Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Περίεργοι ήχοι στον ουρανό της Γης.. Mια περίπτωση από την Φλόριντα των Η.Π.Α.


Περίεργοι ήχοι στον ουρανό της Γης.. Mια περίπτωση από την Φλόριντα των Η.Π.Α.

Palm Coast, Florida των Η.Π.Α. - Οι ερευνητές προσπαθούν να λύσουν ένα περίεργο μυστήριο φαινόμενο στο Flagler County που συνέβη τον Μάρτιο του 2011. Ένα πλήθος ανθρώπων τηλεφωνούσε στην αστυνομία περίπου στης 9:30 π.μ. της Τετάρτης έως και την Παρασκευή για να αναφέρει περίεργες δονήσεις του εδάφους, στο Flagler County. Οι κλήσεις προέρχονταν όλα από την περιοχή Hammock της Palm Coast (βλ. χάρτη).





http://maps.google.com/maps?f=q&source=s_q&hl=en&geocode=&q=Palm+Coast,+FL&aq=0&sll=37.0625,-95.677068&sspn=49.223579,114.169922&ie=UTF8&hq=&hnear=Palm+Coast,+Flagler,+Florida&t=h&z=12

Ωστόσο, και οι άνθρωποι στη βόρεια περιοχή Daytona, καθώς και στην Deltona και ως τονΒορρά όπως στον St. Augustine, πολλοί άνθρωποι ανησυχούσαν διότι νόμιζαν πως γινόταν συνέχεια σεισμός.

Το Emergency Management Office - (Γραφείο Διαχείρισης Εκτάκτων Αναγκών (OEM) είναι ένας οργανισμός σε τοπικό, πολιτειακό ή εθνικό επίπεδο, για την διασφάλιση και την πληροφόρηση του κοινού σε περίπτωση καταστροφών «φυσικές η ανθρωπογενείς»). Το οποίο συνδέεται με το 911 (π.χ. Ελλάδα 100)

Είχαν τηλεφωνήματα όλη μέρα και προσπαθούσαν και οι ίδιοι να καταλάβουν τη γίνεται. Κάτοικοι δήλωναν ότι τα κτίρια έτρεμαν, ακόμη και όσοι βρίσκονταν στους δρόμους μέσα στην κίνηση το καταλάβαιναν.

Κάποια από τα τηλεφωνήματα παρακάτω στο 911….

Ερώτηση πολίτη.
«Ζω μόνος και είμαι τυφλός, και πριν από λίγο το σπίτι μου έτρεμε, μήπως γνωρίζετε τη συμβαίνει.
Απάντηση τηλ. κέντρου 911.

«Δεν είμαι σίγουρος κύριε Δεχόμαστε αρκετά τηλεφωνήματα για τον ίδιο λόγο που αναφέρεται, έχουμε στείλει κάποιον να ελέγξει όλα καλά;

Αυτό ήταν ένα από τα πολλά τηλεφωνήματα που δέχτηκαν στο 911 από το Flagler County. Ένα ανεξήγητο φαινόμενο, που περιγράφεται ως ένα χαμηλό βουητό ένα τρίξιμο στα παράθυρο και μερικές φορές ένα κούνημα σαν σεισμός, ταρακούνησε τους κατοίκους από τον St. Augustine έως το Volusia County.

"Το έδαφος κινούταν και τα κτήρια έτρεμαν. Σίγουρα κάτι αφύσικο συμβαίνει εδώ", είπε κάτοικος στο WFTV 9 κανάλι.

Το WFTV βρήκε δύο ανθρώπους που έχουν βιώσει σεισμούς στην Καλιφόρνια και έκανε κάποιες ερωτήσεις.

Απάντησαν…..
«Αυτό που ένιωσα ήταν σεισμός σίγουρα," ένας κάτοικος είπε. «Μας έκανε να κοιτάμε τον ωκεανό μήπως έρθει και τσουνάμι… τη άλλο; Κανένας δεν ξέρει τίποτα.
Η Γεωλογική Υπηρεσία των ΗΠΑ ανέφερε στο Νομό του Flagler ότι αισθητήρες στη Georgia και στο Orlando δεν είχαν καμία ένδειξη για σεισμό στην περιοχή. Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία δεν ανέφερε τίποτα περίεργο, και το Πολεμικό Ναυτικό και η Ακτοφυλακή είπε στο WFTV πως δεν είχαν καμία πληροφορία αν γίνεται κάποια πολεμική άσκηση.
"Είμαστε σε έλεγχο και συνεννόηση με όλους τους οργανισμούς που παρακολουθούν αυτά τα φαινόμενα και ελπίζουμε ότι θα καταλήξουμε σε μια απάντηση, αλλά αυτή τη στιγμή, είμαστε και εμείς σαστισμένοι," απάντησε ένας υπεύθυνος στο WFTV 9 κανάλι.
Ελέγχονται τα πάντα, ακόμα και αν προέρχεται από κάποιον μετεωρίτη μέχρι και το περίγειο της σελήνης και μήπως τα κύματα από τον ωκεανό χτυπούν με δύναμη και δονούν όλη την ακτογραμμή, ακόμη και αυτό εξετάζετε ως μια αιτία.
Αυτά αναφέρθηκαν στο WFTV 9 τηλεοπτικό κανάλι.
Μέχρι σήμερα κανένας δεν γνωρίζει με βάσιμες πληροφορίες τη έγινε περίπου έναν μηνά πριν στην Palm Coast, στην Florida. Πολλοί άνθρωποι τον τελευταίο μηνά αναφέρουν ιδία περιστατικά και σε άλλες πολιτείες της Αμερικής και καμία απάντηση δεν δίνουν η κρατικές υπηρεσίες και οι οργανισμοί.
Μόνο η Μετρολογική Υπηρεσία ανάφερε πως μπορεί να είναι βροντές και ο ήχος ταξιδεύει από χιλιόμετρα μακριά αλλά χωρίς πάλι να δώσει βάσιμες εξηγήσεις για όλο το φαινόμενο που διαρκεί ώρες και μέρες και για τους μικρούς σεισμούς που δεν καταγράφονται από τους σεισμογράφους.
Και μην ξεχνάμε πως εκεί βρίσκεται και το τρίγωνο των βερμούδων...

Το θέμα όλο και αυξάνεται διότι δεν συμβαίνει μόνο στης Η.Π.Α. αλλά έρχονται αναφορές και από αλλά μέρη του κόσμου με ακριβώς τα ίδια στοιχεία και έπεται συνέχεια...


Ο.Ε.Α.Φ.



Δεν υπάρχουν σχόλια: