Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

Απόρρητο εναέριο όχημα εντοπίζει δορυφόρος


Απόρρητο εναέριο όχημα εντοπίζει δορυφόρος

Μυστηριώδες εναέριο όχημα εντοπίζει δορυφόρος σταθμευμένο στην  εγκατάσταση Skunk της Lockheed Martin Palmdale, στην Καλιφόρνια. Το τροχιακό στιγμιότυπο αναφέρεται ότι ελήφθησε στις 4 Δεκεμβρίου, αλλά έγινε δημόσιο μόλις την περασμένη εβδομάδα από ένα blog με το όνομα George Kaplan , που αυτο-περιγράφεται "ανοικτού κώδικα" και είναι αναλυτής πληροφοριών που βασίζεται αποκλειστικά σε διαθέσιμες για το κοινό εικόνες.

Τυλιγμένο από ότι φαίνεται σε πλαστικό, και σταθμευμένο σε μια γωνία δίπλα από ένα F-16 πάνω σε ένα συγκεκριμένο χώρο στάθμευσης κοντά στις άκρως απόρρητες εγκαταστάσεις της Αμερικανικής Πολεμικής Αεροπορίας.Χρησιμοποιώντας το F-16 ως κριτήριο 50-πόδια-μακρύ, φαίνεται ότι το UAV έχει άνοιγμα φτερών περίπου 60 πόδια (16,60 μέτρα)

Από εκεί και πέρα, ότι και να πούμε για το "νέο" μυστικό αυτό όχημα είναι εικασίες. Θα αποσταλεί ένας εκπρόσωπος στη Lockheed ζητώντας σχόλιο, αλλά η εταιρεία δεν έχει τη συνήθεια να σχολιάζει μετά από το σκάνδαλο στο Skunk Works, του οποίου και άλλα προϊόντα της μας έχουν απασχολήσει όπως το F-117 μαχητικό stealth το U-2 και το SR-71 κατασκοπευτικά αεροπλάνα.

Στις 4 Δεκεμβρίου που εμφανίζετε η φωτογραφία συμπτωματικά την ίδια ημέρα ελήφθη,από ιρανικές δυνάμεις να έχουν καταρρίψει ένα κατασκοπευτικό αμερικανικό αεροσκάφος κοντά στο Ιράν
Απαντώντας σε έρευνα από τη The Huffington Post με ένα εκπρόσωπο από την Lockheed Martin: 
Η Lockheed Martin Skunk συχνά πειραματίζεται με διαφορετικά σχήματα και υλικά τόσο για επανδρωμένα όσο και μη επανδρωμένα αεροπλάνα αναφέρει η δήλωση του. "Αυτό που βλέπετε στην εικόνα του δορυφόρου είναι ένα από αυτά τα έργα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: