόνων πληρώνονται καλά.

Τι σκοπεύετε να κάνετε με αυτά χρήματα όταν τελειώσετε τη δουλειά σας και όλοι σας οι φίλοι και η οικογένειά σας είναι νεκροί; Θα μπορούσατε επίσης να σκοτώνετε τον εαυτό σας. Δεν μπορεί να είναι υγιές για σας να είναι γύρω σας όλες αυτές οι τοξίνες.

Πότε επιτέλους ένας από εσάς θα αναπτύξει συνείδηση, θα εγκαταλείψει την "εργασία" του, και θα 'σφυρίξει';Εμείς απλά θέλουμε να σας πάρουμε συνέντευξη, στην κάμερα. Η εμφάνισή σας θα είναι θολή και η φωνή σας θα αλλάξει.

Εμείς απλά θέλουμε να βγείτε μπροστά με όλες τις πληροφορίες που έχετε. Σας διαβεβαιώνουμε για την ανωνυμία σας. Πείτε μας για ποιον δουλεύετε. Σε ποιόν αναφέρεστε. Πείτε μας ό, τι ξέρετε. Γίνε ήρωας αντί της χαμηλότερης μορφής ζωής που υπάρχει, δολοφόνος με σύμβαση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: