Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Σκεπτικιστής και όχι απόλυτος …..


Κάποιος φίλος αναγνώστης διαβάζοντας το ((Θα το δείτε και δεν θα το πιστεύετε... Η επίσημη ιστοσελίδα του Βατικανού βγαίνει πατώντας την διεύθυνση.....http://i.ixnp.com/images/v6.59/t.gif))πάτα εδώ http://anekshghtakaiapokryfa.blogspot.com/2011/04/part-2.html μου έγραψε τα παρακάτω ((Όσο μου αρέσει η σελίδα σου για τα θέματα που έχεις άλλο τόσο με χάλασε το σημερινό.

κάποιος απλός γνωστης υπολογιστών γνωρίζει ότι μπορείς να κανεις ότι διεύθυνση θες με οποιο όνομα και να την βάλεις ως active link για άλλη σελίδα...
μόλις την πατάς σε μεταφέρει εκεί...
δεν χρειάζεσαι ούτε καν hacker για αυτό...απλά φαντασία για πιασάρικο όνομα στο link.

οποτε το συμπέρασμα το δικό μου έχει ως αναλύω ποιο πάνω.
όλα τα περί σατανά και διαβόλου (που παρεπιμπτόντως μονο με χριστιανισμό δεν έχει να κάνει αλλα με Ελληνική Θρησκεία-Αυτή η θρησκεία είναι ο διάβολος ου χριστιανισμού και οι Έλληνες γενικότερα)είναι απλά για να γράφουμε κάτι...σαν τα παραμυθια για παιδιά 6 ετών.

την καλησπέρα μου)))

Η γνώση είναι Δύναμη...η αμάθεια είναι Χριστιανισμός


θέλοντας λοιπόν να πάρω θέση στην αναφορά του περί χριστιανισμού και Ελληνισμού  να τονίσω τα εξής. Ουδέποτε αυτή η σελίδα τάχτηκε και αφουγκράστηκε απόψεις που μοναδικό τους σκοπό έχουν την παραπληροφόρηση και τον αποπροσανατολισμό. Έχουμε μια αρχή που λέει ότι ο σκεπτικιστής δεν πρέπει να είναι απόλυτος και συγκεκριμένος αφού αποδεδειγμένα η αλήθεια αλλάζει κάθε ένα δευτερόλεπτο για ότι συμβαίνει γύρω σου. Εκτός βέβαια από χειροπιαστές αποδείξεις και γεγονότα που έχουν διαδραματιστεί και έχουν σημαδέψει τις ζωές όλων των παλαιοτέρων από εμάς με προέκταση ίσως και εμάς τους ίδιους. Το γεγονός ότι στο διαδίκτυο κυκλοφορούν μπαρούφες και ά
σκοπες αναρτήσεις  για να γεμίζουν οι σελίδες κάποιων Blogs δεν έχει να κάνει με το ότι κάποια θέματα χρίζουν όντως ιδιαίτερη παρατήρηση και έρευνα . Δεν μπορώ όμως να καταλάβω το σημείο((όλα τα περί σατανά και διαβόλου (που παρεπιμπτόντως μονο με χριστιανισμό δεν έχει να κάνει αλλα με Ελληνική Θρησκεία-Αυτή η θρησκεία είναι ο διάβολος ου χριστιανισμού και οι Έλληνες γενικότερα)είναι απλά για να γράφουμε κάτι...σαν τα παραμυθια για παιδιά 6 ετών.)) .Είναι αυτονόητο ότι μπερδεύεις τον χριστιανισμό που καλώς η κακώς δεν πιστεύεις ,με τον Ελληνισμό που αποδεδειγμένα  ποιο ένδοξος  λαός δεν υπάρχει σε όλα  τα μήκη και πλάτη τούτης εδώ της γης .Το τι πιστεύει λοιπόν αγαπητέ μου φίλε ο κάθε  λογής άνθρωπος είναι εκείνα τα βιώματα τα παιδικά του, που ίσως μεγαλώνοντας ,διαβάζοντας και ερευνώντας τα επεκτείνει η τα απορρίπτει . Είναι δεδομένα που έχουν αποθηκευτεί στον σκληρό δίσκο του εγκεφάλου του((βουδιστές –χριστιανοί –μουσουλμάνοι ))και πάει λέγοντας, μα η αλήθεια κρύβεται κάπου ανάμεσα. Κάπου που να μην μπορεί το μυαλό μας να δεχτεί την πλήρη αλήθεια. Η έρευνα και η γνώση πολλές φορές είναι ένα μηδενικό μπροστά  στην πίστη και στην αφοσίωση, άλλες φορές πάλι μεγάλοι γνώστες και μύστες κατέρριψαν θρησκείες μέσα σε λίγα λεπτά. Τίποτα δεν είναι τυχαίο και τίποτα  δεδομένο. Μπορείς να απορρίπτεις όσα γράφονται σε τούτη εδώ την σελίδα μα  στατιστικά δεν είσαι  100% σίγουρος για αυτά που έχεις σαν βιώματα από παιδί . Κάποιος είπε(((από όσα βλέπεις πίστευε τα μισά, και από όσα ακούς τίποτα))).Πάντως οι απόψεις και ιδιαίτερα οι καυστικές όπως και η δική σου είναι ιδιαίτερα χρήσιμες για έρευνα ….

ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ……ΣΕΡΑΦΙΝΟ…

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Διάβολος δεν ήταν τίποτα λιγότερο από Έλληνας Ημίθεος ... και πολύ όμορφος για να τα λέμε όλα...καμια σχέση με χριστιανούς η τις ασχήμιες που του φορτώνουν.

είμαι τεχνικός Η/Y οποτε γνωρίζω ακριβώς τα περί link πίσω από μια web address.τα πάντα μπορεί να αλλάξουν αλλα μερικά θέματα όχι...και τα link είναι ένα από αυτά.εάν το ψάξεις λίγο θα δεις και από ποια IP φτιάχτηκε το ψεύτικο link του Βατικανού.

ως τελευταίο να σου πω ότι με χάλασε το άρθρο το οποιο γνωρίζω ότι δεν είναι δικό σου και με επιβεβαιώνεις στο απόλυτο προσφέροντας την σελίδα που το πήρες.


όμως λατρεύω το BLOG καθότι είναι εκτος των τυποποιημένων.
ζητω συγγνώμη εάν στο πρώτο post ήμουν λίγο απότομος και οδήγησα σε παρεξήγηση.


θα κρατήσω το παρακάτω ως το κυριότερο όλων ..μπράβο σου

''τον Ελληνισμό που αποδεδειγμένα ποιο ένδοξος λαός δεν υπάρχει σε όλα τα μήκη και πλάτη τούτης εδώ της γης''

σκεπτικιστής ΝΑΙ...σκοταδιστής ΠΟΤΕ