Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Ναζιστική βάση στην Ανταρκτική (ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ)

 Ναζιστική βάση στην Ανταρκτική (ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ)

Η ταινία διερευνά τα ιστορικά μυστήρια και φήμες για μια μυστική βάση των Ναζί στην Ανταρκτική, το 1947,την εκστρατεία και τις απόκρυφες ρίζες του Τρίτου Ράιχ μηχανές αντι-βαρύτητας, ιπτάμενους δίσκους και αρχαίες τεχνολογίες.

Ένα από τα βασικά θέματα της ταινίας είναι η υποτιθέμενη ύπαρξη της «Βάσης 211», τη θρυλική υπόγεια ναζιστική βάση στην Ανταρκτική. Τη μαρτυρία του γερμανικού U-Boat με διοικητές υποβρυχίων και την υποτιθέμενη εξαφάνιση εκατοντάδων ναζί επιστημόνων και μηχανικών στο τέλος του πολέμου. Επιπλέον, η ταινία αναλύει τις πραγματικές γεω-φυσικές δυνατότητες μιας υπόγειας βάσης στην Ανταρκτική.

Το άλλο βασικό θέμα είναι η υποτιθέμενη ύπαρξη ενός προγράμματος ιπτάμενου δίσκου των Ναζί  και οι πολλές πτυχές αποδεικτικών ότι η περιοχή αυτή υπάρχει.Επίσης αναφέρετε στην υποτιθέμενη διοχέτευση της εξωγήινης τεχνολογίας, σχηματικές αναπαραστάσεις από τα μέλη της γερμανικής ομάδας,και την απόκρυφη «Εταιρεία Thule» στις αρχές του εικοστού αιώνα.

Το ντοκιμαντέρ παρουσιάζει τις πολλές θεάσεις άγνωστης χειροτεχνίας γύρω από την περιοχή της Ανταρκτικής για τη θεωρητική βάση και τις πολικές σκουληκότρυπες ως σημείο εισόδου και εξόδου για την επίσκεψη εξωγήινων διαστημοπλοίων, και την πιθανή εμπλοκή του HAARP, καθώς και  σχεδόν όλες τις αμερικανικές βάσεις στην Ανταρκτική που φαίνεται να κατοικούνται από τους πράκτορες της Εθνικής Υπηρεσίας Ασφαλείας και της CIA.

Αυτό που θέτει αυτό το ντοκιμαντέρ από τα καλύτερα του είδους του είναι οι μαρτυρίες των υψηλόβαθμων Ρώσων επιστημόνων και του στρατιωτικού προσωπικού που είναι πολύ αξιόπιστες.

Προς το παρών το ντοκιμαντέρ διαθέτει μόνο αγγλικούς υπότιτλους 

Δεν υπάρχουν σχόλια: