Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Τι έψαχνε για δεκαετίες η CIA και το FBI κάτω από το όρος Χέιζ στην Αλάσκα;


Τι έψαχνε για δεκαετίες η CIA και το FBI κάτω από το όρος Χέιζ στην Αλάσκα;Ούτε ένα ούτε δύο, αλλά δεκάδες ήταν τα περιστατικά θέασης ιπτάμενων αντικειμένων αγνώστου ταυτότητας στο όρος Χέιζ της Αλάσκας κατά την ψυχροπολεμική εποχή -περιστατικά τα οποία είχαν βρεθεί στο επίκεντρο εκτενών ερευνών από το FBI. Και πολλοί υποστηρίζουν ότι πρόκειται μονάχα για την «κορυφή του παγόβουνου»...

Μάρτυρας των περιστατικών στο «όρος Χέιζ», ο πρώην αξιωματικός της αστυνομίας Πατ Πράις από το Μπέρμπανκ της Καλιφόρνιας, ο οποίος είχε συμμετάσχει επί Ψυχρού Πολέμου σε μία σειρά από «πειράματα RV» (remote viewing), ελληνιστί «πειράματα θέασης εξ αποστάσεως», κατά τα οποία αποπειράται κανείς να «δει» κάποιο απομακρυσμένο ή αόρατο αντικείμενο μέσω ειδικών μεθόδων..
διαλογισμού και υπεραισθητής αντίληψης (extra-sensory perception).

Οσο αστεία και αν ακούγονται, τα εν λόγω πειράματα είχαν χρηματοδοτηθεί ουκ ολίγες φορές από την κυβέρνηση των ΗΠΑ και μάλιστα για μία αρκετά μεγάλη περίοδο από το τέλος του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου μέχρι και τα μέσα της δεκαετίας του 1980.

Αιτία για την κυβερνητική υποστήριξη τέτοιων προγραμμάτων υπήρξε η αποκάλυψη από τις μυστικές υπηρεσίες πληροφοριών των ΗΠΑ ότι η Σοβιετική Ενωση και η Κίνα είχαν ήδη ξεκινήσει να διεξάγουν ανάλογες έρευνες στον τομέα psi.

Με το πέρασμα του χρόνου, οι έρευνες πάνω στην υπεραισθητή αντίληψη βρήκαν ισχυρούς υποστηρικτές στους κόλπους της CIA και αργότερα από την Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ, ενώ το 1984 ο περίφημος τότε «εξ αποστάσεως θεατής» Τζόζεφ ΜακΜόνιγκλ τιμήθηκε με το Μετάλλιο Εξαιρέτων Πράξεων για την παροχή σημαντικών πληροφοριών που ήταν αδύνατον να έχουν παρασχεθεί από άλλες πηγές.

Ο αξιωματικός της ιστορίας μας είχε συμμετάσχει σε μεγάλο αριθμό τέτοιων πειραμάτων, συμπεριλαμβανομένων των χρηματοδοτούμενων από την κυβέρνηση των ΗΠΑ σχεδίων SCANATE και Star Project.Δουλεύοντας με χάρτες και φωτογραφίες που του προμήθευε η CIA, ο Πράις είχε καταφέρει να ανακτήσει πληροφορίες υψίστης στρατηγικής σημασίας σχετικά με στρατιωτικές εγκαταστάσεις οι οποίες βρίσκονταν πίσω από τις σοβιετικές γραμμές.

Πέρα, όμως, από τη συμμετοχή του σε πειράματα «εξ αποστάσεως θέασης», ο Πράις ισχυριζόταν ότι είχε ενδείξεις σχετικά με την ύπαρξη τεσσάρων υπόγειων αγνώστου ταυτότητας βάσεων, τις οποίες είχε υποβάλλει στον Χάρολντ Πάτχοφ, ο οποίος ήταν τότε επικεφαλής του επιστημονικού ερευνητικού προγράμματος Project SCANATE.

Συγκεκριμένα, o Πατ Πράις ήταν της άποψης ότι κάτω από το όρος Χέιζ στην Αλάσκα, βόρεια του Ανκορατζ, φιλοξενούνταν μία από τις μεγαλύτερες βάσεις εξωγήινων στον κόσμο.

Κατ' εκείνον, οι εξωγήινοι που ζούσαν στα βάθη του εν λόγω όρους είχαν όψη που έμοιαζε πολύ με εκείνη των ανθρώπων, ενώ είχαν την ικανότητα να μας ελέγχουν κινητικά μέσω μεταβίβασης της σκέψης. Τέλος, κατά τους ισχυρισμούς του, η συγκεκριμένη τοποθεσία ευθυνόταν για μία σειρά από ανεξήγητες δραστηριότητες και δυσλειτουργίες αμερικανικών και σοβιετικών διαστημικών αντικειμένων.

Οι αμερικανικές Ενοπλες Δυνάμεις έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον γι' αυτές τις ενδείξεις που αφορούσαν στην Αλάσκα: τον Αύγουστο του 1947 μία εντυπωσιακή αναφορά σχετικά με τη θέαση ενός ιπτάμενου αντικειμένου αγνώστου ταυτότητας από δύο στρατιώτες έφτασε στα γραφεία του FBI στο Ανκορατζ. Το κείμενο της αναφοράς έκανε λόγο για την εμφάνιση ενός αντικειμένου σφαιροειδούς σχήματος το οποίο κινείτο με ασύλληπτη για τα ανθρώπινα τεχνολογικά δεδομένα ταχύτητα.

Στα τέλη της δεκαετίας του 1950, το FBI συνέχισε να λαμβάνει και να αρχειοθετεί υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας αναφορές για θεάσεις UFO σε τακτική βάση. Προωθημένη στο FBI από έναν αξιωματικό του αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού, η απόρρητη τρισέλιδη αναφορά απαριθμούσε μία ανησυχητική σωρεία περιστατικών θεάσεων και συναντήσεων που ενέπλεκαν το στρατό. Ο τίτλος του: «Μη ταυτοποιημένα φαινόμενα στο Κόντιακ της Αλάσκας»...

ΠηγήΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ: Τι έψαχνε για δεκαετίες η CIA και το FBI κάτω από το όρος Χέιζ στην Αλάσκα;

Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΕΟΕ... στις 22:30 ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος αποκλειστικά στον ΕΟΕ και στο Eoellas web tv


ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΑΝΑΡΤΗΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ http://www.youtube.com/watch?v=qBea3Us-rUg ΣΗΜΕΡΑ !!! στις 22:30 ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος αποκλειστικά στον ΕΟΕ και στο Eoellas web tv μιλά για όλους και για όλα (πατρώα,μασονία,κύπρος και άλλα) Βλέπουμε από εδώ http://eoellas.org/webtv και μετά από το κανάλι του ΕΟΕ στο youtube

Η προετοιμασία για την αποδοχή του τσιπαρίσματος - Βίντεο


Η προετοιμασία για την αποδοχή του τσιπαρίσματος - Βίντεο
Δείτε το παρακάτω βίντεο και θα καταλάβετε πως μας ετοιμάζουν για το μελλοντικό μας υποχρεωτικό τσιπάρισμα (σφράγισμα)!
Το τσιπάκι RFID έχει πλέον μπει για τα κάλα στην ζωή μας και σε αυτό συνεισφέρουν όλες οι μεγάλες εταιρείες και φυσικά το facebook που είναι και αυτό εργαλείο παρακολούθησης και φτιάχτηκε για το on line φακέλωμα μας.
Τώρα το τσιπάκι βρίσκεται σε βραχιολάκια και σε πλαστικές κάρτες αργότερα όμωςθα μπει κάτω απο το δέρμα μας με την αιτιολογία ότι μπορεί να μας το κλέψουν η να χαθει.
Βεβαια κάποιοι έχουν προχωρήσει στο τελικό στάδιο και το έχουν φυτέψει κάτω από το δέρμα τους για ιατρικούς λόγους και άλλοι για να μπαίνουν στο αγαπημένο τους club-bar.
Στην Ελλάδα, θα μας το επιβάλλουν με το πρόσχημα να ελέγξουν τους φοροφυγάδες την εξυπηρέτηση μας απο το δημόσιο γλιτώνοντας έτσι ουρές ταλαιπώρια αλλά και τον ελεγχο της εγκληματικότητας.
ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ μην ξεχναμε και τον νόμο Ομπάμα που το τσιπάαρισμα γίνεται υποχρεωτικό μέσα στην νέα χρονιά για λόγους ιατρικούς. Οι εξελίξεις λοιπόν τρέχουν και πρέπει να ετοιμάζομαστε αλλά έχουν γνώση οι φύλακες.

Οι κοσμοναύτες του Σαλιούτ 7 είδαν ”7 αγγέλους” στο διάστημα!


Οι κοσμοναύτες του Σαλιούτ 7 είδαν ”7 αγγέλους” στο διάστημα!


εξερευνητής 
Ρωσία: οι κοσμοναύτες του Σαλιούτ 7 είδαν ”7 αγγέλους” στο διάστημα!!! το Top Secret έγγραφο πρόσφατα ήρθε στο φως, αποκαλύπτει μεταξύ του πληρώματος των ρώσικων κοσμοναυτών στο
διαστημικό σταθμό σαλιούτ 7 είδαν ορισμένα αγγελικά όντα!!
Μια αξέχαστη εμπειρία και η κόπωση και το άγχος τους που είχαν υποστεί! να είναι οι μόνοι στο χώρο για μεγάλο χρονικό διάστημα, μπορεί να είναι ένας λόγος για να είχαν παραισθήσεις’ αλλά οι Ρώσοι κοσμοναύτες επί του Σαλιούτ 7, μαζί είδαν πραγματικά κάτι μυστηριώδες, θαυμάσιο δεν θα το ξεχάσουν ποτέ στη ζωή τους. Αυτή η ιστορία δεν είναι τίποτα λιγότερο από εκπληκτική!!
Ήταν 12 Ιούλη του 1984, ο Ρώσος κοσμοναύτης επέβαινε στην Σοβιετική Σαλιούτ 7 στο διαστημικό σταθμό, και ήταν στο διάστημα για 155 ημέρες.
Αυτή ήταν και η ημέρα κατά την οποία η ομάδα είδε τα περίεργα φώτα και την εμφάνιση απο μυστηριώδη όντα.

Σύμφωνα με τον διοικητή Oleg Atkov και οι κοσμοναύτες Βλαντιμίρ Σολοβιόφ και Leonid Kizim, ο διαστημικός σταθμός ήταν εντελώς βυθισμένος σε ένα ελαφρύ και ισχυρό ταυτόχρονα γοητευτικό, λαμπερό πορτοκαλί χρώμα!
Αυτό το φως φαινόταν να προέρχεται από έξω από το διαστημικό σταθμό και θα μπορούσαν να διακρίνουν ένα αποτέλεσμα σαν αιμορραγία μέσα από έναν τοίχο εντελώς αδιαφανή!! από Επτά αγγέλους ανθρωποειδές!! Για ένα σύντομο χρονικό διάστημα, το πορτοκαλί φως ήταν τόσο έντονο που τύφλωσε το πλήρωμα και τον καθένα από αυτούς.. Όταν ξαφνικά είδαν στην πόρτα μια φωτεινή πηγή φωτός .. και αυτό ήταν μια παράξενη επίδραση, σαν να υπήρχε μια έκρηξη αυτού του φωτός του πορτοκαλί!! και μέσα εκεί ήταν σαν τα πρόσωπα των περίπου επτά μυστηριωδών όντων!!

Οι κοσμοναύτες ήξεραν κάθε σπιθαμή του Σαλιούτ 7 και ήξεραν επίσης αν ήταν μια πυρκαγιά! αλλά ό,τι έβλεπε το πλήρωμα (ήταν ένα ακατανόητο φαινόμενο) ένα πορτοκαλί φως, και να αναδύονται μυστηριώδεις παρουσίες στο χώρο.
Όλοι οι κοσμοναύτες είχαν αναφέρει ότι είδαν τα πρόσωπα των επτά αγγέλων που κυμαινόταν λίγο έξω από το διαστημικό σταθμό. Στη συνέχεια, επιβεβαίωσαν μέσω του κεντρικού ελέγχου χώρου, με την αιτιολογία, ότι αυτά τα όντα ήταν εξωγήινα στην εμφάνιση, είχαν φτερά και φωτοστέφανα γύρω από το φως!!
Αυτά τα όντα ήταν κοντά στο Διαστημικό Σταθμό Σαλιούτ 7 για περίπου 10 λεπτά, πριν εξαφανιστούν στο λεπτό αέρα. Ηταν 167 ημέρα, που το πλήρωμα ενώθηκε αργότερα με μια άλλη ομάδα από τρεις κοσμοναύτες που επέβαιναν στο Soyuz T-12 στο διαστημικό σκάφος, και ήταν: Svetlana Savitskaya, Igor Volk, και Vladimir Dzhanibekov.

Λίγο μετά την είσοδο στον σταθμό Σαλιούτ 7, όταν και πάλι άρχισε να βυθίζεται σε μια ζεστή πορτοκαλί λάμψη!!
Στη συνέχεια, όλοι οι αστροναύτες κοίταξαν έξω από την πόρτα και για άλλη μια φορά, είδαν τα αγγελικά όντα!! (Οι κοσμοναύτες είχαν επίσης αναφέρει ότι τα μεγέθη αυτών των αγγελικών όντων φωτός ήταν τόσο μεγάλα όσο ένα εμπορικό τζετ!!!) Αυτό το περιστατικό τέθηκε υπό την κάλυψη ως άκρως απόρρητο!! εκ μέρους της «Πρώην Σοβιετικής Ένωσης απείλησαν το πλήρωμα τους προειδοποίησαν για την ίδια τούς την ζώη!! να αποφύγουν το δημόσιο τομέα της θεαματικής τους εμπειρία!!… Η τελευταία δήλωση απο τους κοσμοναύτες δεν είναι τίποτα λιγότερο από εκπληκτική!!

Όλοι ανέφεραν ότι είδαν “τους αγγέλους” Οι αρχές αρνήθηκαν και απόρριψαν το περιστατικό! δικαιολογούν ως υπερβολική κόπωση που οφείλεται σε μια εκτεταμένη παραμονή στο διάστημα.
Αλλά δεν ήταν μόνο ένας κοσμοναύτης που είδε τους αγγέλους στο χώρο, (όλη η ομάδα τους είχε δει) Μετά από αυτό το παράξενο περιστατικό, το πλήρωμα συνέχισε να παραμείνει στο διαστημικό σταθμό σπάζοντας το ρεκόρ παραμονής των 237 ημερών πριν από την εγκατάλειψη.
ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ TRIKLOPODIA.COM ΠΗΓΗ

Τι συνέβη στον Ήλιο τις τελευταίες μέρες;


Τι συνέβη στον Ήλιο τις τελευταίες μέρες;

Θέλω να μοιραστώ μαζί σας κάποιες εικόνες για το τι έγινε στον Ήλιο μας τις τελευταίες μέρες. Ειδικά με την αναφορά των Μάγια ότι η 28 Μαρτίου 2013 θα ήταν η μέρα που ο Ήλιος θα άλλαζε.
Έχουμε δύο εικόνες από αυτήν την ημέρα που δείχνουν μια μαύρη τρύπα εκεί που έπρεπε να είναι οι ακτίνες του Ήλιου. Η πρώτη φωτογραφία πριν την αλλαγή δείχνει τα πράγματα όπως πρέπει να είναι. Ακόμη και τις επόμενες ημέρες υπάρχει αυτή η μαύρη τρύπα. Πολύ ενδιαφέρον. Συνέβη μεταξύ 11 pm and 2pm EDT στις 28 του μηνός.
Αυτό είναι επιβεβαίωση των Μάγια για τις τρείς ημέρες σκοταδιού πριν εμφανιστεί ο 6ος ήλιος. ΟΙ Μάγιας το έχουν ξαναζήσει.