Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ Chemtrails...ΜΙΑ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΣΤΟ ΑΙΜΑ!

 ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ Chemtrails...ΜΙΑ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΣΤΟ ΑΙΜΑ!
Σας γράφω για το θέμα των χημικών αεροψεκασμών (chemtrails), που έχει δημιουργήσει προβλήματα στην υγεία μου. Τα τελευταία χρόνια ξεχνάω πολύ εύκολα, έχω συχνούς πονοκεφάλους, νιώθω συνεχώς κούραση ή εκνευρισμό. Η διατροφή μου αποτελείται από βιολογικά προϊόντα εδώ και 18 χρόνια, και όλα τα σκεύη με τα οποία μαγειρεύω είναι ανοξείδωτα. Δηλαδή, δεν έχω αλουμινένιες κατσαρόλες, για να δικαιολογείται τόσο αυξημένο αλουμίνιο στο αίμα μου. Επίσης, δεν έχω καπνίσει ποτέ. Το φαινόμενο με τους αεροψεκασμούς άρχισα να το παρατηρώ το 2004, μετά από προτροπή της ξαδέρφης μου που ζει στο Los Angeles.

Τότε άρχισα να παρατηρώ τον ουρανό και να βγάζω φωτογραφίες. Από τότε, όπου και αν βρισκόμουν στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό, ο ουρανός ήταν γεμάτος από λευκές γραμμές όλων των σχημάτων, τα χημικά ίχνη των αεροπλάνων. Και εκεί που είχε λιακάδα το πρωί, μέχρι το μεσημέρι είχε συννεφιά.

Στη συνέχεια, διάβασα βιβλία και περιοδικά, και ενημερώθηκα για τις επιπτώσεις που έχει στη γη και στους ανθρώπους. Έτσι, αποφάσισα να κάνω εξέταση αίματος, να δω γιατί νιώθω πάντα κουρασμένη.

Στις 08-03-2007 έκανα αιματολογικές εξετάσεις σε μια κλινική στην Αθήνα, που έστειλε το αίμα μου για ανάλυση σε ένα εργαστήριο στο Μόναχο της Γερμανίας και μου βρήκαν αλουμίνιο 18, ενώ το ανώτερο όριο είναι 15.

Έχω ένα ιατρικό βιβλίο και διαβάζω ότι το αλουμίνιο είναι νευροτο-ξίνη που βλάπτει τον εγκέφαλο και προκαλεί Alzheimer. Άλλα συμπτώματα είναι: ξηρότητα στο στόμα, έλκη στο στομάχι, πόνος στην σπλήνα και προβλήματα στα νεφρά.

Καταστρέφουν τη ζωή πάνω στον πλανήτη. Τα μελίσσια έχουν καταστραφεί στην Αμερική και έχουν ελαττωθεί στην Ευρώπη. Επί σης, όλα τα ζώα, τα φυτά, η τροφή μας δηλητηριάζεται. Μας έχουν κάποιοι καταδικάσει σε αργό θάνατο; Και ποιοι το κάνουν και γιατί; Αυτοί πώς θα ζήσουν;

Καιρός να απαιτήσουμε εξηγήσεις από την κυβέρνηση μας. Αυτοί που ψηφίζουμε και υποτίθεται πως υπηρετούν τον λαό, πώς αποφασίζουν για όλους μας χωρίς να μας ρωτάνε; Και πώς επιτρέπουν να περνάνε όλα αυτά τα αεροπλάνα πάνω από τις χώρες και να μας ψεκάζουν με θάνατο; Εδώ το τούρκικο αεροπλάνο, αν μπει στον ενα έριο χώρο μας, το εντοπίζουν αμέσως και στέλνουν αεροπλάνα να το καταδιώξουν.

Πού και πώς θα ζήσουν αυτοί που τα κάνουν αυτά, τη στιγμή που έχουν μετατρέψει όλο τον πλανήτη σε Άουσβιτς; Μας κατέστρεψαν τα φυτά μας με τα μεταλλαγμένα τους, τις θάλασσες, τον αέρα που αναπνέουμε, τα πάντα! Πρέπει να κινητοποιηθούμε όλοι, ώστε να στα ματήσει αυτό το έγκλημα εναντίον όλης της ανθρωπότητας και της δημιουργίας, και να φροντίσουμε τη γη μας, και να ζήσουν τα παιδιά μας σαν άνθρωποι με τη φύση και τα αγαθά της, που τόσους αιώνες μας χάριζε.

Η επιστολή δημοσιεύτηκε στο περιοδικό HELLENIC NEXUS Δεκεμβρίου 2007 -Ιανουαρίου 2008

ΥΠΗΡΧΑΝ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΑ ΠΡΙΝ 12 ΧΙΛ. ΧΡΟΝΙΑ; ΥΠΑΡΞΑΝ ΓΙΓΑΝΤΕΣ; ΚΙ ΟΜΩΣ ΝΑΙ! ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ!
Ιπτάμενα αντικείμενα πριν από 12 χιλιάδες χρόνια.

Ζωή στο φεγγάρι με αποδείξεις.

Πειράματα που εξάπτουν την φαντασία και είναι βγαλμένα από ταινίες επιστημονικής φαντασίας. Μήπως δεν είναι τόσο της φαντασίας όσο νομίζουμε όμως;


Παγκόσμια συνομωσία με σκοπό πάση θυσία να μην ενημερωθεί ο κόσμος.

Απίστευτα γεγονότα που ο ανθρώπινος νους δεν μπορεί να συλλάβει.

Κι όμως... έχει συμβεί!

Δείτε τα βίντεο και διαδώστε το άρθρο!
 

κ.ΒΡΟΥΤΣΗ ΤΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ;ΑΝ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΟΥ ΤΑ ΘΥΜΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ


κ.ΒΡΟΥΤΣΗ ΤΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ;ΑΝ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΟΥ ΤΑ ΘΥΜΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ

  • Τα νέα φορολογικά μέτρα είναι μέτρα εξαπάτησης των Ελλήνων.  Φορολογούν
    ακόμη και τους φόρους που έχουν, ήδη, επιβληθεί! Προκαλούν σοκ και δέος.
  • Φόροι, φόροι, φόροι! Θα γυρίσουν την Ελλάδα και τους Έλληνες αρκετές δεκαετίες πίσω..
  • "Βραβείο αναλγησίας"
  • «Κύλισαν δύο χρόνια, που δυστυχώς γύρισαν την Ελλάδα και τους Έλληνες δεκαετίες πίσω.
  • Όλοι κατάλαβαν πόσο διαφέρουμε από τη φορομπηχτική πολιτική του ΠΑΣΟΚ

Ρωσική απόβαση στην Αρκτική (vid) - Mεγάλης κλίμακος ασκήσεις πεζοναυτών και Spetznaz


Ρωσική απόβαση στην Αρκτική (vid) - Mεγάλης κλίμακος ασκήσεις πεζοναυτών και Spetznaz

Για πρώτη φορά στην ιστορία του, το ρωσικό Nαυτικό πραγματοποιεί άσκηση μεγάλης κλίμακας στην Αρκτική. Μονάδες του Βόρειου Στόλου συνεπικουρούμενες από.....
αεροσκάφη ναυτικής κρούσης Tu-95 Bear και Su-24, αλλά και καινούρια Su-34, σχημάτισαν δύο Στόλους στην θάλασσα Κάρα και στην θάλασσα του Μπάρεντς. Άνδρες ειδικών δυνάμεων του ρωσικού Ναυτικού, αλλά και Spetznaz, εκτέλεσαν ασκήσεις κατάληψης εχθρικών πλοίων, ενώ δυνάμεις πεζονταυτών έκαναν απόβαση σε προκαθορισμένη περιοχή. Η πραγματοποιήση της άσκησης γίνεται στο πλαίσιο της στρατηγικής αναθεώρησης και επαναπροσδιορισμού στόχων της ρωσικής ναυτικής διοίκησης, η οποία πλέον θα περιλαμβάνει την Αρκτική ως πεδίο δράσης του Στόλου της Βόρειας Θάλασσας. Η αποπαγοποίηση τεράστιων εκτάσεων στην Αρκτική και η ανακάλυψη μεγάλων κοιτασμάτων υδρογονανθράκων εκεί που κάποτε υπήρχαν μόνο πάγοι, αλλά και η δημιουργία νέων οδών ναυσιπλοΐας έχει αναβαθμίσει κάθετα την περιοχή, η οποία αναμένεται έτσι ή αλλιώς να γίνει το νέο πεδίο στρατηγικής αναμέτρησης της Ρωσίας με τις δυτικές δυνάμεις. Δείτε το βίντεο από ένα μέρος της άσκησης με απόβαση στην περιοχή του Μουρμάνσκ. 

Μυστικά υπόγεια καταφύγια που φτιάχνονται από κυβερνήσεις διαφόρων χωρών ξοδεύοντας δισεκατομμύρια δολλάρια.

 Μυστικά υπόγεια καταφύγια που φτιάχνονται από κυβερνήσεις διαφόρων χωρών ξοδεύοντας δισεκατομμύρια δολλάρια.

Ποιός ο ρόλος τους; Ή επερχόμενη αναστροφή των πόλων. Τί μπορεί να συμβεί;

Γεωλογικά δείγματα του αρκτικού κύκλου δείχνουν μιας μεγάλης κλίμακας ευθυγραμμίσεων των μαγνητικών πόλων της γής. Ή αναστροφή των πόλων είναι μια φυσική (;) διαδικασία που μπορεί να ολοκληρωθεί σε 3-5 ημέρες. Εαν γίνει αυτό αυτομάτως δημιουργούνται συνθήκες υπερ-καταιγίδων (hyperstorms). Ποιά μπορεί να είναι τα επακόλουθα απο τέτοιες καταιγίδες; Τι σχέση έχουν τα υπόγεια καταφύγια; Οί απαντήσεις στο βίντεο