Τετάρτη 18 Μαΐου 2011


Σώπα όπου να 'ναι θα σημάνουν οι καμπάνες.....


Γράφει ο Γρηγόρης Ζωγραφάκης

Μπορεί κάποιος να μας εξηγήσει τι γίνεται…;
Ένα χρόνο τώρα προσπαθούσανε να πείσουν το λαό.... για τη χρησιμότητα του Μνημονίου ως ΜΟΝΗ σωτηρία και τώρα μας λένε ότι είναι καλύτερη η ήπια αναδιάρθρωση από τη χρεοκοπία…..

Ευχαριστούμε κύριοι…..Αλλά αυτό το γνωρίζαμε και πριν το Μνημόνιο….
Εσείς δε το γνωρίζατε αυτό και προσπαθούσατε να μας πείσετε για τους μονόδρομους του Πρωθυπουργού….;

H αποτυχία του Μνημονίου σηματοδότησε την προσπάθεια ανάληψης της Εξουσίας από το κ. Σαμαρά ο οποίος, με ένα ουσιαστικά προεκλογικό πρόγραμμα, προσπαθεί να πείσει ως εναλλακτική πρόταση….Βέβαια τους πρώτους μήνες διακυβέρνησης Παπανδρέου δεν είχε προτάσεις και από τις Περιφερειακές εκλογές δήλωνε αντιμνημονιακός - που όμως κατά δημόσια δήλωση του θα σεβόταν την υπογραφή της προηγούμενης Κυβέρνησης…..Προφανώς βρισκόμαστε σε ένα καινούριο «Λεφτά Υπάρχουν»…..

Ο υπουργός Οικονομικών συνοδεία της Τρόικα θα εξειδικεύσει το πρόγραμμα «Ξεπουλήματος της Χώρας» καθώς από το ΕUROGROUP έφυγε σχεδόν «δαρμένος»….Οι Πιστωτές μας λοιπόν είναι αποφασισμένοι να τα πάρουν όλα…..

Το θέμα είναι κατά πόσο διατιθέμεθα να τα προσφέρουμε ….

Καταρρέει επίσης και η μεγαλύτερη απάτη που διατυπώθηκε ως επιχείρημα, για να αποδεχθεί η κοινή γνώμη το Μνημόνιο, ότι : «είμαστε στην Ευρώπη, δε θα μας αφήσουν…»

Δυστυχώς η πραγματικότητα που αποτυπωνόταν στα πρόσωπα μας τώρα φαίνεται πεντακάθαρα και στα χαρτιά του κ. Παπακωνσταντίνου…..Το κακό είναι ότι τώρα που το αντιλήφθηκε προσπαθεί να κρύψει την αποτυχία του κάτω από το χαλί των ιδιωτικοποιήσεων…..

Όλα αυτά συνθέτουν μια πολιτική από όλες τις πλευρές που όχι μόνο υπεύθυνη δεν είναι αλλά και δημιουργεί μεγαλύτερες περιπέτειες από αυτές που θα μπορούσε να φανταστεί ο μέσος νούς……
ΠΗΓΗ((http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2011/05/blog-post_2613.html))
ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ<<<>>>>

Δεν υπάρχουν σχόλια: