Δευτέρα 10 Μαΐου 2010

Η ένοχη ξαφνική σιωπή για την "πανδημία"


Η ένοχη ξαφνική σιωπή για την "πανδημία"


Κι εκεί που όλος ο κόσμος είχε κατατρομοκρατηθεί για την νέα «φονική» πανδημία της γρίππης των χοίρων ή Η1Ν1, που αποδεκάτιζε κατά ριπάς την ανθρωπότητα και βρισκόταν σε ραγδαία εξέλιξη, ξαφνικά μία ωραία πρωία ο συναγερμός έληξε. Τα κανάλια, οι δημοσιογράφοι, ο τύπος, οι «ειδικοί», τα παπαγαλάκια, όλοι σίγησαν. Έτσι ξαφνικά. Όλα δείχνουν, ότι η αποστολή εξετελέσθη. Όπως έγινε άλλωστε και με τις άλλες περιπτώσεις πανδημιών τέτοιου τύπου, του AIDS, του έμπολα, της γρίπης των πτηνών, του άνθρακα, του SARS, της ευλογιάς, των τρελών αγελάδων κ.ά.. Εξαφανίζονταν, όπως ακριβώς εμφανίζονταν, ξαφνικά.

Ξαφνικά τον Απρίλιο του 2009 ξέσπασε ο παγκόσμιος συναγερμός για την γρίππη των χοίρων. Στις αρχές του 2010 ακριβώς με πανομοιότυπο τρόπο εξαφανίστηκε. Τα εμβόλια είχαν ήδη πουληθεί...

Ας δούμε όμως, τον απολογισμό στην χώρα μας και τί γίνεται στην Ευρώπη για όλη αυτή την προπαγανδιστική τρομολαγνεία που περάσαμε:

- 1024 περιπτώσεις παρενεργειών μετά τον εμβολιασμό για την «γρίππη των χοίρων» καταγράφηκαν επίσημα στην χώρα μας επί συνόλου 360.149 εμβολιασθέντων. Απ΄ αυτές οι 15 κρίθηκαν σοβαρές, ενώ δύο περιπτώσεις θανάτων εμβρύων είναι υπό διερεύνηση.
- Πολλές χιλιάδες περιπτώσεις παρενεργειών, αλλά και θανάτων εμφανίστηκαν και σε πολλές άλλες χώρες του κόσμου, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα υπάρχοντα στοιχεία.
- Εκατοντάδες εκατομμύρια εμβόλια για τον ιό Η1Ν1 ακυρώθηκαν από πολλές χώρες του κόσμου, ενώ πολλές ακόμα παρτίδες εκατομμυρίων εμβολίων προσπαθούν να επιστραφούν απ΄ τα κράτη που τα παρήγγειλαν στις φαρμακευτικές εταιρείες.

Τα συστατικά ή έκδοχα των εμβολίων σίγουρα δεν είναι ασφαλή. Πόσο μάλλον ο ιός, που εμπεριέχεται σ΄ αυτά. Άλλωστε και η στημένη επιδημία της γρίπης των χοίρων φαίνεται πολύ πιθανόν, ότι είναι προϊόν εργαστηρίου. Απ΄ τους 145 πρώτους ασθενείς, που πέθαναν απ' τη γρίπη Η1Ν1 στο Μεξικό, οι 128 είχαν εμβολιαστεί με εμβόλιο για την γρίπη των χοίρων!

Για σκόπιμη δημιουργία στημένου πανικού της «γρίππη των χοίρων» και της ψευδούς της ανάδειξης σε πανδημία τύπου 5, κατηγόρησε τις φαρμακοβιομηχανίες ο Γερμανός ιατρός και επιδημιολόγος Wolfgang Wodargεπικεφαλής του τομέα υγείας του Συμβουλίου της Ευρώπης. «Αρχικά δημιούργησαν μεγάλο πανικό μετά την γρίπη των πτηνών και στη συνέχεια με την γρίπη των χοίρων. Οι εθνικές κυβερνήσεις δαπάνησανδισεκατομμύρια ευρώ για την αγορά εμβολίων και θα πρέπει να γίνει έρευνα για το τι κρύβεται πίσω από αυτό. Άλλωστε δεν έχουμε την πολυτέλεια δαπανών, για άχρηστα μέτρα για την υγεία», δήλωσε στον τύπο.

Επίσης μέλη του Συμβουλίου της Ευρώπης ζήτησαν την δημιουργία επιτροπής διερεύνησης, που θα εξετάσει «το σκάνδαλο και την απειλή για την υγεία των ψευδών πανδημιών». Ο Γερμανός βουλευτής του SΡD κάνει τώρα λόγο για μια «ήπια επιδημία γρίπης», η οποία μεταμορφώθηκε σε «ψευδή πανδημία». Αποκάλεσε μάλιστα την υπόθεση ως «το μεγαλύτερο ιατρικό σκάνδαλο της εκατονταετίας» και ζητεί να ερευνηθούν άμεσα «οι επιπτώσεις της πανδημίας και του κόστους της σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο». Παράλληλα οι καταγγέλλοντες βάζουν στο στόχαστρο τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (Π.Ο.Υ.), για την ευκολία με την οποία έκρινε, ότι πρόκειται για πανδημία μόλις δύο μήνες μετά την εμφάνιση του ιού και χωρίς πλήρη επιστημονική τεκμηρίωση.

Η γρίπη των χοίρων ή Η1Ν1 είναι μία ακόμα προσπάθεια παγκοσμιοποίησης μιας αρρώστιας απ΄ τις φαρμακοβιομηχανίες.

Στο κείμενο ο κ. Wodarg και οι συνάδελφοί του αναφέρουν, ότι οι φαρμακοβιομηχανίες «υποκίνησαν την κατασπατάληση πόρων, που προορίζονταν για την υγεία προς όφελος αναποτελεσματικών στρατηγικών εμβολιασμού», προκειμένου να αποκομίσουν «τεράστια κέρδη, χωρίς κανένα ρίσκο». «Εξέθεσαν χωρίς λόγο εκατομμύρια υγιείς ανθρώπους στους κινδύνους των άγνωστων παρενεργειών των εμβολίων που δεν ήταν επαρκώς δοκιμασμένα» προσθέτει το κείμενο.

Πριν από το παιχνίδι της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου με την Ουκρανία τον περασμένο Νοέμβριο για τα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου αποφασίστηκε να εμβολιασθεί όλη η αποστολή. Τρεις αρνήθηκαν να εμβολιαστούν• οι Κατσουράνης, Τζόρβας και Παπασταθόπουλος, από τους οποίους ουδείς νόσησε. Αντίθετα, νόσησαν σοβαρά από τη γρίπη και απουσίασαν επί μακρόν από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους οι εξής τέσσερις εμβολιασμένοι (ποσοστό περίπου 15%): Καραγκούνης, Νίνης, Τοροσίδης κι ο προπονητής Ότο Ρεχάγκελ, ο οποίος επί πλέον νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο της Γερμανίας!

Ειδικά για τη χώρα μας αξίζει να σημειωθεί για παράδειγμα, ότι σε χθεσινή (17.2.2010) πρωινή εκπομπή της ΕΤ3 τρεις γιατροί ειδικοί επί θεμάτων γρίππης συνομιλούσανπροβληματιζόμενοι για την άρνηση του πληθυσμού να εμβολισθεί εκτιμώντας, ότι δεν ακολουθήθηκε σωστή πολιτική προώθησης των εμβολίων, μη προβληματιζόμενοι όμως καθόλου για το κύριο σημείο της υπόθεσης, δηλαδή για το ότι δεν υπήρξε καμία πανδημία. Επί πλέον επεσήμαναν το ρόλο που έπαιξαν στη διαμόρφωση της κοινής γνώμης τα δημοσιεύματα στο Διαδίκτυο (ως γνωστόν στο Διαδίκτυο υπάρχει ελευθερία και δεν μπορεί να ελεγχθεί από τις φαρμακευτικές).

Ας περιμένουμε λοιπόν μέχρι το επόμενο χτύπημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: