Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

Εν όψει ELENIN: Ώρα για Συμπαντική Συνείδηση Ενότητας


Εν όψει ELENIN: Ώρα για Συμπαντική Συνείδηση Ενότητας


Καλημέρα αγαπημένοι μου φίλοι,

το καλοκαίρι τελείωσε και θεωρητικά βρισκόμαστε στην αρχή ενός ακόμη φθινοπώρου... 
Όμως αυτό το φθινόπωρο δεν θα είναι σαν όλα τα άλλα που πέρασαν. 
Έχουμε πολύ εργασία να κάνουμε τόσο σε ατομικό, όσο και σε συλλογικό επίπεδο.
Το πρώτο μεγάλο ραντεβού μας είναι στις 23-26 του Σεπτέμβρη. 
Ενώ το δεύτερο και σημαντικότατο -όπως έχω ξαναπεί-, στις 28 του Οκτώβρη 2011, που σηματοδοτεί τη λήξη του γαλαξιακού έτους και το τέλος του ημερολογίου των Μάγια. 
Τι θα συμβεί εκείνες τις ημέρες και γιατί είναι τόσο σημαντικά αυτά τα ραντεβού?

Ας διαβάσουμε την προσέγγιση του Dr Κάλεμαν που είναι και ο ειδικός στην ουσιαστική ερμηνεία του ημερολογίου των Μάγια, και ας συμβάλλουμε ο καθ΄ένας μας στις εκδηλώσεις που προτείνονται σε ατομικό ή ομαδικό επίπεδο. Όμως πολύ πιο βασικό ας δώσουμε την οριστική μας δέσμευση, πως κινούμαστε πλέον αποφασιστικά προς τη συνείδηση ενότητας.


Παρακαλώ διαδώστε το, ώστε α) να υπάρξουν όσο το δυνατόν περισσότερες συνειδητές συμμετοχές κατά τις ημέρες εκείνες ως άτομα ή μικρές ομάδες και β) για να διαδοθεί μια άλλη-ορθότερη εικόνα περί του συμβολισμού του κομήτη Ελένιν - 
Όσοι επιθυμείτε μπορείτε να συμμετέχετε και σε εκδηλώσεις που ετοιμάζει η κοινότητα των συνδημιουργών


Ακολουθεί το κείμενο του Δρ Κάλλεμαν
σε δική μου απόδοση
 

Πλησιάζει γρήγορα το τέλος και η ολοκλήρωση του ημερολογίου των Μάγιας στις 28 Οκτωβρίου 2011. Υπάρχουν δύο ημέρες (η παρούσα 5-22 Σεπτεμβρίου και αυτή του Οκτώβρη 11-28) για να φτάσουμε τα αποτελέσματα του ένατου κύματος, που είναι η υψηλή συχνότητα του μετασχηματισμού στη συνείδηση ενότητας. Ενώ όλοι έχουμε ιδέες για το πώς αυτή η τελική μεταμόρφωση μπορεί να πραγματοποιηθεί, κανένας άνθρωπος δεν ξέρει τις ακριβείς λεπτομέρειες του τι πρόκειται να συμβεί πραγματικά. Είναι σαν να καθόμαστε στην αίθουσα αναμονής ενός συμπαντικού γιατρού και δεν ξέρουμε πώς πρόκειται να αντιμετωπίσει αυτός  τον ασθενή.

Πολλές εκδηλώσεις προγραμματίζονται για το μέσο (21 Οκτωβρίου 2011) και το τελικό σημείο (28 Οκτωβρίου 2011) της έβδομης ημέρα, αλλά και για τη Γρηγοριανή ημερομηνία 11:11:11 (11 Νοεμβρίου, 2011). Ακόμη και αν η τελευταία αυτή ημερομηνία δεν βασίζεται στο ημερολόγιο των Μάγιας, αλλά στην αριθμολογία, κερδίζει το πραγματικό της νόημα από αυτό το ημερολόγιο και είναι η μέρα εορτασμού για το πέρασμα, μέσω των έσχατων καιρών, στον νέο κόσμο που θα δημιουργηθεί μετά. Μολονότι όλες οι εκδηλώσεις αυτές είναι θετικές και ευχάριστες, θα πρέπει να εστιαστούμε στο έργο που πρέπει να εκτελέσουμε τώρα άμεσα, στο παρόν. Για αυτή την πτυχή της διαδικασίας αισθάνομαι ότι υπάρχει ένα σημείο αλλαγής που αξίζει την πλήρη προσοχή μας και αυτή είναι η αρχή της έκτης νύχτας. Η αρχή της έκτης νύχτας, στις 23 Σεπτεμβρίου, 2011, και μετά, στο ημερολόγιο των Μάγιας σημαίνει σύγκλιση μιας μετατόπισης ενέργειας και το πέρασμα του κομήτη elenin ανάμεσα από τη γη και τον ήλιο (και, αν σας αρέσει, η φθινοπωρινή ισημερία επίσης).

Αυτός ο μικρός κομήτης elenin έχει επιτύχει ένα τεράστιο ποσό της προσοχής στο Διαδίκτυο και πολλές φορές τα κείμενα και τα βίντεο σχετίζονται με περισσότερο ή λιγότερο ολέθριες προβλέψεις. Έτσι, το όνομά του έχει ταυτιστεί με μια μαζικού επιπέδου εξαφάνιση, αν και με την ίδια αιτιολογία μπορεί να διαβαστεί ως El + Lenin (Θεός + Anti-καπιταλιστική επανάσταση) ή Ellen In (τα ονόματα Ellen, Ελένη ή Elaine σημαίνουν φως) ή Ελ ENIN (ο Θεός + nine, ανάσστροφα) που αφορά την ολοκλήρωση του θεϊκού σχεδίου των Εννέα Κάτω Κόσμων). Το μόνο που ξέρουμε πραγματικά γι 'αυτόν ωστόσο, είναι ότι είναι συγχρονισμένος με το τέλος του ημερολογίου των Μάγιας στις 28 Οκτωβρίου 2011. Στο πλαίσιο αυτού του ένατου κύματος που ονομάζεται επίσης ‘Συμπαντικός Κάτω Κόσμος’, τοποθετεί την ανθρώπινη ζωή σε ένα κοσμικό πλαίσιο  με έναν εντελώς πρωτόγνωρο τρόπο. Τα ανθρώπινα όντα βρίσκονται με άλλα λόγια στον Συμπαντικό Κάτω Κόσμο για να γίνουν πολίτες του κόσμου, -μια αλλαγή συνείδησης που προκάλεσε αυξημένο ενδιαφέρον σε όλα τα θέματα εξωγήινων.

Αισθάνομαι ότι δεν μπορεί να τονιστεί αρκετά ότι το ημερολόγιο των Μάγιας είναι η έκφραση ενός πραγματικά συμπαντικού, αλλά και θεϊκού σχεδίου. Είναι από αυτό που γνωρίζουμε ότι είναι σκόπιμο και φιλάνθρωπο. Πολλοί που αποτυγχάνουν να αναγνωρίσουν ότι αυτό το ημερολόγιο περιγράφει ένα θεϊκό σχέδιο το οποίο εκπονείται από τα κύματα των επτά ημερών και έξι νυκτών, κινδυνεύουν να καταλήξουν στην απελπισία ή την πεποίθηση ότι ο κόσμος θα καταστραφεί. (Η έλλειψη σύνδεσης με το θεϊκό σχέδιο είναι ο λόγος που η ψευδής ποπ κουλτούρα γύρω από την ημερομηνία λήξης του ημερολογίου των Μάγιας στις 21 Δεκεμβρίου του 2012 έχει συνδεθεί πολλές φορές με τέτοιες σκέψεις.) Είναι ακριβώς αυτό το θείο υπόβαθρο του σχεδίου που περιγράφεται από το ημερολόγιο των Μάγιας, που εξηγεί ότι τίποτα στο σύμπαν θα συμβαίνει κατά λάθος. Τα πάντα παίζουν ένα ρόλο στην εκπλήρωση του σκοπού του συμπαντικού σχεδίου, και του προσδίδουν νόημα, παρά τις δυσκολίες και τις προκλήσεις που μπορούμε να περιμένουμε στο χρόνο πριν αυτό ολοκληρωθεί. Από μια τέτοια προοπτική μπορούμε να αναρωτηθούμε μήπως είναι ο Θεός που επικοινωνεί με μας μέσω του κομήτη elenin, ιδίως από την άποψη του ότι θα είναι εκεί ακριβώς για να «κηρύξει» την αρχή της έκτης νύχτας, αλλά και της έβδομης ημέρας του ένατου κύματος (που είναι και το φινάλε του γαλαξιακού έτους). Εξάλλου οι κομήτες, όπως αναφέρεται σε όλες τις προφητείες, αποτελούν μέρος της γλώσσας που ο Θεός πρόκειται να χρησιμοποιήσει για να επικοινωνήσει μαζί μας στους έσχατους καιρούς.

Ένα άλλο πράγμα που γνωρίζουμε για το ένατο κύμα, -την έκτη νύχτα του και την έβδομη ημέρα, ιδίως-, είναι ότι επιφέρει μια μετατόπιση της πολικότητας σε συνείδηση ενότητας, όπως φαίνεται στο σχήμα 1. Ο Elenin μπορεί τότε να θεωρηθεί και ως αγγελιοφόρος του οριστικού χαρακτήρα αυτής της αλλαγής. Σήμερα, ακούμε συχνά την ιδέα της επικείμενης μετακίνησης των πόλων, πράγμα που είχε διαδοθεί από τον καιρό μέντιουμ, σαν την Έλενα Μπλαβάτσκυ και τον Edgar Cayce. Ωστόσο, οι περισσότεροι, αν όχι όλοι, οι επαγγελματικές γεωλόγοι θα ισχυρίζονταν ότι δεν υπάρχει λόγος να αναμένουμε μια μετατόπιση του πόλων στο εγγύς μέλλον. Το πιο πιθανό, είναι λοιπόν πως αφού η Μπλαβάτσκυ και ο Cayce δεν ήταν εξοικειωμένοι με αυτό το είδος μετατοπίσεων πολικότητας (στη συνείδηση) που επιφέρουν τα διάφορα κύματα του ημερολογίου των Μάγιας, και δεν είχαν στη διάθεση τους άλλη γλώσσα για να τα περιγράψουν, πως απλά μπέρδεψαν τέτοιες συνειδησιακές αλλαγές με την ηλεκτρομαγνητικού τύπου μετακίνηση των πόλων της Γης. Υπέρ μιας τέτοιας ερμηνείας μιλά, για παράδειγμα το γεγονός, πως ο Cayce είχε προβλέψει αυτό που αποκαλείται «μετατόπιση των πόλων" για το έτος 2000. Αυτό, όπως γνωρίζουμε δεν συνέβη. Αυτό που όμως συνέβη ήταν μια αλλαγή της πολικότητας της συνείδησης, γνωστό ως το όγδοο κύμα του ημερολογίου των Μάγιας, που ενεργοποιήθηκε το 1999 και πιθανότατα αυτό να ήταν που είδε σε κατάσταση έκστασης και το μπέρδεψε με μια μετατόπιση πόλων .


(Εικ. 1) διαφορετικές πολικότητες συνείδησης που δημιουργήθηκαν από τα πέντε υψηλότερα κύματα του ημερολογίου των Μάγιας.



Χρόνος ενεργοποίησης

Οι μετατοπίσεις στην Πολικότητα της συνείδησης έχουν λάβει χώρα συγχρονισμένα σε διάφορα επίπεδα του σύμπαντος - κοσμικό, γαλαξιακό, ηλιοσφαιρικό, πλανητικό και ανθρώπινο - κατά τα σημεία αλλαγής ταχυτήτων στο ημερολόγιο των Μάγιας. Το ένατο κύμα, μέσα στο οποίο είμαστε σήμερα φέρνει εκείνη την αλλαγή πολικότητας που δημιουργεί συνείδηση ενότητας. Στη συνέχεια, πρέπει να αναρωτηθούμε τι θέλουμε να κάνουμε ως άτομα, αν θέλουμε να είμαστε μέρος αυτής της αλλαγής πολικότητας και να πετάξουμε όλα τα σκοτεινά φίλτρα μέσα από τα μυαλά μας. Είναι γνωστό πως έχουμε μόνο την άμεση δύναμη να αλλάξουμε τον εαυτό μας και στη συνέχεια να ελπίσουμε πως αυτή η αλλαγή θα απλώνεται σύμφωνα με τη λογική που εκφράζει ο Μαχάτμα Γκάντι, που είπε: ".Γίνε η αλλαγή που θέλεις να δεις στον κόσμο"

Τι συνεπάγεται αυτό για την Κοσμική Σύγκλιση ειδικότερα; Ένας γενικός κανόνας του ημερολογίου των Μάγιας είναι ότι οι νύχτες, οι ημέρες και οι ενέργειες αλληλοεπιδρούν ως εσωτερική προετοιμασία για την εξωτερική εκδήλωση. Αυτό μπορεί να ισχύει ιδιαίτερα όταν πρόκειται για το τελευταίο τέτοιου είδους ζευγάρι ενεργειών σε ολόκληρο το πρόγραμμα δημιουργίας, την έκτη νύχτα και την έβδομη ημέρα του ένατου κύματος από τις 23 του Σεπτέμβρη και τις 11 Οκτωβρίου αντίστοιχα. Αυτή η εναλλαγή μεταξύ πηγών ενέργειας θα σήμαινε ότι η έκτη νύχτα θα πρέπει να προσφέρεται για εσωτερική εργασία όπως η προσευχή, η περισυλλογή ή ο διαλογισμό, ενώ η έβδομη ημέρα, θα προσφέρεται καλύτερα για παγκόσμιες τελετές, οι οποίες εξωτερικεύουν τις εσωτερικές αλλαγές που έχουν επέλθει κατά την έκτη νύχτα. Οι τελετές και τα τελετουργικά σε ένα ιερή πλαίσιο αποτελούν ισχυρά εργαλεία που εξωτερικεύσουν την αναδιάταξη του εσωτερικού τοπίου μας.


Το ένατο κύμα


(Εικ. 2)
Αυτό το διάγραμμα δείχνει την κίνηση του "κύματος" ενεργειών που ανήκουν στο ένατο κύμα και τις σχετικές ημερομηνίες -για το πότε αυτά μπαίνουν στο παιχνίδι. Οι σχέσεις των κομητών Honda και elenin αντιστοιχούν στις επτά μέρες και έξι νύχτες του ένατου κύματος του ημερολογίου των Μάγιας. Α) η πλησιέστερη απόσταση του κομήτη Honda από τη Γη. Β) ώρα διέλευσης του elenin ανάμεσα στον ήλιο και τη γη και C) η πλησιέστερη απόστασή του από τη Γη.

Στο σημείο Β στην εικόνα 2 έχω την αίσθηση ότι ο κομήτης elenin σήματοδοτεί για μας, ότι θα πρέπει τα εγώ μας να παραδοθούν στην συμπαντική νοημοσύνη που τα καλύπτει όλα και, επίσης, ότι αυτή είναι η τελευταία μας ευκαιρία να αποτελέσουμε μέρος της αλλαγής πολικότητας προς τη συνείδηση ενότητας ή τη Θεϊκή Συνείδηση.

Αυτό θα αποτελέσει επίσης μια δοκιμασία για την ακεραιότητα των ηγετών της 'εξέλιξης', για να μην αναφέρω και τους " εμπειρογνώμονες περί 2012." Ο Elenin είναι το τελικό ξύπνημα που θα ακουστεί και από τους πολλούς που δεν γνωρίζουν τίποτα για το ημερολόγιο των Μάγιας ή το πώς αυτό εκφράζει το Θείο σχέδιο. Η έκτη νύχτα αποτελεί την τελευταία ενέργεια, όπου μπορούμε να στραφούμε προς τα μέσα για να προετοιμαστούμε για την αλλαγή της πολικότητας που φέρνει το κύμα. Καθώς ξεκινά η έβδομη ημέρα η νέα πολικότητα είναι κλειδωμένη στη θέση της και δημιουργεί την τελική εκδήλωση της.

Αυτό το αμετάκλητο της οφείλεται εν μέρει στο ότι η Συμπνατική Σύγκλιση μεταξύ 23 - 26 Σεπ 2011 είναι διαφορετική από τα προηγούμενα γεγονότα, όπως η Συνειδητή Σύγκλιση που συνέβει από τις 17 έως 18 Ιούλ. 2010, που καθόρισαν την πρόθεση να δημιουργηθεί η συνείδηση ενότητας. Κατά τη Συμπαντική Σύγκλιση θα είναι απαραίτητο να γίνει μια προσπάθεια να δείτε αυτή την πρόθεση που εκδηλώνεται. Αυτό είναι ένας χρόνος σύνδεσης με το θείο, ενδοσκόπησης και εσωτερικής αναζήτησης. Η σύνδεση με το θείο μπορεί να επιτευχθεί με έντονες προσευχές ή άλλες πνευματικές πρακτικές. Για να μείνετε ευθυγραμμισμένοι με το συμπαντικό σχέδιο και να αποτελείται μέρος της αλλαγής της πολικότητας στη συνείδηση, ακολούθως, θα ήθελα να προτείνω τις ακόλουθες δεσμεύσεις, ώστε να αποτελέσουν τη βάση της Συμπαντικής Σύγκλισης:

1 / Δέσμευση να αφεθούμε σταθερά στη θεία καθοδήγηση και όχι να επιτρέψουμε στα εγώ μας να αποφασίσουν τις δράσεις και την κατεύθυνση της ζωής μας.

2 / Η ανακήρυξη της ανεξαρτησίας μας από τη σκοτεινή πλευρά συμπεριλαμβανομένης της αποχής μας από το δικαίωμα να χρησιμοποιούμε τη σκοτεινή πλευρά για την καταπολέμηση της σκοτεινής πλευράς απέναντι σε άλλους. 


(Στη δική μου αντίληψη η σκοτεινή πλευρά δεν είναι κάποιου είδους αιώνια σκοτεινή δύναμη, αλλά κάτι που προκύπτει από τα σκοτεινότερα φίλτρα των κάτω κυμάτων όπως φαίνονται στο σχήμα 1)

Η συμπαντική σύγκλιση αφορά ως εκ τούτου ουσιαστικά τη διασφάλιση του ότι εμείς οι ίδιοι ως άτομα είμαστε η αλλαγή που θέλουμε να δούμε στον κόσμο. Αυτό μπορεί να είναι πολύ δυσάρεστο, αν έχουμε αφήσει ανεπεξέργαστο ένα μεγάλο μέρος του παρελθόντος μας. Δεν είμαστε εδώ για να επιρρίπτουμε την ευθύνη για την κατάσταση που επικρατεί στον πλανήτη μας σε άλλους ανθρώπους ή δυνάμεις -σαφώς όχι. Πρόκειται για την ανάληψη προσωπικής ευθύνης.

Νομίζω ότι εδώ πρέπει να πάμε βαθιά μέσα μας και να δούμε πού έχουμε συμβάλει ως άτομα στο να πληγωθούν άλλοι ή η φύση του πλανήτη μας. Έχουμε συνηθίσει να διαμαρτυρόμαστε για τη βία και τους πολέμους στον κόσμο, ή τις απειλές της φυσικής του κατάστασης. Ωστόσο, άλλο πράγμα είναι να διαμαρτυρόμαστε, ενώ κατηγορούμε κρυφά τους άλλους, ή να λέμε απλά πως "τα πράγματα έτσι είναι» και κάτι τελείως διαφορετικό είναι να δούμε πώς και που εμείς ως άτομα έχουμε κάνει επιλογές που έχουν συμβάλει στην παγκόσμια επιδείνωση. Η θέμα είναι να δει κανείς και να αναγνωρίσει αυτές τις περιπτώσεις και τις επιλογές στη ζωή τού και όμως να μην κολλήσει στην ενοχή, αλλά βρει ένα μονοπάτι για την επούλωση μέσα από μια διορθωτική πορεία δράσης. Επειδή συνήθως αρνούμαστε στον εαυτό μας κάθε προσωπική ευθύνη για την πορεία των γεγονότων στον πλανήτη μας, ίσως να πρέπει να προσευχηθούμε να θυμηθούμε παρόμοιες περιπτώσεις στο παρελθόν. Ως εκ τούτου, εάν θέλουμε πραγματικά να δημιουργήσουμε μια αλλαγή πολικότητας στον εαυτό μας και έτσι, για παράδειγμα, είμαστε πρόθυμοι να δεχθούμε τις παραπάνω δεσμεύσεις αποτελεί φυσική συνέπεια πως θα κάνουμε την απαραίτητη αναζήτηση εντός της ψυχής μας, για να αναγνωρίσουμε με ποιο τρόπο πιθανών έχουμε αποτύχει να ανταποκριθούμε στις δεσμεύσεις αυτές στο παρελθόν. Αν δεν το κάνουμε έτσι, οι πτυχές των σκοτεινών φίλτρων θα συνεχίσουν να μας εξουσιάζουν και η μετατροπή της πολικότητας δεν θα είναι συνολική.

Η συμπαντική σύγκλιση για τους συμμετέχοντες, είναι ως εκ τούτου, να αναλάβουν την ευθύνη για τη μετάβαση στη συνείδηση ενότητας και να το πράξουν τούτο με δεσμευτικό τρόπο. Το παραδέχομαι, αυτά μπορεί να είναι δύσκολα καθήκοντα, αλλά και πάλι, αν δεν θέλουμε να επιφέρουμε αυτή την αλλαγή προς τη συνείδηση ενότητας στον εαυτό μας, τότε ποιός θα το κάνει; Ως εκ τούτου, η Συμπαντική Σύγκλιση αποτελεί πραγματικά την ευκαιρία μας, να δεσμευτούμε τουλάχιστον να πετύχουμε μια μη αναστρέψιμη μετατόπιση της πολικότητας της συνείδηση στον εαυτό μας. Ενώ μπορεί να είναι δύσκολο να ανταποκριθούμε αμέσως σε μια τέτοια δέσμευση, θα έχει ισχυρότατα αποτελέσματα αν ληφθεί σοβαρά. Εκτός αυτού για να λάβουμε την κατάλληλη καθοδήγηση στο νέο κόσμο είναι πιθανό να είναι πράγματι αναγκαία μια τέτοια βαθιά δέσμευση για την συνείδηση ενότητας.

Από την πλευρά μου με την ευκαιρία αυτού του γεγονότος θα συμμετέχω σε μια γιορτή ειρήνης στη Γαλλία μαζί με Μάγια και Hopi υπερήλικες (http://www.lothlorienfestival.com/EN) όπου θα διαλογιστούμε γύρω από αυτό. Λόγω της φύσης των εσωτερικών εργασιών που απαιτούνται θεωρώ ότι η Συμπαντική Σύγκλιση μπορεί να παρατηρηθεί εξίσου καλά μεμονωμένα ή, κατά προτίμηση, σε μικρές ομάδες που παρέχουν ένα ασφαλές περιβάλλον για μοίρασμα. Προτείνω στην παρούσα στιγμή να εξελίξουμε το παρελθόν και τους εαυτούς μας μέσα σε έναν αέρα ενδοσκόπησης, θεραπείας και σχεδιασμού διορθωτικών σχεδίων δράσης σε συνάρτηση με τη συλλογική ενέργεια παρατήρησης της Συμπαντικής Σύγκλισης σε όλο τον κόσμο.

Ένα κοινό στοιχείο σ 'αυτό μπορεί να είναι το άναμμα κεριών ως μια μορφή ιερής θέσπισης των εν λόγω δεσμεύσεων. Οι ομάδες και τα άτομα μπορούν φυσικά να επιλέξουν το δικό τους τρόπο έκφρασης, αλλά η δέσμευση για τη μετάβαση στην συνείδηση ενότητας θα πρέπει να είναι κοινός παρονομαστής. Κατά την Συμπαντική Σύγκλιση θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να παραδοθούμε σε ό, τι θα απαιτηθεί από μας. Για να ανταποκριθούμε στις δεσμεύσεις μας, η παρουσία του κομήτη elenin θα δώσει μια φυσική σύνδεση με τη συμπαντική διάσταση της εκδήλωσης αυτής και ταυτόχρονα θα προσθέσει ένα στοιχείο ακόμη στην εμπειρία μας πως συμμετέχουμε στο κοινό πεπρωμένο της ανθρωπότητας. Μέσα σε αυτό το μεγάλης κλίμακας πλαίσιο θα πρέπει να αναλάβουμε τη δέσμευση να είμαστε μέρος της αλλαγής πολικότητας προς τη συνείδηση ενότητας. Κάθε άτομο που κάνει μια τέτοια δέσμευση προσθέτει μια μεγάλη διαφορά και εξαπλώνει το φως και την ελπίδα στους γύρω του. Αυτό μπορεί να είναι ακόμη πιο αναγκαίο, αν πράγματι ο χρόνος μας πιέζει. Η Συμπαντική Σύγκλιση, 23 - 26 Σεπ. 2011, νοείται ως υπεύθυνο και ταπεινό γεγονός που επιτρέπει στους ανθρώπους της συνείδησης ενότητας να συνδεθούν σε ένα πολύ βαθύ επίπεδο όπου κι αν βρίσκονται στον πλανήτη μας.

Μου φαίνεται ότι αυτή είναι πραγματικά η τελευταία ευκαιρία της ανθρωπότητας και ότι η ημέρα της αναμέτρησης είναι εδώ. Νιώθω ότι η δέσμευση για την αλλαγή της πολικότητας σε συνείδηση ενότητας δεν είναι μόνο ένα διαβατήριο για το νέο κόσμο που θα γεννηθεί, αλλά και η μόνη ελπίδα του κόσμο να επιβιώσει. Τα σκοτεινά φίλτρα κυβερνούσαν την ανθρωπότητα για χιλιετίες και δεν παρέχουν καμία διέξοδο. Εάν τα ανθρώπινα όντα δεν κάνουν μια τέτοια δέσμευση δεν έχουμε πραγματικά κανένα λόγο να περιμένουμε ότι ο κόσμος θα επιβιώσει. Έτσι θα ήθελα να ενθαρρύνουμε όλους να καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να διαδωθεί αυτό το μήνυμα και να ενθαρρύνουν άλλους να δηλώσουν πανηγυρικά τη δέσμευση τους για μετακίνηση στην συνείδηση ενότητας. Εμείς είμαστε αυτοί που περιμέναμε. Και εξαρτάται αποκλειστικά από εμάς. Αν ψάχνουμε να δούμε το μεγαλείο μας, θα πρέπει να το δούμε όχι στην άρνηση, ή δίχως καθόλου κόστος αποφεύγοντας οτιδήποτε που μπορεί να προκαλέσει φόβο, αλλά με το θάρρος να αντιμετωπίσουμε ξεκάθαρα το πώς έχουμε συμβάλλει σε αυτή τη δημιουργία, όπως εκδηλώνεται σε αυτή τη γη. Το ένατο κύμα φέρνει πράγματι μια αλλαγή πεδίου στο συμπαντικό επίπεδο, μέρος του οποίου μπορούμε να γίνουμε, αλλά αυτό δεν θα συμβεί δίχως μια βαθιά και σοβαρή δέσμευση από την καρδιά της ψυχής μας.

Καρλ Γιόχαν Κάλεμαν

Δεν υπάρχουν σχόλια: