Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Με αφορμή τα νέα νεοφιλελεύθερα μέτρα....


Με αφορμή τα νέα νεοφιλελεύθερα μέτρα....

Όπως έχω πει από πέρσι, η Ελλάδα από τον Μάιο του 2010, είναι πλέον σε νεοφιλελεύθερη κατοχή. Το κοινωνικό κράτος τελειώνει. Τα κοινωνικά συμβόλαιαείναι πλέον καμένα χαρτιά και θεωρητικές ονειρώξεις. Το μεγάλο πρόβλημα στην Ελλάδα  ήταν και είναι  η φαυλότητα που επικρατεί στην Ελληνική κοινωνίακαι ειδικά στην ελίτ (πολιτικοί, γιατροί, μηχανικοί, εφοριακοί, δικαστικοί κλπ).
Αυτό που γίνεται σήμερα είναι η οικονομική αφαίμαξη  και το στραγγάλισμα της μεσαίας τάξης, με στόχο όχι πλέον το εισόδημα, αλλά και την ακίνητη περιουσία του. Ο μοναδικός σκοπός αυτής της νεοφιλελεύθερης πολιτικής, είναι σαφώς όχι η διάσωση του Ελληνικού λαού, αλλά της Ελληνικής φαυλοκρατικής ελίτ.

Ένας είναι ο τρόπος για να μπει σε δημοσιονομική τάξη αυτός ο τόπος:


άμεση ΑΦΑΙΡΕΣΗ άδειας εξασκήσεως επαγγέλματος και απαγόρευση κάθε δημόσιου αξιώματος σε οπιαδήποτε περίπτωση διακίνηση μαύρου χρήματος
αλλά αυτό για να γίνει θέλει

  • πολιτικούς με @@ και όχι @@ πολιτικούς,
  • δικαιοσύνη με @@ και όχι δικαιοσύνη εξαρτώμενη από την νομοθετική και εκτελεστική εξουσία,
Αγαπητοί φίλοι και φίλες του blog, συγχωρείστε με για αυτές τις εκφράσεις που σίγουρα δεν σας έχω συνηθίσει σχεδόν 6 χρόνια που είμαστε μαζί.
Αλλά έτσι αισθάνομαι πλέον σαν Έλληνας αλλά και σαν πολίτης  αυτού του Κράτους, με αυτό το φαυλοκρατικό σύστημα. Μετά τον μισθό και την σύνταξη έχουν πλέον ως στόχο και την περιουσία του Έλληνα. Αυτοί έχουν πολλές περιουσίες και θα επιβιώσουν. Ο Έλληνας όμως της μεσαίας τάξη ΜΙΑ και αυτή είτε με δάνειο ή είτε από τους πρόγονους του. Και είναι πλέον ο άμεσος και κύριος στόχος τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: