Κυριακή 14 Απριλίου 2013

ΒΡΙΛ, ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ, ΠΕΝΤΕΛΗ !!


ΒΡΙΛ, ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ, ΠΕΝΤΕΛΗ !!


Σίγουρα δεν μπορώ να σας αποκαλύψω, πως έφτασα σε αυτήν την στιγμή να γράφω αυτές τις αράδες. Ίσως να μην υπάρξει συνοχή μεταξύ των παραγράφων που θα ακολουθήσουν. Επειδή αυτό που με έκανε να ερευνώ για προσωπικούς αρχικά λόγους, όπως κάθε τι προς διερεύνηση, προσφέρει πολλές και φαινομενικά ασύμμετρες πληροφορίες, που τις θεωρώ όμως σημαντικές να αναπαράγονται. Τα παράτησα για τόσες πολλές ώρες, από χθές, που ξέχασα από που ξεκίνησα. Δεν πειράζει. Σημασία έχει, πως όταν αναγεννάτε κάτι, όπως κάθε αναπαραγωγή, δεν μπορεί, παρά να έχει τους λόγους της, (ανάλογα φυσικά με το είδος , την μορφή και την υφή) . Αλλά η παντελή μας άγνοια, η πλήρης αδράνεια μας, μας εμποδίζει να συνδέουμε και να κατανοούμε φαινομενικά ασύμμετρα μεν, αλλά συνειρμικά και αλυσιδωτά δε, πράγματα-γεγονότα-πληροφορίες κλπ, έτσι ώστε να διαπλατύνουμε λίγο περισσότερα τους ορίζοντές μας. Γίναμε στατικοί . Γεγονός είναι πάντως ένα. Ηγνωστή μας ζωή έχει τις δύο γνωστές μας πόρτες (εισόδου-εξόδου και μάλιστα , χωρίς φαινομενικά την δική μας επιλογή), γι αυτό και καταλήγουμε πάντα στην λάθος άποψη περί ζωής, στο γνωστό : καλό / κακό.
Όμως ο δρόμος προσφέρει – αν όχι αμέτρητες πάντως πάμπολλες διευθύνσεις, αλλά απαραιτήτως τουλάχιστον το λιγότερο 4 κατευθύνσεις, την γνωστή μας τετρακτίς, ο μετέπειτα γνωστός μας σταυρός, προσοχή ο ισομερής. Όλων των ειδών τα σύμβολα έχουν τεράστια γνώση κρυμμένη, κλεισμένη και αποκρυπτογραφημένη, τα πάντα μέσα σ' ένα σύμβολο.
Η αλήθεια είναι ότι όλες οι κατευθύνσεις, έχουν τις γοητείες τους και τις δυσκολίες τους. Την διαστρεύλωση (έλλειψη έστω στοιχειώδους “γνώθις σαυτόν” και η τάση της υπερβολής μας (μηδεν άγαν) δυστυχώς δημιουργήσαμε τερατοειδείς σκεπτομορφές, που μας διαφεντεύουν μέχρι τις μέρες μας και το πράξαμε μόνοι μας, με τα ίδια μας τα χέρια, λόγω της πλάνης, της λήθης μας και της απραξίας μας.

Ξεκινώ λοιπόν με την ονομασία Βριλήσσια.

Βρήκα λοιπόν τα παρακάτω σχόλια σε ένα φόρουμ :

Η πανάρχαιη ονομασία της Πεντέλης, ήταν Βριλησσός. Έτσι το μνημονεύουν ο Θουκυδίδης, ο Ηρόδοτος και ο Στράβων. Ο Στράβων το ανέφερε επίσης, ως Βριληττό. Το όνομα αυτό αποτελείται απο τη ρίζα βρι- που δηλώνει ισχύ, δύναμη. Βριάω, σημαίνει "κάνω κάποιον ισχυρό", ενώ βριαρός, είναι ο ισχυρός. ( Θυμηθήτε τον Βριάρεω ) Ίσως να μην είναι τυχαίο που ακόμα και το αρχαγγελικό όνομα ΓαΒΡΙήλ, σημαίνει "Ισχύς Θεού". Ετυμ. βρι- ( βρίθω ) Το λεξικό του Ησύχιου ( 5ος αιώνας ) αναφέρει οτι : βρι = επί του μεγάλου λίθου τίθεται. Μετά το βρι-, ακολουθεί το λη- το οποίο συνδέεται με την λέξη λάας = λίθος, ενώ η κατάληξη -σσός δηλώνει πελασγική καταγωγή. Εκ πρώτης όψεως, βλέπουμε οτι Βριλησσός μάλλον σημαίνει "Μέγας Λίθος Ισχυρός" ή "Μέγας Λίθος Ισχύως" ή "Μέγας Λίθος που βρί-θει απο δύναμη".
Ιδού και η άποψη των χριστιανών σχετικά με την ονομασία "Πεντέλη". Ο Δημ. Καμπούρογλου, στο βιβλίο του Ο Αναδρομάρης της Αττικής, αναφέρει οτι η ονομασία του βουνού Πεντέλη, ήταν παντελώς λησμονημένη και πως αν λεγόταν "Πεντέλη" τούτο οφείλετο στη...Μονή ! Διότι δεν άνηκε η Μονή στο βουνό, αλλά το βουνό στη Μονή! Μάλιστα, επικράτησε η αντίληψη πως το ορεώνυμο ουδεμία σχέση έχει με την τοπογραφική αρχαιότητα, (τα χάπια μου γρήγορα) και πώς πρόκειται για σύμπτωση (!!!) και οτι "Μεντέλης" ήταν το επώνυμο του ιδρυτή της Μονής Τιμόθεου. Κάποια εποχή, το βουνό το αποκαλούσαν Μεντέλη. (εδώ έχω να πω πως ξαναβρίσκω αυτήν την λέξη στο ξένο site που παραθέτω παρακάτω και με έβαλε σε σπορίες.)
Δίνεται λοιπόν η εντύπωση σε μας, πως όταν εκείνη την εποχή οι άνθρωποι άκουγαν το όνομα "Πεντέλη", το μυαλό τους πήγαινε κατ'ευθείαν στη Μονή και όχι στο Βουνό. Ο ίδιος ο Καμπούρογλου αναφέρει :

"Ατυχώς η Ακολουθία του Άγιου Τιμόθεου, περιέχουσα κατά το σύνηθες και τον βίον αυτού, αποσταλείσα, ώς πιστεύεται, πρός εκτύπωσιν, εκάη. Εξ' αυτής θα εμανθάναμεν, μαζί με άλλας ιστορικάς πληροφορίας, και το επώνυμον του Οσίου.
Οπωσδήποτε έχομεν την πληροφορίαν του επίσημου χρονικού της Πεντέλης, είς το οποίον ρητώς χαρακτηρίζεται ο Τιμόθεος, οτι κατάγεται απο τον Κάλαμον της Αττικής, και οτι Μεντέλης ουδέποτε υπήρξε. Επομένως ο Βριλησσός της Αττικής κοσμογονίας, ημπορεί μαζί με τα μάρμαρα του, να διαιωνίζει και το όνομα του Πεντελικού." 
 
Τα συμπεράσματα δικά σας.

Στο stavrochoros. διαβάζω, πως ο προαναφερόμενος Τιμόθεος, ιδρυτής της Μονής Πεντέλης, έκτησε την Μονή με τα μάρμαρα από τον προυπάρχοντα Ναό, κατά μία πιθανότητα της Ατρέμιδος, κατά άλλη του Ηρακλέους. Την μαρτυρία την προδίδουν τα καλλο διατηρημένα Κιονόκρανα, που έχουν χρησιμοποιηθεί, ή μικρά αγάλματα που βρίσκονται στον χώρο !
Η ύπαρξη του κρυφού σχολειού που αναδεικνύει μία ταμπέλα, δεν είναι άλλο από τις κρυφές υπόγειες στοές, που συνδέουν την Μονή, με το εσωτερικό του Βουνού καθώς και με άλλες στοές, που έγιναν γνωστές από λάθος λόγω καθίζησης και για να αποσοβηθεί μπήκε η εν λόγω ταμπέλα.

Το τι γίνεται δε από πληροφορίες σχετικά με τους απέραντους υπόγειους δαιδάλους και κοιλότητες, στο όρος Πεντέλη, δεν λέγεται . Υπόγεια τούνελ που φτάνουν στην Νέα Μάκρη (τυχαίο η πρώην Αμερικανική βάση, με τις πιο ιδιαίτερες λειτουργίες της , λόγω “ διαύλου “ ;), στον Υμηττό, μέχρι την βουλή, την Ακρόπολη, στον Άγιο Ισίδωρο στον Λυκαβηττό. 'Αλλες υποδιακλαδώσεις φτάνουν μέχρι το Φάληρο κ.α.

Οι αποδράσεις του Νταβέλη, μέσα από τις υπόγειες στοές, κίνησε το ενδιαφέρον ακόμα και του Στρατού, ο οποίος ξεκίνησε κάποια μυστικά έργα. Επερωτήσεις πολλές στην βουλή την περίοδο 1980 επί Αβέρωφ, αποτέλεσμα μηδέν ως άκρως απόρρητο. Ξαφνικά τα πάντα σταμάτησαν, αφήνοντας πίσω ανεξήγητα κτήσματα και την χρησιμότητα τους. Όσα μυστηριακά πάντως έχουν διαδραματιστεί στην Πεντέλη, προερχόμενα από σπηλιές ή “φωτεινά” πηγάδια έχουν σφραγιστεί/τσιμεντοποιηθεί, ως και η περιβόητη σπηλιά του Νταβέλη ή Αμώμων (ασκητές) . Σκεφτείτε τις σφραγισμένες σπηλιές του Σωκράτη στου Φιλοππάπου και αλλαχού. 
Δεν βοήθησε όμως ούτε ο απλός κάτοικος αυτής της γης, που έκανε τα πάντα ώστε να καταστρέφει, ή να ασχημονεί εις βάρος του τόπου. Οι αφορμές πάντοτε έδιναν την νομιμοποίηση τέτοιων αποκλεισμών και απόκρυψης στοιχείων, ενάντια σε όποιον ειλικρινή ερευνητή ήθελε να ερευνήσει. Δυστυχώς όχι μόνον. Υπάρχουν όμως ευτυχώς μερικοί, που απ΄ότι φαίνεται η περιέργεια, τους έδωσε την δυνατότητα να προλάβουν να εξετάσουν, πράγματα που σήμερα είναι παντελώς αδύνατον.

Βρίσκει αν θέλει λοιπόν κάποιος πολύ ενδιαφέρουσες περιηγήσεις στο εσωτερικό της μυστικής Αθήνας/Αττικής, όπως Από ΙΧΩΡ  Είναι ένα αξιόλογο κείμενο με γλαφυρό τόνο περιγραφής. 

Αλλού διαβάζω πως το βουνό ονομάζεται : Αιπόλειο του Πανός (Παναιπόλειο), όπως επίσης : Πύλη εν τω τέλη. Πάντως η ονομασία Πεντέλη προέρχεται και αυτή, από την Αρχαία εποχή, καθ΄ όσον ο Παυσανίας στα Αττικά, το βουνό το κατονομάζει ως Πεντελικός (Η Πεντέλη αποτελείτε από πέντε βουνά) . Ετυμολογικά ενδιαφέρουσα είναι η εξής ανάλυση :
Π-ΕΝ-ΤΕΛΗ.
Π = ΠΥΛΗ
ΕΝ-ΤΕΛΗ = ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ.

Με την ύπαρξη υψηλών ενεργειακών πεδίων, η Πεντέλη κατέχει την Αρνητική ενέργεια, Θετική αυτή του Υμηττού και ο Λυκαβηττός είναι ο μεταξύ τους εξισορροπιστής !
 

Εδώ θα ήθελα να πάμε λίγο πίσω στον χρόνο και να θυμηθούμε την μάχη του Μαραθώνα, με την εμφάνιση του περίεργου πολεμιστή, τον Εχετλαίο = η λαβή από το ΕΧΕΤΛΗ , που δεν προερχόταν από Ελληνικό γένος ! Ο δε χρησμός απεφάνθη πως ο άγνωστος πολεμιστής πρέπει να τύχει τιμών.
 

Σε κάποια σχόλια, σχολιαστής αναφέρει, πως έχουν βρεθεί στην περιοχή της Νέας Μάκρης, Αιγυπτιακοί Ναοί, επί Ρωμαϊκής εποχής, μάλιστα σε καλή κατάσταση !! Καθώς, στο πρώτο υπόστρωμα υπάρχουν ερείπια κτησμάτων Ιωνικού ρυθμού. Δυστυχώς η σχετική ανάρτηση των Νέων περί των ανασκαφών (ημερομηνίας προ Αμερικανών), δεν υπάρχει πλέον ! (Έχω δυστυχώς βρει μέχρι σήμερα, πολλά σημαντικά θέματα, που ως ιστοσελίδες, έχουν πάψει να ισχύουν. Τι να πω !!! )
 

Με χαρά όμως βρήκα, πως υπάρχει Ναός της Χθόνιας Δήμητρας, εκεί που υπάρχει η Μονή Βρανά. Εντοιχισμένη μάλιστα σε σπηλιά (πόσες τέτοιες εκκλησούλες υπάρχουν ! Ώστε να φράζουν ! Την πρόσβαση σε αυτές !!!!!!!!!). Στην Μονή στάζει “μύρο”, καθαγιασμένο νερό ούτως ή άλλως, προ ύπαρξης της Μονής !! Στην δε Πεντέλη, υπάρχει ο Ναός του Τραγοπόδαρου Θεού Πάνα, εξ ου και η επωνυμία “Παναιπόλειο” , δηλαδή Ο Πόλος του Πάνα !! Μαθαίνω, πως σε τέτοιου είδους σπηλιές, συνήθως υπήρχαν ναοί προς τιμήν του Πανός, όπου μετέπειτα εμφανίστηκαν μικρές εκκλησούλες. Το αν φράχτηκαν για να καλύψουν άλλα ή αν φράχτηκαν ώστε επί Τουρκοκρατίας, να μην γίνονται γνωστά τα περάσματα και οι υπόγειες στοές, ο αναγνώστης έχει το δικαίωμα να επιλέξει.
 

Οι Μαραθωνομάχοι, ξεκίνησαν το κτήσιμο του Ναού στο Θησείο, αφιερωμένο στον Ήφαιστο, πριν τον Παρθενώνα, άσχετα αν ολοκληρώθηκε μετά από αυτόν ! Ο Παυσανίας, γράφει πως ο Ναός στο εσωτερικό του είχε ένα πηγάδι με θαλασσινό νερό ! Ούτε δείγμα στοιχείου του πηγαδιού δεν υπάρχει εκεί, κατά την επίσκεψη μου στον βεβηλωμένο Ναό. Ο Μύθος-ιστορία λέει, πως σε εκείνο το σημείο ήταν που κτύπησε με την τρίαινά του ο Ποσειδώνας, ως σημείο προσφοράς προς τους Αθηναίους το νερό, κατά την διαμάχη του με την Αθηνά. Ο Ναός επί Χριστιανισμού, κάποια στιγμή έγινε η εκκλησία του Αη Γιώργη του Ακαμάτη.
 

Κατά τις έρευνές μου κατανόησα πως, ο αείμνηστος Γκιόλβας, άφησε να εννοηθεί πως κρυβόταν κάτι πάρα πολύ σημαντικό, σχετικά με τα μυστικά της Πεντέλης , στην περιβόητη σπηλιά ! Και μάλιστα ανάλογα με αυτά της Μυστικής Ακρόπολης (όχι της γνωστής) και τα καταλυτικά μυστικά της ! Ούτε γνώριζα πως ο βράχος της είναι κούφιος, ούτε ότι έχει άπειρα αρχαία μέσα άλλων εποχών, καθώς και επιγραφές διαδρομών, όπως και ελληνικές χαραγμένες επιγραφές σε ερείπια. Μου πηγαίνει στο μυαλό, πως συνήθως κάτι πολύ σημαντικό είναι συνήθως κρυμμένο μπροστά στα ίδια μας τα μάτια, απλά σε άλλες περιπτώσεις δεν το βλέπουμε και σε άλλες περιπτώσεις, δεν σου επιτρέπουν να το δεις, ανάλογα ! Μια σκέψη, που πάντοτε τριγυρνούσε σαν τρελή μέσα στο κεφάλι μου και δεν μπορούσα να δεχθώ ή να βρω κάποια αποστομωτική απάντηση – δικαιολογία, περί του δευτέρου συμπτώματος !
 

Οι Αρχαίοι σοφοί, έκαναν τα πάντα ώστε η γνώση να μεταδίδεται και ο καθείς μπορούσε να το αναλύσει και να καταλήξει στα δικά του συμπεράσματα κ.ο.κ. Ποιός είναι αυτός ; και πόσο σημαντικός, με πόση διακαιοδοσία / εξουσία ; που να έχει το δικαίωμα να υποκρύπτει Ιστορικής-Ανθρωπολογικής-Πολιτισμικής και Πολιστικής, σημασίας γεγονότα ;;;; Και για να μην μπλέξουμε σε παραδείγματα, φέρνω το σχετικά ευρύτερα γνωστό παράδειγμα -ντοκουμέντο , του Αρχανθρώπου στο σπήλαιο των Πετραλώνων – Κουλιανός ! Ίσως αναρωτηθείτε γιατί αναφέρομαι σε ενικό και όχι σε πληθυντικό. Αν το καλο σκεφτείτε λιγάκι, ο συλλογισμός καταλήγει πάντα στην Μονάδα. Όπως καταλήγουμε στις διαδρομές της σκέψης μας για τον ΕΝΑΝ Θεό. Οι υπόλοιποι, είναι οι εκτελεστές. 
Τίποτα δεν έχει αλλάξει στον κατεστραμμένο κόσμο μας και ούτε πρόκειται να αλλάξει, αν δεν αλλάξουμε εμείς επαναφέροντας τις εσωτερικές μας ξεχασμένες συνειδητοποιήσεις και αν δεν αλλάξουμε το τρόπο της αντίληψης μας. .
 

Στην Πεντέλη λοιπόν υπάρχουν ξωκλήσια περίπου 18 τον αριθμό και 2 μονές , όλα κτησμένα πάνω σε αρχαίους Ναούς. Γίνεται δε αναφορά για ύπαρξη οχυρώσεων, κυρίως σε δύσβατα σημεία . Μάλλον από τον πόλεμο.
 
Ο δε γνωστός Σιδηρόδρομος έφτανε κάποτε μέχρι την Πεντέλη, αφού με αυτόν μετέφεραν μάρμαρα. Το γνωστό Πεντελικό, που κτήστηκε και ο Παρθενώνας ! Βρείτε τώρα εσείς την διαδρομή ! Πεντέλη, “η ομορφοκοπελιά” σύμφωνα με τον ποιητή Κω/νο Π. Μιχαήλ. Που όσο και αν έχει κακοποιηθεί, δεν ανέχεται πάνω της ούτε ένα Ραντάρ !!! Γιατί άραγε ;;;  Ίσως βγούν συμπεράσματα για τον κάθ΄ ένα από εσάς, μέσα από στοιχεία, που αποσπασματικά εναποθέτω εδώ με την ηλεκτρονική μου “μελάνη”.

Μέσα στα παράδοξα, είναι και η γνωστή πόρτα στην Ακαδημίας 58, όπου είχε (όπως διάβαζα λογοκρίθηκε και απομακρύνθηκε) ως σημείο αναφοράς μία ερπετοειδή μορφή !! Το είχα δει, δεν έχω δει την απομάκρυνση. Αλλά δεν θέλω να επεκταθώ περισσότερο, γιατί τελειωμός δεν υπάρχει.
 

Σκεφτείτε τα πόσα περίεργα αλλά και ενδιαφέροντα στοιχεία βρήκε ο μετροπόντικας τουμετρό, εκ των οποίων μόνον 32.000 τεμάχια σώθηκαν, όλα τα υπόλοιπα που ξεπερνούσαν τα 100.000 χάθηκαν . Θυμηθείτε τον καταποντισμό του περιπτέρου, όπου άνοιξε η γη και στην κυριολεξία το κατάπιε. Παρ΄ όλο που γίνεται αναφορά, πως ο μετροπόντικας κατέβηκε αρκετά χαμηλά για να αποφύγει αρχαία, αλλά ούτε αυτό ήταν δυνατόν, πράγμα που σηματοδοτεί, πως οι αρχαίες κατασκευές πήγαιναν αρκετά σε βάθος, άρα η τεχνολογία της εποχής όπως φαίνεται βοηθούσε.
 

Όπως κάθε τι, από την απαρχή της ύπαρξης του , οδηγεί πάντοτε κάπου. Ανάλογα με την υφή του , ανάλογα αποτελέσματα δημιουργεί. Αφήνω λοιπόν εδώ τα μυστήρια της κρυφής Αθήνας και ένα είναι σίγουρο. Πως όταν έλθει η στιγμή, αυτά θα αποκαλυφθούν, όπως η σκόνη που άλλοτε καταχωνιάζει , έτσι άλλοτε αποκαλύπτει.
 

ΒΡΙΛ

 
Πρόκειται για κάποιο αρχαίο πολιτισμό, ο λαός του οποίου ζούσε στους πρόποδες της Πεντέλης. 
Αν η έννοια Βρίλ, έχει την σημασία της δύναμης και της ισχύος, εύκολα η σκέψη πηγαίνει ότι επρόκειτο για φυλή με ιδιαίτερες φυσικές ικανότητες. 
Αν έχουμε πάρει δε μία μικρή γεύση, για την υπόγεια Αθήνα και τα μυστικά της, τα περίεργα ανεξήγητα φαινόμενα, τις ενέργειες πιο καλώς πληροφορημένων ανθρώπων στα σημεία, αν συνδέσουμε τον Εχετλαίο και την μυστηριώδη εμφάνιση και εξαφάνιση του, αν λάβουμε υπ' όψη μας τις διάφορες μαρτυρίες παλαιοτέρων (λαογραφία) αλλά και πιο συγχρόνων, αν συνδέσουμε την γνώση μας σχετικά με την ύπαρξη υπόγειων άγνωστων πόλεων γενικώς στον πλανήτη, αν έχουμε διαβάσει πως φυλές κρυβόντουσαν από επιδρομείς στα έγκατα της γής, αν λάβουμε υπ' όψιν μας την κοίλη ή κούφια γη (ως αντίθετο επιχείρημα, υπάρχουν τα ηφαίστεια, το θεωρώ γελοίο) , Ας σκεφτούμε το κλείσιμο στα Τάρταρα από τον Δία των Κρονίων και των Κενταύρων, όσων δηλαδή απαρνήθηκαν την εξουσία του, Το Διονυσιακό ταξίδι στην Ανατολή και Το ακριβώς αργότερα αντίστοιχο του μεγάλου Αλεξάνδρου με συγκεκριμένο σκοπό. 
Επίσης ας σκεφτούμε πως η Πεντέλη ήταν το ορμητήριο του Πάνα, ενός τραγοπόδαρου-κερασφόρου Θεού, χώρος λατρείας του αργότερα, Τότε έχουμε πλήρη άγνοια της ανθρώπινης ιστορίας και των σημαντικών κομματιών που λείπουν. Προσθέτοντας δε τις κατοπινές επιδράσεις από ανθρώπινα χέρια, επιτείνουν περισσότερο την απόκρυψη ιστορικών στοιχείων, οότε καταλαβαίνουμε πόσο βαθιά νυχτωμένοι είμαστε.
 

Υπάρχει όμως και άλλη εξήγηση, ότι Vril σημαίνει αύρα, Γερμανοποιημένη, δηλαδή η εξωτερική ανθρώπινη δύναμη.
 

Οι Βρίλ λοιπόν, λέγεται πως επρόκειτο για μία φυλή Τιτάνων, που διασώθηκε μετά την Τιτανομαχία. Όσοι δε έχουν διαβάσει τις εν λόγω μάχες, κάλλιστα θα γνωρίζουν, πως από τις φυλές που επαναστάτησαν υπήρξαν μέλη τους που δεν συμφώνησαν με τον αντίπαλο Σεντάϊ και συντάχθηκαν στο πλευρό του Διός. Όπως ο Θεός Πάνας. 
Η αναφορά γίνεται για μία μεγαλειώδη υποχθόνια φυλή, με υπερφυσικές δυνάμεις. . Η ύπαρξη των χθόνιων Βριλ από την αρχαία ιστορία , δημιούργησαν μια ομόνυμη οργάνωση στην Γερμανία, φέρνοντας τους Γερμανούς επιστήμονες, κατά την διάρκεια του Β΄ Π.Π στο Θιβέτ. Αλλά και η αγάπη του Γ΄ Ράϊχ για την περιοχή της Πεντέλης, υπήρξε αξιοσημείωτη. Χίμλερ και Χίλτερ ήταν λάτρες του αποκρυφισμού και της Αρχαίας Ελληνικής Ιστορίας.  Δεν φαντάζει πάντως τυχαία. η επιλογή του Γερμανικού νεκροταφείου στν Πεντέλη, όπου σκεπάζει περίπου 10.000 θανόντες Γερμανούς του Β' Π.Π. από όλα τα μέρη της Ελλάδος. Η εν λόγω οργάνωση είχε επιδοθεί σε παραγωγή υπερόπλων, που μπορείτε να βρείτε σε δικές σας περιηγήσεις, αλλά η ονομασία της γραφόταν με 2 λάμδα. Π.χ. Κατασκεύασαν τα vril ,μετέπειτα χανεμπού.
 

Διάβαζα σε φόρουμ, πως όποιος έχει την περιέργεια να επισκεφτεί το βουνό για να έλθει σε επαφή με τους Βριλ, καλόν θα ήταν, να γνωριστεί με το βουνό για αρκετό καιρό, να αποκωδικοποιηθούν οι προθέσεις του και τότε ίσως μάθει κάτι περισσότερο. Απ' ότι φαίνεται πάντως από την έρευνα, ξένοι συγγραφείς έχουν γράψει για την εν λόγω φυλή και τους απώτερους σκοπούς της !Π.χ. του Edward Bulwer Lytton, "Τhe Coming Race" . 
Ο γνωστός μας αείμνηστος Φουράκης, είχε δηλώσει πως είχε έλθει σε επαφή με τους εσωγήινους Βριλ. (λες η λαογραφία των καλικαντζάρων, να έχει σχέση με αυτούς ; αλλά μάλλον αυτοί είναι οι Γκρίζοι Γκαντζάρ. Ναι βέβαια, υπάρχουν αρκετές εσωγήινες φυλές) . Διάβαζα μία αναφορά για την Πεντάμορφη και το Τέρας. Το “Τέρας” Βριλ όταν έβγαινε πάνω στην γη να βρει την αγαπημένη του, σφράγιζε με μεγάλη προσοχή την πόρτα του κάτω κόσμου πίσω του.
 
Τι να σας κάνω τώρα εγώ. Ιδού link του find.in.gr πριν το 2003 σχετικά με το θέμα Bril και θα σας βγει το γνωστό Not Found κλπ. http://find.in.gr/results.page?data=cache:homepages.pathfinder.gr/crab_gr/koufia.htm+ΒΡΙΛ   

Το σημαντικό είναι, πως ο εσωγήινος κόσμος (τον παραλληλίζω με τον εσωτερικό μας κόσμο επίσης), βρίσκεται σε τελείως άλλη χωροχρονική διάσταση με την δική μας (εξωτερική ), οπότε η επικοινωνία μαζί τους (αλλά και με τον εσώτερό μας κόσμο), μόνον προβλήματα προσφέρει, αν δεν είναι σε ανάπτυξη το δεύτερο δικό μας. 
Οι γήινοι , οι εσωγήινοι και οι εξωγήινοι κάποτε ήλθαν σε πόλεμο μεταξύ τους, για το ποιός θα είναι ο κατακτητής του πλανήτη τούτου. Μετά την λήξη των πολέμων και τα επακόλουθά του, τα διάφορα ιερατεία στον εναπομείναντα κόσμο, έκλεισαν τις προσβάσεις. Ένας βασικότερος λόγος, είναι ώστε να αποκλειστεί ο άνθρωπος από τις ευεργεσίες του εσωτερικού Ήλιου Ερμή ή Δήμητρα ή Περσεφόνη ή Άμμων ΡΑ (μυστικός ήλιος)
 

Με τόση αμάθεια, τόση παράμετρη φιλολογία και σκόρπια στοιχεία, πως να μην μετατραπεί το κάθε τι, τόπος, εργαλείο ή συναίσθημα, ως μέσο εκμετάλλευσης διάφορων σκοτεινών ανθρωποειδών πνευματιστικών κατηγοριών ανθρώπων, όπως οι Σατανιστές και οι τελετουργίες τους ;;  Όλα καλά φτιαγμένα, ώστε η αλήθεια να κρύβεται πίσω από πεταμένες παράμετρες ενέργειες, που όταν θέλεις κάτι να κρύψεις, αφήνεις τους όγκους σκουπιδιών να τα σκεπάζουν.
 

Και συνεχίζω, πως η περιοχή των Βριλησίων θεωρείτε πως κάποτε στον χρόνο ήταν επιστημονική περιοχή, με ανάλογα κτήρια, υποθέτουν εννοούν την περίοδο Βριλ. Εκεί αποδίδεται η καλή της ρυμοτομία ! Όμως οι Βριλ ως δύναμη, δεν είναι απαραίτητα ορατή. Μπορεί να πέσεις πάνω της, αλλά να μην την αισθανθείς. Βριλ όμως γράφεται και με δύο λάμδα. Με δύο λάμβδα, μας πηγαίνει στα Ιμαλάια και στις αποστολές του Γ΄ Ράιχ. Και αφορύν ΤΑ όχι ΟΙ. Απ' ότι φαίνεται προσπάθησαν να συγγενέψουν τους ΟΙ (δικούς μας) με τα ΤΑ των Ιμαλαίων , με στόχο την Άρεια φυλή. Τι μπορεί κανείς να διαβάζει ε !!! Αλλά από όσο κατάλαβα, όσοι κατάφεραν να γυρίσουν, άλλα έφεραν απο αυτά για τα οποία πήγαν. Τοsite http://www.russianbooks.org/montsegur/ahnenerbe.htm αναφέρει αρκετά στοιχεία από τις διάφορες έρευνες που έκανε η εν λόγω οργάνωση.
 

Υπάρχει όμως και άλλος τρόπος γραφής ΒΡΥΛ, που μας εναγάγει σε Θεά με τις ανάλογες φυσικές ιδιαίτερες ικανότητες, με την φυλή Βριλ. Η Θεά Ενέργεια ή ηλεκτρισμού με επιπλέον ικανότητες μαγνητισμού, γαλβανισμού κλπ. Είναι η ζωοδότρα δύναμη – Ήλιος ύπαρξης της χθόνιας φυλής Βριλ, χρώματος Πρασίνου. Η τεχνολογία  τους δε, ήταν ακριβείας. Λέγεται πως η φυλή αυτή βοήθησε στο κτήσιμο των κτηριακών έργων τέχνης, που έφτασαν να είναι ορατά μέχρι τις μέρες μας.  Λάβετε υπ' οψη σας, ότι τα ιερατεία τότε έλυναν και έδεναν, όπως σήμερα, όπως πάντα. 
Για τα πηγάδια της Πεντέλης, η λαογραφία αναφέρει κοκκινωπό φως εκ των έσω τους. Έχω ξεχάσει να αναφέρω, πως η σπηλιά του Νταβέλη ή Αμώμων, ήταν κτησμένη από μέσα προς τα έξω ! Όσο για τα χρώματα, καλόν είναι να τα θυμόμαστε. Δεν χάνουμε τίποτα. Η γνώση και η μνήμη που με δυσκολεύει, είναι φυσικά μας όπλα, που καλόν είναι να τα αξιοποιούμε.
 

Ανακάλυψα λοιπόν πως Οι Βριλ είχαν αιώνιο πόλεμο με τους Μελ (εξ ου Μελίσσια), που εξακολουθεί λένε να σιγοβράζει μέχρι και σήμερα.  Λέτε ; δεν γνωρίζω.  Θα διαβάσω όμως, ότι μπορεί να βρω. Με την σύγκρουση ξεπήδησε μία τρίτη δύναμη η Πατ (εξ ου Πατήσια) . Και εδώ σταματώ σχετικά με αυτό.
 

Όμως το είδος Βριλ, έχει δύο εκδοχές. Η δεύτερη είναι προς πρόκειται για εξωγήινη φυλή εκ του Ωρίωνος ή Αντελμπαράν. Αυτοί όμως είναι Νανάκια και ζουν χθόνια. Δηλαδή εκτός της Άρειας, υπάρχει και ο Νάνος. Ως χθόνιοι εξωγήινοι ανήκουν στην Δρακονιανή συμμαχία. Χικ
 

Με όλα τούτα, αρκετά σας κούρασα. Με όσα έχω γράψει παραπάνω, πιανόμενοι από λέξεις, μπορείτε να κάνετε τις δικές σας περιηγήσεις. Όλα δεν είναι Οικονομία. Στον εξωτερικό μας κόσμο ζούμε αυτό που έχουμε επιτρέψει στον εαυτό μας και την δουλική ζωή μας, να βιώνουμε. Πρέπει να κατανοήσουμε το λάθος μας, το πόσο σφάλαμε και να το αποδεχτούμε. Όλα αυτά δεν έχουν καμία σχέση με τον τρέχοντα εθισμό μας. Αν πιστεύετε, πως πάντα τα ίδια θα είναι, καλόν είναι το ξανασκεφτείτε. Ποτέ τίποτα δεν είναι το ίδιο, ούτε είναι μόνον η μία του επαναλαμβανόμενη πλευρά που βλέπουμε. Ούτε είναι τίποτα παγιωμένο και γνωστικά κλειδωμένο, όπως “ έτσι τα βρήκαμε, εμείς θα τα αλλάξουμε ;
Αν δεν κάνουμε τον κόπο μόνοι μας, να κοιτάξουμε και άλλες πλευρές της ζωής, που κρύβουν γοητεία, μυστήριο, ρομαντισμό, φιλική αγάπη για την Γνώση-Σοφία, θα είμαστε σαν τις πέτρες (που με τίποτα δεν θέλω να τις κατηγορήσω και να με συγχωρνάνε, αλλά δυστυχώς δεν μπόρεσα να βρω κάτι που να μην θίγει την υπόστασή του), που τις κτυπά το κύμα και εκείνες μένουν καρφωμένες μέσα στο τετραγωνικό τους και μάλιστα στοιβαγμένες.
 

Ποτέ μην ξεχνάτε την ρήση : όσα εν τω Ανω τόσα εκ των Κάτω

Ασπασία

Δεν υπάρχουν σχόλια: