Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΜΥΣΤΙΚΑ ΥΠΕΡΟΠΛΑ


ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΜΥΣΤΙΚΑ ΥΠΕΡΟΠΛΑ

Όλες οι αυτοκρατορίες της ιστορίας βασίστηκαν στην στρατιωτική τους ισχύ για να επιβληθούν. Από την ιστορία μαθαίνουμε πως όσο  δυνατό και αν είναι ένα κράτος οικονομικά αν δεν έχει πολεμική ισχύ δεν μπορεί να ζήσει. Η περσική αυτοκρατορία στηρίχτηκε στους επίλεκτους αθάνατους, ο Αλέξανδρος στην φάλαγγα που ήταν εξέλιξη της αρχαίας πολιτικής φάλαγγας των ελληνικών πόλεων, η Ρώμη βασίστηκε στην ασύγκριτη λεγεώνα την τελειότερη ίσως πολεμική μηχανή στην ιστορία , στον μεσαίωνα οι σιδερόφραχτοι ιππείς έκαναν την διαφορά και στους νεότερους χρόνους εμφανίστηκαν τα πυροβόλα όπλα.    
Στον εικοστό αιώνα η τεχνολογική πρόοδος μετέτρεψε τον πόλεμο σε μια υπόθεση μαζικής καταστροφής  δημιουργώντας όπλα που ......
δίνουν τεράστια ισχύ  σ’ αυτούς που τα κατέχουν αλλά και που απειλούν το Ανθρώπινο είδος και την ζωή στην Γη με ολοκληρωτικό αφανισμό και αυτό για πρώτη φορά στην ιστορία....
Στον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο τα χημικά και στον δεύτερο τα αεροπλάνα και οι μαζικοί βομβαρδισμοί έκαναν την διαφορά. Με την λήξη του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου άρχισε  η  Ατομική εποχή. Οι ΗΠΑ πρόλαβαν την ΕΣΣΔ  στην στροφή και  δοκίμασαν την ατομική βόμβα στους Ιάπωνες.
Στην συνέχεια ΗΠΑ και ΕΣΣΔ μπήκαν σε ένα φρενήρη ανταγωνισμό για την απόκτηση του ισχυρότερου υπερόπλου. Βόμβα υδρογόνου διηπειρωτικοί πύραυλοι πόλεμος των άστρων... Τελικά η Σοβιετική οικονομία δεν άντεξε τα τεράστια ποσά που απαιτούνταν για την χρηματοδότηση του πολεμικού της προγράμματος και γονάτισε πρώτη. 
Στις μέρες μας και ειδικότερα μετά την επίθεση στους δίδυμους πύργους μια νέα αυτοκρατορία αναδύεται ...Η αυτοκρατορία της  ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ .Εχοντας καταλάβει όλες τις κρίσιμες θέσεις στην παγκόσμια οικονομία οι νεοταξίτες είναι έτοιμοι να εμφανίσουν την περίφημη παγκόσμια κυβέρνηση για την οποία ακούμε παντού να ομιλούν (πρόσφατα και το Βατικανό στάθηκε υπέρ μιας παγκόσμιας κυβέρνησης).
Με όπλο την οικονομική κρίση που οι ίδιοι κατασκεύασαν αποδομούν τα εθνικά κράτη αφαιρώντας στοιχεία της εθνικής κυριαρχίας και γονατίζουν τους λαούς ώστε στο τέλος να εμφανίσουν οι ίδιοι την παγκόσμια κυβέρνηση ως σωτηρία στα προβλήματα της ανθρωπότητας.
Έχει όμως η ΝΕΑ ΤΑΞΗ εκείνη την  τεχνολογία που θα της επιτρέψει να επιβάλει στα Εθνη την παγκόσμια κυβέρνηση; Είναι γνωστό ότι οι ΝΑΖΙ είχαν προχωρήσει πάρα πολύ στην έρευνα για  νέα όπλα.  Οι πύραυλοι v1 και v2  είναι η πιο γνωστή περίπτωση .Καθώς όμως αρκετά από τα ηγετικά στελέχη του ναζιστικού κόμματος είχαν προέλθει από κύκλους και ομάδες που ασχολούνταν με τον μυστικισμό και τον αποκρυφισμό είναι πολύ πιθανό να είχαν  γίνει και πιο προχωρημένες έρευνες αλλά και πειράματα σχετικά με απόκρυφη τεχνολογία και μυστικά υπερόπλα.
Εχουν κατά καιρούς γραφτεί και ειπωθεί πολλά. Το βέβαιο είναι ότι κάποιοι από τους ναζί επιστήμονες βρήκαν καταφύγιο στις ΗΠΑ,  συνεχίζοντας τις μυστικές έρευνές τους για λογαριασμό των Ηνωμένων Πολιτειών με αντάλλαγμα την αμνηστία τους. Στα χέρια των ΗΠΑ εξάλλου βρίσκονται και οι έρευνες του σέρβου επιστήμονα Νικόλα Τέσλα που από πολλούς έχει ονομαστεί ''Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ 20 ΑΙΩΝΑ''.
Ο Τέσλα με εμμονή στις έρευνες σχετικά με τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία είναι ο άνθρωπος πίσω από πολλές εφευρέσεις που σήμερα διευκολύνουν την ζωή μας. Κάποιοι όμως με οικονομικό, και ίσως όχι μόνο οικονομικό, αλλά και πολιτικό συμφέρον φρόντισαν να θαφτούν αρκετές από τις ανακαλύψεις του Νικόλα Τέσλα. Ο Τέσλα είχε εφεύρει τρόπο πρόκλησης ισχυρού σεισμού μέσω  ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων. Θα μπορούσε λοιπόν οι έρευνες του σέρβου επιστήμονα να σχετίζονται με το ΗAARP;
Τι είναι το HAARP; Επισήμως το ΗΑΑRP είναι ένα πρόγραμμα με σκοπό την διέγερση της ιονόσφαιρας και την χρήση αυτής ως κεραίας ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων για την βελτίωση των επικοινωνιών. Επισήμως αυτό είναι το HAARP. Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται από την Αμερικάνικη πολεμική αεροπορία και το Ναυτικό. Οι εγκαταστάσεις του προγράμματος HAARP είναι στην Αλάσκα με τεράστιες κεραίες εκπομπής κυμάτων υψηλής ισχύος.
Μπορεί όμως το σύστημα HAARP να αποτελεί ένα υπερόπλο μαζικής καταστροφής στα χέρια των Νεοταξιτών; Το ρωσικό ναυτικό στην μαύρη θάλασσα ανέφερε ότι παρατηρήθηκε έντονη διέγερση της ιονόσφαιρας η οποία κορυφώθηκε τριανταέξι ώρες πριν τον πρόσφατο σεισμό στην Τουρκία.
Η έντονη αύξηση της θερμοκρασίας της ιονόσφαιρας αποτελεί σημάδι ότι το σύστημα HAARP είχε ενεργοποιηθεί από τις εγκαταστάσεις της Αλάσκα. Ανάλογη δραστηριότητα στην ιονόσφαιρα παρατηρήθηκε και πριν από τον σεισμό στην Ιαπωνία που προκάλεσε το τεράστιο τσουνάμι και καταρράκωσε την οικονομία της.
Εδώ, ας θυμηθούμε ότι πριν από τον σεισμό στην ΒΑ Τουρκία, η Τουρκία εισέβαλε μαζικά στο ΙΡΑΚ ενώ είναι εδώ και πολλούς μήνες σε μια μόνιμη κόντρα με το Ισραήλ το αγαπημένο παιδί των Αμερικάνων ενώ και η Ιαπωνία λίγο πριν τον μεγάλο σεισμό και το τσουνάμι είχε αρνηθεί να υπογράψει σύμφωνο συνεργασίας με τις ΗΠΑ και είχε αρνηθεί  να παράσχει βοήθεια στο ΝΑΤΟ εναντίον της Λιβύης.
Μπορεί όλα αυτά να σχετίζονται με το HAARP; Κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα, το σίγουρο είναι ότι υπάρχουν μόνο ενδείξεις. Το HAARP έχει κατηγορηθεί και για πρόκληση άλλων φυσικών καταστροφών που σχετίζονται με το κλίμα. Συγκεκριμένα ορισμένοι έχουν κάνει την υπόθεση ότι οι πρωτοφανείς σε έκταση φωτιές μέσα στα σιβηριανά δάση το καλοκαίρι του 2009 είναι έργο του συστήματος HAARP.
Το γεγονός ότι οι Αμερικάνοι έχουν τις εγκαταστάσεις της Αλάσκα δεν σημαίνει ότι οι Ρώσοι δεν έχουν αντίστοιχα όπλα. Πρόσφατα το κακό παιδί της ρωσικής πολιτικής σκηνής, ο Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκυ,  άφησε να εννοηθεί σε συνέντευξή του ότι η Ρωσία διαθέτει την τεχνολογία να ισοπεδώσει οποιαδήποτε χώρα προκαλώντας τεράστιο σεισμό...
Δεν είναι μόνο το HAARP όμως, δεν εξαντλείται μόνο με το HAARP η αρρωστημένη φαντασία των Νεοταξιτών. Άγνωστοι ιοί που προκαλούν μαζικές επιδημίες ακτίνες θανάτου, αεροψεκασμοί, BLUE BEAM PROJEKT όλα στην υπηρεσία  της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ . Ιοί  όπως ο ιός Η1Ν1 και το βακτήριο Εcoli μπορεί να έχουν δημιουργηθεί σε  κάποιο εργαστήριο με σκοπό να πειραματιστούν οι νεοταξίτες με τις αντοχές του ανθρώπινου είδους.
Επίσης ο ιός του AIDS μπορεί και αυτός να έχει δημιουργηθεί μέσα στο σωλήνα κάποιου εργαστηρίου. Δεν γίνεται  να δοθεί κάποια ξεκάθαρη απάντηση  σ’ αυτές τις υποθέσεις, υπάρχουν πάντως ισχυρές ενδείξεις  όπως το γεγονός ότι πρόκειται για πρωτοφανέρωτους ιούς που δείχνουν εξαιρετική αντοχή στα συνηθισμένα φάρμακα και αντιβιοτικά και πλήττουν τους νεότερους οργανισμούς εν αντιθέσει με την φυσική επιλογή που θέλει τους ιούς να πλήττουν τους ασθενέστερους και γηραιότερους οργανισμούς.
Σίγουρο είναι ότι πάγιο σχέδιο των μυστικών εταιρειών που κυβερνούν στα κρυφά την ανθρωπότητα είναι η μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού... Σκοπός όλων αυτών των μυστικών εταιρειών που διαφεντεύουν εδώ και αιώνες στα κρυφά είναι  η εγκαθίδρυση της αυτοκρατορίας της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.
Για τη πραγματοποίηση του σκοπού τους δεν θα διστάσουν πουθενά .Θα χρησιμοποιήσουν οποιοδήποτε μέσο ώστε να παραπλανήσουν την ανθρωπότητα και να πετύχουν τους σκοπούς τους. Όπλα μαζικής καταστροφής σεισμικά όπλα ή  βιολογικά όπλα, άγνωστες επιδημίες, ψεκασμοί με χημικά, τα πάντα θα χρησιμοποιηθούν από τους Νεοταξίτες για να υποτάξουν τα έθνη και να φέρουν τον θαυμαστό καινούργιο κόσμο της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ. Το τελικό ερώτημα είναι, μπορούν τα έθνη να αντισταθούν στην συνωμοσία των ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ ή η υπόθεση είναι στα χέρια του θεού;
Γιώργος Σταφυλάς

Δεν υπάρχουν σχόλια: