Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

ΟΙ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ....

Υπήρξαν κατά το παρελθόν εποχές (προεκλογικές εποχές) όπου θυμάμαι παιδάκι τον πατέρα μου να βγάζει από την ντουλάπα μας της σημαία του κόμματος και να ξεχύνετε στις πλατείες και στους δρόμους. Τότε με έπαρση μεγάλη και εγώ , έτρεχα να μιμηθώ τον δημιουργό μου ,βλέποντας τον να με κοιτά με γουρλωμένα μάτια όλο χαρά και αυτοπεποίθηση. Μοίραζα σημαιάκια στους δρόμους όταν ο μεγάλος αρχηγός του κόμματος θα περνούσε  από εκεί  ,και η μόνη  μας σκέψη ήταν πως θα τον σταματήσουμε για να τον ακούσουμε έστω και για λίγο, να ζητωκραυγάσουμε και τα λοιπά..
Χρόνια  που το μόνο που ένοιαζε τους περισσότερους από εμάς ήταν να αποδείξουμε στον γείτονα , ότι το δικό μας σκεπτικό πάνω στις προγραμματικές δηλώσεις του κόμματος ήταν ποιο ορθές από εκείνες του δικού του… ο άκρατος εγωισμός. Χρόνια που κάποιοι συνάνθρωποι μας ίσως τότε ποιο λίγοι μα αρκετοί πέθαιναν σε ένα παγκάκι , κάπου ποιο δίπλα από εμάς , αλλά  στο ίδιο έργο θεατές υμνούσαμε εκείνους που μας επιφύλασσαν μια θέση στο ίδιο παγκάκι. Ζήσαμε μια εποχή ολοκληρωτικού αυταρχισμού ,εφόσον ότι μας γυάλιζε με τον έναν η τον άλλο τρόπο το αποκτούσαμε. Ο ποιο γνωστός στους περισσότερους από εμάς  ήταν τα δάνεια. Ματώναμε την επομένη γενιά . Χρίζαμε τα τείχη της πατρίδος μας με λάσπη μα δεν βλέπαμε την καταιγίδα που ερχόταν.  Ολοένα και περισσότεροι μπαίναμε στο τρυπακι της ελεύθερης αγοράς , και του  ολέθριου σκεπτικού ((παρτα όλα)). Όμως σε όλο αυτό το φιάσκο της μεταπολιτευτικής ανάπτυξης ((αγγούρια καλαβρεζικα)), υπήρξαν και οι ηθικοί αυτουργοί, εκείνοι που παραδόξως όλοι εμείς πιστά υπηρετούσαμε και ψηφίζαμε κάθε τετραετία με τον στανιό. Τα γούστα τους και οι πολυποίκιλες ορέξεις τους ήταν εμφανώς ορατές, όμως εμείς όντας υπνωτισμένοι από την χλιδή και την γεμάτη τσέπη ακλουθούσαμε την μεγάλη κατηφόρα που μαθηματικά οδηγούσε σε γκρεμό. Όλοι εκείνοι που έδιναν υποσχέσεις ήταν παιδιά μασονικών στοών, κακόβουλα υποκείμενα μιας άλλης κάστας ανθρώπων που υπομόχλια δούλευαν για τα μεγάλα τους αφεντικά. Για τους επικυρίαρχους. Ελεγχόμενα ανθρωπόμορφα τέρατα που στο πέρασμα τους άφησαν το στίγμα του ορυμαγδού και της υποταγής. Ήταν εκείνοι που  όριζαν τις ζωές μας με νόμους που περνούσαν από την Βουλή σε χρόνο ρεκόρ  όταν σχεδίαζαν να δέσουν τις ζωές μας και να ρημάξουν την εθνική μας κυριαρχία . Είναι εκείνοι που πίνουν τσίπουρα στις Γερμανίες και κάποιοι άλλοι καρεκλοκένταυροι που αλλάζουν κόμματα σαν τα πουκάμισα, αλλά είναι ιδεολόγοι((κούνια που σας κουναγε)). Είναι εκείνοι που καταχρέωσαν τον τόπο μας έχοντας ως εξάρτημα εμάς τους ιδίους καθώς κουνάγαμε  τα σημαιάκια της ντροπής. Είναι εκείνοι τέλος που έφαγαν όλο τον δημόσιο χουρμπανα ,και είναι ελεύθεροι μιλώντας βεβαίως στα κανάλια της ντροπής για την ανθρώπινη Ελληνική  κατάντια και θέτουν τρόπους και θεωρίες  για να σωθούμε.
Ο Ελληνικός λαός όμως έκανε το καθήκον του στις εκλογές που προηγήθηκαν ,και μέσω της κάλπης έδωσε το μήνυμα στους επικυρίαρχους του πλανήτη. Έδωσε το στίγμα το τι θα πει πραγματικός Έλλην ,πραγματικός πατριώτης που αγναντεύει   το μέλλον και τις επόμενες γενιές.
Η ώρα της επόμενης κάλπης έρχεται…….. ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΕΜΑ ΣΟΥ ΠΙΝΟΥΝΕ ΤΟ ΑΙΜΑ…..
Μετά τιμής….. ΣΕΡΑΦΙΝΟ ΕΛΛ-ΧΑ…. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: