Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

Νέο φωτογραφικό ντοκουμέντο για το τέρας του Loch Ness!


Νέο φωτογραφικό ντοκουμέντο για το τέρας του Loch Ness!


Ο 62χρονος William Jobes πιστεύει ότι κατάφερε να φωτογραφίσει τη Νέσι, το διάσημο Τέρας του Λοχ Νες, μετά από προσπάθειες… 45 ετών!
Τον περασμένο Μάιο, ο William μαζί με τη γυναίκα του Joan περπατούσαν δίπλα στη λίμνη Νες στη Σκωτία, την οποία επισκέπτονται σχεδόν κάθε χρόνο, όταν ξαφνικά παρατήρησε σε απόσταση 250 μέτρων περίπου κάτι το οποίο έμοιαζε με κέφαλι να προεξέχει από την επιφάνεια του νερού.
Αμέσως, ο William άρπαξε τη φωτογραφική του μηχανή και απαθανάτισε το ‘κεφάλι’, προτού αυτό εξαφανισθεί μέσα στο νερό!
“Γνωρίζω τη διαφορά μεταξύ ενός κομματιού ξύλου, μίας φώκιας και αυτού που είδα”, είπε ο William, προσθέτοντας: “Αρχικά θεώρησα ότι πρόκεται για κάποιο είδος φώκιας, αλλά αμέσως αναθεώρησα διότο το κεφάλι του ήταν πολύ διαφορετικό, σαν προβάτου”.
Ένα άλλο πρόσφατο (Ιούνιος 2011) περίεργο περιστατικό σημειώθηκε σε κοντινή παραλία, όταν ένα ζευγάρι ανακάλυψε τυχαία στην άμμο το σκελετό ενός μεγάλου ζώου, που αγγίζει το μέγεθος μίας φάλαινας!
Σημειώστε εδώ ότι μετά από πολύ καιρό σημειώνονται αναφορές, μαρτυρίες και ντοκουμέντα της διάσημης Νέσι, πράγμα που αν μη τι άλλο αυτόματα σημαίνει ότι ο θρύλος της δεν έχει σβήσει ακόμη (άσχετα αν είναι αληθινά ή όχι τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας…)

Δεν υπάρχουν σχόλια: