Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2009

Α(Η1Ν1)ΤΟ ΜΕΓΑ ΨΕΜΑ.

(Η1Ν1)ΤΟ ΜΕΓΑ ΨΕΜΑ.


Τα μαζικά ψέματα δια στόματος προσώπων σε "υπεύθυνες" θέσεις συνεχίζουν την παραπληροφόρηση και τον πανικό.
Θρασύτατα και κατά παράβαση ακόμη και της ελάχιστης επιστημονικής δεοντολογίας δηλώνουν πως τα εμβόλια "γρίπης των χοίρων" που προμηθεύεται η χώρα μας "είναι ασφαλή"... ή πως δεν ενέχουν "σοβαρούς κινδύνους"!
Η μεγαλύτερη απειλή είναι η φράση "ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας"!
Αποκρύπτουν πως αύξησαν τα ποσοτά του επικίνδυνου υδραργύρου στα εμβόλια, ενώ σκοπεύουν να τα χορηγήσουν ακόμη και σε έγκυες γυναίκες και παιδιά κάτω των 3ων ετών!
Η Margaret Chan, πρόεδρος του ΠΟΥ, αφ΄ενός "εφησυχάζει" την ανθρωπότητα πως η "γρίπη των χοίρων" είναι ήπια και αφ' ετέρου συνεχίζει ο Παγκόσμιος οργανισμός Υγείας να διατηρεί συναγερμό πανδημίας "φάσης 6", μολονότι εξ' αρχής ΔΕΝ πληρούνταν οι προϋποθέσεις που θα δικαιολογούσαν την κήρυξη "πανδημίας" για μια τόσο ήπια και ακίνδυνη νόσο!
Ενημερώστε κάθε φίλο, συγγενή ή γνωστό σας.
Πρέπει να πούμε όλοι ΟΧΙ στο δηλητήριο-βιολογικό όπλο, με το οποίο θέλουν να μας εμβολιάσουν.
Και ενώ στα εργαστήρια των μεγάλων φαρμακευτικών εταιρειών οι επιστήμονες εργάζονται ακατάπαυστα για την παραγωγή του εμβολίου κατά της νέας γρίπης Α(Η1Ν1) - εάν όντως πραγματικά υπάρχει - ήρθε στο φως της δημοσιότητας Εμπιστευτική Σύσταση της ΒΡΕΤΑΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ προς κορυφαίους ιατρούς με την οποία προειδοποιούνται πως το πολυαναμενόμενο εμβόλιο πιθανόν να συνδέεται με θανατηφόρο Νευρολογική Ασθένεια. Δυο επιστολές της Health Protection Agency της Βρετανίας προς 600 Νευρολόγους έφερε στο φως η εφημερίδα MAIL. Σε αυτήν συστήνεται στους ειδικούς να βρίσκονται σε εγρήγορση για αύξηση κρουσμάτων εγκεφαλικής διαταραχής που προκαλεί το σύνδρομο Guillain-Barre (GBS) σε άτομα που θα εμβολιαστούν. Το σύνδρομο α) προσβάλλει τα νεύρα, β) προκαλεί παράλυση, γ) δυσκολία στην αναπνοή, δ) προκαλεί σε ορισμένες περιπτώσεις ακόμη και θάνατο!
Οι επιστολές για πιθανές ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ του εμβολίου για την γρίπη Η1Ν1 εστάλησαν στις 27 και 29 Ιουλίου. Σε αυτές επισημαίνεται πως το 1976 από ένα παρόμοιο εμβόλιο κατά της "γρίπης των χοίρων" προκλήθηκαν περισσότεροι θάνατοι εξαιτίας του εμβολίου παρά εξαιτίας της ίδιας της γρίπης. Το εμβόλιο εκείνο είχε οχταπλασιάσει την πρόκληση του σπάνιου συνδρόμου και το σκεύασμα είχε α π ο σ υ ρ θ ε ί από την κυκλοφορία 2,5 μήνες μετά την χρήση του. Στο μεταξύ όμως είχε δοθεί σε 40.000.000 Αμερικανούς. Μέσα σε λίγα εικοσιτετράωρα 25 άτομα είχαν πεθάνει από αναπνευστική ανεπάρκεια συνέπεια παράλυσης.
Ο Α(Η1Ν1) αποτελεί "νέα" weaponized στέλεχος της γρίπης του ιού, μέσω της "αντίστροφης μηχανικής" ανασύστασης της Ισπανικής γρίπης του 1918. Κυκλοφόρησε τον Απρίλιο και τον Μάρτιο του 2009 με κύριο σκοπό την δημιουργία ΠΑΝΙΚΟΥ ώστε να οδηγηθούν όλα τα κράτη σε έναν παγκόσμιο αναγκαστικό εμβολιασμό.
Κύρια συστατικά για τα εμβόλια της GlaxoSmithKline και της Novartis είναι ότι περιέχουν LIVE virus ζωντανό ιό, σε εξασθενημένη μορφή της "γρίπης των χοίρων". Ακόμη περιλαμβάνει Α λ ο υ μ ί ν ι ο και MF59 μια squalene, με βάση ΑΝΟΣΟΕΝΙΣΧΥΤΙΚΟΥ που όταν συνδυάζεται με ζωντανό εξασθενημένο ιό γίνεται πολλές φορές πιο ισχυρό και θανατηφόρο...Επίσης περιέχει Thimerosal, συντηρητικό για εμβόλια από εξαιρετικά τοξικό υ δ ρ ά ρ γ υ ρ ο που προκαλεί αυτισμό και νευρωνικούς τραυματισμούς σε παιδιά. Έχει ακόμη φορμαλδεϋδη και άλλες καρκινογόνες τοξικές ουσίες.
Η " χοιροειδής Πανδημία" της γρίπης ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΦΑΡΣΑ που διαιωνίζεται από τις Εταιρείες, τα Μ.Μ.Ε και τις Κυβερνήσεις. Σκοπός του εμβολιασμού είναι όχι να αναχαιτιστεί αλλά να διευκολύνουν την περαιτέρω Μετάλλαξη της πανδημίας σε πιο θανατηφόρα κύματα για ξαφνική και μαζική εξολόθρευση ορισμένων τμημάτων του πληθυσμού της Γής....
Στην ομιλία του Ο.Η.Ε "Πρωτοβουλία για την Οικο-92 Γή Χάρτη" επανέλαβε ουσιαστικά την αντζέντα του Χενρυ Κίσινγκερ, το περίφημο ΝSS-200 έκθεση του 1974 για άμεση μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού στα 500.000.000. Ιδιαίτερη δε προσπάθεια γίνεται στις ΗΠΑ για τον αναγκαστικό εμβολιασμό σε πρώτη φάση του 50% του πληθυσμού και κατόπιν όλου του υπολοίπου. Παρόλη την μαύρη και απειλητική -δεν ξέρω γιατί- προπαγάνδα ο εμβολιασμός έχει σταματήσει στα 25 εκατομμύρια αντι των 209.
Ο Δρ Archie Kalokerinos, ιατρικός προϊστάμενος του Νοσοκομείου Colleranebri στην Αυσταλία, απολάλεσε το πρόγραμμα ανοσοποίησης-μέσω εμβολιασμού- για την γρίπη των χοίρων "σχέδιο μαζικής δολοφονίας"...Εάν ένα πρόσωπο είναι ευαίσθητο το εμβόλιο μπορει να λειτουργήσει σαν αναστολέας του ανοσολογικού του συστήματος προδιαθέτοντας το σε παραγοντες όπως πνευμονία ή αναιμία. Αν το άτομο έχει προδιάθεση σε κάποιο άλλο ιό της γρίπης μπορεί το εμβόλιο κατά της γρίπης των χοίρων να του προκαλέσει άμεση και σοβαρή προσβολή από την νόσο...Μπορεί να προδιαθέσει τους ανθρώπους σε Καρκίνο ή άλλες ασθένειες. (Βλ. Καρκίνοι που προκαλούνται από Εμβολιασμούς). Δυστυχώς όλη αυτή η πανώλη των χοίρων, γρίπη - φοβία, είναι μόνο ένα μεγάλο informecial για το εμβόλιο κατά της γρίπης με την βοήθεια του mediaopoly. Η Εσωτερική Ασφάλεια, BATF, FBI, ΗΠΑ marsals, αμερικανικών στρατιωτικών, NORTHCOM FEMA συζητούν σχέδια για να βοηθήσει πολιτικές αρχές για την επιβολή υποχρεωτικών εμβολιασμών και ακούσιες quarantines.



Πρωταρχικό κίνητρο πίσω από την όλη υπόθεση όπως πάντα είναι το Big Money. Δισεκατομμύρια δολλάρια απροσδόκητα κέρδη για τις εταιρείες και τις κυβερνήσεις από τις συμβάσεις σε παγκόσμιο επίπεδο. Το F.B.I όμως ερευνά μέσα από επώνυμες καταγγελίες για στοιχεία που θα αποδεικνύουν ότι η Novartis Pharmaceuticals της Βασιλείας της Ελβετίας έχει συνομωτήσει με διεφθαρμένους "επιστήμονες" και τον στρατό των ΗΠΑ, στο Ινστιτούτο Παθολογίας Ft. Detrick, sto Maryland, να δημιουργήσει μια "νέα" weaponized στέλεχος της γρίπης ιού μέσω της <<αντίστροφης μηχανικής>>. Η Novartis International AG είναι η μεγαλύτερη στον κόσμο πολυεθνική φαρμακευτική εταιρεία με πάνω από 53 δις δολλάρια έσοδα κατά το 2008. Η έδρα της βρίσκεται στην Βασιλεία της Ελβετίας, το σπίτι των περίφημων "Ελβετικών Φυλάκων" οι οποίοι παρέχουν όλα τα μέτρα ασφαλείας για το Βατικανό και το Club της Ρώμης. Το λογότυπο της εταιρείας συμβολίζει την περίφημη "αιώνια φλόγα" των ILLUMINATI. Αυτό ξεκίνησε ως μια συνιστώσα του κακόφημου IG Farben που ήταν ο κύριος υπεύθυνος της ανόδου του Αδόλφου Χίτλερ και του γερμανοαυστριακού Τρίτου Ράιχ. Μέσω της ιδιοκτησίας της εταιρείας Sandoz που ήταν ο εφευρέτης του LSD και άλλων ισχυρών παραισθησιογόνων "ναρκωτικών της αλήθειας" και ήταν ο προμηθευτής του LSD στην C.I.A που τους επιτρέπουν τα υψηλής κλίμακας μυστικά προγράμματα "MK ULTRA" για τον ΈΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ. Τα έγγραφα του Κογκρέσου των ΗΠΑ δείχνουν το 1977 ότι η εταιρεία Sandoz Labs είχε κανονίσει για ορισμένους Ναζί επιστήμονες να αποκτήσουν νέες ταυτότητες μέσω του Διευθυντή της CIA Allen Dulles κατά την ολοκλήρωση του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου. Αυτό επιτεύχθηκε σε ένα μυστικό πρόγραμμα που ονομάζεται εξόρυξη " Λειτουργία Clip Bίβλο " .
Δεν χωρά αμφιβολία ότι τα εμβόλια έχουν χρησιμοποιηθεί για να σώσουν δεκάδες εκατομμύρια ανθρώπινες ζωές. Η πολιομυελίτιδα και τα εμβόλια κατά της ευλογιάς είναι δύο μόνο παραδείγματα για τα εμβόλια που πραγματικά έδωσαν ζωή. Όμως το 2000 στο Νταβός της Ελβετίας έγινε η πρώτη συνάντηση της ειδικής ομάδας GAVI ( Παγκόσμια Συμμαχία για τα Εμβόλια και την Ανοσοποίηση ). Στα μέλη του περιλαμβάνονται ο ιδιοκτήτης της Microsoft Mπίλ και Μελίντα Γκέιτς, ο Ο.Η.Ε, η Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας (Π.Ο.Υ), το Ίδρυμα Ροκφέλερ, η Παγκόσμια Τράπεζα. Οι εθνικές κυβερνήσεις των ΗΠΑ και της Ρωσίας εμπλέκονται επίσης. Ο Bill Gates είναι στην πρώτη γραμμή ανάπτυξης τεχνολογιών nanotransistor και έχει δώσει για τον λόγο αυτό 24 δις δολλάρια. Σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές ορισμένα από τα εμβόλια που αναπτύσσονται από τον ΟΗΕ και τον Π.Ο.Υ με χρήματα του Gates "περιέχουν κρυφά δηλητηριώδεις χημικές ουσίες " που δρούν για να σκοτώσουν τα αγέννητα μωρά όταν ακόμα βρίσκονται μέσα στην μητέρα τους, ένα είδος depopulating the world...
Κύριος σκοπός του μαζικού εμβολιασμού είναι μέσω της ΝΑΝΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ η εμφύτευση microchip το οποίο θα επιτρέψει:
1) εξωτερική χειραγώγηση του σώματος, ψυχικά-συναισθηματικά και σωματικά μέσω κάποιου δορυφορικού συστήματος, πραγματοποιώντας έτσι το σφράγισμα της Αποκάλυψης.

2) τοποθέτηση των λεγόμενων chip θανάτου για την δολοφονία στοχοποιημένων ανθρώπων ή την πρόκληση μαζικής εξόντωσης.
Το εμβόλιο της Baxter International στις βελόνες ένεσης για την γρίπη των χοίρων περιέχουν στην άκρη τους αόρατα Νανοσωματίδια δια γυμνού οφθαλμού αλλά εντοπίζονται μόνο με μικροσκόπιο με μεγένθυση 12 φορές.

ΠΗΓΗ(http://clubs.pathfinder.gr/epsilon/53887?read=2823&forum=8127).

Δεν υπάρχουν σχόλια: