Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Βίντεο από κάμερα ξενοδοχείου δείχνει ότι η έκρηξη στο πεντάγωνο στις 9/11 δεν προήλθε από σύγκρουση με αεροπλάνο!


Βίντεο από κάμερα ξενοδοχείου δείχνει ότι η έκρηξη στο πεντάγωνο στις 9/11 δεν προήλθε από σύγκρουση με αεροπλάνο!

Άλλη μια απόδειξη ότι η 9/11 ήταν μια μεγάλη απάτη !

Χαμένη Ελλάδα


Χαμένη Ελλάδα
Πόσες και πόσες φορές από τότε που μπήκαμε μέσα στον ορυμαγδό του μνημονίου, δεν υπήρξαν διλλήματα με μέτρα που πρωτίστως  εμφανιζόταν αβάσταχτα και έπαιζαν στα μνημονιακά κανάλια καμιά εβδομάδα, και εκ τον υστέρων αποφάσιζαν εκείνο που φυσικά ήταν ο στόχος εξ αρχής . Το κόλπο πλέον γνωστό. Παίζει αχόρταγα όλη την εβδομάδα ,ξεχνάς ότι έχεις υποχρεώσεις . Ξεχνάς τα ήδη υπάρχοντα μέτρα που τρέχουν ξωπίσω σου και ασχολείσαι  όλη την εβδομάδα με το νέο χαράτσι που έρχεται. Θα μείνει έτσι όπως το λένε; Λες να είναι ποιο ευνοϊκό; Ε λοιπόν τι στο καλό μας έχουν κάνει; Πόσο χαμηλά θα φτάσει η προσωπικότητα του κακόμοιρου Έλληνα; Γιατί δεν αντιδρούμε τέλος πάντων. Εμφανίζονται σαν σωτήρες λες και τα μέτρα τα καινούρια που θα βάλουν θα μας βρουν χαμογελαστούς και υπόχρεους απέναντι τους. Όλοι μαζί εκεί μέσα στην χαβούζα της υποτιθέμενης κοιτίδας της Δημοκρατίας, δεν έχουν το μυαλό ενός μικρού παιδιού. Και το κακό ; Πιστεύουν ίσως πως ο Έλληνας μασαει τις αρλούμπες που τσαμπουναν στα σκατοκαναλα τους . Βγείτε στο δρόμο βρε πατσοκοιλιαδες εμετικοί και δείτε τα μαγαζιά. Δείτε την αγωνία στα μάτια ενός καταστηματάρχη που σήμερα έκανε 20 ευρώ τζίρο και εσείς θα του πάρετε τα μισά από τους φόρους . Τι σκατα έχετε στο ακατοίκητο κεφάλι σας και νομίζετε ότι κάνετε καλό στον τόπο σας ; Τι πάθατε ρε; Δείτε με τα μάτια σας .Δείτε. Προχθές ένας ταρίφας εδώ στην Θεσσαλονίκη 13:00 το μεσημέρι είχε 7 ευρώ τζίρο.
 Ακούτε ρε σκατανθρωποι; Αλλά ξέχασα. Μαζί τα φάγαμε.  Το αποκούμπι της μασονίας που μαζεύει τα φράγκα από χώρες όπως και την δική μας . Κάποιοι φυσικά τους οποίους εφεύρατε εσείς  ,δημιουργήσατε εσείς για να παίρνετε τα ψηφαλακια κακομαθημένοι μπουληδες ήταν τα λαμογια που θάψατε για να δημιουργήσετε την κρίση. Ήταν τα έτοιμα κακόβουλα κατά τα άλλα θύματα σας που τους ταΐσατε(( οι περισσότεροι από αυτούς είναι χοντροί )) χωρίς να έχω κόμπλεξ με τους εύσωμους . Τους ταΐσατε ,τους δώσατε βίλες κότερα σκατα στα μούτρα σας , και μετά τους κρεμάσατε για να φέρετε εδώ την τρόικα να ρουφήξει το δικό μας αίμα. Ξεχνώ ότι και εγώ είμαι συνένοχος . Είμαι γιατί μέχρι και πριν από δέκα περίπου χρόνια σας ψήφιζα. Βλέπεις τότε υπήρχαν οι ιδεολόγοι . Αλήθεια συνελληνα, αναρωτήθηκες ποτέ ποια ήταν η ιδεολογία σου; Τι στο καλό ψηφίζαμε κάλε μου φίλε; Η επερχόμενη καταιγίδα ήταν ορατή μόνο σε εκείνους που φάνταζαν γραφικοί και εξωπραγματικοί. Ήταν λες και είχαν έρθει από την Ανδρομέδα . Όταν άκουγαν κάποιον να ξεστομίζει κάτι για τα επερχόμενα του χτυπούσαν λίγο την πλάτη και καθώς μετά λύπης χάιδευαν το κεφάλι του ,του έσκαγαν και ένα χαμόγελο ελεημοσύνης τους στιλ (( κακόμοιρε τι σου έχουν κάνει και σκέπτεσαι τέτοιες ασυναρτησίες)).
 Ιδεολόγοι. Ιδεολόγοι. Εμετοί κακομαθημένοι ,βολεμένοι ,μπαρμπάδες και παραπαίδια .  Ναι αρχιλαμογια. Αυτούς φτιάξατε . Δημιουργήσατε έναν στρατό και τον νικήσατε εσείς οι ίδιοι για τα συμφέροντα των στοών της μασονίας που κατακλύζει την πατρίδα μου από άκρη σε άκρη . Το τι έρχεται για το μετά είναι κάτι που δεν μπορώ να αναφερθώ… έξαλλου πλέον δεν έχω κάποιον για να με κάνει να νοιώσω λίγο άβολα. Δυστυχώς φίλε το μετά το ξέρουμε πλέον όλοι…. ίσως όμως μπορούμε να αλλάξουμε κάποιες πτυχές του. Ίσως κάποια εκδοχή  μελλοντική να είναι ευοίωνη μα χρειάζεται πολύ δουλειά που ξεκινά από κάτω . Ίσως στο μέλλον είμαι λίγο ποιο χαμογελαστός …….ίσως .  
Μετά τιμής Μαινας Θεοχάρης … Σεραφινο …..ΕΛΛ-ΧΑ…

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ (( ΕΟΕ ))

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΕΟΕ
Σας ενημερώνουμε πως από τις 20 Δεκεμβρίου ημέρα Πέμπτη έως και 30 Δεκεμβρίου ημέρα Κυριακή τα γραφεία του Οργανισμού θα είναι ανοιχτά από τις 12.00 η ώρα το πρωί έως και τις 22.00 το βράδυ. Τις ώρες αυτές στα γραφεία θα είναι μέλη του Οργανισμού να σας δεχτούν, να συνομιλήσουν μαζί σας, αλλά και να σας λύσουν τις όποιες απορίες σας. Από τις 21 Δεκεμβρίου ημέρα Παρασκευή θα υπάρχουν καθημερινά προβολές του τρίτου και τελευταίου μέρους του ντοκιμαντέρ μας για το 2012 ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ στο home cinema των γραφείων μας. Την γενέθλια ημέρα του Οργανισμού 28 Δεκεμβρίου ημέρα Παρασκευή ο πρόεδρος του Οργανισμού Πρόδρομος Κοφσανίδης θα σα περιμένει για να σας μιλήσει σε μια ανοιχτή κουβέντα μεταξύ << φίλων και Ελλήνων >> . Σας περιμένουμε στο 10 ήμερο εορταστικό πρόγραμμα των γραφείων μας για να μας γνωρίσετε από κοντά, να απολαύσετε τα event που θα έχουμε για εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε μέσα από τις ιστορίες σε μια άλλη ΕΛΛΑΔΑ, ΕΛΕΥΘΕΡΗ !!! Για να μάθετε το πρόγραμμα των event μας αλλά και ποιά μέλη θα είναι ποιές μέρες καλέστε απογευματινές ώρες στο τηλέφωνο των γραφείων μας 2313022040 ή στο γραφείο δημοσίων σχέσεων και επικοινωνίας 6940827501. Σας περιμένουμε, μην χάνεις χρόνος τηλεφώνησε !!!

Από την Διεύθυνση http://www.eoellas.org/eortastikoprogrammagrafeion/

Γιγάντιος λαμπερός ιπτάμενος δίσκος στο Σαντιάγο - Χιλή (30 Νοεμβρίου, 2012 - TV News)


Γιγάντιος λαμπερός ιπτάμενος δίσκος στο Σαντιάγο - Χιλή (30 Νοεμβρίου, 2012 - TV News)

Ημερομηνία παρατήρησης: 30 - 31 Νοεμ., 2012 (βίντεο 1 Δεκ. 2012)
Τοποθεσία παρατήρησης: Σαντιάγο, Χιλή
Δείτε αυτόν το τεράστιο λαμπερό δίσκο UFO, που παρόμοιο δεν έχουμε δει τα τελευταία χρόνια. Αυτό όμως δεν αποδεικνύει ότι αυτός ο τύπος UFO δεν υπάρχει.

Χιλή: Οι πρόσφατες θεάσεις UFO δημιουργούν φόβο στον πληθυσμό της πόλης του Σαντιάγο. Οι ειδικοί δεν γνωρίζουν γιατί τα αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα εμφανίζονται κατά τη διάρκεια ή μετά από κάθε καταστροφή. Ποια είναι η σχέση μεταξύ των UFO και των φυσικών καταστροφών, καταστροφικά γεγονότα όπως οι σεισμοί, για παράδειγμα; Σας προτείνουμε να δείτε το βίντεο των ειδήσεων που περιγράφει μία από τις ακόλουθες περιπτώσεις.
Τα αποτέλεσματα έρευνας της κοινής γνώμης στη Χιλή, λένε σαφώς ότι το 85% του πληθυσμού αυτής της χώρας πιστεύει στην εξωγήινη παρουσία στον πλανήτη μας.

Κάτι παράξενο συμβαίνει στο ηφαίστειο Yellowstone
Περίεργα σήματα από την καλντέρα Yellowstone. Το αρχαίο ηφαίστειο ετοιμάζεται να εκραγεί;
Κάτι παράξενο συμβαίνει στο Yellowstone! Ή, κάτι παράξενο συμβαίνει με τα εργαλεία που παρακολουθούν τη σεισμική δραστηριότητα, του πιο επικίνδυνου ηφαιστείου σε ολόκληρο τον πλανήτη. Εξετάζοντας τα στοιχεία του παρατηρητηρίου Norris Junction βλέπουμε κάτι πολύ παράξενο. Ξεκινώντας στις 18:00 στις 28 Νοεμβρίου του2012, οι σεισμικές καταγραφές φαίνονται σαν τρελές και εντελώς εκτός κλίμακας (βλ. παρακάτω).
Επί του παρόντος (2 Δεκεμβρίου 2012), οι ενδείξεις δεν είναι ακόμη κανονικές, αλλά σημειώνουν ιδιαίτερα έντονη σεισμική δραστηριότητα. Τι συμβαίνει με την Καλντέρα Yellowstone ; Το ηφαίστειο ετοιμάζεται για να ξυπνήσει; Ή πρόκειται για μια απλή δυσλειτουργία των οργάνων; Παρακάτω, μπορείτε να δείτε την εικόνα της σεισμικής δραστηριότητας της 28 Νοεμβρίου του 2012, μέχρι τις 18:00 που φαινόταν φυσιολογικό, έως ότου άρχισα να διαβάζω αυτά τα "τρελά". [ Δείτε τα αρχικά δεδομένα ].
Κατά τη στιγμή της σύνταξης της παρούσας, η κατάσταση δεν φαίνεται να αλλάζει. Τις επόμενες ημέρες, 29 Νοεμβρίου , 30 Νοέμβρη και 1 Δεκεμβρίου , τα δεδομένα είναι ακόμα εκτός εμβέλειας.
Τι συμβαίνει στο Yellowstone; Κοιτάζοντας στο δίκτυο δεν φαίνεται να υπάρχει ακόμη καμία επίσημη εξήγηση για τις ανωμαλίες που καταγράφουν τα σεισμικά δεδομένα της καλντέρας. Η πρώτη υπόθεση που θα μπορούσε να ηρεμήσει τις καρδιές μας είναι ότι πρόκειται για μια δυσλειτουργία στους σεισμογράφους.
Η δεύτερη υπόθεση, πολύ πιο ανησυχητική, είναι ότι το ηφαίστειο, μετά από μια μακρά περίοδο 74.000 χρόνων, αποφάσισε να επαναλάβει τις δραστηριότητές του.
Το ηφαίστειο που βρίσκεται κάτω από το Yellowstone National Park είναι περίπου 70 χιλιομέτρων, 30 χιλιόμετρα πλάτος και βρίσκεται 8 χιλιόμετρα βαθιά κάτω από το φλοιό της γης, και πιθανώς ένα από τα μεγαλύτερα ηφαίστεια στον κόσμο. Από το 2004, το επίπεδο του μάγματος ανήλθε σε ρυθμό ρεκόρ, των έξι εκατοστά ανά έτος και οι εμπειρογνώμονες φοβούνται την πιθανότητα μιας έκρηξης, την τρίτη τα τελευταία 2,1 εκατομμύρια χρόνια.
Μεταξύ του 2007 και του 2010, το ηφαίστειο φαίνεται να έχει παραμείνει στάσιμο, αλλά συνολικά το έδαφος γύρω από το ηφαίστειο έχει αυξηθεί κατά περίπου 25 cm.Πρόκειται για μια αξιοσημείωτη παρατήρηση, ειδικά σε ένα τόσο ευρύ πεδίο, δήλωσε ο Bob Smith , καθηγητής γεωλογίας στο « Πανεπιστήμιο της Γιούτα.
Η έλλειψη αξιόπιστων δεδομένων εμποδίζει να διαπιστωθεί αν έχουμε μία περίοδο κινδύνου: το γεγονός είναι ότι στην περίπτωση της μεγάλης έκρηξης, που θα ήταν χίλιες φορές πιο ισχυρή από την έκρηξη του Mount St Helens έχει τη δυνατότητα να κάνει ακατοίκητα τα δύο τρίτα των Ηνωμένων Πολιτείων. Εκατομμύρια άνθρωποι θα παραμείνουν άστεγοι, και τοξικές αναθυμιάσεις θα μολύνουν τις καλλιέργειες και τις πηγές νερού.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ(VIDEO)


ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ(VIDEO)

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ( Η OMIΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΑΝΤΩΝΗ ΦΩΣΚΟΛΟΥ (ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ)

ΕΚΔΗΛΩΣΗ – ΟΜΙΛΙΑ
ΙΔΡΥΜΑ ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗ 07-11-2012
ΘΕΜΑ : Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟΣ και η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ


Η OMIΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΑΝΤΩΝΗ ΦΩΣΚΟΛΟΥ (ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ μέσω Skype) Θέλω να μεταφέρω ένα μήνυμα αισιοδοξίας στο κοινό που μας ακούει αυτή τη στιγμή. Και θα ξεκινήσω με ένα παράδειγμα που έγινε προ δεκαπέντε ετών με τη Ρωσία. Η Ρωσία του Γιέλτσιν είχε οδηγήσει τη χώρα σε μία καταστροφή.
Είχανε δανειστεί χρήματα από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, χρωστούσανε στη Γερμανία και μόλις ο Γιέλτσιν έφυγε και ανέβηκε ο Πούτιν, αξιοποίησε τον ορυκτό πλούτο και ξεπλήρωσε και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο πριν πέντε χρόνια και τη Γερμανία.
Το ίδιο πράγμα μπορούμε να κάνουμε κι εμείς. Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στην εποχή Γιέλτσιν (η Ελλάδα).
Τι μπορούμε να κάνουμε, αυτή τη στιγμή :
Και θα ξεκινήσω με το αν έχουμε υδρογονάνθρακες, διότι πάρα πολλοί αμφισβητούνε την ύπαρξή τους.
Θα πάω λίγο στη γεωλογία της περιοχής, για να δείξω ότι έχουμε πολλούς υδρογονάνθρακες, ιδιαίτερα κάτω από την Κρήτη. Τα αποθέματα είναι μεγάλα, για
να μην πω μυθικά.
Όταν πριν 24 εκατομμύρια χρόνια (24.000.000) έκλεισε ο δίαυλος επικοινωνίας του Ινδικού Ωκεανού με τον Ατλαντικό, δημιουργήθηκε η Μεσόγειος.
Πριν τη Μεσόγειο υπήρχε μία θάλασσα εκεί η οποία λεγόταν Τηθύς, η οποία δημιουργήθηκε πριν 160 εκατομμύρια χρόνια (160.000.000).
Και τα αναφέρω αυτά τα πράγματα διότι πάρα πολλοί από τους επιστήμονες, λένε ότι δεν υπάρχουν ιζήματα. Τα ιζήματα που υπάρχουν κάτω από την Κρήτη, είναι ιζήματα ηλικίας 160 εκατομμυρίων ετών. Υπάρχουν πολλά ιζήματα, υπάρχουν παλαιά ιζήματα.
Όταν έκλεισε λοιπόν αυτός ο δίαυλος και το υπόλειμμα αυτού του διαύλου είναι ο Περσικός Κόλπος, όταν με τη μετακίνηση της αραβικής πλάκας, από την αφρικανική πλάκα προς την ασιατική πλάκα, άρχισε η αφρικανική πλάκα να κινείται βορείως, με μία ταχύτητα 4 χιλιοστά το χρόνο ενώ ταυτόχρονα η Ελλάδα μετακινείτο νοτίως, με μία ταχύτητα 4 χιλιοστά το χρόνο.
Αυτή η σύγκλιση των δύο πλακών, είχε σαν αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μία ράχη, μικρή, μία αναδίπλωση του πυθμένα, η οποία μεγάλωνε κάθε χρόνο. Επί περίπου 18 εκατομμύρια χρόνια (18.000.000), αυτή η αναδίπλωση του πυθμένα, η πτυχή του πυθμένα, μετατράπηκε σε μία ράχη, η οποία λέγεται Μεσογειακή Ράχη.


Η Μεσογειακή Ράχη είναι αυτή η οποία στη συνέχεια δημιούργησε παγίδες που δεσμεύουν το φυσικό αέριο. Επομένως, η ύπαρξη των παγίδων και η μετέπειτα παραγωγή φυσικού αερίου από την οργανική ουσία η οποία προϋπήρχε, μας έδωσε ένα μέρος αυτού του φυσικού αερίου να παγιδευτεί, ένα άλλο μέρος να φύγει στην ατμόσφαιρα και ένα άλλο μέρος να στερεοποιηθεί, υπό τη μορφή παγωμένου φυσικού αερίου που κάθεται στον πυθμένα της θάλασσας.
Αυτή η Μεσογειακή Ράχη ξεκινάει από τη Ζάκυνθο και τελειώνει στην Κύπρο.
Είναι μία τεράστια Ράχη με πάρα πολλές παγίδες. Οι παγίδες υπάρχουν σε μία έκταση 60 χιλιάδων τετραγωνικών χιλιομέτρων (60.000), έκταση ίση όση η Ελλάδα και περιμένουμε μέσα σε αυτές τις παγίδες να υπάρχει το φυσικό αέριο. Το ότι βγαίνει φυσικό αέριο, το έχουνε μετρήσει οκτώ (8) διεθνή ινστιτούτα. Δεν μπορούμε να λέμε αυτή τη στιγμή ότι δεν υπάρχει φυσικό αέριο, όταν αυτό το πράγμα έχει μετρηθεί.
Αυτά τα πράγματα, αυτά που σας αναφέρω αυτή τη στιγμή, ελέγχθηκαν επίσης από τους Νορβηγούς πριν ενάμιση χρόνο, στο γραφείο του κ. Μανιάτη.
Αλλά ο Μανιάτης ήταν γνώστης αυτών που εγώ σας λέω.
Και του είπανε του κ. Μανιάτη, ότι «Εμείς είμαστε σίγουροι ότι υπάρχει φυσικό αέριο, ενώ εμείς βάζουμε χρήματα από την τσέπη μας, για να κάνουμε τις μελέτες και τα στοιχεία αυτά εμείς θα τα πουλήσουμε».
Και η απάντηση του ΥΠΕΚΑ μετά από 15 μήνες ήταν «Εσείς κύριοι Νορβηγοί που λέτε αυτά τα πράγματα, ότι υπάρχουνε και ότι βάζετε χρήματα από την τσέπη σας, σας αναθέτουμε τη μελέτη, τις γεωφυσικές έρευνες, οι οποίες ξεκινάνε την επόμενη εβδομάδα από την Κέρκυρα».
Ποιά είναι τα αποθέματα τα οποία έχουμε, το κομμάτι που θα γίνει η έρευνα από τους Νορβηγούς : τα αποθέματα εκτιμώνται – αυτή τη στιγμή – δίνω τιμές – σε ένα τρισεκατομμύριο εφτακόσια δισεκατομμύρια (1.700.000.000.000). Εάν το ελληνικό κράτος πάρει το 20% και οι περιφέρειες το 5% και εκτιμήσουμε τα άτομα τα οποία θα δουλέψουν και τη φορολογία αυτών των ατόμων και ταυτόχρονα συνεκτιμήσουμε την αντικατάσταση του εισαγόμενου πετρελαίου από το φυσικό αέριο, το ελληνικό κράτος θα κερδίσει 600 δισεκατομμύρια (600.000.000.000) σε 25 χρόνια.
Δηλαδή κάθε χρόνο θα μπαίνουν μέσα στο Υπουργείο Οικονομικών 25 δισεκατομμύρια δολάρια το χρόνο (25.000.000.000 $), χωρίς εμείς να βάλουμε φράγκο από την τσέπη μας.
Εάν δούμε ποιά είναι τα αποθέματα σε όλη την έκταση της ελληνικής ΑΟΖ, τότε τα αποθέματα αυτά εκτιμώνται σε 2,5 τρισεκατομμύρια δολάρια (2.500.000.000.000 $). Και το αντίστοιχο κέρδος, το ετήσιο κέρδος, το οποίο θα έχει το Υπουργείο Οικονομικών, είναι 32 δις το χρόνο (32.000.000.000 $), χωρίς εμείς να βάλουμε φράγκο από την τσέπη μας. Δηλαδή θα απασχολούνται 450 με 500 χιλιάδες άτομα (450.000 – 500.000) και το ελληνικό κράτος θα κερδίζει 32 δις το χρόνο (32.000.000.000 $).
Αυτά τα έσοδα τα έχουμε από τα συμβατικά αποθέματα, από τα αποθέματα τα οποία εμείς μπορούμε αυτή τη στιγμή να αξιοποιήσουμε αύριο το πρωί.
Εάν 
συνεκτιμήσουμε και τα αποθέματα, τα οποία θα αρχίσουνε να γίνονται αντικείμενο εκμετάλλευσης σε 15 χρόνια, τα αποθέματα αυτά είναι 10πλάσια από τα συμβατικά μας αποθέματα και θα αποφέρουν στο ελληνικό δημόσιο 17,5 τρισεκατομμύρια (17.500.000.000.000), η αξία τους είναι 17,5 τρισεκατομμύρια, τα οποία θα γίνουν αντικείμενο εκμετάλλευσης σε 100 χρόνια από σήμερα.
Θα ξεκινήσει η εκμετάλλευση σε 15 χρόνια, αλλά επί 100 χρόνια θα έχουμε
τη δυνατότητα να βγάζουμε φυσικό αέριο.
Τα έσοδα από αυτά τα συμβατικά και μη συμβατικά αποθέματα, των οποίων η αξία ανέρχεται σε 20 τρις (20.000.000.000.000), εάν εμείς πάρουμε το 25%, σημαίνει ότι το ελληνικό δημόσιο σε μια περίοδο για 100 χρόνια, θα παίρνει 50 δισεκατομμύρια το χρόνο (50.000.000.000), για 100 χρόνια θα μπαίνουν μέσα στο Υπουργείο Οικονομικών, χωρίς εμείς να βάλουμε ούτε μία δραχμή.
Και με αυτά τα χρήματα εμείς μπορούμε να ξεχρεώσουμε τα χρέη μας, μπορούμε να αναστήσουμε την οικονομία μας, αποκτούμε μία τεράστια γεωπολιτική δύναμη.
Και αυτό θα γίνει διότι οι Ευρωπαίοι έχουν ανάγκη από τον ορυκτό μας πλούτο, έχουν ανάγκη από τους υδρογονάνθρακές μας.
Μέσα σε εξήντα μήνες η Ευρώπη θα πεινάσει ενεργειακά και χρειάζονται την Ελλάδα. Η Ελλάδα δεν πρόκειται να φύγει από το ευρώ, είτε το θέλουμε εμείς είτε δεν το θέλουμε εμείς και μας έχουν ανάγκη οι Ευρωπαίοι. Αυτό πρέπει να γίνει κατανοητό. Έχουμε πλούτο, τον οποίο τον έχουν ανάγκη για να επιβιώσουν οι οικονομίες τους, για να επιβιώσουν οι βιομηχανίες τους. Επομένως το μέλλον για την Ελλάδα, εφόσον βρεθεί στην Ελλάδα ένας Πούτιν, θα μπορέσει να είναι λαμπρό και νομίζω ότι μπορεί η Ελλάδα να ξαναδεί πάλι εποχές του Περικλή.
Τα χρήματα που θα μπαίνουνε μέσα, τα 50 δισεκατομμύρια (50.000.000.000), αντιπροσωπεύουν το ένα τρίτο (1/3) του σημερινού ελληνικού προϋπολογισμού.
Η αξία των αποθεμάτων, τα 20 τρις (20.000.000.000.000), αντιστοιχούν με 143 ελληνικούς προϋπολογισμούς. Τα χρήματα είναι αμύθητα και θα πρέπει αυτό το πράγμα να συνειδητοποιηθεί.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ