Κυριακή 30 Μαΐου 2010

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΩΡΑ (( Τι σημαίνει: NoTrails ConTrails ChemTrails ? ))

Τι σημαίνει: NoTrails ConTrails ChemTrails ?

NoTrails: Χωρίς ίχνη, δηλαδή τίποτα !!!

ConTrails: Διαλύονται μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα !!

ChemTrails: Μεγάλες χημικές γραμμές που μένουν για πολύ ώρα στον ουρανό !

Αεροψεκασμοί - Χημικές ουρές - ChemTrails

Αεροψεκασμοί - Χημικές ουρές - ChemTrails 
Χωρίς σχόλια. Μια εικόνα 1000 λέξεις ...

Άρχισαν ξαφνικά να ψεκάζουν!

Άρχισαν ξαφνικά να ψεκάζουν! 
Απόδειξη: Εδώ βλέπουμε ότι πρίν δεν υπήρχαν ίχνη από τα δήθεν «παγωμένα καυσαέρια ή υδρατμοί» ή όπως θέλετε πείτε τα, και ξαφνικά άρχισαν να ψεκάζουν μαζικά. (ChemTrails) Η φωτογραφία τα λέει όλα.

Κυκλικοί Αεροψεκασμοί

Κυκλικοί Αεροψεκασμοί Εκτός από τoυς αεροδιαδρόμους που χρησιμοποιούν για να ψεκάζουν, οι αεροψεκασμοί γίνονται και με κυκλικές πτήσεις. Η Φωτογραφία τα λέει όλα.

Αεροψεκασμοί και το βράδυ !!!

Αεροψεκασμοί και το βράδυ !!! 
Κάποιοι λένε ότι εάν ήθελαν αντί να μας ψέκαζαν μέρα που τους βλέπουμε, γιατί δεν μας ψεκάζουν το βράδυ? Και ποιός είπε ότι δεν μας ψεκάζουν και την Νύχτα;

ChemTrails (Chemical Trails)

ChemTrails (Chemical Trails) Αυτές είναι οι Χημικές ουρές (ChemTrails). Τα τυχόν «παγωμένα καυσαέρια ή υδρατμοί» χάνονται σε λίγα δευτερόλεπτα (ConTrails). Εαν μένουν και σταδιακά εξαπλώνονται, είναι χημικό ψεκάσιμο υλικό (ChemTrails).

ConTrails (Condensation Trails)

ConTrails (Condensation Trails) Αυτά είναι τα τυχόν «παγωμένα καυσαέρια ή υδρατμοί» που αφήνουν τα αεροπλάνα και χάνονται μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα!

NoTrails (Without Traces)

NoTrails (Without Traces) Το αεροπλάνο δεν βγάζει καθόλου ίχνη από τα δήθεν «παγωμένα καυσαέρια ή υδρατμοί» δηλαδή τίποτα! (NoTrails)

NoTrails και ChemTrails !!!

NoTrails και ChemTrails !!! Απόδειξη: Στα αριστερά υπάρχει ένα αεροπλάνο χωρίς να βγάζει ίχνη (NoTrails), και στα δεξιά υπάρχει ένα αεροπλάνο να βγάζει χημικές ουρές (ChemTrails), και αραιά τεχνητά χημικά νέφη που δημιουργούνται από τις μεγάλες λευκές γραμμές των αεροπλάνων.

ChemTrails ON / OFF

ChemTrails ON / OFF 
Απόδειξη: Σταμάτησε ξαφνικά ο αεροψεκασμός και ξανά άρχισε !!! Οι αεροψεκασμοί είναι αλήθεια.

Φυσικά σύννεφα και χημικές ουρές

Φυσικά σύννεφα και χημικές ουρές 
Εδώ υπάρχουν φυσικά πυκνά σύννεφα και μεγάλες λευκές γραμμές των αεροπλάνων.

Χημικές ουρές πάνω από τα σύννεφα

Χημικές ουρές πάνω από τα σύννεφα Οι αεροψεκασμοί γίνονται πάνω από τα φυσιολογικά πυκνά σύννεφα, και οι μεγάλες χημικές ουρές των αεροπλάνων, σταδιακά απλώνονται και δημιουργούνται τεχνητά αραιά χημικά «σύννεφα» να καλύπτουν τον ουρανό. (ChemClouds).

Τεχνητά αραιά χημικά «σύννεφα»

Τεχνητά αραιά χημικά «σύννεφα» 
Όπως λέει και ο τίτλος: Τεχνητά αραιά χημικά «σύννεφα» που δημιουργούνται όποτε υπάρχει πρόγραμμα "επιχείρησης αεροψεκασμών", μετά από πολλές πτήσεις πέρα-δώθε, σταδιακά απλώνονται στον καθαρό γαλάζιο ουρανό. Αυτά τα «σύννεφα» (ChemClouds) σε καμία περίπτωση δεν μοιάζουν με τα φυσιολογικά πυκνά σύννεφα που συχνά υπάρχουν στον ουρανό σε χαμηλότερα υψόμετρα. (Natural Clouds).

Φυσιολογικά πυκνά σύννεφα

Φυσιολογικά πυκνά σύννεφα Αυτά είναι τα φυσιολογικά πυκνά σύννεφα, που συχνά υπάρχουν στον ουρανό σε χαμηλότερα υψόμετρα. (Natural Clouds).

Δεν υπάρχουν σχόλια: