Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

ΡΩΣΙΑ ΑΓΝΩΣΤΑ "ΙΠΤΑΜΕΝΑ ΦΩΤΑ" ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΙΡΚΟΥΤΣΚ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ


ΡΩΣΙΑ ΑΓΝΩΣΤΑ "ΙΠΤΑΜΕΝΑ ΦΩΤΑ" ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΙΡΚΟΥΤΣΚ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ





Άγνωστα ιπτάμενα φώτα παρατηρούνται σχεδόν κάθε μέρα μετά από πτώση ενός άγνωστου αντικείμενου, προφανώς μετεωρίτη πάνω από την περιοχή του Ιρκούτσκ. 

Στη περιοχή, του Ιρκούτσκ εδώ και 20 ημέρες σχεδόν κάθε μέρα  βλέπουν στον ουρανό άγνωστα ιπτάμενα φωτεινά αντικείμενα στον ίδιο χρόνο στης 
22:30 και για 20 λεπτά περίπου να αιωρούνται στον αέρα και στη συνέχεια, να εξαφανίζονται. 
Στη αρχή η συχνότητα της εμφάνισής τους ήταν κάθε λίγες ημέρες, αλλά στη συνέχεια τα "αλλοδαπά αντικείμενα", άρχισαν να εμφανίζονται σχεδόν καθημερινά.  

Ένα ενδιαφέρον γεγονός είναι ότι μετά τη εμφάνιση του φαινομένου στο χωριό άρχισαν να παρατηρείτε μια πολύ συχνή εμφάνιση ελικόπτερου επάνω από τον δήμο, καθε βράδυ. Αυτόπτες μάρτυρες είπαν ότι τα φώτα  μοιάζουν σαν "ιπτάμενους δίσκους" και είναι στα νότιο-ανατολικά του χωριού. Ορισμένοι αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι στις 17 Μαρτίου υπήρχε επίμονη μυρωδιά καμένου λάστιχου. 

Το φαινόμενο ξεκίνησε όταν στης 1 Μαρτίου εντοπιστήκε στην περιοχή  Ιρκούτσκ της Σιβηρίας, ένα τεράστιο αντικείμενο, λαμπερού ροζ και μπλε, χρώματος που θεάθηκε από χιλιάδες ντόπιους κατοίκους.  Μια τεράστια έκρηξη ακολουθείσαι σε μεγάλη περιοχή και φοβισμένοι οι κάτοικοι κατέκλισαν με τηλεφωνικές κλήσεις την αστυνομία και τις  υπηρεσίες διάσωσης.  Οι αναφορές λένε για 2 ιπτάμενα αντικείμενα  που, θύμιζαν την πτώση μετεωρίτη.  Ήταν μια φωτεινή λάμψη στον ουρανό και στη συνέχεια, μια σειρά από εναλλαγές φωτός που άλλαζαν από κόκκινο σε έντονα φωτεινά ...   

Υπάρχουν και κάποιες  καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων, συμπεριλαμβανομένων ανθρώπων που υποτίθεται ότι βρισκόταν πλησιέστερα προς τον τόπο της συντριβής που ανέφεραν, το περίγραμμα μια πτητική μηχανή, που "δεν ήρθε από τον ουρανό". Αναφέρεται ότι υπάρχει η εκδοχή ότι ήταν κάποιου είδους τεχνητό αντικείμενο, πιθανότατα ένα άγνωστο αεροσκάφος.  

Ένας άλλος μάρτυρας είπε ότι η φύση του θορύβου ήταν ενός ελικόπτερου που πέφτει. Παντός οι περισσότεροι επιστήμονες που καλεστήκαν να ερευνήσουν το φαινόμενο εξακολουθούν να διαφωνούν για τη φύση των δύο λαμπερών αντικειμένων. 

Οι UFOλόγοι αναφέρουν ότι παρακολουθούν την κατάσταση πολύ προσεκτικά.
 Ο Νικολάι Subbotin, διευθυντής του ρώσικου  ερευνητικού σταθμού UFO, δήλωσε ότι τα γεγονότα στην περιοχή Ιρκούτσκ, δεν είναι ένα είδος στρατιωτικής επιχείρησης και  εξέφρασε την ιδέα ότι στην περιοχή της λίμνης Βαϊκάλη παρατηρείτε αυξημένη δραστηριότητα κάποιων παράξενων γεγονότων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: