Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

--- ΑΠΑΤΗ Η ΜΟΥΜΙΑ ΤΟΥ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥ ΣΤΟ ΠΕΡΟΥ ---


--- ΑΠΑΤΗ Η ΜΟΥΜΙΑ ΤΟΥ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥ ΣΤΟ ΠΕΡΟΥ ---

Τα παρακάτω λόγια και η φωτογραφία του R.K. Menn, προσπαθούν να δημιουργήσουν ψευδή εντυπώσεις για ένα περιστατικό που δεν συνέβη ποτέ!
Ο R.K. Menn θέλοντας να εντυπωσιάσει την παγκόσμια κοινότητα των ufo-believers, γράφει στο παρακάτω κείμενο: ‘’Η φωτογραφία τραβήχτηκε από την αρχαιολογική ομάδα του πανεπιστημίου του Illinois το 1972, όταν έκανε επίσκεψη σε ιδιωτικό μουσείο στο Arequipa, του Peru. Ενώ η ομάδα έβλεπε τα εκθέματα προσεκλήθη σε ένα ειδικό δωμάτιο στο πίσω μέρος όπου υπήρχε η εξωγήινη μούμια. Η φωτογραφία πάρθηκε τότε.
Τα αρχεία του μουσείου δηλώνουν ότι η μούμια βρέθηκε από ντόπιους τυμβωρύχους που έσκαβαν αυτό που νόμιζαν ότι ήταν τάφοι των Ίνκας σε μια σχεδόν απλησίαστη σπηλιά ψηλά στα βουνά κοντά στο Tres Cruces. Η σπηλιά ήταν διακοσμημένη με παράξενα σύμβολα από ιπτάμενα φίδια που εκρήγνυνται στον αέρα και πέφτανε μέσα σε ένα ποτάμι.
Δυστυχώς όταν η ομάδα επέστρεψε στο μουσείο το 1996, ανακάλυψε ότι αυτό είχε καεί ολοσχερώς και κλέφτες είχαν πάρει όλα τα εκθέματα. Το που βρίσκεται τώρα η μούμια είναι άγνωστο…’’
Το περιστατικό δείχνει και είναι ψεύτικο, ενώ η φωτογραφία που παραποιήθηκε είναι από μια μούμια της τεράστιας νεκρόπολης της αρχαίας Μέμφιδος στη Σαχάρα, όπου βρίσκονται αναρίθμητοι τάφοι και οι πρώτες φαραωνικές πυραμίδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: