Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

«Δε θα παίζουμε καράτε με τους βουλευτές»


«Δε θα παίζουμε καράτε με τους βουλευτές»

«Αρνούμεθα την ψευτοδημοκρατία, την οποία βιώνει σήμερα ο Έλληνας. Εμείς μέσα στη Βουλή θα εκφράσουμε τις απόψεις μας. Επιτέλους θα τις ακούσει ο κόσμος και δεν θα παίζουμε καράτε με τους άλλους βουλευτές. Μην ανησυχείτε. Θα μπούμε μέσα με ένα πάρα πολύ μεγάλο όπλο, την αλήθεια. Θα....

πούμε την αλήθεια στους Έλληνες», αναφέρει μεταξύ άλλων ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής και βουλευτής πλέον, Ηλίας Κασιδιάρης, στην εκπομπή «Αυτοψία» του ALPHA.

Και ο βουλευτής, Ιωάννης Λαγός, επισημαίνει: «Φιλειρηνιστής με την έννοια του όρου που έχει ο κόσμος, εγώ προσωπικά δεν είμαι. Δεν πειράζουμε κανέναν. Δεν προκαλούμε. Και αυτό σας το λέω γιατί τόσα χρόνια που υπάρχει η Χρυσή Αυγή, θα δείτε ότι όσο και να το ψάξετε, δεν θα βρείτε πουθενά που να έχουμε επιτεθεί, να έχουμε πειράξει ανθρώπους».

Πάντως, ο Ηλίας Κασιδιάρης αναφέρεται και στη δίκη που έχει και μιλά για μια στημένη ιστορία, η οποία θα αποδειχτεί σύντομα. «Κατανόησα εξαρχής χωρίς να δω λεπτομέρειες ότι είναι μια στημένη ιστορία. Το πρώτο πράγμα που έκανα είναι να δω ποιος είναι αυτός που με εμπλέκει. 

Και υπάρχει μια μαρτυρία μιας κυρίας μόνο που πέφτει σε αντιφάσεις κι αυτά θα αποδειχτούν. Έτσι, χτυπώντας το όνομά της στο google είδα ότι είναι υψηλόβαθμο στέλεχος του Συνασπισμού και συγκεκριμένα μέλος της εκλογικής του επιτροπής. Αυτό τα λέει όλα», αναφέρει ο Ηλίας Κασιδιάρης για τη δίκη που έχει στις 6 Ιουνίου.

Πάντως, τα μέλη της Χρυσής Αυγής δεν σχολιάζουν δημοσιεύματα που υπήρξαν κατά το παρελθόν για τον Χίτλερ στο περιοδικό που εξέδιδαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: