Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

ΝΕΟΤΕΡΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΤΗΛΕΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ!!!!


ΝΕΟΤΕΡΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΤΗΛΕΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ!!!!

 

Πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να πουν ότι το βίντεο αυτό δεν είναι τίποτα άλλο από μια καλό στυμμένη φάρσα!!!! Έτσι λοιπόν ζητήσαμε την βοήθεια του καλού μας φίλου από το εξωτερικό με την ονομασία 2012theLight ο οποίος είναι ειδικός . Δεν δίνουμε την κανονική του ονομασία για ευνόητους λόγους…..
 --> 
Α) Προτού γίνει η σύγκρουση με το φορτηγό και τον ποδηλάτη μια αστραπιαία κίνηση λαμβάνει η κάμερα από ένα άτομο κατά πάσα πιθανότητα γυναίκα η οποία σαν αστραπή πλησιάζει τον ποδηλάτη!!!

Β) Όπως θα δείτε δεν τον ακουμπάει καθόλου από απόσταση σχεδόν 1.50 μέτρου δημιουργείτε αστραπιαία μια λάμψη που δείχνει να βγαίνει από τα χέρια της τα οποία είναι σαν να φοράει γάντια και αμέσως μεταφέρονται στην δομή του δρόμου όπου ήταν το φορτηγό.

Γ) Εμείς είχαμε αναφέρει ότι κάτι φαίνεται σαν να άφηνε στο ποδήλατο αλλά τελικά στην αργή και κοντινή κίνηση δείχνει να το κρατάει το ποδήλατο και εκεί φαίνονται καθαρά τα γάντια της!;! Η από την ενέργεια που έχει φαίνονται έτσι τα χέρια της. Διότι φεύγοντας όταν τα βάζει στο μπουφάν της μέσα δεν δείχνουν οι τσέπες τις να φουσκώνουν…..

Δ) Εκτός αυτού λέμε ότι είναι ενέργεια διότι θα δείτε στην πολύ αργή κίνηση ότι όπως φεγγοβολάνε τα χέρια της το ίδιο φεγγοβολά και διαστρεβλώνεται το πρόσωπο της, αλλά και δείχνει να αλλοιώνει. Το οποίο έχει όλα τα χαρακτηριστικά σημάδια των Χρονίρ όταν υλοποιούνται!!!!

Ε) Επίσης ο ποδηλάτης δεν φαίνεται να έχει χτυπήσει αλλά φαίνεται να είναι ζαλισμένος από την ενέργεια όπου έχει δεχτεί της τηλεμεταφοράς και σαστισμένος κοιτάει τον σωτήρα του που φεύγει και πάει και κάθετε στην άκρη του δρόμου για να ξεσαστήσει……

Αυτά είχαμε να προσθέσουμε ……προς απάντηση σε αυτούς που λένε ότι είναι ψεύτικο τους προκαλούμε να μας φτιάξουν ένα ίδιο βίντεο τόσο καλά προσεγμένο με την πραγματική λεπτομέρεια………
Τα συμπεράσματα το αν είναι ή δεν είναι αληθινό είναι δικά σας….. μέχρι την επόμενη φορά να είστε καλά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: