Τετάρτη, 15 Αυγούστου 2012

ΑΠΟΚΛΑΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ CONTRAILS_CHEMTRAILS ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ.


ΑΠΟΚΛΑΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ CONTRAILS_CHEMTRAILS ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ.ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝΕ ΤΙΠΟΤΑ.
ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.
Η ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ , ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΤΑ Μ.Μ.Ε ΤΙΣ ΑΙΡΕΣΕΙΣ . 
ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΑΓΩΝΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ. 
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΝ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΕΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΓΑΠΗ , ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ ΝΑ ΠΑΜΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ. 
ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΧΩΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΜΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΑ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΗ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΗΣ. 
ΜΙΛΗΣΤΕ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΝΕΚΡΩΝΟΥΝΕ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ. 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ. 
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΕΝΤΡΟ ,ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ .
ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ .
ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΔΥΟ ΕΙΔΗ ΠΟΛIΤΙΚΗΣ ΠΛΕΟΝ.
ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΟΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ.
ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΘΑΝΑΣΙΜΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟΥΝΕ ΜΕ ΑΥΤΗ...... .....ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: