Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Ατζέντα 21 : Χαράτσια σε όλα τα χωράφια


Ατζέντα 21 : Χαράτσια σε όλα τα χωράφια


Τα χαράτσια της Ατζέντα 21 στα ακίνητα για τα καλά στην Ελλάδα, αφού πλέον όσοι έχουν στο όνομά τους έστω και ένα χωράφι θα κληθούν να πληρώσουν επιπλέον φόρο. Στόχος η κατάργηση της ιδιωτικής περιουσίας, αφού δεν θα συμφέρει να κρατάει κανείς ακίνητα με τόσους φόρους και έτσι ο πραγματικός πλούτος θα συγκεντρώνεται εκεί που επιθυμεί η παγκόσμια διαπλοκή.

Κάθε δομημένη και μη επιφάνεια θα φορολογηθεί με στόχο να κερδίσει από αυτούς τους νέους φόρους το κράτος περίπου 3 δις και μάλιστα άμεσα μέσα στο 2013, οπότε και θα ξεκινήσει η εφαρμογή του νέου φόρου (Σπίτια, γραφεία, οικόπεδα εντός και εκτός σχεδίου, αγροτεμάχια).

Από τη νέα φορολογία δεν θα γλιτώσουν ούτε οι αγρότες που έχουν στην κατοχή τους εκτάσεις γης που χρησιμοποιούνται για τις καλλιέργειές τους. Τα αγροτικά ακίνητα θα φορολογούνται με χαμηλότερη φορολογία από τα υπόλοιπα ανάλογα την τοποθεσία που βρίσκονται και την έκτασή τους.
Wed Oct 31 2012 21:40:26 GMT+0200 (Χειμερινή ώρα GTB) ΠΗΓΗ

Πρώην επιστήμονας της NASA λέει ότι ο «δυτικός τρόπος ζωής» μπορεί να υποστηρίξει μέγιστο παγκόσμιο πληθυσμό 500 εκατ. ανθρώπων

 Πρώην επιστήμονας της NASA λέει ότι ο «δυτικός τρόπος ζωής» μπορεί να υποστηρίξει μέγιστο παγκόσμιο πληθυσμό 500 εκατ. ανθρώπων
Ο Dewayne Cecil, ένας πρώην κλιματολόγος της NASA, υποστήριξε πρόσφατα ότι η γη δεν μπορεί να υποστηρίξει περισσότερους από 500 εκατομμύρια ανθρώπους, εάν επιμείνουν στον τρέχοντα «δυτικό» τρόπο ζωής.
Τόνισε επίσης ότι ο έλεγχος του πληθυσμού και η ​​διαχείριση των πόσιμων υδάτινων πόρων είναι οι " παγκόσμιες προτεραιότητες".
Ο Δρ Cecil, ο οποίος ήταν ερευνητής τόσο της NASA όσο και της Εθνικής Υπηρεσίας Ωκεανών και Ατμόσφαιρας, εργάζεται σήμερα για την Εθνικό κέντρο κλιματικών κινδύνων, στη Βόρεια Καρολίνα.Ο Δρ. Cecil, ο οποίος ειδικεύεται σε κλιματικά δεδομένα, αν και αναγνωρίζει ότι το ερώτημα εάν οι άνθρωποι είναι υπεύθυνοι για την κλιματική αλλαγή δεν έχει απαντηθεί οριστικά, εξέφρασε την ανησυχία του ότι «η γη μπορεί να αντέξει μόνο μισό δισεκατομμύριο ανθρώπους οι οποίοι να ακολουθούν το δυτικό πρότυπο κατανάλωσης».
Όπως είχε αναφέρει σε πρόσφατο άρθρο , ο αριθμός των 500 εκατ. ανθρώπων έχει καθοριστεί και από δημογράφους και οικολόγους ως «βέλτιστο μέγεθος του πληθυσμού" κατά τον τελευταίο αιώνα.Ο Cecil δήλωσε σε συνέντευξη στο ραδιόφωνο στον οικοδεσπότη Sharon Kleyne:
"Μπορούμε να προβλέψουμε με αρκετή ακρίβεια τον καιρό περίπου δέκα ημέρες πριν," λέει ο Δρ Cecil, "αλλά η ικανότητά μας στην πρόβλεψη καιρού πάνω από δύο έως 20 χρόνια είναι λιγότερο ακριβής. Η πρόβλεψη καιρού και του κλίματος, η οποία μας δείχνει τη διαθεσιμότητα και τη διανομή του νερού, είναι απαραίτητο στοιχείο για τη γεωργική παραγωγή, την αύξηση του πληθυσμού και την κίνηση, την υγεία και την ποιότητα ζωής. "
Ο Δρ Cecil επίσης δίνει διευκρινίσεις σχετικά με σημάδια του παρελθόντος και της αλλαγής του κλίματος που παρατηρείται στον Άρη. Όπως εξήγησε ο Cecil ο εξερευνητής «Curiosity» ανακάλυψε ένα είδος επιφάνειας "με υψηλή περιεκτικότητα σε νερό ενδεικτική ενός πρώην ωκεάνιου βυθού. Ακόμα σημείωσε στοιχεία που βρέθηκαν από το παρελθόν και δείχνουν διάβρωση από νερό και ύπαρξη πολικών πάγων. "
Ένας άλλος πρώην συνεργάτης της NASA, ο James Lovelock, συνεργάστηκε με συναδέλφους «οικο-φασίστες», τους Paul Ehrlich και Hansen, με σκοπό να προβούν στη μαζική μείωση του αριθμού του ανθρώπινου είδους στο όνομα της γης. Σε δήλωσή νωρίτερα αυτό το έτος με τίτλο Περιβάλλον και προκλήσεις ανάπτυξης: Η επιβεβλημένη δράση γίνονταν έκκληση για μια παγκόσμια εφαρμογή των πολιτικών στον πληθυσμού. Για την αποτελεσματική εφαρμογή αυτών των πολιτικών οι συγγραφείς προτείνουν την παραβίαση των δικαιωμάτων αυτων, προκειμένου να αντιμετωπίσουν το ζήτημα που αποκαλούν "το θέμα πληθυσμός":
"Το θέμα του πληθυσμού θα πρέπει να αντιμετωπιστεί επειγόντως από την εκπαίδευση και την χειραφέτηση των γυναικών, συμπεριλαμβανομένου του εργατικού δυναμικού και σε δικαιώματα, στην ιδιοκτησία και κληρονομιά. Η υγειονομική περίθαλψη των παιδιών και των ηλικιωμένων, Και εφαρμόζοντας σύγχρονη αντισύλληψη προσιτή σε όλους», γράφουν.
Εμείς φυσικά γνωρίζουμε πολύ καλά τι εννοούν με τον όρο «υγειονομική περίθαλψη των παιδιών και των ηλικιωμένων". Έχουμε δει πρόσφατα τα φοβερά αποτελέσματα της υγειονομικής περίθαλψης για τα παιδιά στο μοντέλο των «ευγονιστές »της Κίνας.
Στηλιτεύοντας ότι «η χρηματοδότηση (για τον έλεγχο της γονιμότητας σε όλο τον κόσμο) μειώθηκε κατά 30% μεταξύ των ετών 1995 και 2008, κυρίως ως αποτέλεσμα της νομοθετικής πίεσης από τη θρησκευτική δεξιά στις ΗΠΑ και αλλού", οι συγγραφείς καλούν για «την εκπαίδευση και τον προγραμματισμό που απαιτείται για την προώθηση και επίτευξη βιώσιμου τρόπου ζωής για τον ανθρώπινο πληθυσμό."
Εκεί έχουμε και πάλι. Ο τρόπος ζωής μας μπορεί να φιλοξενήσει ένα περιορισμένο πληθυσμό - κατά προτίμηση πληθυσμό που δεν υπερβαίνει τα 500 εκατ.
Ο Λάβλοκ και οι συνεργάτες του. είναι λιγότερο συγκεκριμένοι για το βέλτιστο μέγεθος του πληθυσμού από τον πρώην συνάδελφό του Cecil, και το μόνο που αναφέρει είναι το εξής:
"Σε παγκόσμιο επίπεδο, πρέπει να βρούμε καλύτερα μέσα για να συμφωνήσουν και να εφαρμόσουν μέτρα για την επίτευξη συλλογικών στόχων."
Οι οικο-φασίστες σαφώς δεν θα σταματήσουν πουθενά στην προσπάθειά τους να τρομοκρατήσουν τον κόσμο για να δεχτούν το όραμα τους για την "παγκόσμια κοινωνία." Ποτέ μην ξεχνάτε ότι αυτή η κοινωνία δεν είναι κάποια ειρηνική εικόνα με ένα ζευγάρι καλόκαρδων περιβαλλοντολόγων. Και οι τρεις έχουν οι ίδιοι αποκαλύψει ότι να είναι ευγονιστές που θα επιζητήσουν να εκμεταλλευτούν μια καταστροφή, προκειμένου να εγκαθιδρύσουν μια παγκόσμια κυβέρνηση.
Πρώην επιστήμονας της NASA λέει ότι ο «δυτικός τρόπος ζωής» μπορεί να υποστηρίξει μέγιστο παγκόσμιο πληθυσμό 500 εκατ. ανθρώπων ~ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΠΗΓΗ

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΔΕΟΣ: Σημερινές φωτογραφίες της ΝΑΣΑ από το πλανήτη ΑΡΗ!

 ΝΑΣΑ: ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΑΡΗ
Σημερινές φωτογραφίες της ΝΑΣΑ
από το πλανήτη ΑΡΗ!

Τα "κανάλια" του, σε σύννεφο.... σκόνης

Το όρος(ηφαίστειο) ΟΛΥΜΠΟΣ του ΑΡΗ

Αυτό που γυαλίζει είναι νερό;;;;

Τα "κανάλια" του

Τα "κανάλια" του

Τα "κανάλια" του, σε σύννεφο σκόνης
ΠΗΓΗ

Αεροψεκασμοί Λαμία 31/10/2012


Αεροψεκασμοί Λαμία 31/10/2012


Καλησπέρα, σας αποστέλλω τις συγκεκριμένες φωτογραφίες οι οποίες τραβήχτηκαν σε διάστημα 2 ωρών από τις 14:30 έως τις 16:30 σήμερα 31/10/2012 στην πόλη της Λαμίας.
Προσωπικά δεν θα ήθελα να τις συνοδεύσω με σχόλια περί θεωριών συνωμοσίας, θα ήθελα απλά και σας παρακαλώ να τις δημοσιεύσετε και να αναλογιστούμε αν αυτό που βλέπουμε με τα μάτια μας είναι φυσιολογικό. 
Αν τα καυσαέρια των αεροπλάνων παραμένουν στην ατμόσφαιρα για ώρες, ώσπου τελικά να δημιουργήσουν σύννεφα που καλύπτουν ολόκληρο τον ουρανό.
Νιώθω την ανάγκη και την υποχρέωση να μάθω την αλήθεια και αυτός είναι ο μόνος λόγος που σας στέλνω αυτό το άρθρο.

Ευχαριστώ,
Κωνσταντίνος.
Αεροψεκασμοί Λαμία 31/10/2012 ~ Κατοχικά Νέα ΠΗΓΗ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ: " Η «Νέα Αποικιοκρατία» αποκαλύπτεται. "

ΚΟΙΝΩΝΙΑ: " Η «Νέα Αποικιοκρατία» αποκαλύπτεται. "
«Η στήριξη και η αλληλεγγύη της Ευρωζώνης θα υπάρξει για τις χώρες που έχουν υψηλό χρέος, μόνο αν εκχωρήσουν την εθνική τους κυριαρχία».

Είναι τα λόγια που είπε ο πρόεδρος της ΕΚΤ κ. Ντράγκι, σε συνέντευξή του στο περιοδικό Spiegel. 
Έπεσαν λοιπόν οι μάσκες.  Τώρα το δηλώνουν απροκάλυπτα. 
Η Χώρα πρέπει να μετατραπεί σε προτεκτοράτο. Γι' αυτό οδηγηθήκαμε έως...
εδώ, με τη μεθοδευμένη συνέργεια του πολιτικού μας συστήματος. 

Άραγε υπάρχουν ακόμα Έλληνες στην κυβέρνηση; 
Θα τρίζουν τα κόκαλα των προγόνων μας που πολέμησαν για την λευτεριά αυτού του τόπου. 
Οι νέοι εφιάλτες μας οδηγούν στην υποδούλωση στους δανειστές και στην εξαφάνισή μας σαν Έθνος. 
Αυτή είναι η αλληλεγγύη τους...

Έχετε συνειδητοποιήσει κύριοι της κυβέρνησης ότι στη Χώρα συντελείται γενοκτονία και την διενεργείτε εσείς, γιατί εσείς υπογράφετε τα μέτρα; 

Έχετε δει τα ποσοστά γεννήσεων των Ελληνίδων; 

Γνωρίζετε πόσοι συνάνθρωποί μας αυτοκτονούν καθημερινά; 

Πού μας πάτε; 
Έχετε αντιληφθεί ότι περίπου 1000 άνθρωποι κάθε μέρα περνούν στην ανεργία, δηλαδή στο περιθώριο, την ανέχεια και τη δυστυχία; 

Έχετε καταλάβει ότι κάνατε καταθλιπτικούς τους Έλληνες; 

Δεν θέλουμε το Ευρώ σας κύριοι!
Μπορούμε να ζήσουμε και χωρίς αυτό, όπως ζούσαμε τόσα χρόνια. 
Το Ευρώ το θέλει το λόμπι των τραπεζιτών και το δικό σας σινάφι, που διαπλέκεται μαζί τους. 

Ο λαός μας θέλει να ζήσει. 
Θέλει να συνεχίσει να υπάρχει η Ελλάδα όπως την γνωρίζαμε.

 Όχι «αυτό» που φτιάξατε.
 Όχι αυτή η αποικία χωρίς ψυχή που ετοιμάζεστε να δημιουργήσετε.

 "ΚΟΙΝΩΝΙΑ".