Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

ΟΜΙΛΗΤΗΣ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΟΜΙΛΗΤΗΣ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Οι κοσμοκράτορες που στα σχέδια τους έχουν την μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού βρίσκονται εν ενεργεία και πάλι, πιέζοντας σκληρά για την εξάλειψη των έξι δισεκατομμυρίων ανθρώπων στον πλανήτη Γη για να φέρουν τον πλανήτη κάτω από την "βιώσιμη ικανότητα του ενός δισεκατομμυρίου ανθρώπων." 


Αλλά αυτή τη φορά, η εξολόθρευση των ανθρώπων μέσω της Ατζέντας 21 θα κωδικοποιηθεί από το Βατικανό. Το απεσταλμένο τσιράκι της Λευκής Αδελφότητας ο καθηγητής John Schellnhuber έχει επιλεγεί ως ομιλητής του Βατικανού για να ξεδιπλώσει ενα Παπικό έγγραφο σχετικά με την κλιματική αλλαγή. 

Αυτός ο καθηγητής είναι που είπε παλαιότερα ότι ο πλανήτης είναι πυκνοκατοικημένος από τουλάχιστον έξι δισεκατομμύρια ανθρώπους. Τώρα, το Βατικανό του δίνει μια πλατφόρμα που πολλοί αναμένουν ότι θα οδηγήσει σε μια επίσημη δήλωση της Εκκλησίας του Βατικανού για την υποστήριξη υπέρ της ριζικής μείωσης του πληθυσμού στο όνομα της «επιστήμης του κλίματος." 

"Το διδακτικό έγγραφο, που ονομάζεται εγκύκλιος, έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 18 Ιουνίου στην Πόλη του Βατικανού ». "Ίσως με εξαίρεση την εγκύκλιο του 1968 σχετικά με την αντισύλληψη, κανένα άλλο έγγραφο του Βατικανού δεν έχει χαιρετιστεί με τέτοια αναμονή."

Ο Schellnhuber ονειρεύεται ένα "πλανητικό Δικαστήριο" που θα καθοδηγείται από ένα νέο «γήινο σύνταγμα» που θα ασκεί εξουσία πάνω σε κάθε έθνος και κυβέρνηση στον πλανήτη. 

Όπως εξηγεί ο ίδιος, είναι υπέρμαχος μιας παντοδύναμης παγκόσμιας διακυβέρνησης επικεντρωμένης στο κλίμα η οποία θα κυβερνήσει τον πλανήτη ... κυριολεκτικά μια «δικτατορία της επιστήμης ".

Όπως λέει ο Schellnhuber: Επιτρέψτε μου να ολοκληρώσω αυτή τη σύντομη συμβολή με το όνειρο μου για αυτά τα βασικά θεσμικά όργανα που θα μπορούσαν να επιφέρουν μια σοφιστικέ - και επομένως πιο κατάλληλη - έκδοση της συμβατικής έννοιας μιας «παγκόσμιας κυβέρνησης». 

Η Παγκόσμια δημοκρατία θα μπορούσε να οργανωθεί γύρω από τρεις βασικές δραστηριότητες, και συγκεκριμένα 

1) Ενα Γήινο Σύνταγμα.
2) Το Παγκόσμιο Συμβούλιο.
3) Το Παγκόσμιο Δικαστήριο. 

Δεν μπορώ να συζητήσω αυτά τα ιδρύματα με κάθε λεπτομέρεια εδώ, αλλά θα επιθυμούσα να δείξω τουλάχιστον ότι:

SCHELLNHUBER: Το Γήινο Σύνταγμα θα ξεπερνούσε το Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών και θα προσδιορίζει εκείνες τις πρώτες αρχές που θα καθοδηγήσουν την ανθρωπότητα στην αναζήτησή της για την ελευθερία, την αξιοπρέπεια, την ασφάλεια και τη βιωσιμότητα.

ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ - ΜΗΤΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΕΦ. 10.5: 
Θα δημιουργηθεί μια Παγκόσμια Περιβαλλοντική Εξουσία, η οποία θα έχει αχαλίνωτη εξουσία για να εκδιώκει κτηματίες, αγρότες και άλλους πολίτες απ τα κτήματα τους και τα σπίτια τους, ώστε να προστατευτεί η φύση και να υποστηριχτεί το οικοσύστημα.


SCHELLNHUBER: Το Παγκόσμιο Συμβούλιο θα είναι ένα συγκρότημα ατόμων που θα εκλέγονται άμεσα από όλους τους ανθρώπους στη Γη, όπου η επιλεξιμότητα δεν θα πρέπει να περιορίζεται από τις γεωγραφικές, θρησκευτικές ή πολιτιστικές ποσοστώσεις.


ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ - ΜΗΤΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΕΦ. 7: 
Και ο ιδιοκτήτης της Μητρικής Εταιρείας και μέγας δήθεν φιλάνθρωπος, που το όνομα του θα αθροίζει τον αριθμό 666, θα προθυμοποιηθεί να διοικήσει με Τοπικά Διοικητικά Συμβούλια η Μητρική Εταιρεία του, ολόκληρη την υφήλιο.


SCHELLNHUBER: Το πλανητικό Δικαστήριο θα είναι ενα Πολυεθνικό Νομικό Σώμα ανοικτό σε εφέσεις από τον καθένα μας, ιδίως όσον αφορά τις παραβιάσεις του Συντάγματος της Γης. 

ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ - ΜΗΤΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΕΦ. 10.8 
Το Διεθνές Εγκληματολογικό Δικαστήριο θα ενισχυθεί για να εκδικάσει ποινικές υποθέσεις σε όλο τον πλανήτη, ειδικά μάλιστα ποινικές υποθέσεις ατόμων, που έχουν κατηγορηθεί γαι αποταμίευση τροφίμων, που θα απαγορεύεται δια ροπάλου και για αντίσταση στον αναδυόμενο Νέο Πολιτισμό. 


Ολα αυτά και πολλά ακόμη που θα συμβούν μελλοντικά, τα είχε γράψει ο Λιακόπουλος πρίν από 4 χρόνια στον Τόμο 27 Μητρική Εταιρεία (Mother Company) του Γιατί και πώς ζούν ανάμεσά μας.


Πηγή: http://pisoapothnkoyrtina.blogspot.com/2015/06/blog-post_21.html#ixzz3e0AK3ql7

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους η αλήθεια βγαίνει προς τα έξω.Σιγά σιγά,αλλά βγαίνει.