Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

Και στο Μεξικό το "άγνωστο αντικείμενο" που εμφανίστηκε σε Ρωσία & Ρουμανία!


Και στο Μεξικό το "άγνωστο αντικείμενο" που εμφανίστηκε σε Ρωσία & Ρουμανία!



Ένα  Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενο Αντικείμενο (Α.Τ.Ι.Α) εμφανίστηκε στο Μεξικό, στις 13 Φεβρουαρίου 2010. Το αντικείμενο είχε  σχήμα... φωτοστέφανου και έγινε ορατό από αρκετούς ανθρώπους.

  Στην περιοχή  αυτή έχουν καταγραφεί κι άλλες εμφανίσεις "αγνώστων αντικειμένων" αλλά αυτό που εντυπωσιάζει τους ερευνητές ufo  είναι άλλο. Το ίδιο ακριβώς ATIA παρατηρήθηκε στη Μόσχα τον περασμένο Οκτώβριο και λίγες ημέρες αργότερα στη Ρουμανία!
  Όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες , η όψη του θυμίζει έντονα το UFO από την ταινία "Ημέρα Ανεξαρτησίας" , γεγονός που έκανε πολλούς να μιλούν για εξωγήινο σκάφος!  Στην πρώτη εικόνα βλέπετε το "ανεξήγητο φαινόμενο" και στη δεύτερη το UFO από την ταινία!



















  Οι ίδιοι κάνουν λόγο για ένα "πλοίο" ανεφοδιασμού των άγνωστων οντοτήτων. Άλλοι πάλι θεωρούν οτι πρόκειται για μια προσπάθεια εισόδου ή εξόδου από τη γη. Άλλη μια θεωρία που επικρατεί είναι οτι πρόκειται για έναν μετεωρίτη, ο οποίος προσέκρουσε σε ένα σύννεφο λίγο πριν συγκρουστεί με τον πλανήτη γη.

  O Nick Pope, ο εμπειρογνώμων UFO στο υπουργείο Άμυνας της Βρετανίας, χαρακτηρίζει το γεγονός "ανεξήγητο μυστήριο":
  "Η ομοιότητα του αντικειμένου στο Μεξικό είναι καταπληκτική με την αντίστοιχη θέαση στη Ρωσία. Μια πιθανότητα είναι να πρόκειται για έναν μετεωρίτη που υπέπεσε σε ένα σύννεφο. Εάν ευσταθεί κάτι τέτοιο, δικαιολογείται ο περίεργος ήχος και το οτι εμφανίστηκε ξαφνικά ένας κρατήρας.
  Η έντονη φημολογία καλλιεργείται και στους διαδικτυακούς κόμβους επικοινωνίας. Α.Τ.Ι.Α , μυστικός τεχνολογικός εξοπλισμός ή οποιαδήποτε στρέβλωση της πραγματικότητας . Κανείς δεν γνωρίζει με ακρίβεια περί τίνος πρόκειται".
  Οι ειδικοί που ερευνούν τις κλιματολογικές αλλαγές στην Ρωσία πάντως εξήγησαν ότι το αντίστοιχο "αντικείμενο" που εμφανίστηκε στην περιοχή τους τον Οκτώβριο ήταν ένα φυσικό φαινόμενο που συμβαίνει από την υπέρ-ψύξη υδάτων και την πτώση κρυστάλλων αφήνοντας ένα ορατό κενό στα σύννεφα. Το ότι το κενό αυτό μοιάζει με ufo, το χαρακτήρισαν "οφθαλμαπάτη"!
  Η αλήθεια είναι πως αν δούμε κάτι ανάλογο πάνω από το... Σύνταγμα, έναν ελαφρύ πανικό θα τον νιώσουμε όλοι!
  Δείτε στο βίντεο το ίδιο "ufo" που εμφανίστηκε στη Ρουμανία : 

ΠΗΓΗ  ((http://www.ierosagon.org/))

Δεν υπάρχουν σχόλια: