Παρασκευή 2 Ιουλίου 2010

MAITREYA...( Ο !!!ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ!!! ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ?)...


ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΚΔ «§23. Τότε εάν τις είπη προς υμάς· Ιδού εδώ είναι ο Χριστός ή εδώ, μη πιστεύσητε·§24. διότι θέλουσιν εγερθεί ψευδοχριστοί και ψευδοπροφήται και θέλουσι δείξει σημεία μεγάλα και τέρατα, ώστε να πλανήσωσιν, ει δυνατόν και τους εκλεκτούς».



Για πάνω από χίλια χρόνια οι προβλέψεις για τον Αντίχριστο πάνε και έρχονται. Και τώρα φαίνεται ότι οι Illuminati με ραγδαίο ρυθμό κλιμακώνουν τα γεγονότα που προαναγγέλουν την επικείμενη άφιξή του, με το πρόσχημα του "Μαϊτρέγια."
Και η Έλενα Πετρόβνα Μπλαβάτσκυ (Helena Petrovna Blavatsky) και η Αλίκη Μπαίηλυ (Alice A. Bailey), οι ηγέτριες της Θεοσοφικής Εταιρείας, προέβλεψαν την άφιξη του Μαϊτρέγια στον αιώνα μας. Ο Μαϊτρέγια θα ήταν το όνομα του μεγάλου ‘Παγκόσμιου Δασκάλου’ που θα ενσαρκωνόταν στον πλανήτη μας.

Η Bailey ίδρυσε την εταιρία - με μεγάλη επιρροή - ‘Lucis Trust’ το 1922, (αρχικά ονομαζόταν ‘Lucifer Trust’ πριν το ρίξει στο καμουφλάζ και η οποία σήμερα περιλαμβάνει τέτοιες προσωπικότητες όπως ο David Rockefeller, ο Χένρι Κίσινγκερ, ο Paul Volcker και ο George Schultz). Μέσω της επαφής της με τον κρυφό της αφέντη, Djwahl Khul, η Μπέιλι ισχυρίστηκε ότι ο Μαϊτρέγια θα εμφανιστεί και πάλι με σάρκα στον 20ο αιώνα.

Πιο κοντά στην δική εποχή μας, ένας άνδρας με το όνομα Benjamin Creme (γεννημένος το 1922) μαθητής των διδαχών τόσο της Μπλαβάτσκυ όσο και της Μπέιλις, ανακοίνωσε το 1959 ότι ο νέος Παγκόσμιος Δάσκαλος θα οδηγούσε τον κόσμο σε μια νέα ‘χρυσή εποχή’ της γνώσης και της ειρήνης.

Ο Creme ίδρυσε ένα ακόμη οργανισμό, το «Share International Foundation», (και η Ελληνική έκδοση) για να προετοιμάσει το έδαφος. Ο Creme τώρα δηλώνει ότι ο Μαϊτρέγια τώρα ζει στο Λονδίνο. Σύμφωνα με τον Creme, εισήλθε σε αυτόν τον κόσμο μέσω ενός «σώματος που δημιουργήθηκε μόνο του» το 1977, κάτι που, όπως φαίνεται, τον τοποθετεί ‘ένα σκαλοπάτι’ πάνω από τον Ιησού Χριστό, ο οποίος ‘αναγκάστηκε’ να στηριχθεί σε ένα τουλάχιστον γήινο γονέα για την εμφάνισή του με σάρκα.

Περαιτέρω, όπως ισχυρίζεται ο Creme, η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Μαϊτρέγια θα αναγγελθεί με γεωλογικές, κοινωνικές και οικονομικές διαταραχές, συμπεριλαμβανομένου ενός παγκόσμιου κραχ των χρηματιστηρίων. Ο Maitreyea στη συνέχεια θα εμφανιστεί δημοσίως με θέμα "Ημέρα της Διακήρυξης" ("Day of Declaration"), όπου θα είναι σε θέση να επικοινωνεί ψυχικά (με τηλεπάθεια) με κάθε άνθρωπο στον πλανήτη, την ίδια στιγμή, ανακοινώνοντας ότι έχει έρθει να ελευθερώσει την ανθρωπότητα από την τυραννία του καπιταλισμού, της απληστίας και της διαφθοράς.

Ο Μαϊτρέγια, σύμφωνα με τον Benjamin Creme, ο οποίος προέρχεται από μία διάσημη μασονική Εβραϊκή (κομμουνιστική) οικογένεια, δεν έχει εκτίμηση για τις Ηνωμένες Πολιτείες και τον καπιταλισμό γενικά. Θεωρεί αυτό το οικονομικό σύστημα ως την ενσάρκωση της απληστίας και της κλοπής, σε αντίθεση με την ανιδιοτελή συνεργασία, την ειρήνη και την αρμονία που μια αγαπητή σοσιαλιστικού τύπου κοινωνία θα μπορούσε να επιβάλει στους πολίτες του κόσμου.

Φυσικά, η εμφάνιση του Μαϊτρέγια θα σημάνει την ανάγκη για μία Παγκόσμια Κυβέρνηση ενός ενωμένου κόσμου. Ταυτόχρονα, ο παγκόσμιος πλούτος θα εξάγεται από αυτές τις επιλεγμένες οικογένειες που κατέχουν και διευθύνουν την Federal Reserve και άλλες κεντρικές τράπεζες, δημιουργώντας ένα στρώμα ‘ισότητας’ στην φτώχεια, την πείνα και την απόγνωση σε όλο τον πλανήτη μας.

Στην πραγματικότητα, η Μαϊτρέγια είναι ο αγγελιοφόρος των Illuminati. Αυτός ο νέος παγκόσμιος Δάσκαλος, ο οποίος θεωρεί τον Ιησού Χριστό ως αγγελιοφόρο του (!), δεν είναι τίποτα περισσότερο από τον Αντίχριστο.

Ο ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΑΕΛΙΑΝΟΥΣ

Υπάρχει ακόμα ένας άλλος πρεσβευτής, του ‘είδους’ του Μαϊτρέγια. Τον Δεκέμβριο του 1973, ο "Rael", ένας Γάλλος δημοσιογράφος, (το πραγματικό του όνομα ήταν Claude Vorilhon) ισχυρίστηκε ότι συνάντησε ένα ον από το διάστημα, το οποίο του δήλωσε ότι στόχος του ήταν να δημιουργηθεί μια πρεσβεία στη Γη για την ‘αρμονική συνεργασία όλων των ανθρώπων που ήταν έτοιμοι να ερευνήσουν την κοσμική συνείδηση’. Ανυπόμονα αποδεχόμενος τόσο το μήνυμα όσο και την ανάθεση από τους εξωγήινους της ηγεσίας, ο Vorilhon ίδρυσε τον ‘ραελισμό’ (Raelism) – μία θρησκεία που βασίζεται στα UFO και ένα είδος εξωγήινων οι οποίοι ισχυρίζονται ότι δημιούργησαν τους ανθρώπους σύμφωνα με την δική τους μορφή.

Αυτός ο ‘διαστημικός πρεσβευτής’, σύμφωνα με τον ‘Rael’, θα μπορούσε να περπατάει σε οποιονδήποτε δρόμο της Ιαπωνίας ανακατεμένος με το πλήθος. Η ανθρωπότητα σχεδιάστηκε από αυτούς ‘κατ’ εικόνα τους’. Ο πλανήτης μας είχε εξελιχθεί τελικά, αρκετά χάρη σε αυτούς τους "αγγελιοφόρους", όπως ο Ιησούς Χριστός, ο οποίος είχε προετοιμάσει την ανθρωπότητα να αποδεχθεί την ‘επόμενη φάση της ανθρώπινης εξέλιξης’, η φάση εκείνη που χαρακτηρίζεται από την εμφάνιση του Μαϊτρέγια.

Ως μέρος της πειθαρχίας τους, οι Raelians μιλούν κατά της χρήσης ναρκωτικών, του καπνού, ενώ βάζουν όρια στον καφέ και το αλκοόλ. Είναι, ωστόσο, πολύ ‘ανοικτοί’στα θέματα της ερωτικής απόλαυσης και έχουν ‘φιλελεύθερες απόψεις’ σχετικά με την έκφραση της σεξουαλικότητας. Αρνούνται την ύπαρξη της ανθρώπινης ψυχής και ενός υπερφυσικού Θεού. Αντ 'αυτού, προσπαθούν να επιδιώξουν τη μετάδοση και την εμφύτευση του νου σε ένα νέο, χωρίς ασθένειες σώμα.

Το 1991, οι Raelians θέλησαν να εγκαταστήσουν μία διαστημική βάση στο Ισραήλ για την υποδοχή των πρεσβευτών από τον μακρινό πλανήτη. Το αίτημα τους αυτό δεν έγινε δεκτό, ίσως επειδή το Ραελιανικό σύμβολο είναι το εξάκτινο αστέρι του Δαυίδ με μια σβάστικα στη μέση!. Άλλοι ισχυρίζονται ότι η λατρεία του Ραελιανών είναι τόσο φασιστική και ρατσιστική, όπως άλλωστε έχουν δηλώσει οι ίδιοι, ότι μόνο όσοι είναι τουλάχιστον 10% πάνω από τον μέσο όρου νοημοσύνης έχουν δικαίωμα ψήφου, ως μέρος του εκλογικού σώματος.

Εκτός από το να δηλώνουν ότι η ανθρωπότητα σχεδιάστηκε και δημιουργήθηκε από εξωγήινους, οι Raelians πιστεύουν στην κλωνοποίηση του ανθρώπου,«Γενοκρατία» ("Geniocracy") (η διακυβέρνηση των λαών από μια ελίτ ιδιοφυΐων) και φυσικά, την έλευση του Μαϊτρέγια, του μεγάλου Παγκόσμιου Ηγέτη και Παγκόσμιου Διδασκάλου. Ο Rael έχει δηλώσει επίσης, ότι ο ίδιος είναι «Ο Μαϊτρέγια της Δύσης».

Καθώς πλησιάζουμε το έτος 2012, για το οποίο το Χόλιγουντ και άλλοι μας έχουν προειδοποιήσει για τις προφητείες των Μάγια, ότι πρόκειται για το δυναμικό «τέλος του κόσμου», φαίνεται να μην υπάρχει έλλειψη υποψηφίων για την θέση του νέου Αντίχριστου. Είτε κάποιος επιλέξει τον Benjamin Creme ή τον Claude Vorilhon ως άμεσες ενσαρκώσεις του Μαϊτρέγια, είτε κάποιος προτιμά την πιο ‘παραδοσιακή’ μορφή του διαβόλου με τη μορφή του αυτο-ενσαρκωμένου Μαϊτρέγια ο οποίος φέρεται ότι εμφανίστηκε στην Κένυα το 1988, προτού αποφασίσει ότι το Λονδίνο ήταν ένα μέρος που ταίριαζε σε ένα δαίμονα του αναστήματός του, δεν μπορεί να αρνηθεί κανείς ότι ο Creme και ο «Rael» βρίσκονται στην ίδια ‘αίθουσα αναμονής’ της άφιξης του «νέου κοσμικού δασκάλου», τον οποίο για πρώτη φορά ανέφερε η Μπλαβάτσκυ και η Bailey πάνω από έναν αιώνα πριν.

Επιπλέον, αυτός ο νέος «Maitreyea» έχει υποτίθεται εμφανιστεί σε χιλιάδες σημαίνοντες ηγέτες του κόσμου, συμπεριλαμβανομένου του Mikhail Gorbachev. Κατά τη διάρκεια αυτών των εμφανίσεων, υποτίθεται ότι ενεργεί «θαύματα» για να πείσει τους ‘σκεπτικιστές’ ότι είναι, πράγματι, ο νέος Παγκόσμιος Δάσκαλος.

Ωστόσο, ακόμα και μια βιαστική ανάγνωση ορισμένων βιβλικών χωρίων θα μας πείσει ότι ο Μαϊτρέγια αν πράγματι υπάρξει, θα μπορούσε κάλλιστα να είναι ο Αντίχριστος του οποίου, σύμφωνα με τη Βίβλο, «τα σημεία και τα τέρατα» θα είναι μια άλλη ψευδαίσθηση με την οποία θα παραπλανήσει τους ευκολόπιστους στον δρόμο του Σατανά και τη δημιουργία μιας Νέας Τάξης Πραγμάτων και μίας Παγκόσμιας Κυβέρνησης, η οποία - σύμφωνα και με τους δύο τον Creme και τον «Rael» - είναι ακριβώς αυτό που η ανθρωπότητα χρειάζεται αυτόν τον καιρό των περιβαλλοντικών κινδύνων και των οικονομικών δοκιμασιών.

Ένα πράγμα είναι σίγουρο – το κοσμικό «timing» του Μαϊτρέγια είναι σωστό σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, εάν κοιτάξει κανείς την τρέχουσα κατάρρευση όλων των μεγάλων οικονομιών στον κόσμο, την καταστροφική διαρροή πετρελαίου στον Κόλπο του Μεξικού, την αυξανόμενη ηφαιστειακή και τεκτονική δραστηριότητα, και τις προβλεπόμενες ηλιακές εκλάμψεις που φέρεται να έρχονται στα τέλη του 2012 και στις αρχές του 2013, που μπορεί να διαταράξουν όλες τις ηλεκτρονικές επικοινωνίες στη Γη (bye bye στο Διαδίκτυο και τα κινητά τηλέφωνα).

Βάλτε μαζί όλα αυτά τα φυσικά φαινόμενα με τις βιβλικές προβλέψεις, τις προφητείες των Μάγια, τις καταστροφικές ταινίες του Hollywood, το Project Blue Beam, και τους ‘προφήτες’ που προαναγγέλλουν την άφιξη ενός νέου «πνευματικού» Δάσκαλου στη Γη, και μπορεί κανείς να συμπεράνει ότι οι Illuminati είναι κοντά να πείσουν τους αφελείς ότι ο Μαϊτρέγια θα εμφανιστεί για ν αναλάβει τον πλανήτη μας, υπό τις «ευλογίες» της Παγκόσμιας Θρησκείας του και προς όφελος της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

ΠΗΓΗ: RaidersNewsNetwork.com by L C  Vincent (June 13, 2010)

Εκτός όμως από τις παραπάνω περιπτώσεις (Χριστών) κάποιοι ισχυρίζονται πως υπάρχει και άλλος ένας υποψήφιος… προσωπικά αποκλείω αυτό το άτομο από τον κατάλογο των υποψήφιων «Μεσσίων».
David Mayer de Rothschild: Είναι ο αντίχριστος;

Ο Αντίχριστος γεννήθηκε στο Λονδίνο στις 25 Αυγούστου του 1978 και το ονομά του είναι David Mayer de Rothschild !!!
(πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί,για το αν είναι η αληθινή ημερομηνία γέννησης του! Διότι ο Αντίχριστος γνωρίζει ότι πολλοί ερευνητές προσπαθούν να τον ξεσκεπάσουν! και γι αυτό,αυτός επίτηδες, μπορεί να αλλιώνει κάποια από τα αληθινά του στοιχεία για να μας παραπληροφορήσει)!!!
Παρόλα αυτά, αν προσθέσουμε τα νούμερα αυτής της ημερομηνίας, μας δίνει την ημερομηνία 2011!!! (25+8+1978=2011). Καλό είναι επίσης να γνωρίζουμε ότι κατά το παλαιό ημερολόγιο η παραπάνω ημερομηνία μεταφράζεται σε
12 Αυγουστου του 1978!!!

Είναι το νεότερο από τα τρία παιδιά της Βικτώριας Schott (γεν. 1949) και του Sir Evelyn de Rothschild (β. 1931) της γνωστής τραπεζικής οικογένειας των Rothschild της Αγγλίας. Το μεσαίο όνομα "Mayer" έχει ληφθεί από το όνομα του ιδρυτή της Rothschild αυτοκρατορίας, Mayer Amschel Rothschild.
Σπούδασε στο Oxford Brookes University Πολιτικές Επιστήμες και Συστήματα Πληροφορικής, και αργότερα ακολούθησε με ένα προηγμένο Δίπλωμα Φυσικής Ιατρικής από το Σώμα της Naturopathic Ιατρικής του Λονδίνου. (Πηγή : Από την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια Βικιπαίδεια με θέμα : David Mayer de Rothschild)
Ο David Mayer de Rothschild είναι ένας βρετανός Adventurer και Περιβαλλοντολόγος, και επικεφαλής της οικολογικής οργάνωσης Adventure ecology ( οικολογική περιπέτεια, που δημιουργήθηκε το 2005), με αποστολή την αύξηση της ευαισθητοποίησης για την αλλαγή του κλίματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: