Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

ΕΞΩΓΗΙΝΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΡΤΙΚΗ;


ΕΞΩΓΗΙΝΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΡΤΙΚΗ;

Μια φωτογραφία κατασκοπευτικού δορυφόρου που διέρρευσε από τα αρχεία των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ, αποκάλυψε μία παράξενη κατασκευή τριών χιλιομέτρων, κάτω από τον πάγο της ανατολικής Ανταρκτικής.

Η φωτογραφία διέρρευσε με τη συμβολή ενός μυστικού ομοσπονδιακού πράκτορα, ο οποίος εισχώρησε στο Πεντάγωνο στη διάρκεια ενός απόρρητου ελέγχου. Η μυστική κατασκευή πιθανολογείται ότι είναι μια παλιά Ναζιστική βάση, όμως εκφράστηκαν και άλλες απόψεις.

Όπως δήλωσε για το θέμα ένας εκπρόσωπος του Nicole Fontaine, του Γάλλου προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου: ''Αν πρόκειται για στρατιωτική κατασκευή των ΗΠΑ εκεί κάτω, παραβιάζεται η διεθνή Ανταρκτική Συνθήκη. Αν όχι, τότε υπάρχει κάτι που έχει ηλικία τουλάχιστον 10.000 ετών και το έχει καλύψει ο πάγος. Περιμένουμε εξηγήσεις από το Πεντάγωνο.''

Η βάση στην ανατολική Ανταρκτική έχει προκαλέσει αναστάτωση και προβληματισμό μέχρι και στο αμερικανικό Κογκρέσο, που ζητάει από το Πεντάγωνο να αποκαλύψει κάθε μυστική πληροφορία, που πιθανόν να υπάρχει. Ωστόσο, η κυβέρνηση των ΗΠΑ αρνήθηκε να σχολιάσει την ανακάλυψη και δήλωσε, μέσω εκπροσώπου της, πως δεν θα δώσει στη δημοσιότητα πρόσφατες φωτογραφίες της περιοχής για λόγους ασφαλείας. Να σημειωθεί ότι γενικά οι δορυφορικές φωτογραφίες της Ανταρκτικής παρέμεναν μυστικές από τις κυβερνήσεις των ΗΠΑ όλα αυτά τα χρόνια. Ο πρώτος που αποκάλυψε ορισμένες φωτογραφίες της περιοχής από κατασκοπευτικούς δορυφόρους ήταν ο Μπιλ Κλίντον και αυτό το έκανε για να βοηθήσει τους επιστήμονες να υπολογίσουν τις επιδράσεις της τρύπας του όζοντος και της παγκόσμιας θέρμανσης πάνω από τους πόλους.

Εκτός από τη συγκεκριμένη φωτογραφία που μυστηριωδώς δεν εμφανίστηκε ποτέ στο διαδίκτυο, είχαμε και άλλες αποκαλύψεις από την περιοχή, αυτή τη φορά από τις αεροφωτογραφίες του Google Earth. Δύο ακόμα μυστήριες τεράστιες οπές που θα μπορούσαν να είναι υπόγειες βάσεις ufo φιγουράρουν στους χάρτες του, οι οποίες δύσκολα χαρακτηρίζονται φυσικοί σχηματισμοί, αφού είναι πανομοιότυπες, σε κοντινή απόσταση και κοιτούν προς την ίδια κατεύθυνση! Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες και θα καταλάβετε...

Δεν υπάρχουν σχόλια: