Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

ΕΚΚΕΝΩΝΟΥΝ ΠΟΛΗ-ΛΙΜΑΝΙ ΣΤΟ ΜΕΞΙΚΟ,,,, ΛΟΓΩ ΓΕΩΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ;;;


ΕΚΚΕΝΩΝΟΥΝ ΠΟΛΗ-ΛΙΜΑΝΙ ΣΤΟ ΜΕΞΙΚΟ,,,,

ΛΟΓΩ ΓΕΩΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ;;;

Επιστήμονες εκκενώνουν κρυφά την πόλη με το λιμάνι της Ensenada στο Μεξικο λόγω του επικείμενου κατακλυσμού.Μάλλον ξέρουν κάτι, που δεν ξέρουμε..
CRN ® (4 Γενάρη του 2012) - Conciencia Radio.Ο Ραδιοφωνικός σταθμός διεξάγει επί του παρόντος, έρευνα για κάτι τεράστιο που έλαβε χώρα στην πόλη του λιμανιού της.... Ensenada, Μπάχα Καλιφόρνια του Μεξικού.
Στα μέσα Αυγούστου του 2011, μια πολύ μεγάλη μυστική συνάντηση έλαβε χώρα μεταξύ της επιστημονικής Ελίτ, με μεγάλο αριθμό επιστημόνων σε ένα επιστημονικό ερευνητικό κέντρο στο Μεξικό, που είναι γνωστό ως το Κέντρο Έρευνας Φυσικών Επιστημών και Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης της Ensenada (CICESE). Η προκαταρκτική έκθεση της συνάντησης, δεν θα δημοσιευθεί ακόμα. Ο ραδιοσταθμος διεξάγει έρευνα για να διαπιστώσει το λόγο που, εξέχοντες επιστήμονες από διάφορα μέρη του κόσμου που δουλευαν στο CICESE, αποφάσισαν ξαφνικά να μετεγκατασταθούν ή να φύγουν από τη χερσόνησο Μπάχα Καλιφόρνια λόγω της επικείμενης γεωφυσικής καταστροφής μεγάλου μεγέθους .
"Έχουμε διαρρεύσει τις πληροφορίες αυτές στους συναδέλφους μας , έτσι ώστε να είναι ενημερωμένοι ως προς το τι να περιμένουν.
Τους ζητήσαμε να μην δημοσιεύσουν τίποτα ακόμα, μέχρι η έρευνά μας να ολοκληρωθεί.
Μιλήσαμε με μια σειρά από ανώνυμες πηγές.
Ανάμεσά τους μια γυναίκα που χθες μας αποκάλυψε αυτό που αποκαλύφθηκε στο CICESE. Αυτή και η καθηγήτριά της, έφτασαν στο CICESE να παρακολουθήσουν ένα εργαστήριο - σεμινάριο αστρονομίας. Όταν έφθασαν στο κέντρο, είδαν ότι ο Μεξικανικός στρατός είχε κλείσει κάθε πρόσβαση των οχημάτων στο κέντρο.
Νομίζαμε ότι είχαν να κάνουν με την αφαίρεση των ραδιενεργών ουσιών που χρησιμοποιούνται στα εργαστήρια, το οποίο δεν είναι ασυνήθιστο, γιατί η απομάκρυνση των επικίνδυνων ουσιών, όπως οι χημικές και οι ραδιενεργές ενώσεις, εκτελήται από τον στρατό.
Αργότερα συνειδητοποίησαν οτι η Στρατιωτική δυναμη δεν ήταν για τον σκοπό αυτό εκεί, αλλά για την προστασία σημαντικών επισκεπτών που ήταν παρόντες στη CICESE εκείνη την στιγμή.

Οι δύο γυναίκες, που επιθυμούν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους, αποφάσισαν να παρκάρουν πίσω από το κεντρική είσοδο στο πίσω μέρος της μονάδας.
Μόλις πήγαν στο αμφιθέατρο που ήταν το εργαστήριο, προς έκπληξή τους, η κύρια πρόσβαση στο αμφιθέατρο ήταν αποκλεισμένη. Αποφάσισαν να πάνε γύρω από το κτίριο και βρήκαν μια πόρτα πρόσβασης, που τους οδήγησε μέσα.
Προς έκπληξή τους, η αίθουσα ήταν γεμάτη από ανθρώπους, που με κανέναν τρόπο δεν σχετίζοναν με το εργαστήριο - σεμινάριο αστρονομίας ή το συνέδριο, που ήταν προγραμματίζμένο και που γι' αυτό είχαν παρευρεθεί εκεί.
Προς έκπληξή τους, είδαν επιστήμονες από διάφορα μέρη του κόσμου να έχουν μια πολύ έντονη συζήτηση πάνω σ' ένα καθορισμένο πρόβλημα τεράστιων διαστάσεων. Είδαν Ιάπωνες, Ρώσους και άλλους Ευρωπαίους επιστήμονες να παρευρίσκονται στην εκδήλωση. Ολοι συζητούσαν με πολύ υψηλό τόνο φωνής.
Το θέμα που εσυζητούταν από την επιστημονική Ελίτ, είναι το γεγονός ότι, τώρα πλέον έχουν την επιβεβαίωση και τα στοιχεία, για ένα τεράστιο κατακλυσμικό, γεωλογικό ή γεωφυσικό γεγονός, που πρόκειται να συμβεί ανά πάσα στιγμή, και τουλάχιστον θα καταστρέψει την πόλη - λιμάνι της Ensenada στο Μεξικό. Η Ensenada βρίσκεται μόλις 68 μίλια νότια της Τιχουάνα και Σαν Ντιέγκο στα σύνορα, Μεξικού - ΗΠΑ.
Τουλάχιστον 300.000 άνθρωποι διαμένουν στην Ensenada. Μεταξύ άλλων συζητήθηκε ότι πρέπει, να αφήσουν την πόλη όσο το δυνατόν συντομότερα.
Άτομο μας αποκάλυψε ότι στην πραγματικότητα πολλοί από τους ξένους επιστήμονες που εργάζονταν στο CICESE και άλλα άτομα με οικονομική επιφάνεια και με καλές διασυνδέσεις (Ελίτ) στην Μπάχα Καλιφόρνια, έχουν φύγει από την Ensenada.
Άμεση με το θέμα πηγή, μας ενημέρωσε, στη συνέντευξη που κάναμε μαζί της στις 3 Ιανουαρίου του 2012, ότι οι παρευρισκόμενοι ανέφεραν, ότι ανέμεναν το γεγονός να συμβεί ανά πάσα στιγμή και ότι αναφέρονταν σε αυτό, ως ένα "γεωφυσικό γεγονός".
Μίλησα με έναν εξέχοντα επιστήμονα από το "CICESE 2010" που μου επιβεβαίωσε το τελευταίο.
Ένα άλλο μέλος της οικογένειας ενός Δικαστή του Ανωτάτου Δικαστηρίου από το Μεξικό της είπε, "να μεταφέρθουν το συντομότερο έξω από την πόλη, επειδή κάτι τεράστιο πρόκειται να χτυπήσει την Ensenada".
http://e-rodios.blogspot.com/2012/01/blog-post_4307.html ΠΗΓΗ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

το μπλογκ ειναι για τον μπουτσον μαλακα ......σεραφινο
εδω τιραμολα! χαχαχαα
σαν τσιρκο ειναι ρε βολακα γελοιε καραγκιοζη ποιος θα σε παρει στα σοβαρα ρε βλαμενε?
exeis kai th malakia kato apo ta sxolia

ΣΕΡΑΦΙΝΟ είπε...

Είμαι σίγουρος αγαπητέ φίλε πως το πλούσιο λεξιλόγιο που χρησιμοποιείς στην καθημερινή σου σε αδικεί . Διότι θα έπρεπε να ήσουν ειδήμονας και πανευτυχής διάσημος και όχι αφελής και κατηφής ασχολούμενος με blog που απέχουν Ταμάλα από την δική σου ιδιοσυγκρασία. ΕΔΩ ΣΕΡΑΦΙΝΟ ….