Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Δύο λευκά άλογα βρέθηκαν σε αγρογλυφικά (ανάλυση και συσχετισμοί με την ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ) VIDEO )


Δύο λευκά άλογα βρέθηκαν σε αγρογλυφικά (ανάλυση και συσχετισμοί με την ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ) VIDEO )

Δύο λευκά άλογα βρέθηκαν κοντά στο Hill και Cherhill, nr Calne, Wiltshire,στο Ηνωμένο Βασίλειο - 25 Ιουνίου 2012. 
Ο Michelle Jennings αναφέρεται στο λευκό άλογο της Αποκάλυψης (Τέσσερις Καβαλάρηδες)
 Θα δούμε τώρα μια ανάλυση από τον Michelle Jennings μέσω του CropcircleConnector.

Αναφερόμενος στα λευκά άλογα είπε: ότι αυτά πραγματοποιήθηκαν από αφύσικες ενέργειες.
Το γεγονός ότι και οι δύο σχηματισμοί των καλλιεργειών αναφέρθηκαν στις 25 Ιουνίου, το ένα στο λόφο nr Alton Barnes, και το άλλο στο Cherhill, nr Calne και ότι εμφανίζονται με σαφή και πλήρη οπτική σχέση αυτά τα λευκά άλογα γύρω από την περιοχή μας,δίνει έναν υπαινιγμό ότι και τα δύο θα μπορούσαν να σχετίζονται όσον αφορά για κάποιο μήνυμα που φέρνουν. Στα Ινδικά ιερά κείμενα, το White Horse (άσπρο άλογο) είναι το άλογο που μεταφέρει το 10 ο Avatar του Βισνού, Kalki .Τα Kalki λέγεται ότι σπέρνουν τον όλεθρο σε κακοπροαίρετα έργα, κοινότητες και άτομα που στο τέλος της περιόδου ονομάζονται Κάλι Γιούγκα, (η περίοδος που ζούμε σήμερα). Το αποτέλεσμα αυτών των πράξεων είναι «καταστροφή» στην πραγματικότητα καθαρισμός, ανανέωση και αναγέννηση της ζωής στη Γη, συμπεριλαμβανόμενης κάθε ανθρώπινης δραστηριότητας.

Δύο άλλες θεότητες που συνδέονται με τις γραφές λένε ότι με ένα άσπρο άλογο δίνεται η μάχη ενάντια στο κακό: Η θεότητα του Ζωροαστρισμού , Tishtrya,μας λέει ότι με τη μορφή ενός λευκού αλόγου, είχε μάχη με το κακό και συνέτριψε τον δαίμονα.Το Tishtrya είναι το όνομα για τον Σείριο. Στο Βιβλίο της Αποκάλυψης, ο Χριστός οδηγά ένα άσπρο άλογο από τον ουρανό στην κεφαλή των στρατευμάτων του ουρανού για να κρίνουν και να κάνουν τον πόλεμο πάνω στη Γη.

Kalki και Χριστός φθάνουν με λευκά άλογα να αποκατασταθεί η δικαιοσύνη και ισορροπία στη Γη.

Στο σχηματισμό στο λόφο, βλέπουμε ακόμα μια ανάπτυξη και το σχήμα ενός σώματος που στην αναφορά των Αζτέκων και των Μάγια πρόκειτε για το "Πλουμιστό φίδι" Kukulkan / Quetzalcoatl .
 Αυτό το φίδι, κατά την επιστροφή του, θα σηματοδοτήσει μια νέα εποχή στη ζωή και συνείδηση ​​στη Γη.Το Quetzalcoatl και Kukulkan κάνει μια πτήση της επιστροφής για τη δημιουργία μια νέας εποχής ειρήνης-συνείδησης. Είναι σε αυτό το σημείο που μπορούμε να αναρωτηθούμε: Πώς αυτή η μεταμόρφωση σε νέα ζωή και αυτή η εξορία του κακού θα έρθει; Τι πρόκειται να συμβεί; Ο σχηματισμός του Cherhill μπορεί να μας δώσει κάποια υπόδειξη.

Η ειδικότητά μου δεν περιλαμβάνει γνώση των πλανητών και αστρονομικών κινήσεων. Ωστόσο, μου φαίνεται ότι οι δύο τελείες στο εξωτερικό του σχηματισμού του Cherhill αντιπροσωπεύουν κάποιο είδος ζεύγους αντικειμένων,που έχουν φθάσει σε ένα ορισμένο σημείο σε σχέση με το ηλιακό σύστημα,που είναι ή φαίνεται να είναι κοντά στην τροχιά της Γης.
 Είναι αυτό το γεγονός που αποτελεί μέρος της ορμής που θα επιφέρει αλλαγές για τον πλανήτη μας; Λαμβάνοντας υπόψη τη σύνδεση των Tishtrya με τον Σείριο, είναι το ζεύγος των κύκλων που αντιπροσωπεύει το δυαδικό σύστημα από το αστέρι; Και αυτό το σύστημα έχει να κάνει με το γεγονός που περιγράφεται στους δύο αυτούς σχηματισμούς στις 25 Ιουνίου του 2012;


Hill, Wiltshire (ανάλυση που πραγματοποιήθηκε από EriGIA007) 
25, Ιουν 2012: Περικοπή Κύκλος Cherhill, nr Calne, Wiltshire 
9, Ιουν 2012: Περικοπή Κύκλος Woodborough Χιλ  

Η NASA θέλει να μετακομίσει τη Γη;;


Η NASA θέλει να μετακομίσει τη Γη;;

Επιστήμονες βρήκαν έναν ασυνήθιστο τρόπο για να σταματήσουν την υπερθέρμανση του πλανήτη: να τον μετακινήσουν σε ένα πιο ψυχρό σημείο του διαστήματος.
Το μόνο που χρειάζεται να γίνει είναι να περάσουν με δύναμη δίπλα από τη Γη μερικοί κομήτες και η τροχιά της θα μεταβληθεί. Ο κόσμος μας, τότε, θα μεταφερθεί σε ένα ασφαλέστερο και ψυχρότερο σημείο του ηλιακού μας συστήματος.


Η εκπληκτική αυτή ιδέα της βελτίωσης της διαπλανητικής μας γειτονιάς είναι επινόηση μίας ομάδας μηχανικών της NASA και Αμερικανών αστρονόμων, οι οποίοι ισχυρίζονται πως το σχέδιο τους θα μπορούσε να εξασφαλίσει άλλα 6 δισεκατομμύρια χρόνια χρήσιμης ζωής στον πλανήτη μας.

«Η τεχνολογία δεν είναι σε καμία περίπτωση παρατραβηγμένη,» δήλωσε ο Δρ. Γκρεγκ Λόγκλιν, από το Ερευνητικό Κέντρο Ames της NASA, στην Καλιφόρνια. «Πρόκειται για τις ίδιες τεχνικές που προτείνουν οι άνθρωποι προκειμένου να εκτραπεί η πορεία ενός αστεροειδή ή ενός κομήτη που κατευθύνεται προς τη Γη. Δεν χρειαζόμαστε απότομη ενέργεια για να μετακινήσουμε τη Γη, απλά χρειαζόμαστε λεπτότητα στον σχεδιασμό και τον χειρισμό.»

Το σχέδιο, που επινόησε ο Δρ. Λόγκλιν και οι συνεργάτες του Ντον Κορικάνσκι και Φρεντ Άνταμς, απαιτεί την προσεκτική κατεύθυνση ενός κομήτη ή ενός αστεροειδούς ώστε να περάσει ξυστά από τον πλανήτη μας και να μεταφέρει τμήμα της βαρυτικής του ενέργειας στη Γη.

«Η ταχύτητα της τροχιάς της Γης θα αυξηθεί και έτσι ο πλανήτης μας θα μετακινηθεί σε μία υψηλότερη τροχιά, μακριά από τον Ήλιο,» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λόγκλιν.

Οι μηχανικοί θα κατευθύνουν τότε τον κομήτη τους ώστε να περάσει πολύ κοντά από τον Δία και τον Κρόνο και να συμβεί η ακριβώς αντίθετη διαδικασία. Ο κομήτης θα πάρει ενέργεια από έναν από τους δύο αυτούς γιγάντιους πλανήτες. Στη συνέχεια, η τροχιά του θα τον γυρίσει πίσω προς τη Γη και η διαδικασία θα επαναληφθεί.

Βραχυπρόθεσμα, το σχέδιο αποτελεί μία ιδανική λύση στο πρόβλημα της υπερθέρμανσης του πλανήτη, αν και η ομάδα κατέληξε σε αυτή την ιδέα προκειμένου να προλάβει έναν πιο δραστικό κίνδυνο. Ο Ήλιος αναμένεται να υπερθερμανθεί σε ένα δισεκατομμύριο χρόνια και η βιόσφαιρά μας εκτίθεται σε σοβαρότατο βαθμό, καθώς υπάρχει ο κίνδυνος να ψηθούμε.
Εξ' ου, λοιπόν, και η απόφαση της ομάδας να σώσει τη Γη. «Το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι να τοποθετήσουμε έναν χημικό πύραυλο σε έναν αστεροειδή ή έναν κομήτη και να τον πυροδοτήσουμε την κατάλληλη στιγμή,» πρόσθεσε ο Λόγκλιν. «Είναι βασικές αρχές της επιστήμης των πυραύλων.»


Παρόλα αυτά, υπάρχουν δύο πράγματα στην όλη ιδέα που προκαλούν ανησυχία. Πρώτον, οι μηχανικοί του διαστήματος θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί με το πώς θα κατευθύνουν τον αστεροειδή ή τον κομήτη προς τη Γη. Ακόμα και ο παραμικρός λάθος υπολογισμός στην τροχιά θα μπορούσε να τον ρίξει πάνω στη Γη -με ολέθριες συνέπειες.

Είναι ένας κίνδυνος που η ομάδα αναγνωρίζει. «Η σύγκρουση ενός αντικειμένου διαμέτρου 100 χιλιομέτρων με τη Γη, σε κοσμική ταχύτητα, θα αποστείρωνε τη βιόσφαιρα, τουλάχιστον σε επίπεδο μικροβίων,» υπογραμμίζει η ομάδα σε μία μελέτη της Αστροφυσικής και της Επιστήμης το Διαστήματος. «Δεν μπορεί να δοθεί περισσότερη έμφαση στον κίνδυνο.»

Τι θα γίνει, όμως, με τη Σελήνη; Εάν η Γη μετακινηθεί από την τρέχουσα θέση της, «πολύ πιθανόν η Σελήνη να απομακρυνθεί από τη Γη», με αποτέλεσμα να αναστατωθεί ριζικά το κλίμα του πλανήτη.

Οι κριτικές αυτές βρίσκουν σύμφωνους τους επιστήμονες. «Η έρευνά μας έδειξε με ποιον τρόπο η Γη θα ισορροπήσει αρμονικά στο ηλιακό σύστημα,» παραδέχεται ο Λόγκλιν. «Εντούτοις, το σχέδιό μας έχει πρακτικές συνέπειες. Οι υπολογισμοί μας δείχνουν πως για να μετακινηθεί η Γη σε μία ασφαλέστερη μακρινή τροχιά, θα πρέπει να περάσει από ασταθείς ζώνες και θα χρειαστεί προσεκτική καθοδήγηση και ώθηση. Οποιοσδήποτε εξωγήινος αστρονόμος, που θα παρατηρούσε το ηλιακό μας σύστημα, θα καταλάβαινε ότι συμβαίνει κάτι περίεργο και θα συνειδητοποιούσε πως υπεύθυνη για όλο αυτό είναι μία ευφυής μορφή ζωής.

«Το ίδιο ισχύει και για εμάς. Όταν παρατηρούμε άλλα ηλιακά συστήματα και εντοπίζουμε πλανήτες γύρω από άλλους ήλιους -κάτι που τώρα έχει αρχίσει να συμβαίνει- ίσως δούμε ότι κάποιος πλανήτης έχει μετακινηθεί. Τότε θα έχουμε τα πρώτα στοιχεία που θα αποδεικνύουν το έργο εξωγήινων όντων.»

Η NASA θέλει να μετακομίσει τη Γη;; | O.E.Α.Φ. (ΟΜΑΔΑ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΗΣ ΑΝΕΞΗΓΗΤΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ) ΠΗΓΗ

Ξύπνα! Λόγια μασόνου για τη Νέα Παγκόσμια Τάξη / NWO
Eίμαστε μια απόκρυφη οργάνωση. Δουλεύουμε πίσω από τις σκηνές για να χειραγωγήσουμε τον τρόπο που σκέφτονται οι άνθρωποι . Χρησιμοποιούμε το συμβολισμό και τις εικόνες για να ενεργοποιήσουμε τις αδρανείς πτυχές του ανθρώπινου μυαλού. Χρησιμοποιούμε τη μουσική, γιατί αυτό είναι το μέσο που οι νέοι ανταποκρίνονται τώρα. 
Η Πολιτική είναι το κουκλοθέατρο για τους ανθρώπους. Τα έχουμε όλο υπό έλεγχο. Αν η ανθρώπινη φυλή συνεχίσει (έτσι) , θα κάνει το επόμενο βήμα στην εξέλιξη για το τέλος του παλιού κόσμου και την αρχή μιας Νέας Τάξης (Νέα Παγκόσμια Τάξη / NWO)...

—Nikolas Schreck, υψηλός ιερέας του σατανισμού και πνευματικό παιδι του Anton LaVey 
ΞΥΠΝΑ!!!!
Μπέέέέέέέέέέέ!!!!!!!!!

ΕΓΩ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΕΔΩ!!! Ένα βίντεο 2,5 λεπτών που λέει… πολλά, με λίγα λόγια!ΕΓΩ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΕΔΩ!!! Ένα βίντεο 2,5 λεπτών που λέει… πολλά, με λίγα λόγια!


Η ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ 3ης ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ (VIDEO)


Η ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ 3ης ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ (VIDEO)

1. ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΌΛΑ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ, ΔΙΟΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΥΠΕΡΟΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ.


2. Ο ΟΙΚΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΟΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ.


3. Η ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΝ.


4. ΟΙ ΝΑΟΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΟΥΣΕΙΑ.


5. ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΘΑ ΜΙΛΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ. 

Chemtrails.. από το διάστημα (VIDEO)


Μια επιπλέον απόδειξη από άλλη οπτική γωνία. Παρατηρήστε πως οι γνωστές χημικές ουρές καλύπτουν ολόκληρες περιοχές σε παράλληλους ή δικτυωτούς σχηματισμούς.

Άραγε ποιος ο σκοπός ενός τόσο μεγάλου project; 

Σίγουρα κάτι πολύ μεγάλο!!!
http://www.apocalypsejohn.com/2012/06/chemtrails-video.html

ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΑΠΟΙΚΙΑ ? --- ΣΤΗΝ ΝΑΣΑ ΟΡΑΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ ΣΑΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΟΣΜΟΔΡΟΜΙΟ ...!!!!


Τρένα που θα πηγαίνουν στο διάστημα; Αυτός είναι ο νέος τρόπος που σκέφτηκαν οι επιστήμονες προκειμένου να καταργήσουν τις πολυδάπανες και ρυπογόνες πυραυλικές εκτοξεύσεις των διαστημικών οχημάτων. Στόχος τους να εκμεταλλευτούν την τεχνολογία των σύγχρονων μαγνητικών τρένων υψηλής ταχύτητας: Τα τραίνα θα επιταχύνονται μέσα μια αεροστεγή σήραγγα, η οποία θα φτάνει στην κορυφή ενός ψηλού βουνού και από εκεί θα εκτοξεύονται στο διάστημα.Το φιλόδοξο πρόγραμμα ονομάζεται StarTram (αστρικό τραμ) και υιοθετήθηκε από τη NASA, η οποία αναζητεί προτάσεις και ιδέες για την εφαρμογή του. Οι δικοί μας ερευνητές και επιστήμονες από το ΕΜΠ και τον Δημόκριτο ήδη οραματίζονται τον Όλυμπο ως μελλοντικό διεθνές κοσμοδρόμιο. (www.startram.comhttp://www.elinaas.gr/nea_002.html,https://innovate.nasa.gov/innovation/startram )
Το ελληνικό πρόγραμμα Startram “Όλυμπος – Ζευς”
Η ελληνική υποψήφια συμμετοχή στο StarTram ονομάζεται “Όλυμπος – Ζευς”, το δε διαστημικό όχημα μεταφοράς μικρών φορτίων που προτείνει λέγεται Ζευς. Όπως προαναφέρθηκε, η βασική αρχή πρόωσης των οχημάτων αυτών θα βασίζεται στην τεχνολογία που ενσωματώνουν τα ταχύτατα τρένα μαγνητικής αιώρησης (Maglev), τα οποία ήδη ταξιδεύουν αιωρούμενα λίγα εκατοστά επάνω από το έδαφος προηγμένων χωρών του πλανήτη, αγγίζοντας έως και τα 600 χιλιόμετρα την ώρα. Οι επιστήμονες εικάζουν ότι τα αστρικά τραμ, αν επιταχυνθούν μέσα σε μια κατάλληλα διαμορφωμένη σήραγγα κενού χωρίς τριβές, θα μπορέσουν τελικά να αναπτύξουν ταχύτητα 32.200 χιλιομέτρων την ώρα, η οποία απαιτείται για να μπουν σε τροχιά γύρω από τη Γη – και μάλιστα χωρίς καθόλου καύσιμα.
Φθηνά εισιτήρια και μεταφορές δεμάτων
Σύμφωνα με την εκτίμηση των ειδικών, η επιβατηγός έκδοση των διαστημικών τρένων ίσως αργήσει 20 χρόνια, ενώ θα απαιτηθούν γύρω στα 60 δις δολάρια για την υλοποίηση του σχεδίου. Οι μηχανικοί της NASA σκέφτηκαν αρχικά να εφαρμόσουν την ιδέα σε πολικές περιοχές όπως η Αλάσκα, ο Βόρειος Καναδάς, η Γροιλανδία, η Σιβηρία και η Ανταρκτική. Υπολόγισαν μάλιστα ότι το κόστος μεταφοράς στο διάστημα θα μειωθεί δραματικά με τη χρήση των αστρικών τραμ: Η αποστολή δεμάτων…σε τροχιά θα στοιχίζει 50 δολάρια το κιλό, ενώ ένα απλό επιβατικό εισιτήριο περίπου 5.000 δολάρια. Η εμπορική εκμετάλλευση του σχεδίου μπορεί να οδηγήσει ακόμα και σε διαστημικά ξενοδοχεία σε τροχιά γύρω από τη Γη, που θα απευθύνονται σε μεσαία βαλάντια (!). Οι ειδικοί εκτιμούν επίσης ότι τα ποσοστά ατυχημάτων θα βρίσκονται στα ίδια επίπεδα με αυτά των σύγχρονων αεροσκαφών. Ωστόσο ως πιο σημαντική εφαρμογή του σχεδίου θεωρούν την έγκαιρη και άμεση αναχαίτιση κάποιας πιθανής απειλής για τη Γη, που θα έχει τη μορφή ενός αστεροειδή ή κομήτη με τροχιά προς τον πλανήτη μας. Όσον αφορά το απώτερο μέλλον, ακολουθούν ταξίδια και εποίκηση του διαστήματος, καθώς και εκμετάλλευση πόρων από περιπλανώμενα αστρικά σώματα.