Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

ΞΥΠΝΑΤΕ ΩΡΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!


ΗΠΑ: Αποκάλυψη Gr.-Amer.News Agency για θρασύτατη προπαγάνδα Αλβανών-Κοσοβάρων για "Μεγάλη Αλβανία"!


Αλβανοί και Κοσοβάροι της Αμερικής επιδόθηκαν πριν από λίγες ημέρες σε μια εξωφρενική προπαγάνδα υπέρ των... επεκτατικών σχεδίων τους, στην καρδιά της Νέας Υόρκης, σύμφωνα με το διαδικτυακό ειδησεογραφικό πρακτορείο Greek American News Agency.

Την ημέρα της δημοφιλούς ομοσπονδιακής γιορτής των ΗΠΑ για τον Χριστόφορο Κολόμβο (Columbus Day), στις 10 Οκτωβρίου, στην παρέλαση που διεξαγόταν στη διάσημη 5η Λεωφόρο, και στην οποία συμμετέχουν όλες σχεδόν οι εθνικές κοινότητες (άγνωστο γιατί δεν συμμετέχει η ελληνική), Αλβανοί και οι Κοσοβάροι της Αμερικής, που ανήκουν στην λεγόμενη «Μαύρη- Κόκκινη Συμμαχία» (Red and Black Alliance) και θερμοί υποστηρικτές και οπαδοί της ιδέας της «Μεγάλης Αλβανίας», κυκλοφορούσαν με...
σημαίες που συμπεριελάμβαναν στη «Μεγάλη Αλβανία» και την ελληνική Τσαμουριά!

Τα συνθήματα εναντίον της Ελλάδας κυριαρχούσαν, με τους Αλβανούς να κρατούν την αλβανική σημαία με τον χάρτη της "Μεγάλης Αλβανίας" και με εστιασμένο το σημείο της Τσαμουριάς στη Θεσσαλία.

Το κεντρικό τεράστιο πανό στο κέντρο της παρέλασης έγραφε "Chameria is Albanian", πανό που κρατούσε μια ομάδα νέων Αλβανών και Κοσοβάρων, ενώ ακολουθούσαν εκατοντάδες Αλβανοί και Κοσοβάροι που συμμετείχαν χορεύοντας με συνθήματα για τη μεγάλη Αλβανία και την υπόδουλη ελληνική Τσαμουριά!

Η Παρέλαση στην 5η λεωφόρο για την ημέρα του Χριστόφορου Κολόμβου θεωρείται η μεγαλύτερη στις ΗΠΑ και σε αυτήν συμμετέχουν οι περισσότερες εθνικές κοινότητες, με την ιταλική να πρωτοστατεί στη διοργάνωση, ενώ η μοναδική εθνική κοινότητα που δεν συμμετέχει είναι η ελληνική!

Μήπως πρέπει, έστω και τώρα, να υπάρξει κάποια διπλωματική παρέμβαση;

Δεν υπάρχουν σχόλια: