Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2009

21-12-2012 (11:11) (Η ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ-ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ??)......




Αυτά που θα διαβάσετε παρακάτω, είναι ίσως όπως λένε κάποιοι(ΜΥΝΗΜΑΤΑ). Λέγετε λοιπόν ότι σε κάποιους από τους συνανθρώπους μας συμβαίνει κάτι πολύ παράξενο. Κάτι που σαν σενάριο επιστημονικής φαντασίας θα γέμιζε τους κινηματογράφους .Είναι όμως κάτι το οποίο συμβαίνει εδώ και πολύ καιρό. Ακούστε λοιπόν.
Σε κάποια άτομα που όπως λέγετε έχουν κάποιες ικανότητες-ίσως εγκεφαλικές που εμείς τις αγνοούμε, συμβαίνει το εξής παράδοξο. Στον ηλεκτρονικό τους υπολογιστή εμφανίζονται μηνύματα τα οποία μάλλον από ότι φαίνεται μπορούν να τα δουν μόνο αυτοί. Το παράξενο της υπόθεσης όπως αναφέρουν είναι ότι τα μηνύματα έρχονται ακόμη και όταν ο υπολογιστής είναι εκτός λειτουργίας και χωρίς ρεύμα.(π α ρ α ξ ε ν ο).Πιστεύουν δε ότι τα μηνύματα τα στέλνουν οι ΟΛΥΜΠΙΟΙ, αυτοί που ελέγχουν τα πάντα πάνω σε τούτο τον πλανήτη. Όσοι από εσάς έχετε περιέργεια αυτό που ακλουθεί θα σας ξαφνιάσει…………..




Όπως μας είναι ήδη γνωστό, από τον επιστημονικό κλάδο της αστρονομίας,επίκειται μια συνοδός πλανητών με την Γη μας των : ΕΡΜΗΣ, ΑΦΡΟΔΙΤΗ, ΑΡΗΣ, ΔΙΑΣ, ΚΡΟΝΟΣ, ΗΛΙΟΣ, ΣΕΛΗΝΗ, την συγκεκριμένη ημερομηνία. (21/12/2012)επομένως μιλάμε για γεγονός. Μπορούν όμως οι ανθρώπινοι νόες να φανταστούν τις επιπτώσεις αυτής της συνόδου; είμαστε πολύ μικροί ακόμα για να κατανοήσουμε τα μυστήρια του σύμπαντος.Το τι θα συμβεί λοιπόν μας το αναφέρουν οι Ολύμπιοι σε μήνυμα τους.




((ΣΤΗΣ /22/12/2012.)) «ΟΤΑΝ ΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΣΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΞΙΣΟΡΡΟΠΗΘΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΦΩΤΙΣΜΟΥ. Ο ΗΛΙΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΕΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΑΝΑΤΕΛΛΕΙ. Η ΓΑΙΑ ΘΑ ΒΙΩΝΕΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΟΛΑΣΗΣ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΘΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΓΕΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΑΣΤΕΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΦΩΤΙΖΟΥΝ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ ΘΑ ΚΟΛΥΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΦΩΣ . ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΖΩΑ ΘΑ ΜΕΤΑΒΛΗΘΟΥΝ ΣΕ ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΥΤΟ ΦΩΤΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΩΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΠΕΜΠΟΥΝ. ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΑΦΑΝΟ. KATΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΕΧΗ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΒΥΣΣΟΥ ΦΩΤΟΣ ΘΑ ΜΕΤΑΒΛΗΘΕΙ Η ΜΟΡΙΑΚΗ ΔΟΜΗ ΤΟΝ ΖΩΝΤΑΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΗΣ ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ. TO ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΩΜΑ ΘΑ ΑΡΑΙΩΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΥ ΣΗΜΕΙΟΥ ΤΗΣ ΑΕΡΙΩΔΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΠΟΛΕΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΓΝΩΡΙΣΜΑΤΑ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΙΑΦΑΝΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΦΙΓΟΥΡΑ ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ. ΟΣΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΥΛΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΥΠΕΡΦΟΡΤΙΣΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΤΑΠΕΣΟΥΝ ΣΕ ΑΙΘΕΡΙΚΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΟΛΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ. ΘΑ ΟΞΥΝΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ Η ΟΡΑΣΗ ΚΑΙ Η ΑΚΟΗ. ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΟΡΑΣΗΣ, ΛΟΓΩ ΕΝΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ. ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΑ ΚΑΙ ΑΣΥΛΛΗΠΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥΣ ΝΟΕΣ. ΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΞΙΣΟΡΡΟΠΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΘΑ ΝΕΚΡΩΣΟΥΝ. ΤΑ ΓΗΙΝΑ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΑ ΠΕΔΙΑ ΘΑ ΜΗΔΕΝΙΣΤΟΥΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΧΟΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΛΗ ΡΟΗ ΤΩΝ ΧΡΟΝΙΚΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ. ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΑΝΑΙΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΘΑ ΑΔΥΝΑΤΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΔΙΑΣΤΑΤΟΥ ΧΩΡΟΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ Η ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΒΙΩΝΕΤΕ ΣΕ ΑΧΡΟΝΟ ΚΟΣΜΟ. ΘΑ ΖΕΙΤΕ ΣΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΚΑΡΙΑΙΑ ΚΑΙ ΑΦΥΣΙΚΑ ΏΣΠΟΥ ΝΑ ΕΞΙΣΟΡΡΟΠΗΘΟΥΝ ΟΙ ΦΥΣΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ. ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΦΩΤΕΙΝΑ ΝΕΦΗ ΜΕ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΧΡΩΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΠΟΛΥΧΡΩΜΕΣ ΦΛΟΓΕΣ ΦΩΤΙΑΣ. ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΓΑΙΑ, ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΜΕΣΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΥΠΕΡΒΑΤΙΚΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΚΑΙ ΠΕΜΠΤΗΣ ΔΙΑΣΤΑΣΗΣ. ΤΑ ΔΙΑΣΤΡΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΣΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΠΙΘΥΜΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ . Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ ΤΗΣ ΚΟΣΜΙΚΕΣ ΓΕΦΥΡΕΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΙ ΟΥΡΑΝΙΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΟΤΑΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΤΗ ΓΑΙΑ. Η ΣΚΕΨΗ ΠΑΡΑΓΕΙ ΑΟΡΑΤΟ ΦΩΣ, ΑΓΝΩΣΤΟ ΣΤΗ ΓΗΙΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΟΡΦΟΠΟΙΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΕΩΣ ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΆΝΘΡΩΠΟ ΟΤΑΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ ΤΗΝ ΎΠΑΡΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥΣ. «ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΔΟΘΕΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΝΑ ΑΝΤΙΚΡΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΙΩΝ ΣΚΑΦΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΑΣ, ΕΠΕΙΔΗ Η ΑΤΕΛΗΣ ΟΡΑΣΗ ΣΑΣ ΤΑ ΕΚΛΑΜΒΑΝΕΙ ΣΑΝ ΑΣΤΕΡΙΑ».




Λοιπόν φίλοι μου τι λέτε? Παράξενα ακούγονται στα αυτιά μου καθώς διαβάζω αυτές τις σειρές. Φαντάζομαι όμως έστω κι αν μια από αυτές τις σειρές είναι αλήθεια?
Δείτε και αυτό. Έχει να κάνει με το ημερολόγιο των (ΜΑΓΙΑΣ)μια φυλή που πριν πάρα πάρα πολλά χρόνια προέβλεψε ότι στις 21-12-2012 θα έρθει το τέλος του κόσμου(ίσως λέω εγώ αυτού που γνωρίζουμε)…………………….




"...ΟΙ ΜΑΓΙΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΑΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ( ΣΩΣΤΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ) ΣΕ ΧΡΟΝΟ-ΚΥΚΛΟΥΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ Ο «ΜΙΚΡΟ-ΚΥΚΛΟΣ» ΠΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙ 52 ΧΡΟΝΙΑ, Ο «ΜΕΓΑ-ΚΥΚΛΟΣ» ΠΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙ 5.125 ΧΡΟΝΙΑ (3.114 Π.Χ ΕΩΣ 2.012 Μ.Χ) ΚΑΙ Ο «ΓΙΓΑ-ΚΥΚΛΟΣ» ΠΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 26.000 ΧΡΟΝΙΑ.
ΤΟ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΙΣ 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2.012 ΣΤΙΣ 11.11΄ GMT , ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΥΚΛΟΙ !!! ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΤΩΝ 52 ΕΤΩΝ, ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ 5.125 ΕΤΩΝ (1.872.000 ΜΕΡΕΣ=1/5 ΤΟΥ «ΓΙΓΑ-ΚΥΚΛΟΥ») ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ 26.000 ΕΤΩΝ….ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΤΩΣΗΣ ΤΩΝ ΙΣΗΜΕΡΙΩΝ.
ΌΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΧΡΟΝΟ-ΚΥΚΛΟΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ( ΟΙ ΜΑΓΙΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΣΩΣΤΟΙ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΚΑ, ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΘΑΥΜΑΣΜΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ, ΕΝΑ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ), ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤ΄ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟ «ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ». ΕΠΙΣΗΣ, ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ, ΣΤΙΣ 21/12/2012, “ΤΑ ΑΣΤΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΤΟΥΣ ΘΕΣΗ” (WHEN THE STARS ARE RIGHT) ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΚΑΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ Χ. ΛΑΒΚΡΑΦΤ.
ΟΙ ΜΑΓΙΑΣ, ΠΑΡΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΑ ΑΣΤΡΑ, ΕΙΧΑΝ ΔΕΙ ΤΟΝ “ΑΓΓΕΛΙΑΦΟΡΟ ΤΩΝ ΆΣΤΡΩΝ”, ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΑΡΓΑ ΑΛΛΑ ΣΤΑΘΕΡΑ. ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΙΣΙΜΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ Ο ΑΓΓΕΛΙΑΦΟΡΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ. ΠΟΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ;…"
"ΣΤΗΝ ΕΠΙΜΑΧΗ ΛΟΙΠΟΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ, Ο ΗΛΙΟΣ, ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑ, ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΜΗΜΑ 180 ΜΟΙΡΩΝ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ. ΑΥΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΑΤΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΠΑΝΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ. Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΘΑ ΤΑΥΤΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΚΡΙΒΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΔΙΑΤΟΜΗΣ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΕΚΛΕΙΠΤΙΚΗΣ. ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΕΚΛΕΙΠΤΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ “ΜΟΝΟΠΑΤΙ” ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ, Η ΣΕΛΗΝΗ ΚΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΥΣΗ.
ΤΕΜΝΕΙ ΤΟΝ ΓΑΛΑΞΙΑ (THE MILKY WAY) ΣΕ ΜΙΑ ΓΩΝΙΑ 60 ΜΟΙΡΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΤΟΞΟΤΗ. ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΘΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΣΥΝΑΘΡΟΙΣΗ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ, ΣΕ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΛΑΞΙΑΚΟ ΙΣΗΜΕΡΙΝΟ.
Ο “ΚΟΣΜΙΚΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ” ΠΟΥ ΣΧΗΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΤΟΜΗ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΕΚΛΕΙΠΤΙΚΗΣ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΓΙΑΣ “ΙΕΡΟ ΔΕΝΤΡΟ”. Ο ΚΟΡΜΟΣ ΤΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ “AXIS MUNDI ” ΕΙΝΑΙ Ο ΓΑΛΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΛΑΔΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΕΚΛΕΙΠΤΙΚΗΣ.
ΈΤΣΙ ΜΥΘΟΛΟΓΙΚΑ, Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΑΣ Ο ΉΛΙΟΣ, ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΥΤΗ, ΑΝΑΤΕΛΛΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ, ΤΟΥ ΚΟΣΜΙΚΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ, ΤΟΥ <<ΔΕΝΤΡΟΥ ΤΗΣ ΖΩΗΣ>>, ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ ΜΑΣ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 26.000 ΧΡΟΝΙΑ. ...."

Δεν υπάρχουν σχόλια: