Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Το είπες και έγινε ((θα μας πάρουν με τις πέτρες))


Σε κλίμα έντασης οι παρελάσεις - Συνθήματα κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας


Σε κλίμα έντασης οι παρελάσεις - Συνθήματα κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας
Σε κλίμα έντασης οι σημερινες εκδηλώσεις για την 28η Οκτωβρίου...
Αναβάλλεται η έναρξη της στρατιωτικής παρέλασης στη Θεσσαλονίκη.  Διαδηλωτές- μέλη πρωτοβάθμιων και δευτεροβάθμιων σωματείων, προσπάθησαν πριν απο λίγο να εισέλθουν στο χώρο όπου θα πραγματοποιηθεί η παρέλαση. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και κλούβες απέκλεισαν κάθε πρόσβαση προς τους επισήμους. Βροχή απο αυγά καφέδες προς τους αστυνομικούς από το συγκεντρωμένο πλήθος. Κατά την άφιξη του προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια από αγανακτισμένους πολίτες. Σε εξέλιξη οι μαθητικές παρελάσεις στο Σύνταγμα ενώπιον της υπουργού Παιδείας Αννας Διαμαντοπούλου. Η αστυνομία, δεν επιτρέπει στον κόσμο να στέκεται στο σημείο απέναντι από την εξέδρα των επισήμων.


Οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται στη σκιά των επεισοδίων που σημειώθηκαν την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη, όταν πολίτες προπηλάκισαν τον υπουργό Αμυνας Πάνο Μπεγλίτη, την ώρα που προσερχόταν στον Ναό του Αγίου Δημητρίου.

Σημειώνεται ότι και την Πέμπτη, οι μαθητικές παρελάσεις στο κέντρο της πόλης πραγματοποιήθηκαν χωρίς εκπροσώπους της κυβέρνησης και των κομμάτων στην εξέδρα των επισήμων.

Ομάδες πολιτών περιμετρικά της εξέδρας των επισήμων φώναζαν συνθήματα κατά της κυβέρνησης και του Μνημονίου, ενώ μαθητές από σχολείο της Τούμπας γύρισαν το κεφάλι στην αντίθετη κατεύθυνση όταν πέρασαν μπροστά από την εξέδρα με τον δήμαρχο Γ.Μπουτάρη και τον αντιπεριφερειάρχη Απ.Τζιτζικώστα.

Κάλεσμα σε όλους να επιδείξουν σεβασμό στον εορτασμό της σημερινής επετείου απευθύνει το υπουργείο Παιδείας, με αφορμή την προτροπή της ΟΛΜΕ στους εκπαιδευτικούς να φορούν μαύρα περιβραχιόνια.


Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: Σε κλίμα έντασης οι παρελάσεις - Συνθήματα κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας http://24wro.blogspot.com/2011/10/blog-post_5631.html#ixzz1c3z08OT7

Δεν υπάρχουν σχόλια: