Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ ΠΑΡΑΞΕΝΩΝ ΠΛΑΣΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ




Παρόμοιες ανακαλύψεις με αυτή των πανύψηλων ανθρωπόμορφων λείψανων που βρέθηκαν στη Ρουάντα, υπάρχουν πολλές στο παρελθόν και παραμένουν (εσκεμμένα ή μη) άγνωστες στο ευρύ κοινό.
Παρόμοια καταγραφή είχαμε το καλοκαίρι του 1937, όταν μια ομάδα Κινέζων επιστημόνων με επικεφαλή τον καθηγητή Chi Pu Tei ανακάλυψαν....

πανομοιότυπα πλάσματα στις σπηλιές του όρους Bayan-Kara-Ula, στη κεντρική Κίνα. Στο εσωτερικό των σπηλαίων βρήκαν σκελετούς με υπερβολικά μεγάλα κεφάλια και μικροσκοπικά σώματα. Κοντά τους υπήρχαν και 176 κυκλικές πέτρινες πλάκες (Dropa stones), που στο κέντρο κάθε μιας υπήρχε μια τρύπα από την οποία ένα σπειροειδή αυλάκι απλωνόταν στην περίμετρο με ορισμένους χαρακτήρες γραμμένους μέσα σε αυτό.
Επιπλέον, τα τοιχώματα του σπηλαίου ήταν καλυμμένα με εικόνες από την ανατολή του ηλίου, το φεγγάρι και τα αστέρια, με πολλές ζωγραφισμένες κουκκίδες που έμοιαζαν με μικρά αντικείμενα, που σιγά-σιγά πλησίαζαν τα βουνά και την επιφάνεια της γης.
Εμπειρογνώμονες των αρχαίων γραφών με επικεφαλή τον καθηγητή του Πανεπιστημίου του Πεκίνου Zum Umniu, κατάφεραν να αποκρυπτογραφήσουν μετά από δύο δεκαετίες αρκετές επιγραφές από τις πλάκες. Τα γράμματα στα αυλάκια αποκαλύπτουν μια αρχαία ιστορία 12 χιλιάδων ετών με ιπτάμενα αντικείμενα που συντρίφθηκαν σε αυτά τα βουνά.


Παρόμοιο πλάσμα βρέθηκε και σε έναν αρχαίο αιγυπτιακό τάφο. Η μούμια του παράξενου άνδρα είχε 2,5 μέτρα ύψος, δεν διέθετε μύτη και γλώσσα, ενώ τα αυτιά και το στόμα του ήταν πολύ μεγαλύτερα από τα κανονικά. Σύμφωνα με τον αρχαιολόγο Gaston de Villars, η ηλικία της μούμιας είναι περίπου 4.000 ετών.
Όταν θαβόταν ένας Αιγύπτιος ευγενής, μουμιοποιούταν και περιβαλλόταν από τους υπαλλήλους του και διάφορα τρόφιμα και αντικείμενα τέχνης που είχαν σχεδιαστεί για τη μετά θάνατον ζωή. Ωστόσο, όπως διαπιστώθηκε, στο συγκεκριμένο αιγυπτιακό τάφο, δεν ήταν όλα τα αντικείμενα γύρω από το εύρημα Αιγυπτιακά! Ανάμεσα στα ευρήματα ήταν ένα κοστούμι κατασκευασμένο από μέταλλο, πολλά δισκία πέτρας με ζωγραφισμένους αστερισμούς, διάφορες παράξενες μικρές μηχανές και ένας άγνωστος στρογγυλός δίσκος από γυαλιστερό μέταλλο γραμμένο με περίεργους χαρακτήρες.
Παρόμοιος δίσκος βρέθηκε και στο Νεπάλ, χρονολογείται 7000 ετών και στην επιφάνεια του εκτός των διάφορων σχεδίων, έχουν ζωγραφιστεί ένα ufo και ένα παράξενο πανύψηλο πλάσμα που δεν μοιάζει να είναι από εδώ…

Δεν υπάρχουν σχόλια: