Κυριακή 8 Αυγούστου 2010

ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΥΦΑ((Η αναζήτηση συνεχίζετε))

Αγαπητοί φίλοι αναγνώστες του *ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΥΦΑ*, μετά από ένα διάστημα 10 μηνών ύπαρξης της σελίδας αυτής θέλουμε  να σας ευχαριστήσουμε από τα βάθη της καρδιάς  μας για την πλήρη και ικανοποιητική διαδικτυακή  κίνηση του blog .Σε ερώτηση που υποβάλαμε στην κατάταξη ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ  εσείς μας δώσατε το μήνυμα ((συνεχίστε ))με την ψήφο σας. Ευχαριστούμε   θερμά τους πιστούς αναγνώστες του blog ,μα και εκείνους που  απέχουν από την αναζήτηση του ((ΑΝΕΞΗΓΗΤΟΥ)).Φυσικά σε αυτήν την γειτονιά είναι καλεσμένοι όλοι .Θερμή παράκληση σε όσους θέλουν να αναφέρουν κάτι ,που τους έκανε ιδιαίτερη εντύπωση να μας αποστείλει μήνυμα κάτω από κάθε ανάρτηση… θερμά ευχαριστώ  και να θυμάστε ,ότι  θα συνεχίσουμε ακάθεκτοι φτάνει ο θεός να  δίνει υγεία και αγάπη  στα παιδιά του……...μετά τιμής serafino….





ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ *ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΥΦΑ*



1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τραβατε στο υπαιθρο να μην υπαρχουν πολλα φωτα. Αραξτε χαλαρωστε κατα τις 10 το βραδακι μεχρι 12 (καλα ειναι)και κιταχτε τα αστερια. Το ποσα φωτακια θα δειτε να κινουντε δεν λεγετε. Αλλα γρηγορα αλλα πολυ γρηγορα αλλα σε σχηματισμους....οτι θες.Απολλα εχει ο μπαχτσες. Δεν μιλαω για αεροπλανα και δορυφορους..
καθε βραδυ... μετα θα πιτε ...καλα ποσο κουτοχορτο τρωμε...(καθε βραδυ θα τα δειτε δεν προκιτε να χασετε παρασταση εγγυημενα πραματα)