Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

ΑΡΙΣΤΑΡΧΙΑ: Το πολίτευμα του μέλλοντος


ΑΡΙΣΤΑΡΧΙΑ: Το πολίτευμα του μέλλοντος


Σημείωμα του εκδότη.
Αναμφίβολα , η κοινοβουλευτική δημοκρατία, έχει χρεοκοπήσει. Το έκτρωμα αυτό που θέλει να λέγεται δημοκρατία έχει εξαντλήσει όλα τα περιθώρια αντοχής και  ανοχής όλων μας.  Ο Ελληνικός δρόμος θέλει και προτείνει την έναρξη ενός διαλόγου για την καλύτερη δυνατή  λύση του πολιτειακού μας συστήματος. Προτείνουμε την ΑΡΙΣΤΑΡΧΙΑ για την έναρξη του διαλόγου και όχι απαραίτητα την λύση.
Το σίγουρο είναι ότι δεν μπορούμε πλέον να περιμένουμε από τους επαγγελματίες «βολευτές» μας να  οδηγήσουν εμάς στην «δουλεία» και εαυτούς στο «βόλεμα» και των τρισέγγονων τους.
Ένα είναι το σύνθημα ο Λαός στην βουλή και οι επαγγελματίες πολιτικοί στον Καιάδα.
Μια πραγματική Δημοκρατία στα πρότυπα της Αθηναϊκής Δημοκρατίας, είναι το Μεγάλο Ζητούμενο.


Όταν οί άνθρωποι συγκρότησαν τις πρώτες κοινωνίες τις πρώτες πολιτείες, οι φύλαρχοι εσκέφθησαν διαφόρους τρόπους και μεθόδους για να τους επιβληθούν να τους διοικούν και να τους εκμεταλλεύονται, επειδή δεν μπορούσε ένας άνθρωπος να επιβλέπη τους πάντες και να κατευθύνη τα πάντα επέλεξε  μερικούς έμπιστους του και κατένειμε την ευθύνη της επιβλέψεως και της διοικήσεως ωρισμένων τομέων εις αυτούς. Την εσωτερικήν ασφάλειαν από κλοπές, ταραχές, κ.λ.π., εις τον Α, εις έναν άλλον, την συγκέτρωσιν οικονομικών πόρων εις άλλον, την εξωτερικήν ασφάλειαν και την οργάνωσιν ενός υποτυπόδους στρατού εις άλλον, κ.ο.κ. Έτσι εδημιουργήθη το αρχικόν σύστημα διοικήσεως. Σιγά-σιγά όμως αυτά όλα εξελίχθηκαν και φθάσαμε εις το πολιτεύματα των αρχαίων κοινοτήτων που μας ανέπτυξαν οι αρχαίοι φιλόσοφοι και ιστορικοί, τα οποία αναφέραμε προηγουμένως.
Τα πολιτεύματα όπως αυτά, που μας έγραψαν οι ιστορικοί και οι αρχαίοι φιλόσοφοι αποσκοπούσαν εις την διοίκησιν και τον έλεγχον μιας πολιτείας ή ενός λαού σιγά-σιγά όμως η βουλιμία των ανθρώπων τους έσπρωξε να θέλουν να διοικούν περισσότερες πολιτείες και λαούς.
Εκείνοι οι οποίοι εσκέφθησαν και επέτυχαν τον έλεγχον και την εκμετάλλευσιν πολλών πολιτειών και πολλών λαών ήσαν οι αρχιτεμπέληδες, οι αρχιφιλόδοξοι, και αρχικαλοπερασάκηδες. Αυτοί  με τις θρησκείες που εξύφαιναν  κατώρθωναν να ελέγχουν και να εκμεταλεύονται οικονομικά πολλούς λαούς. Την εποχή εκείνην χρησιμοποιούσαν τις θρησκείες όπως χρησιμοποιούν σήμερα τα πολιτεύματα, την πολιτικήν τα διάφορα πολιτικά κόμματα.
Σήμερα όποιος είναι φιλόδοξος και θέλει να άρξη ενός λαού ή πολλών λαών σκαρφίζεται και σκαρώνει ένα πολίτευμα π.χ. κουμουνισμόν, σοσιαλισμόν, εθνικοσοσιαλισμόν, κ.λ.π. Τότε ανέπτυσεν μια νέαν θρησκείαν όπως ο Κρίσνα, ο Βούδας, ο Μωυσής, ο Σαούλ-Παύλος, ως αρχηγός της νέας θρησκείας.
Όπως βλέπουμε η πολιτική διεθνοποίησις  ακολούθησε την θρησκευτικήν και η ζωή των ανθρώπων της γης κατέστη οδυνηρά από την στιγμήν που μία ομάδα ανθρώπων συνδεδεμένων δυνατά μεταξύ των να κυβερνήση άρον-άρον ολόκληρη την ανθρωπότητα και έθεσε  εις εφαρμογήν αμέσως τα σχέδιά της διά την παγκοσμιοποίησιν.
Τις επιθυμίες των φυλάρχων και δη των εχόντων κοσμοκρατορικάς διαθέσεις, επλήρωσεν η ανθρωπότης με εκατόμβες αίματος, πόνον, θρήνους και βαγγητά απερίγραπτα. Δια να καθυποτάξουν τους ανθρώπους εις τις επιθυμίες των εβασάνιζαν τόσο σκληρά και απάνθρωπα που δεν υπάρχει λέξις  εις το λεξιλόγιόν μας διά να σας το παρουσιάσουμε. Στις ημέρες μας που προετοιμάζουν την ανθρωπότητα διά την Νέαν Ταξιν, την Νέαν Παγκοσμιοποίησιν, είδαμε εις τις τηλεοράσεις μας αιχμαλώτους εις το Ιράκ αλύπητα ξυλοκοπημένους δεμένους γυμνούς, όρθιους σε κολώνες και οχιές εις το δάπεδον, τις οποίες οδηγούσαν με ράβδους προς το πόδια των βασανιζομένων να τους δαγκώνουν. Και γελούσαν ξέφρενα και κατευχαριστημένοι οι αμερικανοεβραίοι βασανισταί με τους σπαραγμούς  των αιχμαλώτων από τους φρικτούς πόνους που δημιουργεί το δηλητήριον της οχιάς.
Καίτοι υπάρχουν όχι απλώς ενδείξεις αλλά και αποδείξεις  με τους δήθεν αντιτρομοκρατικούς νόμους και τα απάνθρωπα βασανιστήρια των αντιφρονούντων φυλακισμένων εις το  Γκουαντάναμο και αιχμαλώτων του Ιράκ έρχεται η νέα «ιερά εξέτασις» σύντομα, και πιο φρικτή από την προηγούμενη. Οι άνθρωποι αποβλακομένοι άλλοι από την καλοπέρασιν, άλλοι από την φτώχειαν και τα πολλά προβλήματα της βιοπάλης που τους δημιουργούν προγραμματισμένα οι εξουσιασταί-Τραπεζίται, και όλοι μαζί με αυτούς που τους ελέγχουν το νου βάσει των μελετών των ινστιτούτων «ΤΑΒΙΣΤΟΚ» και των ελεγχομένων ΜΜΕ, δεν αντιδρούν και οδηγούνται αθόρυβα εις την ΝΕΑ ΤΑΞΗ, ως πρόβατα διά σφαγήν.

την συνέχεια διαβάστε στον Ελληνικό Δρόμο.... αξίζει τον κόπο..
http://www.hellenicway.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: