Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2009

"Αγρογλυφικά": Εξωγήινα μηνύματα; (ΚΥΚΛΟΙ ΣΤΑ ΣΠΑΡΤΑ)


Φίλοι αναγνώστες. Προτού διαβάσετε το περιεχόμενο αυτής της ανάρτησης θα ήταν καλό να πούμε κάτι πολύ σημαντικό. Το κάθε θέμα είναι μελετημένο καλά ,δεν μπαίνει τυχαία, και ειδικά τέτοια θέματα που ξεφεύγουν εντελώς από το γήινο. θερμή παράκληση σε όλους εσάς(το σωστό και δεοντολογικό είναι αυτή η σελίδα ,να λέει όσο ποιο πολλά μπορεί για τα τεκταινόμενα).Ο παρατηρητής (αναγνώστης), κρίνει αυτό που διαβάζει και-Κ Ρ Α Τ Α Ε Ι-μόνο αυτά που στο δικό του μυαλό, είναι αληθοφανή. Από την διαφορετικότητα (ανθρώπινη φυσικά)βγαίνει και η διαφορά. Επίσης ένα θερμό ευχαριστώ σε όλους τους αγαπητούς φίλους και φίλες για την τρομερά μεγάλη συμπαράσταση .Θα είμαστε εκεί ακούραστοι , γιατί είμαστε αδέλφια σας ,και εντελη και μια τεράστια παρέα. Έπεται συνέχεια…………μεγάλη.

"Αγρογλυφικά": Εξωγήινα μηνύματα;

--------------------------------------------------------------------------------

Σχόλια του Μπέντζαμιν Κρεμ για τους κύκλους στα σπαρτά και τους ιπτάμενους δίσκους.

--------------------------------------------------------------------------------

ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ (ΚΥΚΛΟΙ ΣΤΑ ΣΠΑΡΤΑ)
--------------------------------------------------------------------------------

Αυτά τα σχέδια, που είναι γνωστά από δεκαετίες τώρα στους ασχολούμενους με το φαινόμενο των UFO, είναι πράγματι αποτέλεσμα της δράσης των Διάστημικών Αδερφών και των ιπτάμενων δίσκων τους. Δημιουργούνται και αφήνονται επίτηδες σα σημάδι της παρουσίας τους: η εκπληκτική δομή και η ακρίβεια των σχεδίων είναι μαρτυρίες της ανώτερης επιστήμης τους (τα σπαρτά, παρ' όλο που τυλίγονται σε ελικοειδείς και άλλους σχηματισμούς, δεν καταστρέφονται ποτέ).
Ε. Πώς σχολιάζετε την αυξημένη εμφάνιση ιπτάμενων δίσκων και τα ανεξήγητα σχήματα με κύκλους που έχουν εμφανιστεί σε χωράφια σε διάφορες χώρες;
Α. Εκτός από μερικές απάτες, οι "κύκλοι στα σπαρτά", όπως λέγονται, είναι ασφαλώς πραγματικοί, αλλά δεν συνδέονται άμεσα με τον Μαϊτρέγια. Τους δημιουργούν οι αδερφοί μας από τους κοντινότερους πλανήτες, τον Αρη και την Αφροδίτη. Oι κύκλοι έχουν εμφανιστεί σε πολλά μέρη του κόσμου. Έχουμε εκατοντάδες κύκλους στην Αγγλία, κι εμφανίστηκαν επίσης στις ΗΠΑ, στον Καναδά, σε πολλές χώρες της Ευρώπης, στην Ιαπωνία και αλλού.

Τα σχήματα δημιουργούνται από τα διαστημικά οχήματα που εμείς τα λέμε ιπτάμενους δίσκους ή UFO. Είναι μέρος μιας διεργασίας ενεργοποίησης της Γης, και αναπαράγουν στο φυσικό επίπεδο πολλούς από τους στροβίλους του δικτύου μαγνητικής ενέργειας που περιβάλλει τη Γη. Αυτοί οι σχηματισμοί θα γίνουν "συσσωρευτές ενέργειας" για την ανθρωπότητα σε σχέση με μια νέα πηγή ενέργειας, που θα αποτελεί μέρος της επιστήμης του άμεσου μέλλοντος, της επιστήμης του φωτός.
--------------------------------------------------------------------------------
ΙΠΤΑΜΕΝΟΙ ΔΙΣΚΟΙ (UFO)
* Δεν υπάρχουν εχθρικοί ιπτάμενοι δίσκοι. Ό,τι κι αν λένε οι διάφορες ιστορίες για δήθεν εχθρικά UFO, η εμφάνισή τους είναι το αποτέλεσμα διαπλανητικής συνεργασίας και είναι ολότελα ειρηνική και με αγαθές προθέσεις... Δεν είναι ποτέ πρόθεσή τους να τρομάξουν τους ανθρώπους.
* Τα UFO είναι αόρατα από φυσικού τους, μιας κι είναι καμωμένα από ύλη των τεσσάρων αιθερικών επιπέδων... Γίνονται ορατά στα μάτια μας με το να χαμηλώνουν το δονητικό ρυθμό αυτών των αιθερικών ατόμων και ξαναγίνονται αόρατα όταν επιστρέφουν στην κανονική τους συχνότητα.* Τα UFO είναι απόλυτα πραγματικά. … Βρίσκονται εδώ συνεχώς κατά χιλιάδες, ακόμα και εκατομμύρια.
* Βοηθούν (μέσα στα όρια του καρμικού νόμου) στη διατήρηση της οικολογικής ισορροπίας του κόσμου. Εξουδετερώνουν την ραδιενέργεια που παράγεται από τις πυρηνικές δοκιμές και άλλες εκπομπές.
--------------------------------------------------------------------------------
Η Συγκέντρωση των Δυνάμεων του Φωτός
Το παρόν τμήμα είναι μετάφραση αυτής της ιστοσελίδας του ιστοχώρου του Share International
«Οι άνθρωποι παντού θα μείνουν έκπληκτοι από τις αναφορές [των UFO]. Αυτές θα περιλαμβάνουν εμφανίσεις, σε πρωτοφανείς αριθμούς, διαστημοπλοίων από τους γειτονικούς μας πλανήτες και ειδικότερα από τον Άρη και την Αφροδίτη. Ποτέ πριν δεν έχει ξαναφανεί τέτοια αυξημένη δραστηριότητα, σε ευρείες περιοχές του πλανήτη. (Ο Δάσκαλος – «Η Συγκέντρωση των Δυνάμεων του Φωτός», Share International, Μάρτιος 2007)
Ελλάδα: Η Ελληνική εφημερίδα Espresso ανέφερε ότι ένα UFO εθεάθη στην Πελοπόννησο κοντά στον ισθμό της Κορίνθου στις 3 Φεβρουαρίου του 2009. Πολλοί άνθρωποι κάλεσαν την τοπική αστυνομία για να αναφέρουν ότι είδαν ένα UFO. Ένας μάρτυρας, ο κ. Ποτάπιος Παλαιολόγου, οδηγούσε για να πάει την κόρη του στο σχολείο. «Ήταν μια ηλιόλουστη ημέρα και ο ουρανός ήταν εντελώς καθαρός. Ξαφνικά, είδα ένα τεράστιο αντικείμενο πέρα από τη μικρή βουνοπλαγιά απέναντι από το χωριό όπου ζούμε. Φαινόταν να είναι περίπου 400 μέτρα επάνω από το έδαφος και ήταν τεράστιο, με διάμετρο περίπου 300 μέτρα. Έμοιαζε με τον πλανήτη Κρόνο με ένα κόκκινο δαχτυλίδι γύρω του και είχε μεταλλικό ασημί χρώμα» είπε. Σύμφωνα με τον κ. Παλαιολόγου, το UFO παρέμεινε αιωρούμενο για περίπου 10 δευτερόλεπτα, και έπειτα το δαχτυλίδι άρχισε να δονείται με έναν πολύ γρήγορο ρυθμό. Το αντικείμενο άρχισε να τρέμει πολύ έντονα και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα είδε μια έντονη λάμψη, στη δεξιά πλευρά. «Στη συνέχεια εξαφανίστηκε!», είπε. Και άλλα άτομα είδαν το UFO στην ίδια τοποθεσία την ίδια ημέρα, καθώς και μια εβδομάδα νωρίτερα υπήρξαν επίσηςκάποιες αναφορές ότι εθεάθη πάλι. (Πηγή: www.allnewsweb.com)
(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι αυτό ήταν ένα διαστημικό σκάφος από τον Άρη.)
Κίνα: Shenzhen - Εφημερίδες στην πόλη Shenzhen στην επαρχία Guandong έλαβαν πολυάριθμα τηλεφωνήματα από κατοίκους που έγιναν αυτόπτες μάρτυρες παρουσίας UFO το απόγευμα της 23ης Φεβρουαρίου του 2009. Ένα από τα UFO εξέπεμψε ένα μπλε-ιώδες φως πριν απομακρυνθεί γρήγορα προς το νότο. Ένας μάρτυρας, η κα. Zhou, είδε τρία UFO από το μπαλκόνι της. Δύο από τα τρία αντικείμενα απομακρύνθηκαν γρήγορα, ενώ το ένα παρέμεινε για λίγο πριν φύγει. «Το τελευταίο εξέπεμπε το πιο παράξενο ιώδες φως το οποίο ήταν πολύ λαμπρό» είπε. Ένας άλλος μάρτυρας, ο κ. Yip, είδε και αυτός τα UFO και παρατήρησε ότι τουλάχιστον ένα από τα σκάφη εξέπεμπε επίσης μια μπλε φλόγα από την κάτω πλευρά του. (Πηγή: allnewsweb.com)
(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι αυτό ήταν ένα διαστημόπλοιο από τον Άρη.)
Liu Pan Shui – Ένα UFO κινηματογραφήθηκε τον Ιανουάριο του 2009 από μια ομάδα πυροσβεστών στη πόλη Liu Pan Shui στην επαρχία Guizhou. O Wang Jia Wei παρατήρησε ένα ασυνήθιστο αστέρι το οποίο είχε λαμπρή λάμψη και κινούταν με κατεύθυνση νοτιοανατολικά. Χρησιμοποιώντας μια βιντεοκάμερα, είδε ότι το αντικείμενο ήταν στην πραγματικότητα δύο περιστρεφόμενα σκάφη στο σχήμα περιστρεφόμενων κορυφών, ή δυο περιστρεφόμενα μισά ενός σκάφους. Το UFO αστραποβολούσε με ποικιλία χρωμάτων: μοβ, κόκκινο, μπλε, πορτοκαλί, λευκό και χρυσό. Αναφέρθηκε ότι το περιστατικό έτυχε ευρείας κάλυψης από τα μέσα ενημέρωσης στην Κίνα. (Πηγή: allnewsweb.com)
(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει αυτά ήταν δύο διαστημόπλοια από τον Άρη.)
Ρωσία: Δεκάδες άνθρωποι στη Δυτική Ρωσία είδαν ένα UFO κυκλικού σχήματος τον Ιανουάριο του 2009 κοντά στο Belgorod, κοντά στα σύνορα με την Ουκρανία, το οποίο άλλαζε χρώμα από λαμπερό λευκό σε ηλεκτρικό μπλε. Τα UFO εξέπεμπε μια λευκή δέσμη λέιζερ στην κατεύθυνση του εδάφους. Πολλοί κάτοικοι είπαν ότι είχαν παρεμβολές στις τηλεοράσεις τους. Οι αυτόπτες μάρτυρες κ. και κα. Skripov από το/την Gorodishka είδαν την ακτίνα από το UFO να χτυπά το δρόμο μπροστά από το αυτοκίνητό τους. «Είμαστε εξοικειωμένοι με προβολείς και αυτό δεν ήταν ένας προβολέας» είπε ο κ. Skripov. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το αντικείμενο τελικά ανέβηκε γρήγορα στα σύννεφα και εξαφανίστηκε. Το γεγονός αναφέρθηκε ευρέως από τα Ρωσικά μέσα ενημέρωσης. (Πηγή: allnewsweb.com)(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι αυτό ήταν ένα γνήσιο διαστημόπλοιο από τον Άρη. Παρεμβολές στα ραδιοφωνικά κύματα είναι αρκετά συνηθισμένες.)

ΠΗΓΗ(http://www.share-gr.org/06-07.htm)
------------------------------------------------------------------------------
ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ

RCN Κολομβιανά Νέα, Κολομβία


RCN Κολομβιανά Νέα. Το Κολομβιανό Τηλεοπτικό ειδησεογραφικό κανάλι RCN Κολομβία ανάφερε ένα περιστατικό που έλαβε χώρα στις 15 Απριλίου του 2009 στην Pereira, πρωτεύουσα της πολιτείας Risarald. Στην εισαγωγή της είδησης ανακοίνωσε ότι «δημοσιογράφος κινηματογραφεί ένα ΑΤΙΑ (UFO) στην Pereira, το διαστημόπλοιο πέταξε πάνω από αρκετά κτίρια», και έπειτα περιέγραψε ότι η τηλεοπτική δημοσιογράφος Liliana Lopez είδε ένα γιγαντιαίο, λαμπρό φως στον ουρανό από το μπαλκόνι της στον όγδοο όροφο κατά τις 9.20μμ. Η δημοσιογράφος συνέλαβε με την βιντεοκάμερά της το σε σχήμα διαμαντιού αντικείμενο και ανέφερε ότι αυτό εκπέμπει ένα πολύχρωμο φως. Το αντικείμενο περιπλανήθηκε για αρκετά λεπτά στον ουρανό και έπειτα εξαφανίστηκε μυστηριωδώς. Εμπειρογνώμονες πάνω σε θέματα των Α.Τ.Ι.Α. (U.F.O.) διερευνούν αυτό το βιντεοσκοπημένο σπάνιο υλικό. Η Lopez θυμάται: «Είδα ένα πολύ μεγάλο, απαστράπτων φως στον ουρανό, το οποίο σίγουρα δεν ήταν φυσιολογικό. Ήταν εύκολο να δω ότι δεν ήταν κάποιο αστέρι ή αεροπλάνο και εκμεταλλευόμενη το γεγονός ότι είχα μια βιντεοκάμερα με καλή ανάλυση, προσπάθησα να πάρω μερικά κοντινά πλάνα. Μπορείτε να δείτε ξεκάθαρα το πόσο παράξενο αντικείμενο είναι. Υπάρχει μια στιγμή όταν ήδη έχει αρχίσει να απομακρύνεται - που γυρίζει γύρω, γύρω, γύρω, γύρω και έπειτα τελικά απομακρύνεται - είναι απόλυτα εμφανές ότι πρόκειται για διαστημόπλοιο". (Πηγή: RCN Κολομβίας, YouTube)Τηλεοπτικό κανάλι SKY, Βρετανία

Τηλεοπτικό κανάλι SKY, Βρετανία, 22 Μαρτίου 2009. Οι τηλεοπτικές ειδήσεις του SKY έδειξαν την συνέντευξη της δεκατριάχρονης Harriet Rogers η οποία κινηματογράφησε κάτι που πιστεύει ότι είναι ένα Α.Τ.Ι.Α. (U.F.O.) ενώ υπερίπτατο πάνω από το Shrewsbury, στην Αγγλία. Στις 29 Φεβρουαρίου του 2009, μετά από ένα τηλεφώνημα από τη γιαγιά της για ένα λαμπρό φως στον ουρανό, η Harriet και ο πατέρας της ανέβηκαν στο επάνω πάτωμα για να ρίξουν μια ματιά και είδαν μια λαμπρή μπάλα φωτός να πάλλεται και να αλλάζει χρώμα. Η Harriet μας εξηγεί: «Στο ανθρώπινο μάτι, έμοιαζε ακριβώς σαν ένα λαμπρό φως αλλά, στην βιντεοκάμερα μπορούμε να το δούμε να πάλλεται και ξαφνικά να αλλάζει χρώματα.» Αποφασίσανε να βγούνε έξω και να ακολουθήσουν το φως για να προσπαθήσουν να το πλησιάσουν και άρχισαν να παρατηρούν ότι κατέβαινε χαμηλά πέρα από τον ορίζοντα. Η Harriet πρόσθεσε: «Τότε είναι που θα μπορούσατε να δείτε με τα ίδια σας τα μάτια ότι πάλλεται και αλλάζει χρώματα. Σταματήσαμε σε έναν χώρο στάθμευσης και στηρίξαμε τη βιντεοκάμερα σε έναν ορθοστάτη όπου πήραμε τα καλύτερα πλάνα. Μπορούσαμε να δούμε ότι γινόταν πολύ λαμπρότερο από πριν.» όταν ρωτήθηκε από έναν δημοσιογράφο του Sky αν πίστευε ότι ήταν ΑΤΙΑ (UFO), η Harriet είπε: «Ναι. Ξαναήρθε, σίγουρα ξαναήρθε, κυριολεκτικά κάθε έναστρη νύχτα.» Έχουν αναφερθεί πολλά ανεξήγητα φώτα στον ουρανό πάνω από το Shropshire τελευταία. Η εφημερίδα Shropshire Star ανέφερε: «Έχουν αναφερθεί μέχρι και 30 περιπτώσεις όπου εθεάθησαν μυστηριώδη φωτεινά αντικείμενα και κατεγράφησαν από ειδικούς των ΑΤΙΑ (UFO) τους τελευταίους δυο μήνες [Φεβρουάριος και Μάρτιος του 2009] με τουλάχιστον οκτώ από αυτές καταγραμμένες κατά το τελευταίο δεκαπενθήμερο." (Πηγή: Sky News, Shropshire Star, Βρετανία).Εφημερίδα The Sun, Βρετανία

Εφημερίδα The Sun, Βρετανία, 16 Φεβρουαρίου 2009.

Η εφημερίδα The Sun περιέλαβε μια αναφορά από τον Scott Shepperd για ένα λαμπρό φως ή «σκάφος» που παρατήρησε πάνω από το Colchester, στο Essex. Τράβηξε και ένα βίντεο το οποίο διατίθεται στην ιστοσελίδα της εφημερίδας. Ο Shepperd ήταν στον κινηματογράφο μαζί με έναν φίλο του προτού δει το εκθαμβωτικό φως στον ουρανό. Είπε: «Όπως ήμουν έτοιμος να μπω στο αυτοκίνητο για να πάω σπίτι, μου τράβηξε την προσοχή μια χρυσή σφαίρα φωτός που ήταν πάνω από εμένα σε ύψος όχι μεγαλύτερο από 35 μέτρα. Είπα στον φίλο μου να το κοιτάξει, με αγνόησε και είπε ότι πιθανώς είναι απλά ένα αεροπλάνο. Του ζήτησα να το δει όπως και να ‘χει και, ακριβώς τη στιγμή που το έκανε , αυτό άρχισε να κινείται από επάνω μας πιο πέρα. Ήταν πολύ φωτεινό και πορτοκαλί και μετακινούταν πολύ ήσυχα: Δεν είχε κάποιο φως που να αναβοσβήνει, πράγμα που με έκανε να αμφιβάλω ότι ήταν αεροπλάνο. Όσο πιο γρήγορα μπορούσα έβγαλα το κινητό μου τηλέφωνο για να το κινηματογραφήσω αλλά ώσπου να το βγάλω και να το ρυθμίσω, είχε ήδη μετακινηθεί αρκετά μακριά.»

(πηγή: The Sun, Βρετανία)Chester Chronicle, Βρετανία

«Πορτοκαλί ΑΤΙΑ (UFO) επισημάνθηκε στους ουρανούς του Τσέστερ» είναι ο τίτλος της εφημερίδας Chester Chronicle την 30η Απριλίου του 2009. Ο Marty Wilbur στέκονταν στο μπαλκόνι του χρησιμοποιώντας το κινητό τηλέφωνό του όταν είδε ένα «παλλόμενο πορτοκαλί φως» να ανεβαίνει μπροστά του στις 9.02 μμ στις 26 Απριλίου του 2009. Κινηματογράφησε την μυστηριώδη πορτοκαλιά λάμψη όπως αυτή κινούταν προς τα βόρεια ώσπου τελικά (αυτή) εξαφανίστηκε. «Μπορούσα να δω την πορτοκαλιά σφαίρα να ανεβαίνει επάνω, σε μια γωνία 90 μοιρών, κατ' ευθείαν επάνω, και μετά απλά κάθισε ακριβώς εκεί, κάθισε για μερικά δευτερόλεπτα. Προς έκπληξή μου, άρχισε να κινείται πλαγίως. Συνειδητοποίησα αμέσως ότι δεν ήταν κάτι φυσιολογικό και ότι δεν το είχα ξαναδεί ποτέ. Δεν έκανε καθόλου θόρυβο. Το μόνο που μπορείτε να ακούσετε στο βίντεο είναι τα πουλιά που κελαηδούν.» (Πηγή: chesterchronicle.co.uk).Gazeta ALERTA, Βραζιλία

Gazeta ALERTA, Βραζιλία στις 8 Φεβρουαρίου 2009. Κατά τη διάρκεια του ζωντανού τηλεοπτικού προγράμματος Gazeta ALERTA στην πόλη Ρίο Μπράνκο στη Βραζιλία, το τηλεοπτικό συνεργείο παρατήρησε ένα αντικείμενο στον ουρανό να αλλάζει χρώμα από λευκό, σε κόκκινο και σε μπλε. Η ζωντανή κάλυψη συνεχίστηκε και κινηματογράφησαν το αντικείμενο για περισσότερο από δύο ώρες, με περισσότερους από 25 ανθρώπους οι οποίοι βεβαίωσαν το γεγονός. Το αντικείμενο κινήθηκε από την ανατολή προς το νότο και έπειτα από το νότο προς τη δύση. (Πηγή: YouTube).Milliyet Kemer News, Τουρκία

Milliyet Kemer News, Τουρκία. Στις 25 Απριλίου του 2009 στις 3.30πμ έξω από ένα ξενοδοχείο στην παράκτια πόλη Kemer, στην Τουρκία, μια ομάδα φρουρών ασφάλειας είδαν ένα ασυνήθιστο αντικείμενο να υπερίπταται πάνω από τον ωκεανό και το φωτογράφισαν. Ο φύλακας Erman Bulut ήταν μπροστά από το ξενοδοχείο, όταν είδε το εξαγωνικό αντικείμενο να κάνει απίστευτα δύσκολους ελιγμούς πάνω από τη θάλασσα και να αλλάζει σχήμα και χρώμα. Θυμάται: «Στην αρχή δεν μπορούσα να καταλάβω τι έβλεπα. Είδα αυτό το μεγάλο αντικείμενο να ανεβαίνει από τη θάλασσα. Σίγουρα δεν ήταν αεροπλάνο ή μπαλόνι. Άφηνε ίχνος και έλαμπε. Τα χέρια μου έτρεμαν από την αναστάτωση. Καθώς κατέβαινε προς τη θάλασσα έτρεξα στην παραλία αλλά έπειτα άρχισε να σηκώνεται γρήγορα και τελικά συγχωνεύτηκε με τα αστέρια. Ήταν εξαγωνικό, πορτοκαλί και φθόριζε. Κατά την άποψή μου ήταν σίγουρα ΑΤΙΑ (UFO). Δεν έχει ο καθένας την ευκαιρία να δει συχνά τέτοια πράγματα και αισθάνομαι τυχερός που έχω το έχω δει με τα ίδια μου τα μάτια. Αν ληφθεί υπόψη το μέγεθος του σύμπαντος και ο αριθμός των αστεριών, η ύπαρξη των UFO και των εξωγήινων γίνεται βεβαιότητα.» Οι συνεργάτες του Erman Mehemet Aydin και Sezgin Cesur επίσης είδαν το αντικείμενο και το περιέγραψαν. «Ήταν εξαγωνικό αλλά κάποιες στιγμές το σχήμα του άλλαζε. Χαμήλωσε και μετά ανέβηκε ψηλά και χάθηκε στον ουρανό». «Δεν κοιμήθηκα όλο το βράδυ από τον ενθουσιασμό μου» ολοκλήρωσε ο κ. Cesur. (Πηγή: Milliyet Kemer News, Τουρκία)All News Web

Σύμφωνα με το All News Web, σχηματισμοί UFO έχουν εμφανιστεί πάνω από πόλεις σε όλο τον κόσμο τους πρώτους μήνες του 2009. Στην Κίνα, αναφέρει ο ιστοχώρος, ένα UFO κινηματογραφήθηκε από έναν τουρίστα του Πεκίνου στις 18 Φεβρουαρίου του 2009 στο Kashgar στην Αυτόνομη περιοχή Xinjiang Uyghur κατά μήκος του αρχαίου Δρόμου του Μεταξιού. «Εγώ και ο πατέρας μου περπατούσαμε μέσω ενός πάρκου κοντά στο Συγκρότημα Επιστήμης και Τεχνολογίας (Science and Technology Complex) επιστρέφοντας στο ξενοδοχείο μας, όταν παρατήρησα ένα πολύ φωτεινό και καθαρό αντικείμενο στον ουρανό το οποίο φαινόταν να είναι πάρα πολύ κοντά και πάρα πολύ φωτεινό για να είναι αστέρι» είπε ο Lee Kwan Hing. «Χρησιμοποίησα μια βιντεοκάμερα Panasonic υψηλής ευκρίνειας για να γράψω την ταινία. Όπως μεγέθυνα το αντικείμενο παρατήρησα ότι είχε τη μορφή ενός γιο-γιο και μπορούσα να ξεχωρίσω γεωμετρικά σχέδια σε αυτό. Είναι ένα UFO, ένας δορυφόρος ή ένα αστέρι;» ρωτά. «Ίσως ένας αναγνώστης του All News Web να μπορέσει να βοηθήσει για να ξεδιαλύνουμε αυτό το μυστήριο» προτείνει ο Michael Cohen του All News Web (Πηγή: allnewsweb.com)
--------------------------------------------------------------------------------
Αναφορές σε ιστοσελίδες σχετικά με το «άστρο».

ΗΠΑ: Βόρεια Καρολίνα - Ένας αυτόπτης μάρτυρας UFO ανέφερε ότι είδε ένα πορτοκαλί λαμπερό αντικείμενο στον ουρανό το απόγευμα της 30ης Μαρτίου του 2009. Ο μάρτυρας βιντεοσκόπησε το αντικείμενο, το οποίο δεν έκανε καθόλου θόρυβο και αιωρήθηκε για μεγάλη χρονική περίοδο στην ίδια θέση πριν να ανέλθει γρήγορα στον ουρανό. Τέσσερις ακόμα άνθρωποι είδαν το UFO, σύμφωνα με την αναφορά. (Πηγή: ufocasebook.com).

(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι ήταν το «άστρο»).ΗΠΑ: Μισούρι - Περισσότεροι από 13 αυτόπτες μάρτυρες οι οποίοι εργάζονται σε ένα υψηλής ασφαλείας στρατιωτικό συγκρότημα στην πόλη του Κάνσας Σίτι, στο Μισούρι, ανέφεραν τρία συμβάντα με UFO που έγιναν στην βάση την 1η και 2α Μαρτίου του 2009. Τόσο κάποιοι στρατιωτικοί όσο και κάποιοι πολιτικοί υπάλληλοι οι οποίοι εργάζονται στο Bannister Federal Complex παρείχαν ανώνυμες μαρτυρίες σε έναν ερευνητή του δικτύου για τα UFO ‘Mutual UFO Network’ (MUFON). Όλοι οι μάρτυρες ανέφεραν ότι είδαν μια σφαίρα με λαμπρό χρυσό χρώμα, αλλά οι περιγραφές τους διαφέρουν ως προς το ύψος και το μέγεθος του αντικειμένου λόγω της διαφορετικής τους θέσης κατά την παρατήρηση του γεγονότος. Οι παρατηρήσεις έλαβαν χώρα στις 10.30 μμ την 1η Μαρτίου και το επόμενο βράδυ στις 9.30 μμ και 10.30 μμ. Ένας μάρτυρας περιέγραψε ότι το αντικείμενο είχε «το μέγεθος ενός σπιτιού», ενώ άλλοι περιέγραψαν ότι είχε «μέγεθος αυτοκινήτου». Ορισμένοι δήλωσαν ότι εκτιμούν ότι το αντικείμενο υπερίπτατο σε ύψος 70 μέτρων, ενώ άλλοι ανέφεραν ύψος 1000 μέτρων. Κάποιοι μάρτυρες είπαν επίσης ότι είχε ξανααναφερθεί και παλιότερα να υπερίπτανται UFO επάνω από το στρατιωτικό αυτό συγκρότημα. (Πηγή: MUFON)(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι ήταν το «άστρο». Μερικές από τις άλλες παρατηρήσεις του αντικειμένου ήταν διαστημικό σκάφος.)

--------------------------------------------------------------------------------
Αγρογλυφικό σημάδι «Άστρου»

Φωτογραφία: © Steve Alexander

Στις 23 Απριλίου 2009 ένας μεγάλος σχηματισμός κύκλων στα σπαρτά (αγρογλυφικών – Crop Circles) εμφανίστηκε σε χωράφι στο αγρόκτημα Rutlands κοντά στο Avebury, στο Wiltshire, στην Αγγλία. Το όμορφο, συμμετρικό σχήμα μοιάζει με αστέρι – αποτελείται από έναν κεντρικό κύκλο που περιβάλλεται από 16 διαφορετικού μήκους ακτίνες – και εμφανίστηκε σε ένα χωράφι με φυτά canola (ελαιοκράμβη) τα οποία ήταν ανθισμένα με κίτρινα λουλούδια. Ο σχηματισμός είχε μήκος περίπου 100 μέτρα κατά το μέγιστο και είχε διάμετρο 22 μέτρα στο κεντρικό κύκλο.Τα άνθη της ελαιοκράμβης, με τους παχύς, εύθραυστους μίσχους και την άφθονη γύρη τους, είναι μια από τις δυσκολότερες καλλιέργειες στο να περπατήσει κανείς μέσα τους, όμως, σύμφωνα με τον Charles Mallett του κέντρου πληροφόρησης για τα αγρογλυφικά ‘Silent Circle Information Centre’, αυτός ο νέος σχηματισμός είναι ένας από τους «πιο επιμελημένους και γεωμετρικά περίπλοκους σχηματισμούς σε καλλιέργειες ελαιοκράμβης / canola που έχουν εμφανιστεί στη βρετανική ιστορία των αγρογλυφικών… Αυτή τη στιγμή μέσα στο 2009, είχαμε πραγματικά τεράστιους, σημαντικούς σχηματισμούς! Κάτι που πραγματικά δεν είχε συμβεί ποτέ στο παρελθόν - είναι πρωτοφανές.»

Ο Steve και η Karen Alexander έχουν φωτογραφίσει και έχουν ερευνήσει τα σχέδια των αγρογλυφικών για πάνω από 15 έτη και στα τελευταία δέκα εκδίδουν από ένα Ετήσιο Βιβλίο που περιέχει τους καλύτερους σχηματισμούς για κάθε έτος. Στις 20 Μαΐου του 2009 το Share International ρώτησε τον Steve Alexander εάν τα σύνθετα σχέδια που εμφανίζονται ήδη στα χωράφια του Wiltshire στην Αγγλία, ήταν ασυνήθιστα για αυτήν την περίοδο του έτους.Steve Alexander: "Μεταξύ Απριλίου και τέλη Μαΐου κάθε έτους κανονικά βλέπουμε μόνο μερικούς κύκλους στα σπαρτά (αγρογλυφικά) στα χωράφια της ελαιοκράμβης. Μερικά χρόνια δεν είχαμε τίποτα απολύτως. Το 2009, είχαμε τον απίστευτο αριθμό των έντεκα σχηματισμών. Αυτό που είναι εντυπωσιακό για φέτος, είναι το μέγεθος και η ποιότητα των σχηματισμών. Ένας σχηματισμός που εμφανίστηκε στο Clatford του Wiltshire μετρήθηκε να έχει 230 μέτρα μήκος! Ορισμένοι ερευνητές αναμένουν ένα εκπληκτικό καλοκαίρι, δεδομένου ότι τα αγρογλυφικά στο τωρινό, αρχικό κομμάτι της σεζόν, έχουν ήδη ξεπεράσει τις προσδοκίες.»(Πηγή: temporarytemples.org.uk, earthfiles.com)
(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι ο σχηματισμός δημιουργήθηκε από τους Διαστημικούς Αδελφούς μας και είναι ένα σημάδι της παρουσίας του «άστρου».)

Δεν υπάρχουν σχόλια: