Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

Ισλαμική θύελλα απειλεί την χώρα - Εργαλείο στα χέρια των ξένων (βίντεο)


Ισλαμική θύελλα απειλεί την χώρα - Εργαλείο στα χέρια των ξένων (βίντεο)


Οι χτεσινές καταστροφές στην Ομόνοια από τους φανατισμένους θρησκευτικά αλλοδαπούς παράνομους μουσουλμάνους μετανάστες αποτέλεσαν ένα μεγάλο σόκ για το μεγαλύτερο μέρος της ελληνικής κοινωνίας. Αν και στην ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ που κυκλοφορεί είχε προφητικά αναλυθεί η εκδήλωση γεγονότων σαν τα χτεσινά, αυτό που θα έπρεπε να προκαλέσει την ανησυχία και τον έντονο προβληματισμό στους περισσότερους Έλληνες και στην παρακμιακή ελληνική ελίτ είναι η παρουσία για πρώτη φορά του Ισλαμικού φονταμενταλισμού στην χώρα μας.

Μέσα στο πλήθος των φανατισμένων μουσουλμάνων που κατέστρεφαν την περιουσία Ελλήνων πολιτών προέβαλε ένα πλακάτ με συνθήματα γραμμένα στα Αγγλικά. Το πλακάτ έλεγε “Η Δημοκρατία και η Ελευθερία σε τροχιά θανάτου – Το Ισλάμ έρχεται…”. 

Το πιο εντυπωσιακό είναι ότι το ίδιο πλακάτ με τα ίδια λόγια είχε παρουσιαστεί και σε άλλη μία διαδήλωση αυτή την φορά στο Λονδίνο όπου ως γνωστό οι ακραίες μουσουλμανικές οργανώσεις αλωνίζουν την χώρα, με την βρετανική κυβέρνηση να παρακολουθεί αμήχανη τις εξελίξεις εγκλωβισμένη στην πολιτική ορθότητα που κάποιοι επιτήδειοι προσπαθούν να εφαρμόσουν και στην Ελλάδα.


Η συγκεκριμένη εξέλιξη αν και μπορεί να μην εκφράζει το σύνολο των μουσουλμάνων αλλοδαπών που ζούν στην Ελλάδα αποτελεί το πλέον ανησυχητικό σημάδι διότι αποδεικνύει ότι και στην χώρα μας υπάρχουν αλλοδαποί που δεν σέβονται τις βασικές αρχές του τρόπου ζωής μας, της κοινωνίας μας και το Πολίτευμα της χώρας. Η αμφισβήτηση της Δημοκρατίας και της Ελευθερίας, θεμελιώδη στοιχεία της κοινωνίας μας και βασικές αρχές του λαού μας, από μία ομάδα φανατικών θρησκόληπτων ατόμων που ήρθαν στην χώρα μας παράνομα με την ανοχή και τις ευλογίες της αριστεράς και της παρηκμασμένης και φοβισμένης ελίτ της χώρας, αποτελεί ίσως το μεγαλύτερο πρόβλημα που θα αντιμετωπίσει η Ελλάδα στο άμεσο μέλλον. 

Για χρόνια «ακροδεξιοί», «εθνικιστές», «ρατσιστές» και» σκοταδιστές» μάχονταν κατά των ιδεών των «προοδευτικών» αριστερών και μη δυνάμεων οι οποίες ήθελαν τα σύνορα ανοικτά σε μία συνωμοτική συνεργασία με το κατασκευαστικό κεφάλαιο της χώρας. 

Με την λαθροεισβολή εκατοντάδων χιλιάδων μουσουλμάνων καταστρέφεται σταδιακά ο κοινωνικός ιστός της χώρας αφού πρόκειται για πολιτιστικά και θρησκευτικά ασύμβατους με τους Έλληνες πληθυσμούς. Αυτό που οι περισσότεροι "προοδευτικοί" υποστηρικτές της πολυπολιτισμικότητας δεν μπορούν να αντιληφτούν είναι ότι το Ισλάμ δεν είναι απλά μία θρησκεία αλλά ένα πολιτικό σύστημα. 

Το πιο εντυπωσιακό είναι ότι τόσο η ΝΔ όσο και το ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ το 1993 το είχαν αναγνωρίσει αυτό το ζήτημα και στο πόρισμα της διακομματικής επιτροπής της Βουλής για το Δημογραφικό πρόβλημα είχαν επισημάνει ότι η Ελλάδα δεν πρέπει να δεχτεί μουσουλμάνους μετανάστες (ΠΟΡΙΣΜΑ, ΑΘΗΝΑ, Φεβρουάριος 1993, σελ. 15-16). 

Δυστυχώς όμως η «προοδευτική» αριστερά και η αδιάφορη παρηκμασμένη ελίτ της χώρας το μόνο που θα βλέπουν από εδώ και πέρα θα είναι την σταδιακή επιβολή του Ισλάμ στην ελληνική κοινωνία και μάλιστα με την ανοχή τους διότι η πρώτη είναι εγκλωβισμένη στην ιδεολογία μίας άλλης εποχής και η δεύτερη δεν έχει το σθένος να αντιδράσει. 

Όπως αναφέρει ένα άρθρο στην ηλεκτρονική έκδοση της Pravda (18/4/2011) η Αν. Μεσόγειος θα συγκλονιστεί από έναν πόλεμο μεταξύ Ισραήλ Τουρκίας και Χιζμπολάχ. Στην Ελλάδα οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις θα πάρουν την εξουσία στα χέρια τους, οι υποστηρικτές της ΕΕ στην Ελλάδα θα αξιοποιήσουν τους αναρχικούς και τους αλλοδαπούς μουσουλμάνους σε μία «χρωματιστή» επανάσταση η οποία θα αποτύχει. 

Ακολούθως η Ελλάδα θα βγεί από την ευρωζώνη και θα διώξει μαζικά τους μουσουλμάνους που δεν προσηλυτίζονται στον Χριστιανισμό. Τέλος οι σχέσεις Ελλάδας Ρωσίας θα ενδυναμωθούν και θα επιτευχτεί την πολυπόθητη διασύνδεση με την Σερβία. 

Κανείς δεν μπορεί να ξέρει με σιγουριά αν τελικά όλα αυτά θα συμβούν. Αυτό όμως που μπορούμε να ισχυριστούμε είναι η χτεσινή συγκέντρωση των αλλοδαπών φανατικών μουσουλμάνων καθώς και άλλες ανάλογες συγκεντρώσεις στο πρόσφατο παρελθόν αποτελούν δράσεις επίδειξης δύναμης μίας νέας ανερχόμενης συμπαγούς οργανωμένης ομάδας που θα μπορεί να αποτελέσει το κατάλληλο εργαλεία στα χέρια ξένων παραγόντων, που θα ήθελαν να επηρεάσουν τις εξελίξεις στην Ελλάδα. 

Πρακτικά η χώρα θα είναι όμηρος δύο οργανωμένων ομάδων και αποφασισμένων ομάδων, των φανατικών μουσουλμάνων και των αναρχικών όπως απέδειξαν με την δράση τους τον Δεκέμβριο του 2008 σε ολόκληρη την χώρα. 

Με απλά λόγια η Δημοκρατία και η Ελευθερία του ελληνικού λαού θα είναι σε ομηρία και όπως έλεγε το πλακάτ...το Ισλάμ έρχεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: