Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΡΑΧΩΝΙΟΥ


ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΡΑΧΩΝΙΟΥ

Απο τον ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ του 2004 μεχρι τον ΜΑΡΤΙΟ του 2005 ο γεροντας ο οποιος εξηγησε τα συμβολα που εμφανιζονταν στους τοιχους του σπιτιου στο ΤΡΑΧΩΝΙ εδωσε αλλες 15 προφητειες.

Αυτες ηταν οι παρακατω.

Μπορειτε να τις παρατηρησετε για να δειτε εαν εκπληρωθουν.

1) Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ θα δεχθει πολυ μεγαλο χτυπημα।
(ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΟΝΗΣ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ-ΕΦΡΑΙΜ)

2) Οταν θα ανακυρηχθει ο ΒΑΣΙΛΕΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ θα διωξει ολους τους ιερεις και τους δεσποταδες. Οποιος δεν φυγει αλοιμονο του. Θα ορισει καινουργιους.

3) Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ θα δεχθει μεγαλο πληγμα.

4) Θα γινει πολυ μεγαλος σεισμος στην μεσογειο.

5) Ειναι θεμα χρονου να αχρηστευθει το ΤΕΜΕΝΟΣ του ΟΜΑΡ.

6) Με αιτια την ΚΥΠΡΟ θα πλησιασει ελληνοτουρκικος πολεμος. Θα γινουν αψιμαχιες τρεις μερες. ΣΑΒΒΑΤΟ - ΚΥΡΙΑΚΗ - ΔΕΥΤΕΡΑ.

7) Κατα την διαρκεια των αψιμαχιων με την ελλαδα οι τουρκοι θα τα παρατησουν ολα και θα στραφουν με ολες τις δυναμεις τους προς την αρμενια.

8) Αμεσως μετα και ημερα τριτη θα επεμβει η ΡΩΣΙΑ. Τρεις μερες θα βρεχει φωτια στην τουρκια. Τρεις βασεις των αμερικανων στην μικρα ασια θα καταστραφουν.

9) Οι ΡΩΣΟΙ θα παραχωρησουν στους ελληνες την ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ για να την ελενχουν και θα ειναι χαρουμενοι γιατι θα αισθανονται οτι θα φευγει απο πανω τους πολυ μεγαλο βαρος.

10) Αναμενετε νεο χτυπημα πολυ πιο εντυπωσιακο στην αμερικη που θα δωσει δικαιωμα στους αμερικανους να επιβαλουν δικτατορια για λογους δημοκρατιας και ασφαλειας.

11) Οταν πιασουν και σκοτωσουν εκεινον που το ονομα του αρχιζει απο το ελληνικο ομικρον τοτε θα αρχισουν να γινονται ολα τοσα γρηγορα που οι δημοσιογραφοι δεν θα προλαβαινουν καν να μας τα πουν.

12) Οταν ο νεος αυτοκρατωρ ΙΩΑΝΝΗΣ λειτουργησει την αγια σοφια θα μπει στο ιερο απο το πλαι του ναου αφου ο εξωτερικος τοιχος θα ανοιξει με θαυμαστο τροπο και μετα θα ξανακλεισειπισω του.

13) Πριν την πρωτη θεια λειτουργια θα ειδοποιηθουν χιλιοι εκλεκτοι για να παραστουν. Οταν ειδοποιηθουν θα πρεπει να παρουν μαζι τους ενα κομματι ψωμι και ενα μπουκαλι νερο να μπουν στο πλοιο και χωρις να πουν τιποτα σε κανεναν να σαλπαρουν για την πολη.

14) Οπου να`ναι ερχεται μια απο τις πεντε μεγαλες καταστροφες στον πλανητη.
(εγινε το ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΣΤΗΝ ΑΠΩ ΑΝΑΤΟΛΗ)

15) Οι ρωσοι εχουν ενα οπλο που δεν το γνωριζει κανεις και κανεις δεν μπορει να του αντισταθει.

16) Οταν ψαχνουν το ρωσικο αρχηγειο στο βλαδιβοστοκ αυτο θα βρισκεται δεκα χιλιομετρα κατω απο την ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ."ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ Ο ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ"Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΧΥΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΝΕΡΑ"

17) Ο αρχιστρατηγος ΜΙΧΑΗΛ θα κινηθει γρηγορα και τα επομενα βηματα θα τα κανει στην στερια.

18) Μετα το τσουναμι ειπε: "Ερχεται μεγαλη φυσικη καταστροφη(ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΥΦΩΝΑ ΠΟΥ ΣΑΡΩΣΕ ΤΙΣ ΝΟΤΙΕΣ ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΕΚΡΟΥΣ)

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΤΡΑΧΩΝΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ! ΜΗΝ ΠΛΑΝΑΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΤΟΥ ΤΡΑΧΩΝΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ

Ανώνυμος είπε...

Οσο αναφορά τους υποστηρικτές των «σημείων», σε οικία στο Τραχώνι, χωρίς καμία επιφύλαξη είνα «άτομα πασχούσης και απατώσης προσωπικότητος».
Αυτοαποκαλούνται "ιεραπόστολοι" και είναι λίαν επιεικώς 'πλανεμένοι" αυτό τουλάχιστον προκύπτει από διάφορα "έγγραφα" τους τα οποία και έχω στην κατοχή μου
(Οποιος ενδιαφέρεται ας επικοινωνήσει μαζί μου)

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ
Η Ιερά Σύνοδος έχοντας υπόψη τις απόψεις μελών της που εκφράστηκαν από καιρό, καθώς και την έκθεση της Επιτροπής, που ορίστηκε για εξέταση της εμφάνισης “σημείων”, σε οικία στο Τραχώνι, αποδέχεται χωρίς καμμιά επιφύλαξη το πόρισμα της Επιτροπής ότι τα κακότεχνα σχεδιάσματα, τα γράμματα και οι ημερομηνίες στην πιο πάνω οικία είναι “ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΠΑΤΗΣ” και “ασυνάρτητον συνονθύλευμα φαντασιών πασχούσης και απατώσης προσωπικότητος”.
Η Ιερά Σύνοδος καλεί το λαό να επιδείξει νηφαλιότητα, ακράδαντη πίστη στο Θεό και εμμονή στη διδασκαλία του Ευαγγελίου και της Εκκλησίας, χωρίς να παρασύρεται από ανθρώπους που πλανώνται και από άλλες αφελείς διαδόσεις, οράματα και προφητείες.
Η αστάθεια και η ακαταστασία των καιρών μας, η αβεβαιότητα για το μέλλον και η ανατροπή των αξιών στη σύγχρονη κοινωνία είναι φυσικό να ωθούν πολλούς σε αναζήτηση νοήματος ζωής. Δεν θα πρέπει όμως αυτοί να παγιδεύονται σε διδασκαλίες και πράξεις ανθρώπων, που δρουν για το δικό τους προσωπικό συμφέρον, διδασκαλίες που είναι ξένες προς την ορθόδοξη πίστη μας. Αντίθετα θα πρέπει περισσότερον να στρέφονται προς την Εκκλησία και την αυθεντική διδασκαλία Της Αναφορικά με τις διάφορες “προφητείες” που διαδίδονται για συντέλεια του κόσμου, η διδασκαλία του Χριστού είναι ξεκάθαρη. “Περί της ημέρας εκείνης και της ώρας ουδείς οίδεν...” (Ματθ. ΚΔ’ , 36). Εξ ίσου σαφής ήταν και η σύστασή Του προς αυτούς τούς ίδιους τούς Αποστόλους: “Ουχ υμών εστί γνώναι χρόνους η καιρούς ους ο Πατήρ έθετο εν ιδία εξουσία” (Πράξ. Α’ ,6-7).
Η Ιερά Σύνοδος καλεί τούς πιστούς να μην παρασύρονται από όσους, είτε εσκεμμένα είτε από άγνοια η αφέλεια επιχειρούν να τούς παραπλανήσουν. Ας εντείνουμε όλοι τις προσπάθειές μας για μια συνειδητή χριστιανική ζωη μέσα στην Εκκλησία και τα Μυστήριά της, κι ας μην ξεχνούμε ότι: “ Θεμέλιον άλλον ουδείς δύναται θείναι παρά τον κείμενον, ος εστιν Ιησούς Χριστός”. (Α’ Κορ. Γ’ 11) (ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗ 8/9/99 ΕΙΣ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΥΠΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ)