Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

NASA SOHO and WAR Γ’


NASA SOHO and WAR Γ’





Ion Maggos miastala.com


Πόλεμος στον Ήλιο ? Μα τα «παραμύθια» του Λουκιανού μας λες τώρα ρε Ίων ? θα πει κάποιος. Nαι ίσως ! Ο Λουκιανός ο Σαμοσατεύς (120-180 μ.Χ. περίπου) γεννήθηκε στα Σαμόσατα.  Διαβάζοντας τον «Ικαρομένιππο» του Λουκιανού, παρατηρούμε τα εξής..

1.Ξεκινώντας ο Μένιππος, που ο Λουκιανός τον ονομάζει «Ικαρομένιππο», λόγω του ότι «πετούσε» τον βάζει να μετράει την απόσταση και τη διαδικασία αποκόλλησης από την έλξη της Χθονός για το ταξίδι προς την Σελήνη! Οι αποστάσεις και ο χρόνος ταυτίζονται με τις πραγματικές!

2.Τον βάζει να λέει ότι, συναντά στη Σελήνη ανθρώπους! Μάλιστα αναφέρει και πόλεις!

3.Τον βάζει να λέει ότι, η Σελήνη είναι ο πρώτος σταθμός για το ταξίδι του προς τον Όλυμπο, την κατοικία των θεών, που βρίσκεται μακριά, ενώ στην πορεία προς τα εκεί, αφήνει πίσω του ακόμα και τον Ήλιο! Και άλλα πολλά!

Αν όλα αυτά ήταν μόνο φαντασία, τότε πως ο Λουκιανός ήξερε ακριβώς τις αποστάσεις, τους χρόνους κλπ.; Ακόμα πολύ αργότερα πως ο Ιούλιος Βερν, έγραψε ότι το ταξίδι προς τη Σελήνη διαρκεί τρεις ημέρες; Θα πείτε, ε, καλά τώρα… οι άνθρωποι εύκολα φαντάζονται! Ε, ας μείνουν φαντασίες. Είναι πιο ευκολοχώνευτες!

Εννοείται ότι στην ΝΑΣΑ έχουν κάνει φύλλο και φτερό και τον Λουκιανό, και όλη την Αρχαία Ελληνική γραμματεία, (και όταν λέμε όλη εννοούμε όλη, και αυτήν που «καταστράφηκε» και δεν έφτασε ποτέ σε εμάς) και την μυθολογία.

Μυθολογία βέβαια λέγοντας εννοούμε πραγματικά ιστορικά γεγονότα που συνέβησαν πριν χιλιετίες και πέρασαν στις επόμενες γενιές με την μορφή του μύθου. Το θέμα είναι να πάψουμε και εμείς οι μέσοι άνθρωποι να θεωρούμε όλα αυτά σαν μύθους,παραμύθια και περιθωριακές ειδήσεις για «περίεργους».

Το ζουμί

Όποιος θέλει, ας το δει σαν παραμύθι ! Η πραγματικότητα είναι όμως άσχημη για μας στην Γη, «το μεγαλύτερο εστιατόριο του Γαλαξία». Έτσι κατά καιρούς γίνονται μάχες, όχι τόσο για να μας σώσουν, γιατί ξέρουν ότι πάνω από τον μισό πληθυσμό οι άνθρωποι είναι βιολογικά ρομπότ, αυτό που ονομάζουμε Οργανικές Πύλες.

Η Γαλαξιακή Ομοσπονδία των ανθρώπων προσπαθεί να σπάσει την κυριαρχία των Δρακόφιδων στον Νότιο Πόλο εισόδου – εξόδου στον Γαλαξία, στην υπερλεωφόρο του ένατου τομέα από τους δεκατρείς του Γαλαξία.

Έχουν δυσκολία όμως γιατί τα Δρακόφιδα έχουν τα δυο Sumcruisers που εγκατέλειψαν οι Σκύλοι του Σειρίου, όταν λόγω του πολέμου που περιγράφω υπέρ περιληπτικά στο «TERRA PAPERS» έσπασε το μεγάλο stargate λόγω μετακινήσεως του Ηλιακού μας συστήματος και τώρα περνάνε μόνο μικρά σκάφη που δεν έχουν την ισχύ πυρός των suncruiser, τα οποία δρουν ως ναυαρχίδες του consortium των Δρακονιανών.

Στις φωτογραφίες μας τώρα. Προσεκτική παρατήρηση δείχνει ότι κάθε λαμπρό στίγμα είναι σκάφη που κάνουν σχηματισμό. Ο σχηματισμός μάχης των ανθρώπινων πολεμικών σκαφών είναι σε τριγωνική πυραμίδα γιατί δεν μπορούν να κινηθούν γρήγορα καθέτως, ενώ αυτός ο σχηματισμός τους επιτρέπει γρήγορη κίνηση προς κάθε κατεύθυνση.

Πολλοί υποστηρίζουν ότι αυτά τα στίγματα είναι φυσικό φαινόμενο. Για παράδειγμα είναι ενεργειακά σωματίδια από τον ήλιο. Όντως σε πολλές περιπτώσεις αυτό συμβαίνει. Όχι όμως στα παραδείγματα που αναφέρουμε. Τα φυσικά φαινόμενα δεν εξηγούν αυτούς τους σχηματισμούς.


Η μάχη στις 25 Σεπτεμβρίου του 2001

Το σκηνικό της μάχης είναι τεράστιο για να γίνει πιστευτό από την ανθρώπινη κοινή λογική. Αυτά τα λαμπρά στίγματα δημιουργούνται από τα πρωτόνια που εκπέμπει ο Ήλιος ? Η αυτά τα φαινόμενα δημιουργούνται από τον Ηλιακό άνεμο που επηρεάζει το CCD της κάμερας ? Η είναι πραγματικά σκηνές μάχης από εξωγήινα μαχητικά σκάφη ? Πάντως προσεχτική μακροχρόνια παρατήρηση αποδεικνύει ότι δεν είναι φυσικά φαινόμενα. Αν και οι μάχες γύρω από τον ήλιο έχουν επιβεβαιωθεί αρκετές φορές μέχρι τώρα, βλέπουμε μερικές από αυτές.

Η μάχη στις 5 Νοεμβρίου 2001

Η μάχη αυτής της ημέρας ήταν της μεγαλύτερης κλίμακας. Ο χώρος γύρω από τον Ήλιο είναι γεμάτος από τις βολές των όπλων εκρηκτικού κύματος. Η εικόνα φαίνεται γεμάτη τα κατεστραμμένα σκάφη που εκρήγνυνται το ένα μετά το άλλο !

Η μάχη στις 25 Σεπτεμβρίου (10:33) 2001

Και οι δύο είναι σκηνές μάχης. Παρακαλώ προσέξτε ότι τα φωτεινά στίγματα σχηματίζουν ομάδες.

Η μάχη στις 25 Σεπτεμβρίου (09:25) 2001 

Η εικόνα δείχνει ότι στον περιβάλλοντα χώρο του Ηλίου δεν γίνεται μάχη. Συγκρίνετε την εικόνα αυτή με τις παραπάνω.

Κοιτάτε τις χρονικές σφραγίδες στις φωτογραφίες.

Η ελάχιστη ταχύτητα του Suncruiser όταν κινείτε είναι 2.320km/ δευτερόλεπτο η 8.352.000km/ ώρα !!! Φυσικά δεν έχουμε τις δυνατότητες της NASA, οι υπολογισμοί είναι προσεγγιστικοί. Η μεγαλύτερη που έχει παρατηρηθεί είναι 37.066km/ δευτερόλεπτο η 133.440.000km/ ώρα !!! Βέβαια με φωτογραφίες κάθε 15 περίπου λεπτά και μισή ώρα δεν είναι εύκολο να βγάλει κανείς άκρη.

Και η μοίρα των ανθρώπων παραμένει αβέβαιη.

Όταν  γίνει ο 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος, θα έχουμε συγκομιδή.

Ο Λουκιανός ο Σαμοσατεύς (περ. 120 μ.κ.ε.. → μετ. 180 και 192 μ.κ.ε.) ήταν σοφιστής και κυρίως μεγάλος συγγραφέας της Ύστερης Αρχαιότητας
 Ο Λουκιανός θεωρείται ο πατέρας της επιστημονικής φαντασίας, όπου το έργο του «Αληθής Ιστορία» αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα του προχωρημένου του πνεύματος στο οποίο περιγράφει…έναν πόλεμο των άστρων, μεταξύ των κατοίκων του Ήλιου και της Σελήνης, για την κυριαρχία της Αφροδίτης! και τις περιπλανήσεις του Λουκιανού και του πληρώματός του μέσα στις μαύρες τρύπες και τις σκουληκότρυπες του διαστήματος!!! 





====================================================================

“Ούτε ένα στάδιο δεν είχα ανέβει και η σελήνη «Μένιππε», μου λέει με φωνή γυναίκας, «σε παρακαλώ, μπορείς να με διευκολύνεις σε κάτι με τον Δία;» «Γιατί όχι;» της απάντησα, «φτάνει να μην είναι κάτι βαρύ που πρέπει να το μεταφέρω». «Μια απλή παραγγελία θα μεταφέρεις», είπε εκείνη, «μια παράκληση από μένα προς τον Δία γιατί έχω απαυδήσει πια, Μένιππε, ν’ ακούω τα πολλά και φοβερά από τους φιλοσόφους που άλλη δουλειά δεν έχουν παρά να ασχολούνται συνεχώς μαζί μου, ποια είμαι, πόσο μεγάλη και για ποιο λόγο γίνομαι ημικυκλική ή μηνίσκος. Άλλοι απ’ αυτούς λένε πως κατοικούμαι, άλλοι πως κρέμομαι πάνω από τη θάλασσα σαν καθρέφτης κι άλλοι ό,τι φανταστεί ο καθένας τους, εκείνο μου προσάπτουν.

Τελευταία μάλιστα έφτασα να πουν ότι και το φως μου ακόμα δεν είναι γνήσιο, αλλά είναι κλοπιμαίο κι έρχεται από πάνω, από τον ήλιο, και άλλο δεν κοιτάζουν παρά πως θα με βάλουν να μαλώσω με τον αδελφό μου, σαν να μην τους έφταναν όσα έχουν πει για τον ίδιο τον Ήλιο, πως τάχα είναι πέτρα και πυρωμένο σίδερο. Κι όμως, πόσα και πόσα δεν ξέρω εγώ γι’ αυτούς, πράξεις αισχρές και κατάπτυστες που κάνουν τη νύχτα εκείνοι που την ημέρα εμφανίζονται σοβαροί και ανδροπρεπείς, επιβλητικοί στο βλέμμα και στη μορφή, καμάρι των απλών πολιτών. Εγώ βέβαια δεν λέω λέξη, κι ας βλέπω όλ’ αυτά. γιατί δεν θεωρώ πρέπον να αποκαλύψω και να βγάλω στο φως τις νυχτερινές εκείνες ενασχολήσεις και την παρασκηνιακή ζωή του καθενός.. ακόμα κι αν δω κάποιον να μοιχεύεται ή να κλέβει ή να αποτολμά οτιδήποτε άλλο από εκείνα που ευνοεί περισσότερο η νύχτα, απλώνω στη στιγμή ένα σύννεφο και σκεπάζω το πρόσωπό μου για να μη δείξω στον κόσμο γέρους ανθρώπους να ντροπιάζουν την αρετή και το μακρό τους γένι.

21 Εκείνοι όμως καθόλου δεν διστάζουν να με κατασπαράζουν με τα λόγια τους και να με προσβάλλουν με κάθε τρόπο, ώστε, μα τη Νύχτα, πολλές φορές σκέφτηκα να μεταναστέψω όσο γίνεται μακρύτερα για να γλιτώσω από την κακογλωσσιά τους. Θυμήσου λοιπόν να διαβιβάσεις όλ’ αυτά στον Δία και να προσθέσεις ότι μου είναι αδύνατο να μείνω στη θέση μου, εκτός αν εκείνος εξοντώσει τους φυσικούς και φιμώσει τους διαλεκτικούς και ανασκάψει τη Στοά και πυρπολήσει την Ακαδημία και σταματήσει τις συζητήσεις στους Περιπάτους. Μόνο έτσι θα πάψουν να με μετράνε καθημερινά και θα μπορέσω να βρω ησυχία”. Λουκιανού Ικαρομένιππος ή Υπερνέφελος §§ 20-21



=======================================================================


Έχουμε  μια προσέγγιση  στην Σελήνη με τα κείμενα του Λουκιανού όπου μπαίνουν τα θεμέλια του λογοτεχνικού είδους που σήμερα γνωρίζουμε ως «λογοτεχνία της επιστημονικής φαντασίας». Αυτό αποδίδεται στον Λουκιανό, από όλους τους ιστορικούς και ερευνητές της επιστημονικής φαντασίας και είναι φυσικό αν σκεφτεί κανείς ότι το «ταξίδι στη Σελήνη» που περιγράφει είναι η πρώτη ιστορική και λογοτεχνική καταγραφή ενός παρόμοιου εγχειρήματος. Όχι μόνο η μόνη λογοτεχνική αποστολή στο εξωγήινο περιβάλλον, αλλά και η πρώτη περιγραφή ενός διαπλανητικού πολέμου, που θα την ζήλευαν ακόμη και οι σημερινοί συγγραφείς επιστημονικής φαντασίας του είδους «διαστημική όπερα». Κυρίως δυο είναι τα διαπλανητικά έργα του Λουκιανού : «Αληθής ιστορία» (λόγος πρώτος και δεύτερος) και «Ικαρομένιππος» ή «Υπερνέφελος», και η μελέτη τους, τουλάχιστον, υποψιάζει αρκετά τον αναγνώστη.

Ο Πλούταρχος στην πραγματεία του Περί του προσώπου του εμφαινομένου εν τω κύκλω της Σελήνης, ένα διάλογο οκτώ ατόμων που περιέχεται στον τόμο «Ηθικά», συζητούν για όλες τις έως τότε (επιστημονικές) θεωρίες για τη Σελήνη και στα πλαίσια της συζήτησης αναφέρεται ένα φανταστικό ταξίδι στη Σελήνη , που αφορά τη μετά θάνατο ζωή….!!!! Διάβασε “Ποιοι μας κλέβουν την ψυχή από την Σελήνη”

Ο Σωκράτης είχε πει κατά τη διάρκεια ενός διαλόγου του με τον Σιμμία, δίνοντας την παρακάτω περιγραφή : «Η Γη αυτή, αν τη δει κανείς από ψηλά, μοιάζει σαν τις σφαίρες(μπάλες) , που έχουν φτιαχτεί από δώδεκα χρωματιστά είδη δέρματος «. Περιγράφει δηλαδή τη Γη , αφ’ ενός σφαιρική, αφετέρου πολύχρωμη, λόγω ιδιομορφιών του εδάφους κυρίως αλλά και της θαλάσσης, όπως φαίνεται από το διάστημα. Εδώ περιγράφει το Πενταδωδεκάεδρο, γνωστό Πλατωνικό στερεό, που είναι η βασική δομή του ενεργειακού πεδίου της γης.

Πότε και ΠΩΣ είδε την γη από ψηλά ο Σωκράτης;

Αυτή επάνω είναι η πρώτη εικόνα που πήρε η NASA από το Suncruiser, φαίνεται η ημερομηνία 27/2/1996 και φαίνεται να είναι το Suncruiser κατά πολύ λαμπρότερο από τον ήλιο.  Σκεφτείτε, τι μπορεί να είναι λαμπρότερο από τον Ήλιο;

Σας φαίνονται απίστευτα όλα αυτά; Δεν θα έπρεπε.

Αν υπάρχει κάτι που ΔΕΝ το ξέρεις

Πως ξέρεις ότι ΔΕΝ υπάρχει;



Απαιτείτε σύνδεση με msn η λογαριασμό email
για να δείτε τις φωτογραφίες.

https://skydrive.live.com/?cid=b7c87627138aa4c6&Bsrc=Photomail&Bpub=SDX.Photos&id=B7C87627138AA4C6%21747&sff=1

NASA SOHO και Suncruiser A’


Διάβασε και το A” μέρος ΕΔΩ

Όλα όσα θέλατε να μάθετε για το Suncruiser συνοπτικά ! Πριν αρχίσω να δημοσιεύω φωτογραφίες από το 2006 σε άρθρα μου στο περιοδικό Άβατον το Suncruiser ήταν άγνωστο εν πολλοίς στο Ελληνικό κοινό, εκτός από τους ελάχιστους ψαγμένους, που φυσικά πάντα και παντού υπάρχουν. Το όνομα οφείλεται στην Liz Edwards, και ομολογώ είναι πολύ επιτυχημένο.

Το διαστημόπλοιο SOHO (κοινό πρόγραμμα της NASA και της ESA) εκτοξεύτηκε στις 2 Δεκεμβρίου 1995 και σε τέσσερις μήνες έφτασε στο σημείο Langrange* L1, σε απόσταση 1,5 εκατομμύρια χιλιόμετρα πιο κοντά στον Ήλιο. Όμως το σημείο είναι πάνω από το γενικό επίπεδο που βρίσκονται όλοι οι πλανήτες και οι δορυφόροι των δυο αέριων γιγάντων του Ηλιακού μας συστήματος ! Και γιατί αυτό ? Μα για να παραμένει σε σταθερό σημείο μονίμως! Και για κάτι άλλο,

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΙΔΑΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ !

ΓΙΑΤΙ ?

ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΔΟΥΝΕ !!!

NAI TO ΕΙΔΑΝΕ 


Κάποιες πληροφορίες είχαν, και φυσικά το είδαν ! Τι αστείο είναι, ότι αυτό, δηλαδή

το Suncruiser ήτανε και ΕΙΝΑΙ πολύ φωτεινότερο από τον ήλιο !!!

Φαίνεται στην φωτογραφία όπου χαμηλώνοντας την φωτεινότητα ώσπου ο Ήλιος να γίνει σκοτεινός αυτό λάμπει σαν Ήλιος ! Οι φωτογραφίες μεταδίδονται περίπου κάθε μισή ώρα. Έτσι μας λένε φυσικά, αλλά και έτσι να είναι το paintbrush (αλλοίωση με πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας) πάει σύννεφο. Παρά όλα αυτά κάτι ξεφεύγει και από αυτά είναι οι φωτογραφίες που βλέπετε.




---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Τώρα τι είναι το Suncruiser ? Είναι ένα διαστημόπλοιο μήκους 42.000 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ (η περίμετρος της Γης είναι 40.000 χιλιόμετρα. Με τεχνολογίες Βαθμωτών Πεδίων  Ενεργού Κενού «Ενέργεια Από Το Ενεργό Κενό» και Υπέρ Διαστατικής φυσικής. Όλα αυτά είναι που δεν μας άφησαν να μάθουμε και να κατασκευάσουμε από τα μέσα του 19ου αιώνα, με την εξαφάνιση των 196 από τις 200 εξισώσεις του James Clerk Maxwell του Σκωτσέζου θεωρητικού φυσικού και μαθηματικού. Και το κερασάκι στην τούρτα ήταν η εξαφάνιση από τα βιβλία του Tesla και η ανάδειξη του κρετίνου Αϊνστάιν.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------



NASA SOHO και Stargates B΄

Από πού είναι ? Είναι εκατομμυρίων ετών παρατημένο σκάφος εξ ανάγκης των Κυνών του Σειρίου.

Τι ρόλο βαράει ? μα του χωροφύλακα ! Του χωροφύλακα του Ηλιακού συστήματος, το ηλιακό μας σύστημα βρίσκεται στην ένατη υπέρ λεωφόρο των Stargates του Γαλαξία μας.

Αλήθεια ξέρεις Ποιό είναι το όνομα του Γαλαξία που βρισκόμαστε ? Είναι… Ηριδανός !



miastala.com















Δεν υπάρχουν σχόλια: