Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

O μαύρος ιππότης .(ΕΝΑΣ ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΣ)............

O μαύρος ιππότης .


earth_ELLANIOSΠρόκειται για εναν μυστηριώδη δορυφόρο, άγνωστης προέλευσης, που εντοπίστηκε το 1959 .Προφανώς εξωγήινης προέλευσης, ο δορυφόρος αυτός εψέπεμπψε και στο παρελθόν ραδιοκύματα σύμφωνα με τη ΝΑΣΑ (μεταξύ 1920 - 1930) και κατόπιν εξαφανίστηκε."Τον Φεβρουάριο του 1959 η ΝΑΣΑ ανακαλύπτει ένα αγνώστου προελεύσεως μαύρο αντικείμενο που διαγράφει πολική τροχιά γύρω από τη Γη.Εκείνη την εποχή ούτε οι ίδιοι ούτε η ΕΣΣΔ διέθετε την απαραίτητη τεχνολογία για μιά τέτοιο εγχείρημα.
Ήδη από τις 26 Νοεμβρίου 1958 ανεξάρτητοι Αμερικάνοι, Ρώσοι, και Ιταλοί αστρονόμοι (έναν χρόνο μετά την αποστολή του Ρώσικου δορυφόρου Σπούτνικ), λαμβάνουν σήματα σε άγνωστο κωδικό από έναν άγνωστο δορυφόρο.Αν και περιστρέφεται γύρω από τη Γη,τα σήματα γίνονται κυρίως αντιληπτά από την Ιταλία.
Λόγω του μαύρου χρώματος και του μυστηρίου που καλύπτει τον δορυφόρο,του δώθηκε το όνομα "Μαύρος Ιππότης".Ο αστρόνομος Α.ΚΑΖΑΝΤΣΕΦ μεταξύ άλλων δήλωσε :"Είναι ένα μικροσκοπικό διαστημικό σκάφος, χωρίς πλήρωμα. Εγκαταλείφθηκε στον χώρο της Γης από κάποιο γιγαντιαίο "μητρικό" διαστημόπλοιο πριν από χιλιάδες χρόνια. Φυσικά δεν πρόκειται για έργο ανθρώπινο». Στις ίδιες δηλώσεις ο ΚΑΖΑΝΤΣΕΦ αναφέρει ότι «υπάρχει μια συνωμοσία σιωπής» γύρω από τον "Μαύρο Ιππότη".Στον δορυφόρο κρύβονται πολύτιμα στοιχεία, που μας αφορούν ή που έχουν μεγάλη σημασία για εμάς. Αν ερευνήσουμε αυτό το κατασκεύασμα, οι ανακαλύψεις μας ίσως να επηρεάσουν το μέλλον της ανθρωπότητας. Μόνον έτσι εξηγείται η διακρατική κυβερνητική εμμονή να αποσιωπιστεί το ζήτημα.Αν εξαιρέσουμε την ανωτέρω δήλωση του Ρώσου αστρονόμου, σήμερα κανένα άλλο στοιχείο δεν είναι διαθέσιμο σχετικά με τον "Μαύρο Ιππότη",είτε στο διαδίκτυο ειτε σε βιβλία.Οι αστρονόμοι φαίνεται ότι γνωρίζουν πολύ καλά το θέμα , αλλά τηρούν «σιγή ιχθύος», λες και δέχθηκαν απείλη προκειμένου να πάψουν στις σχετικές αναφορές.Οι λιγοστές πληροφορίες που υπάρχουν για τον "Μαύρο Ιππότη" περιορίζονται σε επιφανιακές πληφορορίες σχετικά με το μέγεθος (περίπου 10 μέτρα μήκος και 15 τόνους βάρος) και το μαύρο χρώμα του. Η τροχιά που ακολουθεί ο δορυφόρος είναι άλλο ένα από τα παράξενα της ιστορίας.Περιφέρεται σε μεγάλη απόσταση από τη Γη, γύρω από τους πόλους της,πολύ πιο πάνω από το γήινο δορυφορικό δίκτυο.Εκεί που το μαγνητικό πεδίο του πλανήτη μάλλον αδυνατεί να επηρεάσει την τροχιά του. Όταν ανακαλύφθηκε, δεν υπήρχε η τεχνολογία ή η τεχνογνωσία για να τοποθετηθεί κάτι τέτοιο στο διάστημα.
Τον δορυφόρο έχουν παρατηρήσει από μακριά αρκετοί αστροναύτες που βρίσκονταν σε τροχιά, κάποιοι (ανάμεσά τους ο αστροναύτης Γκόρντον Κούπερ) έχουν μάλιστα τραβήξει φωτογραφίες. Το 1960 εντοπίστηκε από το σοβιετικό σκάφος Voshkod 1.Αν και χρειαζόταν ακόμη τέσσερις ημέρες για να ολοκληρώσει την αποστολή του, μετά τον εντοπισμό αναγκάστηκε να επιστρέψει άμεσα στη Γη. Ο δορυφόρος ακολουθεί μια πολύ παράξενη πορεία, περνά πάνω από τους πόλους και κινείται αντίστροφα σε σχέση με τους λοιπούς γήινους δορυφόρους.
ΠΗΓΗ ((http://minimarkettrikalon.blogspot.com/2010/09/o.html  ))

Δεν υπάρχουν σχόλια: