Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2009

Παράξενα φαινόμενα ( πέτρινες μπάλες)

Στην Κεντρική Αμερική και συγκεκριμένα στην Κόστα Ρίκα, τη δεκαετία το 1940, κατά την αποψίλωση τμήματος του τροπικού δάσους, βρέθηκαν αρκετές πέτρινες μπάλες. Οι μεγαλύτερες απ' αυτές υπολογίζεται ότι ζυγίζουν 16 τόνους. Οι μικρότερες είχαν περίπου 10 εκατοστά διάμετρο. Παρατηρώντας τους σχηματισμούς από αεροπλάνο διαπιστώθηκε ότι σχημάτιζαν ευθείες, τρίγωνα και άλλα γεωμετρικά σχήματα, χωρίς όμως κάποια εμφανή χρησιμότητα. Ο σχηματισμός καλύπτει μία έκταση πολλών δεκάδων χιλιομέτρων! Αρχικά θεωρήθηκαν έργα των Ίνκας ή των Μάγια, αλλά αργότερα διαπιστώθηκε πως ήταν πολύ παλιότερες από αυτούς.


Μετά την Κόστα Ρίκα σύντομα προστέθηκαν και άλλες περιοχές στο κατάλογο με τις παράξενες πέτρινες μπάλες. Αίγυπτος, Αυστραλία, Βραζιλία, ΗΠΑ, Καζακστάν, Μεξικό, Νεπάλ, Ρωσία - Altay, Κριμέα και Καύκασος.

Κάποιες παρόμοιες πέτρες από την Γκουανταλαχάρα που αναλύθηκαν στη Νέα Υόρκη απέδειξαν παράξενη εσωτερική δομή φτιαγμένες με εντελώς άγνωστη σε μας τεχνολογία.

Σε ανασκαφές στην περιοχή δεν βρέθηκε κανένα στοιχείο ανθρώπινης δραστηριότητας που να υποδηλώνει, ποιος, με ποιον τρόπο και γιατί έφτιαξε όλες αυτές τις μπάλες από βράχο.

Παράξενα φαινόμενα έχουν παρατηρηθεί αρκετά συχνά γύρω από αυτές τις μπάλες, σαν να έχουν κάποιο άγνωστο ενεργειακό πεδίο. Όργανα μετρήσεων έδιναν παράξενες ενδείξεις, ρολόγια σταμάτησαν αλλά και κάποιοι ασθενείς θεραπεύτηκαν. Το μόνο που ξέρουμε σίγουρα προς το παρόν, είναι ότι δεν έχουμε ιδέα για τις αιτίες πίσω από αυτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: