Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

ΒΟΜΒΑ !!!ΚΑΤΣΕΛΗ ΤΩΡΑ! “ΚΑΤΑΘΕΤΩ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΟΥΝ ΤΟΥΣ Ι ΣΧΥΡΙΣΜΟΥΣ…….


ΒΟΜΒΑ !!!ΚΑΤΣΕΛΗ ΤΩΡΑ! “ΚΑΤΑΘΕΤΩ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΟΥΝ ΤΟΥΣ Ι ΣΧΥΡΙΣΜΟΥΣ…….

Τους άφησε “κάγκελο” η Κατσέλη!

  • ΟΤΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ…. (ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ Ε.Κ.Τ. ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕΙ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ)

  • ….ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ Η ΧΩΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ.. (ΕΓΓΡΑΦΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΣ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ)

ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΑΥΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Η κ ΚΑΤΣΕΛΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΠΑΓΩΣΑΝ ΟΙ ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗΣ ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ !!!

κατοπιν αυτων και για ακομα μια φορα η κυρια Κατσελη δηλωσε οτι δεν μπορει ναστηριξει με την ψηφο της το νεο μνημονιο το οποιο ερχεται προς ψηφιση με τους εκβιασμούς της δήθεν εξοδου απο το ευρώ και την αδυναμία μη πληρωμής συντάξεων και μισθών!!!!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΛΕΜΟΥ‏


ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΛΕΜΟΥ‏

«Ε ί μ α σ τ ε * σ ε * κ α τ ά σ τ α σ η * π ο λ έ μ ο υ»

– Μεγαλύτερη προδοσία, απ’ ετούτη, την επιχειρούμενη, δεν εγνώρισε θαρρώ ο τόπος μας, σ’ ολάκερη τη’ μακρά του ιστορία· στα σχέδια των «πεφωτισμένων», έλαχε -φαίνεται- στη’ χώρα μας, νά ’ν’ ο «πιλότος», για μια γενικότερη εφαρμογή τους, σ’ όλο τον πλανήτη. 
Άλωσαν -όπως δείχνουν τα πράγματα- το πολιτικό μας σύστημα στο μεγαλύτερο μέρος του· άλωσαν μεγάλο κομμάτι της δικαιοσύνης· άλωσαν σχεδόν το σύνολο των μέσων ενημέρωσης· άλωσαν ακόμη, σημαντικό μέρος της εκκλησιαστικής ιεραρχίας· είχαν αλώσει το τραπεζικό σύστημα προγενέστερα, όπως και μεγάλο μέρος των επιχειρήσεων· ενώ άλλες αποδυνάμωσαν ή εξαφάνισαν. Επιχειρούν -προφανώς- το τελειωτικό χτύπημα· τόση προδοσία δεν μπορεί, παρά μόνο σ’ εμπόλεμη κατάσταση ν’ απαντηθεί· θ α * π έ σ ω μ ε * α μ α χ η τ ί ;! 
Αν μπορούσαμε να περιορίσωμε τις απώλειες, στις γυναίκες μας και στα παιδιά μας, στ’ αδέρφια μας και στους γονείς, στις περιουσίες μας και στα πατρογονικά μας εδάφη, με τους πλουτοπαραγωγικούς τους πόρους, θα μας κατέγραφε η ιστορία ως ανάξιους· μα δεν μπορούμε ούτε κι’ αυτό· θ’ ακολουθήσουν εμάς, άλλες χώρες· θα μείνωμε στην κατάρα του αιώνα, …πως ήμασταν οι πρώτοι, που ανοίξαμε την κερκόπορτα στον «επικυρίαρχο» · κι’ αν επικρατήσει, θά ’ν’ η παρουσία -κι’ η «βασιλεία»- του μακρά. 
Δεν είναι η πρώτη φορά που οι Έλληνες καλούνται ν’ αντιπαλέψουν επίδοξους επικυριάρχους· δεν είναι η πρώτη φορά, που η κίνησή μας -σαν λαού- είναι’ αδήριτη ανάγκη, να μη ν είναι ιδιοτελής· από ’μάς -όμως- γεννήθηκαν τα περισσότερα ιδανικά… κι’ εμείς ωφείλωμε να τα υπερασπιστούμε πρώτοι· το μέλλον μας ανήκει είτε φωτεινό είτε σκοτεινό· μα εδώ γεννήθηκε και το περισσότερο φώς. 
Έχωμε κατάσταση πολέμου· …καλούμε όλους τους Έλληνες πολίτες, όχι απλά ν’ αντισταθούν, μα να δώσουν μάχες, αν χρειαστεί σκληρές· καλούμε όσους δεν είναι προσκυνημένοι στο επίβουλο «σύστημα», όσους δεν αποτελούν πλοκάμια ή βεντούζες του, να ορθώσουν ανάστημα· βουλευτές, κυβερνητικούς, δικαστικούς, συνδικαλιστές, στρατιωτικούς, δημοσιογράφους, ιερωμένους, καθηγητές, επιχειρηματίες, ν’ αρθρώσουν λόγο· να τιμήσουν τον όρκο τους και ν’ ακούσουν την καρδιά τους, αν ακόμη χτυπά· ν’ απευθυνθούν στους απλούς πολίτες, ως λειτουργοί, σε ώρα καθήκοντος. 
Αν είναι να χυθεί αίμα, ας είναι ’λίγο των ολίγων ενόχων· όχι ποτάμια των αθώων. 
Οι «γίγαντες» μπορεί νά ’χουν μεγάλο μπόϊ, μα γκρεμίζονται ευκολότερα· μ’ ένα και μόνο σπρώξιμο, κάποιες φορές φτάνει· σκορπίζονται σε κομμάτια, απ’ το ίδιο τους το βάρος· αν στέκουν, είναι γιατί τους περιβάλλει φόβος· ο φόβος των άλλων, που δεν τους σπρώχνουν ποτέ. Θυμηθείτε την περίπτωση της «πανίσχυρης» δικτατορίας του ’67 · πώς έπεσε; σαν τραπουλόχαρτα· έτσι κι’ αυτοί… κι’ ευκολότερα’ ακόμη· δε’ θα τολμήσουν καν· θα θελήσουν να λακίσουν. 
Οι λαϊκές συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας δε’ φτάνουν· οι προδότες, αν είναι, όσοι’ είναι, όπου είναι, πρέπει ν’ αποβληθούν απ’ τις δημόσιες θέσεις που κατέχουν· επιβάλλεται ν’ απομονωθούν, για τα περαιτέρω· όχι πως η προδοσία -αν προχωρήσει- δε’ θα θεραπεύεται· μα θ’ απαιτεί πολλαπλάσιο κόστος, απ’ ό,τι τώρα. 
Ήρθε -αγαπητοί μου, φίλες και φίλοι- η ώρα.

ΜΑΘΕ ΠΩΣ ΣΕ ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΥΝ! Ο ΑΘΟΡΥΒΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΤΑ ΣΙΩΠΗΛΑ ΟΠΛΑ!Το έγγραφο αυτό περιγράφει ξεκάθαρα την δογματική και κυριαρχική νοοτροπία της ελίτ της Παγκόσμιας Κυβέρνησης. Βρέθηκε τυχαία το 1986, ονομάστηκε «Σιωπηλά όπλα για έναν αθόρυβο πόλεμο», και αποτελεί μια θαυμαστή εξήγηση της τεχνικής της μαζικής πλύσης εγκεφάλου. Αυτό το εκτενές και λεπτομερές έγγραφο που χρονολογείται από το 1979 περιγράφει μία πολιτική που επιβλήθηκε από το 1950. Το έγγραφο λέει πως: «ο αθόρυβος πόλεμος κηρύχθηκε από την Διεθνή Ελίτ σε....
.....
μια συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα 1954». Το 1954 όμως είναι το έτος που για πρώτη φορά συναντήθηκε η λέσχη Μπίλντερμπεργκ. Εδώ υπάρχει μια περίληψη του περιεχομένου του:✓Στα μέσα διατηρήστε την προσοχή του ενήλικου κοινού μακριά από τα πραγματικά κοινωνικά θέματα και αιχμαλωτίστε το με θέματα που δεν έχουν καμιά πραγματική αξία.
✓ Στα σχολεία κρατήστε το νεαρό κοινό σε άγνοια όσον αφορά τα πραγματικά μαθηματικά, τα πραγματικά οικονομικά θέματα, τον πραγματικό νόμο και την πραγματική ιστορία.

✓Στη διασκέδαση διατηρήστε την διασκέδαση του κοινού κάτω από το πνευματικό επίπεδο της Στ' δημοτικού.
✓Στην εργασία διατηρήστε το κοινό απασχολημένο ... απασχολημένο ... απασχολημένο ... για να μην έχει χρόνο να σκεφτεί φέρτε το πίσω στο αγρόκτημα με τα άλλα ζώα.
ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΙΩΠΗΛΑ ΟΠΛΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΘΑΥΜΑΣΤΟ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ ΝΟΥ ΜΕ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΑ.
«Η εμπειρία έχει αποδείξει πως η πιο απλή μέθοδος για την εξασφάλιση ενός σιωπηλού όπλου και η απόκτηση ελέγχου του κοινού, είναι να τους διατηρούμε ανεκπαίδευτους και αδαείς όσον αφορά τις αρχές των βασικών συστημάτων αφ’ ενός, ενώ αφ' ετέρου να τους κρατούμε σε σύγχυση, να τους έχουμε αποδιοργανωμένους και αποσπασμένους σε θέματα που δεν έχουν καμία πραγματική σημασία.
Αυτό επιτυγχάνεται με: ........... .
1. Τον χωρισμό των εγκεφάλων τους, την υπονόμευση των πνευματικών τους δραστηριοτήτων την παροχή ενός προγράμματος χαμηλής ποιότητας στην δημόσια εκπαίδευση, τα μαθηματικά, τον σχεδιασμό συστημάτων και τα οικονομικά αλλά και την αποθάρρυνση τους στον τομέα της τεχνικής δημιουργικότητας.
2. Την εξάρτηση των αισθημάτων τους και την αύξηση της αυτοϊκανοποίησής τους αλλά και της ικανοποίησης τους σε συναισθηματικές και σωματικές δραστηριότητες με:
α) Άσχετες συναισθηματικές προσβολές και επιθέσεις (πνευματικός και συναισθηματικός βιασμός) μέσω μιας μόνιμης επίθεσης σεξ, βίας και πολέμων στα μέσα ενημέρωσης -κυρίως την τηλεόραση και τις εφημερίδες.
β) Την ικανοποίηση κάθε επιθυμίας τους -σε υπερβολή- «σκουπιδοτροφές για τη σκέψη» και με την αποστέρηση όλων αυτών που πραγματικά έχουν ανάγκη.
γ) Την επανεγγραφή της ιστορίας και του νόμου και την υποταγή του κοινού σε μία παρεκκλίνουσα δημιουργία, έτσι ώστε να μπορεί να ανορθώνει τη σκέψη του από τις προσωπικές ανάγκες σε ιδιαίτερα κατασκευασμένες εξωτερικές προτεραιότητες.
Τα σιωπηλά όπλα της τεχνολογίας κοινωνικού αυτοματισμού θα παρεμποδίζουν τα ενδιαφέροντα του και τις ανακαλύψεις του.
Όσο περισσότερη σύγχυση, τόσο περισσότερο όφελος. Άρα η καλύτερη προσέγγιση είναι να δημιουργούμε προβλήματα και μετά να προτείνουμε λύσεις.»
Περιληπτικά:
Γράφει για τον αθόρυβο πόλεμο:
«Πυροβολεί καταστάσεις αντί για σφαίρες. Προωθείται με επεξεργασία δεδομένων αντί με την πυρίτιδα με έναν υπολογιστή αντί για ένα όπλο- την χειρίζεται ένας προγραμματιστής υπολογιστών αντί ένας σκοπευτής- ενεργεί κάτω από τις διαταγές ενός τραπεζικού μεγιστάνα αντί ενός στρατηγού του στρατού.
Δεν δημιουργεί προφανείς θορύβους, δεν προκαλεί προφανείς σωματικές βλάβες και δεν αναμιγνύεται φανερά στην καθημερινή κοινωνική ζωή κανενός.
Προκαλεί όμως αλάνθαστους «θορύβους», προκαλεί αλάνθαστες σωματικές και πνευματικές βλάβες και εμπλέκεται με αλάνθαστο τρόπο στην καθημερινή κοινωνική ζωή, δηλαδή αλάνθαστα στον εκπαιδευμένο παρατηρητή, αυτόν που γνωρίζει που να κοιτάζει. Το κοινό δεν μπορεί να κατανοήσει το όπλο κι έτσι δεν μπορεί να πιστέψει πως δέχεται την επίθεση και υποτάσσεται από ένα όπλο.
Το κοινό μπορεί ενστικτωδώς να αισθανθεί πως κάτι πάει στραβά, εξ' αιτίας όμως της τεχνολογικής φύσης του σιωπηλού όπλου, δεν μπορεί να εκφράσει τα συναισθήματα του με λογικό τρόπο, ή να χειριστεί το πρόβλημα με έξυπνο τρόπο. Έτσι δεν γνωρίζει πως να ζητήσει βοήθεια και δεν ξέρει πως να συνεργαστεί με άλλους για να αμυνθούν εναντίον του.
Όταν ένα σιωπηλό όπλο εφαρμόζεται σταδιακά, τότε το κοινό προσαρμόζεται στην παρουσία του και μαθαίνει να ανέχεται την επέμβαση του στη ζωή του, μέχρι που η πίεση (ψυχολογική ή οικονομική) να γίνει πάρα πολύ μεγάλη και να καταρρεύσει. Άρα το σιωπηλό όπλο είναι ένας τύπος βιολογικού πολέμου. Επιτίθεται στη ζωτικότητα, την κινητικότητα και τις επιλογές των ατόμων μιας κοινωνίας, γνωρίζοντας, κατανοώντας, χειριζόμενο και επιτιθέμενο στις πηγές φυσικής και κοινωνικής ενέργειας και στις σωματικές, πνευματικές και συναισθηματικές δυνάμεις και αδυναμίες».
Με άλλα λόγια διαίρει και βασίλευε. Όταν κάποιοι εισαγάγουν την παγκόσμια δικτατορία τους με σταδιακή προσέγγιση τότε πολλοί λίγοι θα συνειδητοποιήσουν τι πραγματικά γίνεται μέχρι να είναι πολύ αργά. Στην πραγματικότητα οι πολλοί θα καταδικάσουν και θα γελάσουν αυτούς που θα προσπαθήσουν να τους καταδείξουν τι ακριβώς συμβαίνει. Κλείνοντας το θα αναφέρω τρία μόνον αποσπάσματα από κάποιες εκατοντάδες αναφορές που κατά καιρούς έχουν δημοσιευθεί σε επιστημονικά περιοδικά για την σύνδεση του ανθρώπινου εγκεφάλου με κρατικούς υπολογιστές μέσω ραδιοεπικοινωνιών:
«Είναι μέσα στην εξουσία μας να παρατηρούμε τι βλέπει, τι αισθάνεται και τι σκέπτεται ένα άτομο, να εξετάζουμε εξονυχιστικά τη συμπεριφορά και να ανιχνεύουμε ακόμη την περίπτωση του τυχαίου στις συνειδητές του αποφάσεις, αλλά και στην ψυχολογική και ασυνείδητη κατάσταση του».(Telemetry is coming of age)
«Μπορούμε να επιλέξουμε να χρησιμοποιήσουμε την αυξανόμενη γνώση μας για να σκλαβώσουμε τους ανθρώπους με τρόπους που δεν φανταστήκαμε ποτέ, αφαιρώντας τους την προσωπικότητα και ελέγχοντας τους με μέσα τόσο προσεκτικά επιλεγμένα που δεν θα γνωρίσουν ίσως ποτέ την απώλεια της προσωπικότητας τους» (Καθηγητής Καρλ Ρότζερς - Science).
«Έχουν αναπτυχθεί τεχνικές για την έρευνα και τον χειρισμό του ανθρώπου. Οι διπλής ροής επικοινωνίες με τα βάθη του εγκεφάλου κάνουν δυνατή την αποστολή και την λήψη πληροφο¬ριών από και προς τον εγκέφαλο ... Μπορούμε να ξεκινήσουμε, να σταματήσουμε ή να τροποποιήσουμε μία ποικιλία αυτόνομων σωματικών συμπεριφορών και πνευματικών εκφράσεων. Μπορούμε να πειραματιστούμε με τους εγκεφαλικούς μηχανισμούς που είναι υπεύθυνοι για τον καθορισμό και την διατήρηση .... συγκεκριμένων συμπεριφορών και πνευματικών λειτουργιών ... Καθώς δεν χρησιμοποιούνται μπαταρίες, η ζωή του μεταδότη είναι απεριόριστη. Ενέργεια και πληροφορίες παρέχονται από ραδιοφωνικές συχνότητες» (Αναφορά ψυχιατρικών ερευνών: «Η επέμβαση του Ανθρώπου στις διεγκεφαλικές Λειτουργίες» από το Ψυχιατρικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Γέηλ των ΗΠΑ).

Παμμακεδονικες ενώσεις υφηλίου: Δε νομιμοποιείστε να ψηφίσετε την δανειακή, κάντε εκλογές!

Παμμακεδονικες ενώσεις υφηλίου: Δε νομιμοποιείστε να ψηφίσετε την δανειακή, κάντε εκλογές!

Αξιότιμα Μέλη της Ελληνικής Βουλής,
Εκ μέρους των μελών της Παμμακεδονικής Ένωσης ΗΠΑ και εν όψει των τραγικών γεγονότων που εξελίσσονται εις βάρος της γενέτειρας, θέλουμε να εκφράσουμε την βαθιά θλίψη, αλλά και συμπαράστασή μας προς τον Ελληνικό λαό. Η πατρίδα μας βρίσκεται στο χείλος της καταστροφής, αντιμετωπίζοντας τη μεγαλύτερη εθνική κρίση μετά τον εμφύλιο πόλεμο.

Βλέπουμε έναν περήφανο λαό να σέρνεται στα πρόθυρα της εξαθλίωσης, της φτώχιας, του εκμηδενισμού και της απαξίωσης. Εμείς οι απόδημοι γινόμαστε αποδέχτες οίκτου και
μερικές φορές και χλευασμού από πολίτες χωρών στις οποίες ζούμε.

Δεν είναι αυτή η Ελλάδα που ξέρουμε την οποία αφήσαμε πίσω, αλλά ποτέ δεν ξεχάσαμε. Χρειάζεται να επαναφερθεί και να επιβληθεί η Ελλάδα η οποία ήταν το ίνδαλμα των κρατών σε παγκόσμιο επίπεδο, η Ελλάδα της δημοκρατίας, η Ελλάδα της τέχνης, η Ελλάδα της οικογένειας, η Ελλάδα των ηθικών αξιών.

Σ’ αυτή την κρίσιμη στιγμή που όλοι μας ζούμε και περιμένουμε με αγωνία την ψηφοφορία του Ελληνικού Κοινοβουλίου για τη νέα δανειακή σύμβαση και ενώ ο Ελληνικός λαός ετοιμάζεται για νέες κινητοποιήσεις, κάνουμε έκκληση προς εσάς να αφήσετε τον Ελληνικό λαό να μιλήσει. Μόνον ο Ελληνικός λαός μπορεί να πάρει την τελική απόφαση αν θέλει να ακολουθήσει τα μέτρα τα οποία του επιβάλλονται από ένα χρέος που αν τελικά το αναλύσουμε, δεν το δημιούργησε ο ίδιος.

Κάνουμε έκκληση να ζητήσετε αναβολή της απόφασης και να τεθεί η βούληση του Ελληνικού λαού σε ψηφοφορία μέσω δημοψηφίσματος. Κανείς άλλος δεν έχει δικαίωμα να μιλάει εκ μέρους του Ελληνικού λαού, παρά μόνον ο Ελληνικός λαός. Το δε δημοψήφισμα απαλλάσσει τον πολιτικό κόσμο από το βάρος μιας τόσο μεγάλης ευθύνης.

Με εκτίμηση,

Κώστας Χατζηστεφανίδης Δημήτρης Χατζής
Ύπατος Πρόεδρος Ύπατος Γραμματέας