Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

Επιστήμονας της NASA βρίσκει αποδεικτικά στοιχεία εξωγήινης ζωής.


Επιστήμονας της NASA βρίσκει αποδεικτικά στοιχεία εξωγήινης ζωής.


Η NASA δίνει νέα στοιχεία για πρωτοποριακή εξωγήινη ζωή (καλά βακτήρια), το επιβεβαιώνει σε δείγματα που συγκεντρώνει από μετεωρίτες. Αυτό έχει σημαντικές συνέπειες, γιατί τα βακτήρια είναι η ραχοκοκαλιά για πιο προηγμένες μορφές ζωής, για μια ακόμη φορά υποστηρίζει ότι οι προηγμένες μορφές ζωής είναι έξω στο σύμπαν:
Οι εξωγήινοι υφίστανται, και θα υπάρξουν αποδείξεις.

Αυτός ο εκπληκτικά φοβερός ισχυρισμός προέρχεται από τον Dr. Richard B. Hoover ,ενας αστροβιολόγο στο Marshall Space Flight της NASA Center, που λέει ότι έχει βρει αποδεικτικά στοιχεία εξωγήινης ζωής - απολιθώματα βακτηρίων που βρέθηκαν σε μια εξαιρετικά σπάνια κατηγορία των μετεωριτών, που ονομάζεται CI1 ανθρακώδης χονδρίτες. (Υπάρχουν μόνο εννέα τέτοιοι μετεωρίτες στον πλανήτη Γη.) Διαπιστώσεις του Hoover δημοσιεύθηκαν αργά το βράδυ της Παρασκευής στην εφημερίδα της Κοσμολογίας, ένα επιστημονικό περιοδικό.

«Θεωρώ ότι αποτελεί ένδειξη ότι η ζωή είναι ευρέως διαδεδομένη παντού και όχι μόνο στον πλανήτη Γη.»
Ο Hoover ο οποίος έχει ξοδέψει περισσότερο από 10 χρόνια της ζωής του να μελετά τους μετεωρίτες σε όλο τον κόσμο, είπε στο Fox news σε μια συνέντευξη του.
«αυτό το πεδίο μελέτης μόλις το έχουν αγγίξει ,γιατί ειλικρινά, πάρα πολλοί επιστήμονες θα έλεγαν ότι αυτό είναι αδύνατον.
Ο Hoover ανακάλυψε τα απολιθώματα μετά το σπάσιμο του μετεωρίτη CI1 και αναλύοντας τον με ένα μικροσκόπιο σάρωσης ηλεκτρόνιων το οποίο του επέτρεψε να διαπιστώσει τα τυχόν απολιθώματα. Αυτό που βρήκε ήταν απολιθώματα μικροοργανισμών (εικονίζεται παρακάτω) πολλά από τα οποία παρουσιάζουν μεγάλες ομοιότητες με εκείνα που βρέθηκαν στον δικό μας πλανήτη.
Το συναρπαστικό είναι ότι υπάρχουν πολλά τέτοια αναγνωρίσιμα απολιθώματα τα οποία σχετίζονται στενά με αυτά στην γη, δήλωσε ο Ηοοver.
Υπάρχουν βέβαια και μερικά άλλα τα οποία είναι πολύ παράξενα και δεν μοιάζουν με τίποτα από αυτά τα οποία θα ήμουν σε θέση να καταλάβω και τα οποία τα έχουν δει και άλλοι επιστήμονες οι όποιοι όμως και εκείνοι δεν μπορούσαν να τα κατανοήσουν.

Ο.Ε.Α.Φ.




Δεν υπάρχουν σχόλια: