Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

Στέλιος Κούλογλου Apology Of An Economic Hitman

ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΤΡΕΙΛΕΡ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ



Eπάγγελμα? Οικονομικός Δολοφόνος


ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ


Ο Τζον Πέρκινς εργάστηκε από το 1971 έως το 1981 στην πολυεθνική εταιρία συμβούλων Chas. T. Main, αρχικά ως οικονομολόγος και στη συνέχεια ως οικονομικός διευθυντής και υπεύθυνος τοπικού σχεδιασμού. Στην πραγματικότητα όμως ήταν ένας Οικονομικός Εκτελεστής, στρατολογημένος από τις μυστικές υπηρεσίες των Ηνωμένων Πολιτειών. Κράτησε το ρόλο του κρυφό ώσπου, με αφορμή τα γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου του 2001, αποφάσισε να εκθέσει δημοσίως τη σκοτεινή πλευρά της αμερικανικής εταιρειοκρατίας, συγγράφοντας την "Εξομολόγηση ενός οικονομικού δολοφόνου". Σ` αυτό το βιβλίο βασίστηκε το ομότιτλο ντοκιμαντέρ του δημοσιογράφου Στέλιου Κούλογλου.

"Οι Οικονομικοί Δολοφόνοι", γράφει ο Πέρκινς, "είναι υψηλόμισθοι επαγγελματίες που εξαπατούν χώρες σε όλο τον κόσμο, αποσπώντας τους ποσά που ανέρχονται σε τρισεκατομμύρια δολάρια. Τα μέσα που χρησιμοποιούν για την επίτευξη αυτού του στόχου είναι μεταξύ άλλων οι οικονομικές εκθέσεις με πλασματικά στοιχεία, η τεχνιτή δημιουργία τεράστιου δημοσίου χρέους , οι νοθευμένες εκλογές, η εξαγορά συνειδήσεων πολιτικών, ο εκβιασμός, το σεξ και οι πολιτικές δολοφονίες"ο Πέρκινς αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές ενός συστήματος το οποίο προωθεί την παγκόσμια κυριαρχία των ΗΠΑ υπό το μανδύα της "παγκοσμιοποίησης", καταδικάζοντας εκατομμύρια κατοίκους του πλανήτη στην ανέχεια.




ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ ΘΑ ΠΡΟΒΛΗΘΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΔΟΘΕΙ ΚΑΙ ΣΕ DVD. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΓΚΑΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΑΛΛΩΝ ΧΟΡΩΝ ΠΟΥ ΠΕΣΑΝ ΘΥΜΑΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ.

ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ; ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ. ΠΩΣ;

1. ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

2. ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΣ ΑΓΑΘΑ ΑΠΟ ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΠΟΥΚΟΤΑΡΟΝΤΑΣ ΜΕΓΑΛΑ SUPER MARKET ΚΑΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

3. ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΕΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ-ΟΡΓΑΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΕΙ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.


ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ

το βιβλιο του ιδιου ειναι αυτο: Εξομολόγηση ενός οικονομικού δολοφόνου

Κύριος Συγγραφέας: Perkins, John
Εκδοτικός Οίκος: ΑΙΩΡΑ
Έτος έκδοσης: 5/2007
Σελίδες: 395
ΠΗΓΗ((  http://www.vitaraclub.gr/viewtopic.php?f=6&t=7895&start=0 ))

Δεν υπάρχουν σχόλια: