Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ! ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΜΕ …ΘΑΝΑΤΟ


Ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ από την Αλίκη Στεφάνου.

Εδώ και αρκετά χρόνια, επιστήμονες όλων των ειδικοτήτων που ασχολούνται με το Περιβάλλον και την Ατμόσφαιρα, μας βομβαρδίζουν με πληροφορίες και συμβουλές για τις «επικίνδυνες κλιματολογικές αλλαγές», την υπερθέρμανση του πλανήτη και το φαινόμενο του θερμοκηπίου. Η περίπτωση είναι παγκόσμια όπως και η «Επιστημονική Συνεργασία» πάνω στο θέμα. Σε μεγάλο βαθμό, αυτό που επεδίωκαν από τη στιγμή που άρχισαν να «πλέκουν» αυτόν το μύθο, το έχουν καταφέρει: ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ! Αυτό που δεν κατάφεραν όμως, είναι να κρατήσουν κρυφά το εγκληματικό για την ανθρωπότητα σχέδιο τους:
ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΛΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ!
Δεν είναι επιστημονική φαντασία. Είναι επιστημονικό έγκλημα! Μερικά από τα προγράμματα που περιλαμβάνει το διαστροφικό σχέδιο είναι τα εξής:
**Τεχνητή μεταβολή καιρικών συνθηκών.
**Χρήση «γεωμηχανικής» για μετριασμό του φαινομένου του θερμοκηπίου.
**Ευρείας κλίμακας αεροψεκασμοί σε Αμερική, Ευρώπη, Μέση Ανατολή ( που ΔΕΝ αφορούν αγροτικούς ψεκασμούς εντομοκτόνων ).
**Πειραματική εφαρμογή νέων στρατιωτικών και άλλων τεχνολογιών που χρησιμοποιούν και επηρεάζουν την ιονόσφαιρα και άλλα στρώματα της ανώτερης ατμόσφαιρας.
Οι κυβερνήσεις των πιο προηγμένων τεχνολογικά χωρών, συναίνεσαν σε ένα μυστικό σχέδιο παρέμβασης στο κλίμα, ονόματι «Ασπίδα» ( The Shield Project). Το σχέδιο έχει στόχο, να μπολιάζεται με τεχνητά δημιουργούμενο όζον η κατά περίπτωση πιο ευαίσθητη περιοχή, ώστε ως το 2050 να αντιστραφεί η φθήνουσα πορεία. Για να επιτευχθεί αυτό, ψεκάζεται η ατμόσφαιρα από αεροσκάφη των συνεργαζομένων χωρών και σε αυτές εκτός από ΗΠΑ, Καναδά, Ρωσία, Ευρωπαϊκή Ένωση, περιλαμβάνεται και η Ελλάδα εν αγνοία των κατοίκων της! Τα υλικά που περιέχονται στο «κοκτέηλ» με το οποίο μας ψεκάζουν είναι!
*Σωματίδια βαρίου, αλουμινίου και τιτανίου!
Αυτά από αέρος. Η γεωμηχανική όμως περιλαμβάνει και θαλασσινές δραστηριότητες! Το σχέδιο Genitol, αφορά σε ρίψη σκόνης σιδήρου στους ωκεανούς, ώστε να προκληθεί ανάπτυξη των φυτοπλαγκτόν που απορροφούν το διοξείδιο του άνθρακα.
Αρχικά τα σχέδια κρίθηκαν από τους «γεωμηχανικούς» ακατάλληλα, αλλά όταν ο καθηγητής φυσικής του πανεπιστημίου της Καλιφόρνιας,Gregory Benford εκτίμησε ότι το κόστος είναι χαμηλό, το πρόγραμμα προχώρησε, συνεχίζει και θα συνεχίζεται επί χρόνια!
ΓΙΑΤΙ Η ΜΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑ?
*CHEMTRAILS- Αντανακλαστικές επιφάνειες. Οι ουσίες των αεροψεκασμών είναι ενώσεις βαρέων μετάλλων (οξείδια ) όπως, βάριο, αλουμίνιο, τιτάνιο ή σκόνη χαλαζία. Τα νέφη που δημιουργούνται είναι άσπρα, λεπτά και επίπεδα που στο τέλος καταλήγουν να είναι στρώματα ηλεκτρικά φορτισμένων φορτίων, τα οποία παρουσιάζουν αυξημένη ηλεκτρομαγνητική αγωγιμότητα. Αυτό που φαίνεται στον ουρανό κατά τη διάρκεια των ψεκασμών, είναι παρόμοιο με τις γραμμές που φαίνονται στον ουρανό από τις εκπομπές καυσαερίων και υδρατμών των αεριωθούμενων αεροσκαφών. Μόνο που οι γραμμές αυτές διαλύονται σύντομα. Στην περίπτωση των αεροψεκασμών, οι μεγάλες και πυκνές γραμμές όχι μόνο δε διαλύονται γρήγορα, αλλά αιωρούνται στην ατμόσφαιρα επί αρκετές ώρες και σταδιακά διαστέλλονται δημιουργώντας λεπτά, τεχνητά νέφη τα οποία μπορούν να καλύψουν μια ολόκληρη περιοχή! Τα νέφη αυτά με τη σειρά τους επηρεάζουν ή και μεταβάλλουν δραστικά τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στη συγκεκριμένη περιοχή!
Υπάρχει μεγάλο φωτογραφικό υλικό που αποδεικνύει τους αεροψεκασμούς και τις λευκές ουρές που αφήνουν ( chemtrails). Στην Ελλάδα έχουν υπάρξει μάρτυρες των αεροψεκασμών σε περιοχές όπως, Αίγινα, Αθήνα, Λαμία, Κοζάνη, Θεσσαλονίκη, Λάρισα κ.ά. Τα αποτελέσματα θα είναι τραγικά. Τα σωματιδία δημιουργούν και θα δημιουργήσουν και στα επόμενα χρόνια, εκατομμύρια έως και δισεκατομμύρια θύματα, κυρίως από παθήσεις του αναπνευστικού συστήματος!
*HAARP*
Το θέμα δε σταματάει όμως εδώ. Οι εμπνευστές τις ιδέας μπορούν να δημιουργούν καιρικές συνθήκες. Το μηχάνημα με το οποίο μπορούν να καταφέρουν κάτι τέτοιο, είναι βασισμένο στην εφευρετικότητα του Σέρβου φυσικού Νίκολα Τέσλα. Το μηχάνημα ονομάζεται HAARP ( High-Frequency Active Auroral Research Program ). Ο φυσικός Dr Bernard Eastlund, κλήθηκε το 1994 για να βρει έναν τρόπο αξιοποίησης των τεράστιων αποθεμάτων φυσικού αερίου που είχαν εντοπισθεί στην Αλάσκα. Ο Eastlund βασίστηκε στις ιδέες του Τέσλα και κατασκεύασε έναν ιονοσφαιρικό μεταφορέα ενέργειας.
Οι Αμερικάνοι στρατιωτικοί όμως είδαν πως μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν το σύστημα για να παρέμβουν στις παγκόσμιες τηλεπικοινωνίες και σε πολλά άλλα… Ο επιστήμονας διαφώνησε και απεκάλυψε ότι οι στρατιωτικοί μετέτρεψαν το μηχάνημά του ( HAARP ) σε υπερόπλο. Από αυτό το σημείο και μετά, διάφοροι ερευνητές, άρχισαν να αφήνουν να διαρρέουν οι νέοι στόχοι του προγράμματος. Έτσι μαθεύτηκαν και οι επιπλέον δυνατότητες του HAARP: - Να εστιάζει σε συγκεκριμένη περιοχή του πλανήτη και να διαλύει τις τηλεπικοινωνίες του αντιπάλου.
* Να υπερφορτώνει τα ενεργειακά δίκτυα και να δημιουργεί μπλακάουτ.
- Να παρεμβαίνει στη διαδικασία εκδήλωσης ακραίων καιρικών φαινομένων για να τα εκτονώσει ή αντίθετα για να τα δημιουργεί. Για παράδειγμα, μπορεί να συντελέσει στην αποδυνάμωση τυφώνων αλλά και στη δημιουργία τους!
- Να δημιουργεί μικροκλίμα, όπως π.χ. βροχόπτωση, ομίχλη κ.ά.
- Να δημιουργεί τεχνητώς όζον ή να το καταστρέφει!
- Να διεγείρει ψυχολογικά πληθυσμούς μέσω της εκπομπής ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας συγκεκριμένων συχνοτήτων, οδηγώντας τους σε ακραία συμπεριφορά ή σε πνευματική κατατονία!
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΞΕΡΟΥΝ! ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΝ!
Έχουν γίνει ερωτήσεις στη βουλή από ευαισθητοποιημένους στο θέμα βουλευτές. Το ίδιο έχει γίνει και στις ΗΠΑ και σε άλλα κράτη. Η απάντηση είναι ένα τείχος σιωπής ή πλήρη άρνηση του γεγονότος από πλευράς κυβερνητικών οργάνων!
Ταυτόχρονα, οι αεροψεκασμοί συνεχίζονται, οι πολιτικοί κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν κι'εμείς ανυπεράσπιστοι περιμένουμε ένα θαύμα!
"Τ ο φαινόμενο είναι πανελλαδικό αλλά κανένας φορέας δεν έχει λάβει κάποια μέτρα. Ο μόνος δήμος που ευαισθητοποιήθηκε-παγκοσμίως- είναι ο δήμος της Αίγινας όπου τα φαινόμενα των αεροψεκασμών είναι συχνά και ανησυχητικά. Ο δήμος κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστων για τους ψεκασμούς. Η υπόθεση δυστυχώς "κόλλησε" γιατί οι μεγαλοδικηγόροι στους οποίους ανατέθηκε η υπόθεση, θεώρησαν ότι δεν υπάρχουν αποδείξεις!"
*Η Ε.Δ.Μ, ευχαριστεί για την πολύτιμη βοήθεια και τις πληροφορίες τους: Wayne Hall και Κώστα Λάντο.
ΑΛΙΚΗ ΣΤΕΦΑΝΟΥ


Διαβάστε περισσότερα: http://mystikos-planitis.blogspot.com/2010/10/blog-post_6385.html#ixzz13D5pc3DB

Δεν υπάρχουν σχόλια: