Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

TΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ "ΑΓΡΙΕΥΟΥΝ"


TΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ "ΑΓΡΙΕΥΟΥΝ"

Σας μεταφέρουμε το παρακάτω βίντεο με κάθε επιφύλαξη.  Τραβήχτηκε κατά την διάρκεια πτήσης πάνω από την Ιαπωνία.  Φαίνεται πως το ufo πετάει δίπλα απ'το αεροπλάνο και στην συνέχεια αλλάζει πορεία προς κάτω  δεξιά ή πίσω του.   





Δυστυχώς το βίντεο είναι μόνο 12 δευτερόλεπτα και το ύποπτο είναι πως την στιγμή που αρχίζει να βιντεοσκοπείται, αυτό κατευθύνεται σε "νεκρό σημείο" που η κάμερα δεν μπορεί να συνεχίσει την καταγραφή.  
Δεν γνωρίζουμε τα στοιχεία της πτήσης ούτε υπάρχει κάποια διευκρίνιση από τον χρήστη που ανέβασε το βίντεο, πάντως το τελευταίο διάστημα έχουν αναφερθεί πάρα πολλα αντίστοιχα περιστατικά με συνοδευτικά ufo στον εναέριο χώρο της Ιαπωνίας.  Η συγκεκριμένη εμφάνιση είναι ασυνήθιστη συγκριτικά με άλλες εμφανίσεις που μπορούν να αμφισβητηθούν ή για φώτα  που πολλοί τα παρομοιάζουν με laser ή κινέζικα φανάρια.  Μιλάμε για κατάστασεις που αν επιβεβαιωθούν.. δείχνουν πως τα πράγματα έχουν αρχίσει και "αγριεύουν".

Και τώρα ένα μικρό quiz:  Τι έγινε τον Μάρτιο στην Αυστραλία και κανένα τηλεοπτικό μέσο ενημέρωσης δεν έδειξε; Το ίδιο είχε γίνει σε Πολωνία, Φιλανδία, Ντουμπάι και σίγουρα και σ'άλλες χώρες.. Φυσικά καμία επίσημη ανακοίνωση.  Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε είχαμε γράψει στις 30 Μαρτίου:
ΜΕΛΒΟΥΡΝΗ: ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ, ΕΝΑ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΦΛΕΓΟΜΕΝΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ

ΚΑΙ ΟΜΩΣ Η ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ

ΠΗΓΗ((http://www.apocalypsejohn.com/2011/06/t.html))

Δεν υπάρχουν σχόλια: